nem külön külön meztelenkedés... amúgy velem is történt hasonló, mint veled az edzőteremben, a futópadon. Csak én a szteppadról dobtam hátast. Hihetetlen, hogy egy ilyen incidens hogy ki tudja zökkenteni a zombinőket a semmiből...a szemük megtelt érzelemmel pár percre.
én nem az ilyen nyalógépekre gondoltam, hanem "A"nalógépre. Ugyanis létezik ilyen, láttam egyszer egy képen. De azt nem szeretném ha főnökúrnak szólítanák a pinámat. Azt meg én nem tudom eldönteni mekkora nagy tekintélye lehet neki. /hát persze szerintem van neki/
persze, ha engem kukkolnak. de azt is írtam, hogy én is kukkolok...csak furmányosan fogalmaztam meg. de távcsövem nincs...te elég következetes vagy akkor a témában. Esetleg nem nyomoztál a tekintetben, hogy mikor költözik új lakó a szemben lévő kéróba? csak hogy jobban felkészülhess az élményekre.
én is ruha nélkül nyomulok ha félhomály van. Már annyira megszoktam, tök jó minek a pamut, nem?
Vajon kit kukkolhatott a faszi? Egy ismerősömék tetőtéri lakást vettek, onnan meg a Klinikák műtőjére van rálátás. Távcsövet kaptak ajándékba... Lehet látni fasza műtéteket, lehet hogy pont lobotómia műtétet láttam náluk?
Eddig a legnaturálisabb jelenet amit kikukkoltam, egy szopás volt fényes nappal a szomszéd lakás teraszán.
A filmmúzeumon nagyon király anyagokat szoktak leadni. A múltkor pont a ruszki orvostudományról volt szó, hogy a hatvanas években hogyan gyógyították a törpéket. Fú olyan képivilága volt a dokunak, meg azok a hangeffektek, rendesen féltem elaludni. Aztán meg egy másik alkalommal a sugárkezelés áldásos hatásait csemegézték daganatos betegeknél. Ugyanez a fíling. Hogy akkor milyen ormótlan berendezések voltak! Már a látványuk is fájdalmat okoz.
höhö, én mindig egy szál pöcsben rohangálok otthon, mondjuk a szembeni ház kétemeletes, én meg a harmadikon lakom, szal nyújtózkodniuk kell. a kukkolás meg lakótelepeken ipari méreteket öltött, nemrég voltam egy haveromnál, és figyelmesek lettünk egy erkélyen egy faszira, aki távcsővel bámulta egy harmadik ház valamelyik lakását, hihi. a ruszkik vissza is tudnak jönni, érdekes hogy űrutazásban profik, még talán orvoslásban is, de minden másban rossz a hírük.