Mi 1 hete értünk haza, a helyiekben meg lehet bízni, de tudom ajánlani a mi sofőrünket, nagyon meg voltunk vele elégedve, megadtam, hogy hova akarunk az adott napon menni és arra adta az ajánlatot, jellemzően Aisha árainak a harmada (és csak mi voltunk a buszban), de angolul kell hozzá beszélni.
Szerintem nagyon korrekt árakat adott, de biztos lehetett volna még kicsit faragni is belőle, amikor megküldte, de nem tettem. Írtam neki, hogy a last best price-t adja, mert mástól is kértem be :-).
Ahhoz, hogy átmenjünk Tanzániába szafarizni, kötelező a sárgaláz elleni oltás? Egyáltalán mennyire éri meg átmenni szafarizni Zanzibárról?
Illetve hol érdemes megszállni Nungwi-n kívül Zanzibáron? Nungwiban 5 éjszakát foglaltunk, de utána másik 5 éjszakát máshol töltenénk, hova lehet még érdemes elmenni a szigeten belül?
Szükségem lenne egy kis segítségre s néhány jó tanácsra.
Szeptember 9-én utazunk , négy felnőtt.
Érdeklődnék lehet - e ott a reptéren intézni a vízumot? A konzul oldalon nekem nem megy, de lehet én vagyok a béna! Nehogy gond legyen a belépésnél. A következő kérdésem a fakultatív programok.
Van -e lehetőség a helyieknél befizetni, s teljesítik -e amit ígérnek? Aisha nem érdekel minden más opció igen. Automata mennyire van? Vagy inkább készpénzz vigyünk? Örülnék pár jó tanácsnak , segítségnek mire figyeljünk oda.
hazafelé nem kell teszt legalábbis Qatarral. Mo nem kért eddig sem-mert alapból 10 nap karantén jár, ami kiváltható 2 db PCR teszttel. Most haza lehet jönni védettségivel.
Odafelé asszem a Zanzibár kért teszt tesztet, de már ott is elkezdték az oltást kb egy hete.. szóval lehet változni fog, január messze van.
Nekem változott a menetrend, így lehetőségem volt visszakérnia jegyárát-megtettem.
Még nem tudom, hogy hová megyünk-de lehet ez marad majd!
Igen....én megkérdeztem egy helyi embert! Elküldte az ajánlatot :) mi ha megyünk...biztos vele lesz a fakultatív....magyar idegenvezetőnk volt dominikán 2 éve! De horror áron volt!
Sziasztok! Én egy utazási irodát kérdeztem 1 hete, ott azt írták vissza a gyorsteszt nem kell! Nagyon ellentmondásosak az információk! Akkor most már hazafelé is kellene a pcr teszt? Mi januárba mennénk....a szállást már lefoglaltuk, így azonban nagyon elgondolkodunk rajta! Sehol nincs fent megbízható információ a be-és kilépésről...
Aki volt már Aishaval kirándulni, irna hogy milyen volt? Megéri a pénzét? Elég ellentmondásos dolgokat olvasok róla, van aki nagyon meg volt elégedve vele, van aki nagyon nem...
Facebookon találtam olyat hogy Ambrose túrák magyarul Zanzibaron. Szinte féláron vannak nala programok mint Aishanál. Zoli, róla tudsz esetleg valami infót?
Köszönöm! Írtam is neki, de elég borsos árai vannak...Csak ő van aki magyarul tart programokat? 2 gyerekekkel megyünk es miattuk lenne fontos a magyar nyelv...