Keresés

Részletes keresés

ARic Creative Commons License 2005.03.08 0 0 718

háde hogyne keresnék, csak nem látjuk!:)

annyira idióta egy film, de tök jól lehet röhögni rajta, milyen primitív, meg lehet fikázni:)

Előzmény: kataaaa (717)
kataaaa Creative Commons License 2005.03.08 0 0 717

Én nézem! : ) De minek???? : )

Egyébként neked is feltünt, hogy a lopott verdát (amivel a Balláék akcióznak) nem keresik a zsaruk? Ezt a baromságot!

Előzmény: ARic (716)
ARic Creative Commons License 2005.03.08 0 0 716

ejj, hát senki nem nézi?!

időjárási-képtelenség folytatódott:) öregek a gyönyörű zöld, napos természetben, mindeközben a városban szürkeség, és szállingózó hó:)

Előzmény: ARic (715)
ARic Creative Commons License 2005.02.22 0 0 715

millyen gyorsan telnek a napok a "szeress most" háza táján:) múlt héten még havas utcákon sétáltak, most meg már tiszta zöld volt a természet!!! néztem is először, h. Pancsika meg fog fázni abban a kis kabátkában, de aztán amikor az öregek kirándultak, rájöttem, hogy jé, kitavaszodott:)))

THOR, mostaniban nem szerepeltél? (a kricsmiben a háttérben:))))?

cyber.greg Creative Commons License 2005.02.20 0 0 714

Egyébként tök gáz, hogy a BK és az SzM is most ér olyan fordulópontra, hogy egy gyerekről kiderül, hogy ki az apja. Nem pont ugyanúgy, de a hosszú titkolózás miatti botrányok ugyanolyanok.

Amúgy is közhely egy szappanoperában az eltitkolt gyerek, de hogy ez így konjunktúraszerűen jöjjön, ez már tényleg túlzás.

cyber.greg Creative Commons License 2005.02.19 0 0 713
Ahogy elképzelem Sándor úr és Borbála kisasszony rándevúját a Márgitszigeten:

Történik a 30-as években. Sándor és Borbála megérkeznek a szigeti bejáróhoz egy napsütötte délutánon. Borbála kezében csipkés napernyő, Sándornál egy sétapálca található. Ahogyan kart karba öltve haladnak az árnyas sétányon, egy pocsolyához érkeznek. Sándor rögtön leteríti kabátját a pocsolyára.

- Páráncsoljon! – mondja Borikának, és átsegíti a pocsolyán.

Ahogyan mennek tovább, egy árusítóhelyhez érkeznek. Sándor törökmézet vesz négy pengőért, majd együtt falatoznak belőle jóízűen.

Egyszercsak nagy csoportosulásra lesznek figyelmesek. A promenádozók az Erőművész mutatványait csodálják! Az Erőművész fehér-kék csíkos egyberuhát hord, lenyalt haja és nagy bajsza van, és gömb-végű súlyzókat emelget.

- Brávó! Briliáns! – mondja Sándor és közben oldalra döntött kézzel tapsol.

Még akartam folytatni a fiákeressel meg a halastóval, de majd legközelebb.

dorysboy Creative Commons License 2005.02.17 0 0 712
A főcímzenéje tetszik. A sorozat maga szőrnyű!
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.01.29 0 0 711
Szerintem az volt, de lehet, hogy rosszul észrevételeztem.
Előzmény: cyber.greg (708)
Thor Creative Commons License 2005.01.29 0 0 710
Viszont teccik a geronto-románc! :)
Thor Creative Commons License 2005.01.29 0 0 709
Jaja, ennél én is felvisíttam, nem értem, ezek ko-promóciót csinálnak? Majd figyeljük, a Jóbanrosszbanban elhangzik-e, hogy szeressmost :)
Előzmény: lafno (707)
cyber.greg Creative Commons License 2005.01.29 0 0 708
A Városligeti tó a Lipót kertje lenne? Jó messze kell menni a bentlakóknak :))
Előzmény: Alpári Gnác (706)
lafno Creative Commons License 2005.01.29 0 0 707

De teccik ismerni a helyszint! :))))

Ezek tényleg hülyék, ma is elhangzott 2x, Jóban-rosszban. :))))

Előzmény: Alpári Gnác (706)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.01.29 0 0 706
Ez az Iván meg a haverja miért a Lipót kertjében bóklászik? Be akarnak költözni?
HASlMOTO Creative Commons License 2005.01.25 0 0 705
Sziasztok!

Eleinte nagyon nem szerettem a Szeres mostot, mert egyrészt mindig vasárnap este volt, és másnap suli, másrészt nem volt valami életszerű, sok semmittevő gumiarcú ember szerepelt, aztán egészen belerázódtam, most meg már kifejezetten szeretem.

Csak kicsit túl sok baleset történik Pintér Tibivel, még akkor is, ha néha csak Emese gonoszkodik, de már túl sokszor eljátszották ezt. Egyébként a kedvencem a Lőrinc, kicsit emlékeztet a nagypapámra, csak sokkalsokkal fiatalabb.
ARic Creative Commons License 2005.01.25 0 0 704

nem láttam a szombati részt, most én kérnék egy ÖFO-t!!!!

Köszi előre is!

Bosco Creative Commons License 2005.01.24 0 0 703
Annak ellenére, hogy nem egy filmtörténeti remekmű, a mai magyar 'hármas' (BK, Jóban-Rosszban, Szeress Most!) közül ez a sorozat a legnormálisabb. Mindent elmond, hogy végül ez süllyedt teljes érdektelenségbe. Ahogy ez a topic is.
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.01.18 0 0 702
De mér? Nem elég szerepelni benne, még nézni is akarod?:)
Előzmény: Thor (701)
Thor Creative Commons License 2005.01.17 0 0 701

Émmeg folyton lemaradok róla, miolta szombaton van. Franc bírja ezt megjegyezni! Pedig látomám, hogy amióta nem nézem, azóta fene izgalmas.

Igazis: ha izgalmakat akartok, szerény díjazás ellenében vállalom, hogy továbbra sem nézem :)

lafno Creative Commons License 2005.01.17 0 0 700

Az, hogy Tibci elvonszolta magát a házig, az még csak-csak, (mondjuk ezt a részt nem láttam pont), de ami a másik feszültségfokozó volt, hogy Lőrinc megpróbált autókat leállítani, hogy telefonáljon már valaki a rendőrségre.
Megeszem a kalapom, ha ennek a balféknek nincs legalább 3 mobilja.

Előzmény: Shalina (696)
ARic Creative Commons License 2005.01.17 0 0 699

neveket kösz, bár tényleg lényegtelen tkp.:))))

az első két esemény időrendje fordított, persze

Előzmény: Shalina (696)
ARic Creative Commons License 2005.01.17 0 0 698
köszi!
Előzmény: tavir (697)
tavir Creative Commons License 2005.01.17 0 0 697
A film és a könyv címe: "Tortúra". A könyvet Stephen King írta, a film női főszereplője Oscar-díjat kapott. ( Tán' Katie Bates?)
Előzmény: ARic (695)
Shalina Creative Commons License 2005.01.17 0 0 696

Ó, hálám!

Ebből a hálából kifolyólag elárulom, hogy a voltbarátnő szőkecsajszit Alexának híjják, Tibciöccsét pedig Olivérnek. (Persze nem mindegy? :D)

Tibcianyuka bevallja a férjének, h. lefeküdt a Konrádpapával, cserébe ő meg vallja be, h. a Pirigyerek tőle van.

Hát ez meg hogy jött neki?? "Eltűnt a fiunk, sebaj, apjuk, hogy még nyugodtabb legyél, bevallom, hogy lefeküdtem a Janival." Mire apci: "Fordulj fel, anyjuk, cserébe én meg nem vallom be, hogy a pirigyerek tőlem van, hiszen semmi lehetőséged nincs mondjuk a Piritől megkérdezni, szóval 100%, hogy sose bukunk le. Vagy sose halunk meg. De ez már biztos."
De komolyan, hogy jutott eszébe a nőcinek ezt bevallani?? (Különben meg milyen apropóból feküdtek össze? Valszín azt a részt sem láttam, mert az ilyenre azért emlékeznék, azt hiszem. :) )

A maffiózó ellen vallana (h. lelökte a háztetőről) a házmester, ezért elintézteti

Kiráj! Nincs sorozat sorozatgyilkos nélkül!

Olivér nem bír szobára menni a Górnagymáriával...

Akkor legalább iratná be Alexát a színitanodájába.

láthatjuk, h. Tibci egy elhagyatott, romos épületben fekszik sérülései közepette.

Azta, de ügyes gyerek ez a Tibci! Képes volt a baleset közben még arra is ügyelni, hogy berepüljön egy elhagyatott, romos épület ajtaján/ablakán, de nem is akármilyenén, hanem olyanén, amely kellően pár kilométerre fekszik a baleset helyszínétől, hogy a hosszú órákig utána kutatók elől röhögve leverje az ipiapacsot, így biztosra mehessen, hogy nem ő lesz a hunyó.

Bírom ezt a sorozatot, na. :DD

Shal

Előzmény: ARic (694)
ARic Creative Commons License 2005.01.17 0 0 695
Különben én meg azt a fordulatot vártam, h. MSE találja meg a Tibcit, aki amnéziás lesz, ő fogja ápolni egy falusi házikóban, és azt hazudja, h. ők egy szerelmespár, és ott tartja majd fogva (1x volt ilyen egy filmben, pasi balesetet szenved a hegyekben, egy pszichonőci meg jól kihasználja a helyzetet), de hát ez azért nagyon bonyolult dolog lett volna
ARic Creative Commons License 2005.01.17 0 0 694

Na megprószálom:

Tibci még mindig nem került elő, az egész família teljesen kivan, apukája még meg is vádolja a volt barátnőt (hogyafenébe híjják azta szőkét???), hogy miatta volt az egész, ő üldözte el:)))

Tibcianyuka bevallja a férjének, h. lefeküdt a Konrádpapával, cserébe ő meg vallja be, h. a Pirigyerek tőle van. Letagadja.

A maffiózó ellen vallana (h. lelökte a háztetőről) a házmester, ezért elintézteti, és alibiként Pirinél tölti az éjccakát.

Tibciöccse (affrancba, a nevek absz. nem mennek!) nem bír szobára menni a Górnagymáriával, és otthagyja az egészet, h. undoírtó, és ő ezt nem csinálja. Mellszabó lányához megy keseregni, mellszabó lánya megmondja, h. közöttük csak barátság lehet, nembaj, tibciöccs azt mondja, ő tud várni.

ÉÉÉÉÉS, nem kell tovább izgulni (!!): láthatjuk, h. Tibci egy elhagyatott, romos épületben fekszik sérülései közepette.

Asszem ennyi volt.

Alpári Gnác Creative Commons License 2005.01.17 0 0 693

Csatlakozom...!

Köszi!

Előzmény: Shalina (692)
Shalina Creative Commons License 2005.01.17 0 0 692

Természetesen lemaradtam az ehetiről. Valaki megszánna egy összefoglalóval? Légyszi, légyszi!

(Különben bezárom a budiba, cukrot öntök a tankjába vagy öngyilkossági szándékkal lelököm a billentyűzetről!)

Shal.köszi

moland Creative Commons License 2005.01.10 0 0 691

Szia!

Most ez pont olyan mint a Bryan Adams everything i do.... (Robin Hood) abban sincs 'betétdal' de ha figyelmesebben nézed a filmet akkor rájössz, hogy 1 csomó helyen ott van a film alatt csak éppen vonósok egyébmás formában. Nos a Szeress most-ban sincs másképp, ha jobban figyelsz van ott még 1-2 muzsika...kb ennyi nade attól még nem lesz meg sajna

Előzmény: cyber.greg (687)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.01.09 0 0 690
Örök hálám, affenébe, pont ezt nem láttam, mikor lesz megint ilyen jó rész!
Előzmény: ribizli (689)
ribizli Creative Commons License 2005.01.09 0 0 689
Tessék, ÖF:
MSe rászabadított egy temetkezési
vállalkozót Pintérékre, Tipcsi épp házon kívül volt, hogy közölje
Alesszával, elköltözik Kaposvárra, mert nem bírja a legyünk csak barátok
felállást. Hazaérve szülők nyakába borulnak (hogy miért nem hívták
telefonon, nem értem), ő meg kiakad és Melindához megy, hogy meglátogassa
MSét barátilag a szállodában. MSe ismét fenyegetőzik, hogy őt nem lehet
csak úgy semmibe venni.
Pintérferi elmegy nyavalyogni Konrádpapához, hogy nem tudnak törleszteni,
mert Oli elbukta a részletet, Konrádpapa elnéző, ettől Pintérferi még
búskomorabb lesz. Oli ismét brainstormingol azzal a nyálképűvel, hogy
honnan szerezhetnének pénzt, nyálképű benyögi, hogy boldogítsanak unatkozó
külföldi szépasszonyokat, majd a tettek mezejére lépnek, szerencsére csak a
szállodában összetalálkozást mutatták.
Alessza és Gáborka habfürdés közben kitalálják, hogy eljegyzés ismétlés,
aztán örülnek. Később Alessza azt is kitalálja, hogy Velencében,
édeskettesben legyen, gyűrűt is ott válasszanak, Gáborka délutánra be is
szerzi a repjegyeket (?) és már ott is alszanak majd.
Balviván fogadkozik Pirinek, hogy lezárja az alvilági kapcsolatait, ehhez
képest újabb megbízást kap, hogy Konrádpapa fuvaroz Oroszországból
radioaktív cucot valami kutatóintézetnek, amit az alvilág szeretne
megkaparintani, ezért Balviván derítse ki a szállítás pontos időpontyát és
egyebeket. Balviván a megbízást továbbpasszolja Gáborkának, hogy lopja ki
az adatokat Konrádpapa notebookjából. Gáborka elszalad Melindához, hogy
jajmicsináljon, megint feltűnt a gonosz Balviván, és adatlopást akar, pedig
már pont helyrejöttek a dolgok Alesszával, mennek eljegyezkedni.
Melinda, miután megtudja, hogy Tipcsi vidékre költözik, a Mellszabónál
közbenjár, hogy pont ott kelljen egy másik Mellszabónak egy asszisztens,
mert már nem akarja fizetni MSe szállodai számláit.

Pancsika és Lőri végleg szakítanak, mert Lőri nem tud megbízni a
kiccsajban, Borinéni kakaóval vígasztalja, mert az kiskorában is mindig
használt. :)

Ilona elmegy Konrádpapa vállán sírni el a bánatát, hogy Tipcsi elköltözik.

Közben Tipcsi és Lőri elmennek Kaposvárra körülnézni, de a Pilisben
kőomlásveszélyes úton mennek, ahol Lőri nem veszi észre az éppen az útra
omlott köveket időben, ezért baleset, szakadék szélén (első kerekek persze
a levegőben) állnak meg, és mikor Lőri magához tér, Tipcsi helyett csak a
nyitott ajtót látja, majd kiszállva ijedten kiabál.

Eszméletlen eseménydús volt, nem is tudtam közben vacsorálni!
ribizli

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!