Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 2003.08.12 0 0 5
off: dobj egy mailt a moderator@mail.index.hu -ra, valaki elöbb utóbb ad új passwördöt. a fontos, hogy arról a címről írjál amiről az adott nicket regisztráltad plusz persze írd meg melyik nick-ről van szó

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: petrakovacs50 (4)
petrakovacs50 Creative Commons License 2003.08.12 0 0 4
Sziasztok,

Probalkozasok nalunk is voltak, de talan mivel eltelt 30 ev azota, hogy szuleink pelenkaztak etettek stb volt tuti erv, hogy ma mar mas a trend. Igy sikerult a teaztatast visszaverni, a gyerkoc majd ket eves csak vizet iszik.

Most inkabb arrol irnek mi van ha az ember a masik oldalon all: o gondolja, hogy valamit mondani kene a masik szulonek. A konkret esetet a remego kez es lab mi ez topikban olvashatjatok, a lenyeg, hogy a keresztgyerek most nalunk nyaralt es eszrevettem ezt a dolgot. Nagyon sokat tanakodtam, hogy elmondjam e a szuleinek. A ferjem azt mondta ne, es neki lett igaza. Elmondtam - gondolhatjatok, hogy nagyon finoman inkabb kerdezve stb - es annak ellenere, hogy baratnom az anyukaja erzem, hogy megbantodott. Ugyanis a szulo mindig a legjobbat akarja a gyerekenek. Barminemu tanacs ugy tunik mintha a szulok kerdojelezned meg. Szoval a velemenyem, hogy ha a mar gyerekerol van szo gyakorlatilag lehetetlen ugy rakerdezni valamire vagy akar tanacsolni valamit, hogy ne tunjon okoskodasnak vagy ne legyen serto. Persze jogos, hiszen mint irtam minden szulo a legjobbat akarja a gyerekenek.

OFF; tudja valaki, hogy mit lehet csinalni ha elfelejtettem a jelszavamat?

Udv
PK

kaviat Creative Commons License 2003.08.12 0 0 3
igen, az elkényeztetés illetve nem elkényeztetés viszonylatában mindenki rettentesen profi.. öreg néni az utcán meglátja a faszit a kezemben [félig ülünk a motorháztetőn várjuk a zanyut aki beugrott valami kukoricás pelenkáért valami bababoltba], miután megtudtam "jaj de aranyos kisbaba!" [jelzem, eddig még egyet értettünk], rögtön részletes kioktatásban részesültem, hogy nem szabad felvenni, mert akkor el lesz kényeztetve stb.stb.stb meg hogy az ő gyerekei így meg úgy

persze mivel galamblelkü vagyok, nem fogok belemenni holmi vitatkozásba, ellen észosztásba [hogy milyen az napról napra várni, hogy a zacskós tejnél könnyebb gyerkőcunk elkezdjen végre gyarapodni], hanem inkább lelkesen bólogattam, támogattam egyetértésemről épp hogy meg tudtam állni, hogy el ne meséljem neki hogy vascsővel verem a kezeit, ha megpróbálna kimászni az ágyából vagy a járókájából [nincs járókája]

.kav]4t neofittnesspop

tünde.sz Creative Commons License 2003.08.12 0 0 2
Kavi
:)))) nálunk is kellene ilyen, bár amilyen ritkán jönnek...

nálunk is voltak tuti mondatok:
a gyerkőc (miután úgy indultunk el világot látni, hogy jóóóól bekajált) szopizta az újját, erre emberke az uccán: jaj biztos milyen éhes ez a gyerek?!!
anyósom dettó uezt elsütötte fél óra múlva, amikor hozzájuk is eljutottunk, hozzátéve: 'gonosz anyádék (ilyenkor persze soha nem apádék) nem adnak neked pipát??? '
pipa=cumi
meghogy már 3 hónaposan főzelék, meg mi az, hogy még 4 hónaposan szopik!!! felháborító!!!
sőt az ucca embere ismerősök így indítanak: 'de már nem szoptatod, ugye?'
na ettől tudok falnak menni

egyébként, ha jól megfigyelitek a gyerekneveléshez MINDENKI ÉRT! csak a más szemléletet nem tudja mindenki figyelembe venni!!

azért arra kíváncsi lennék, hogy a 6 évesnek milyen tanácsa volt ;)

T

kaviat Creative Commons License 2003.08.12 0 0 1
anyósdetektorral felszerelt katapultot kell szerelni a bejárati ajtó elé

.kav]4t neofittnesspop

bors12 Creative Commons License 2003.08.12 0 0 0
2 hónapos a fiam és csak anyatejcit kap. Próbáltunk neki forralt vizet adni a nagy melegben a védőnő tanácsára de kiköpte nem kellett, elég neki a tejci.
A héten közli anyósom, hogy adjak teát a gyereknek. Mondom nem kell neki, elég a tejci. De ő erősködik, hogy az ő fiai és már hathetes kortól pohárból.... és ekkor már dagadt a fejem, mert 1,. nem kérdeztem, 2., nem érdekel, én tudom hogy jó nekünk, majd kérdezek ha úgygondolom.
Erre ma jön anyósom BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL (már ekkor ideges lettem, mert most kapott Boti szurit és alig tudtam elaltatni), hogy ő most volt vásárolni és vett a gyereknek teát!!!
Hát azthittem szétrobbanok. Ez nem jóindulat, jótanács hanem erőszakoskodás és tök ideges lettem. Elmondtam hogy nem kell, és amúgy is rá van írva hogy csak négyhónapos kortól, erre megsértődött. Ő!
Hát most talán tényleg jobb lesz, mert a férjemnek nem tudom ezt elpanaszolni!
Angiszeged Creative Commons License 2003.08.12 0 0 topiknyitó
Rengeteg anyuka -köztük én is- attól borul ki, amúgy is bizonytalan helyzetében, hogy lépten nyomon ellátják tanácsokkal, persze kérdés nélkül. AZ a tapasztalatom, hogy egy kisbaba gondozásához a 6éves gyereknek, és a 80éves idős bácsinak is van hozzáfűznivalója. NEm csupán jóindulatból, sokkal inkább kotnyelességből. Tehát, ha vagytok így ezzel Ti is, osszátok meg velünk, rajtam mindig könnyít, ha kiírhatom magamból, ilyenkor már én is tudok nevetni rajta. Amúgy őrlődök, és idegeskedek.
Szóval várok vicces hozzászólásokat az anyós jótanácsaiból, a szomszéd nénitől, stb...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!