Alaplaphibás, de sértetlen HP Compaq 6820s laptop eladó. 17 hüvelykes kijelző, teljes (numerikus gombokkal kiegészített) billentyűzet. Érdeklődj a publikus e-mail-omon!
Tudnátok nekem olyan laptopot ajánlani ami kifejezetten fotós, esetleg videós munkák feldolgozásához Lightroom. Photosop, Premier pro, After efects....... megfelelő lenne?
Van egy asztali gépem, SSd i7 8GB RAM, kiszolgál, valami hasonlót keresnék... kijelző mérete inkább kisebb legyen, és nem tükrös... de bírja az aksi....
200-300 között keresnék
Minden véleményt nagyon szívesen fogadok!!!! Ajánlatot is várok....
i7 6700HQ 16GB DDR4 1x PCI-e SSD slot - 128GBSSD 1x DVD slot - 250GB SSD 1x SATA slot - 1TB HDD Nvidia GTX960m Nahimic Audio Killer Ethernet USB 3.0 Steel Series háttérvilágítós billentyűzet. IPS képernyő Win10 pro
Decemberben lesz 1 éves, megkímélt állapot, eredeti doboz, doksi. A gép billentyűzete és az oprendszer angol, mivel minden angolul fut nálam. A 250GB SSD, 8GB DDR4 RAM és az IPS panel már általam lett belerakatva (Laptophardware kft), közel 100ezer forint értékben, garanciális minden.
250ezer magyar forintot, vagy annak megfelelő mongol tugrikot elfogadok, mint csere tárgyát.
Elado egy Lexmark Optra T610 nagyteljesitmenyu, fekete-feher, halozati lasernyomtato. 25000(!) oldalas tonerje kb. felig van, egy nagy es egy kis lapadagolo talca van alatta (a nagyobbik akad).
Kb. 5 eve hasznalaton kivul van, tehat egy takaritas rafer, most csikoz egy kicsit. Egy tapkabelt adok hozza, mas nincs. Nem karcmentes, de abszolut kulturalt kinezetu.
Ubuntu Linux-al hasznaltam, az felismerte halozati nyomtatonak, LPT porton nem probaltam. Windowshoz/Machez nem ertek.
Mivel itt nagyon utban van, ezert jelkepes terites elleneben elviheto - mondjuk ket uveg jobb sor, vagy ilyesmi... :-)
Budafokrol lehet elvinni, van sulya, es a masodik emeleten van, tehat gyurj egyet ha jossz erte; mivel segiteni nem tudok a cipekedesben a betegsegem okan, max. drukkolni. Elvinni sem tudom sehova.
ÚJ PC HÁZ, CHIEFTEC FLYER, 250W TFX PSU ATX 2.3, MINI ITX, 2XUSB3.txt
Külső csatlakozók: Mini Torony Típus (alaplap típus): mini ITX Támogatott tápellátási szabványok: TFX Multimédia: 0 Vezeték nélküli kapcsolat és adatátvitel: 1 A belső 2,5 "-os zónák száma: 1 További funkciók: 1 Telepített tápegység (ek): Igen Maximális tápegységek száma: 1 Beépített áramkör: 250 I / O csatlakozók: 2x USB 3.0, 1x sztereó mini jack (fülhallgató kimenet), 1x sztereó mini jack (mikrofon bemenet) Ventilátor (ok) sebességszabályozó: Nem Mass storage támogatás: 90 Méretek: 265 Magasság: 270 mm Üzenetek: 1 Oldalsó légcsatorna: Igen Szerszám nélküli szerelés: Nem Műszaki paraméterek: Fekete
Nagyon masszív, erős és gyors gép, kiváló állapotban! Nekem már túl erős és nagy.
Intel Core i7 3630QM 8GB DDR3 Geforce GT 650M (2GB) 15.6" HD LED kijelző, 1600x900 pixel Windows 10 Pro JBL hangszóró (mélynyomóval) 2 USB 2.0 - 2 USB 3.0 1 TB HDD (beépítő keretben) 128 GB SSD
+adok hozzá:
Külső Blu-ray olvasó (a gépben volt, de kellett hely az ssd-nek) Coolermaster laptophűtő TP-Link Archer T1U AC450 USB wifi adapter (így jobban veszi a jelet, típusjellegzetesség.) HP laptoptáska, amibe mindez belefér Ár: 160.000 Ft Érdeklődni: hegedues.mate[kukac]gmail.com 30/hat9hét1hét8öt
Eladásra kínálok egy gyakorlatilag vadi új, nem használt Lenovo Yoga 300-as laptop-tablet transformerbook-ot.
Amennyiben alkudoznál, ha utánanézel a bolti legolcsóbb ára 78.350,- így nem alkuképes.
Vitrinben volt kitéve, bekapcsolva sem volt. Nem tapizták, nem olyan bemutatódarab volt. Eredeti Windows 8 van rajta, frissíthető win 10-re, a készülék új.
Töltővel kínálom, a doboza nincs meg. Kb. 3-5 hónapos, most így hirtelen nem tudom megmondani. Képeken látható állapotban hibátlan.
Elsősorban telefonon jelentkezzetek: 30/négy70tíz70
Alaplap: Gigabyte GA-880GM-UD2H Processzor: QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz Procihűtő: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2
SZia Bocsánat a zavarásért..láttam a fenti hirdetést, azt is hogy régi..csupán csak információra volna szükségem. seitségedet kérném.
nekem is ilyen alaplapom van,ilyen processzorral, csak nem igazán találok olyan procihűtöt, ami méretben elfére.
Kérdésem ,ami neked volt hozzá Artic Cooling freezer 7 tipusu,pr hűtő.. megvoltál e vele elégedve? csendes? és gond nélkül elfért a házban? ill az alaplapon? köszönöm..Laszlo
Eladó egy kipróbált, pixelhiba mentes ACER 17 collos kijelző. Szép állapotban. Ára: 8000 Ft Ha szükséges postázom. Elérhetőségem:szabosteve61@freemail.hu T-mobil öt-hat-hat-tizenhárom-negyvenkilenc
Sharkoon DriveLink 2,5"/3,5"/5,25" SATA/IDE HDD merevlemez ház eldó! Használható 2.5"/3.5"/5.25" IDE és SATA HDD-hez 1 klikk backup funkció Állapotjelző LED Plug & Play USB2.0 Kompatibilis az MS Windows 98SE/ME/2000/XP op.rendszerekkel Driver nélkül is működik Windows ME/2000/XP rendszeren Típus átalakító, adapter Csatlakozó A IDE csatlakozó dugó, SATA csatlakozó dugó Csatlakozó B USB A csatlakozó dugó