Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sziasztok! Még eladó új átfejtő! Gyors csatlakozóval szerelt. Ára: 28900 ft, postázom is posta költség az árban. Érdeklődni csaba.takacs65@gmail.com lehet. Képeket emailben tudok küldeni. Üdv Csaba.
Eladó egy Bsa Brigadier típusú, 5.5mm-es kapiberű pcp puska. Kb. 1 éves, keveset használt, mert időm is kevés, meg van több légpuskám(meg lusta vagyok pumpálni). Igény szerint a tompítót is adom hozzá. A távcső nem eladó(lehetőleg). Talán a doboza is megvan. A 3d nyomtatott bipod adapter, nyomtalanul leszedhető. Helyileg Tiszaújváros. Nem postázom! Emailem publikus. Ára:199000 Ft.
Csak ami a képeken van, azok mind 4,5mm-es ólom lövedékek! Helyes nem teljesen ólom mert kevernek hozzá egy kevés antimont is azért, hogy ne oxidálódjon olyan hamar a lövedék.
Tisztelt Urak! A mellékelt originált lőszerektől megválnék. Anno még ezeket használtam 10m-es légpisztoly és légpuska számokhoz. Vannak benne igazi gyűjtői kuriózumok is!
A Finale mach 200 as műanyag dobozos szivacsos kiszerelésű, valamint az R10-es 100 db-os polisztirol habos műanyag dobozos kiszerelésű. Ilyeneket már nem lehet fellelni.
A fémdobozos lőszerek 5500 Ft/db a műanyag dobozos Final Mach (természetesen darabra kiegészítve mivel már a szivacs elöregedett ) 5000 Ft az R10 -es műanyag dobozosak pedig 3000 Ft/ doboz. Személyes átvétel van...nem postázom. Helyileg Érden vagy Budapesten a 2.3. 13. 12. Budaörs útvonalon átadom. Elérhetőségem: 06harminc9615666 illetve a zoldpatent@gmail.com email címen Tisztelettel és köszönettel!
Köszönöm a dunaföldvári kollégának ezt a szép és valóban alig használt LP 427-es magyar fegyvert. Most, hogy belőttem távcső segítségével mert az már nekem kell olyan pontosnak bizonyult , hogy bőven megérte az árát. Heló és ha kell még valami akkor szólok.
Eladó 3 db új bipod. T-sínbe felfogatható adapterrel. A bipod feje forgatható, dönthető. A lába kihúzhatós állítható. A bipodhoz jár egy fix felfogatható adapter is, amivel a bipod fixen rögzül T sínbe és csak a lábak állíthatóak úgy.
Ára 20000ft
Személyes átvétel Győrben vagy posta megoldható a vevő terhére.
Sziasztok eladó két darab légpuska, 1 legpisztoly, és 3 távcső, illetve egy tavcsőre szerelhető infra ejjellátó. A fekete puska B4 titán 4,5-es 15 000huf
A barna valami piacos 5,5-es 10 000huf
A legpisztoly 5,5-es ismeretlen 8 000 huf
A 4x32 távcső 5000 huf !!!!már csak ez van!!!!!
A T-eagle távcső 15 000 hufelkelt
A szerelék sines távcső reddottal(repedt) lézerrel 15 000 huf elkelt
A távcsőre szerelhető éjjelátó 10 000 huf erről nem csináltam fotót de egy gps meretü kijelző egy cső benne egy infra kamerával és egy ir lampaból áll lényegeben plusz kabel plusz szerelekek.
Az optikákat előre utalás után tudom postázni, a puskakat viszont csak szemelyesen a 20. Kerületben tudom átadni. Ha valakinek kell valamirol tovabbi vagy kozelebbi kép, privatban a kert dolgot korbe fotózom és elküldöm. Ha egyben viszed az egészet akkor 40 000 hufert oda adom.
Eladó sorba került kihasználatlanság miatt egy Fx Maverick 5,5kaliber 600 as csővel. Egyben és külön is eladó 1db tárral 1db bipoddal. Újszerű állapotban Van hozzá egy cél távcső szerelékkel.irányár: 720,000,- Fx Maverick 550,000,- Element apr 1c mrad 6x24x50 szerelékkel együtt:170,000ft,-Email cím: hordi1@gmail.com
Üdv mindenkinek.Egy barátom kérésére hirdetnék meg egy Perun 731légpuskát.Szinte lövésmentes kipróbálva volt csak.80000.- jó magyar forint volna az ára+ postaköltség.Képet most nem tudok feltölteni ha van érdeklődő emailben massangeren küldök.0620 3420653.Danke