Akkor jó. :) Tegnap már reggel is volt. Jó volt Borin mind a 4 típusú csuklós buszt látni egymás mellett előtt, mögött (amíg a Volvo hamar el nem ment). :)
De volt. Berendelt volt, így nem tudták reggel a 7-es forgalmira kiadni. Helyette viszont kiadták az 1-esre. Megvártam és utaztam is rajta :) fél 12-kor fog végezni.
Nem került sehová sem. Már hetek óta a Volvók sorában áll ugyanazon a helyen. Megint beteg lett Ago. :-( Amúgy a Nagykőrösiről lehet látni a buszokról.
Szeretném megkérdezni, hogy a 7M mikor is volt? Tudom, csak egy hétig járt, de mikor? Bosnyák és Etele tér között közlekedett az M4 vonalán? Azt tudom, hogy az Agora "mutatvány-száma" volt.
Ugyanezt kérdezem a Bartók Béla úti 206-os iránt is, amikor 80-as villamos is járt. Ezekről tudtok valami részletesebb adatokkal szolgálni?
Látom agora tud mindent pótolni. Reggel Borároson váltogatta a kiírást: Metrópótló, HÉV-pótló, Trolipótló.... Áll az órája a belső kijelzőkön. Délután 24:49-et írt ki. :D
Kicserélték a hátsó ajtó leszállásjelzőjét. Most ugyanaz mint a vészjelző. Igaz hogy rá van írva melyik micsoda, de a Volvokon például állandóan megnyomják a vészjelzőt leszállásjelző helyett (hát még ha ugyanaz a kettő).
Nem 7-es mentesítő járatot akart mondani? Ha jól emlékszem (meg lehet cáfolni) a 4-es metró vonalát követte Baross utcán és Nagykörúton át. Persze, mint publikus jármű és DBR metró reklámozás kapcsán.
Azt hiszem Ő volt az aki elösször "pótólta" a még nem létező metrószerelvényeket! :)))))