Mindkét irányba tudtok sétálni. Keletre Buljaricaig visz az út, nyugatra pedig érdemes felmenni a Rezevici monostorba. Buljaricaba két út visz, az egyik kint a parton, a sziklákon, ezt most mellőzném. A másik kiépített, át az erdőn. Perazica do felé egy mesterséges barlangon át visz az út. A ronda, félbehagyott szálloda után kell felmenni az aszfalton a monostorba.
Ha van nyitva a parton utazási iroda, érdemes megnézni a kínálatot. Nagyon klassz egynapos utak vannak 15-20 euró körül.
Ez igazából nem a maffia, ők ugyanolyan menekültek akik Magyarországon is vannak, csak nem a MÁV ingyenes jegyével utaznak a BOK csarnokba, hanem nagy értékű terepjárókkal, sportkocsikkal+ hihetetlen mennyiségű pénzzel a számláikon Montenegróba.
A képeket én csinálom, ez egy ma esti. Nem tudom kapás is van, vagy csak a hangulat kedvéért csónakáznak, ma 3an is! Sajna lekicsinyítve a méretet, már nem annyira látszik mint eredetiben, de oda-vissza "kapirgálnak" a parttal párhuzamosan.
(Egy kis szervezkedés és figyelek, látok, érzek, még ilyen távolságból is!)
Igen csak Stari bar a jo a lenti gagyi. Ezért mondtam hogy autó nélkül az nem megy. Jó hogy nem hallgattam itt a többiekre hogy foglaljak utolsó pillanatban. Most megnéztem már csak a mocskosul drágák vannak meg. Biztos klasszak lesznek este a kivilágított városok is.
Barral az a bajom, h elvileg a szép rész fent van a hegyen, a város, ahol meg a szállások, az eléggé jellegtelen (ezt hallottam, még nem jártam arra). Petrovac kis hangulatos helynek tűnik, sétálgatni, parton kávézgatni pont jó lesz! Hát igen, sajna mi most tudtunk csak szállást intézni, így jött ki, az is vmi, h kb egy héttel utazás előtt találtam végül ennyiért (úgy, hogy a szilveszter is benne van, amiatt neccesebb most, jan. 2-3tól mert lenne több verzió is). Nekünk kocsi nem játszik, marad a repülő, de eddig se volt ezzel gond, azért busszal ha nagyon akarunk, el lehet ide-oda menni, de nekem az se baj, ha egy helyben vagyok egy hetet :).
Akkor én jó hogy több hónappal előbb lefoglaltam 18ért a Kotori öbölben.De akkor ott lejjebb volt marhasok még 10ert is a bookingon. Az a baj autó nélkül ott nem nagyon tudtok mászkálni így szerintem a repülőt el lehet felejteni. Stari Bárba mennék el onnan nagyon klassz a vár meg az óváros viszont kicsi az egész.
20 Euro két főre, studió (konyha, fürdő). Tengerre kilátás :). De nem volt könnyű találni, pedig 3 és 4 éve is ugyanebben az időszakban voltunk (meg többször márc-ápr-ban), és akkor sima ügy volt ennyiért. Mindenhol vagy teltház van, vagy sokkal drágább. Te végül hova mész?
Amúgy eszembe jutott hogy pár éve ugyanígy volt az egyik szállással hogy eliranyitottak befizetni az adót ha akarunk papírt. Ők kezembe nyomták a manit.
Köszi! Tanács témában nem pont ilyenre gondoltam, eddig magamtól is eljutottam, de azért értékelem! :D Budvába jártunk sokat, a petrovaci rész még nincs meg. Ott merre érdemes pl sétálgatni, ilyesmire gondoltam. De biztos adja is majd magát, csak én az a típus vok, aki előtte szeretek mindenről informálódni, túl sokat is néha. De amúgy meg elleszünk, gondolom! :)
Sziasztok! Pár hülye kérdés :). Szombaton repülök a lányommal Montiba 1 hétre, elvileg Petrovac a cél (ott találtam olcsó szállást). Jó ötlet? :) Tényleg sokkal drágább a Voli/Aroma ott, mint pl Budvában? Előrejelzés elég sok esőt mond. Mi a tapasztalat, lehet azért élvezni ezt az időszakot? (tudom, senki nem időjós, de azért biztos többeknek van tapasztalata, jobban tudják értelmezni, mennyire gáz a mostani előrejelzés). Bármi egyéb tanács jöhet! Köszi!
A helyieken túl brutál létszámú ukrán es orosz menekült van az országban. Mintha valahol azt olvastam volna hogy van ahol 20%al nőtt emiatt a népesség hirtelen. Vagy ország szinten nőtt ennyivel???? Nem tudom. A boltban megismered őket, mert az ő kosaruk van púposan megpakolva. Parkolóban a legnagyobb, legdrágább autóik nekik vannak. Stb stb stb. A hétköznapokban nem zavaróak, de szomszédnak nem szerencsések, mert hangos és aktív társadalmi életet élnek.
Hogy meddig leszek a tengeren? Szerintem én örökre fogja vagyok. Lélekben sosem leszek már máshol, de fizikailag jelenleg Kecskeméten szaglászom a karácsonyfa illatát- még max. fél órát és indulunk egy 3napos család/temető/birtoklátogató körútra.
Az iskolaszünet, vagy pl a nyári szabadságolások előre ismert időpontokban történnek. Semmi titok nincs bennük és nem először fordul elő.
Lehangoló az égész!!!!
Képtelenek ezzel kezdeni valamit!
Nem az a megoldás hogy ha sokan vannak a határon, akkor nem megyünk át, hanem hogy sosem legyen 60percnel több várakozás. Szerintem ez lenne a normális!