Keresés

Részletes keresés

clicker00 Creative Commons License 2011.04.11 0 0 423

tudsz linket adni az estiről? vagy milyen van még nekik? köszi

Előzmény: kukac jani (422)
kukac jani Creative Commons License 2011.04.11 0 0 422

Én a Práter felnőtt kézésére lennék kíváncsi. Mit tudtok róla? Mennyiben más a sima, nappali képzésük? Gyengébb annál?

Előre is kösz!

jani

fotósf Creative Commons License 2011.04.11 0 0 421

Sziasztok,

mit tudtok /hallottatok a BKF fotográfia szakáról?

http://felveteli.bkf.hu/8/fotografia-szak.html

bestpixel Creative Commons License 2011.04.01 0 0 420

Nem, az ugyanis ilyen olcsón nem valósítható meg, sajnos.

Előzmény: peterssen (419)
peterssen Creative Commons License 2011.04.01 0 0 419

Ez ugye nem OKJ-s képzés?

Előzmény: bestpixel (418)
bestpixel Creative Commons License 2011.04.01 0 0 418

Tudáshoz az eszköz

A Fotósképzőben most az Alkalmazott fotográfus képzés 89 000 Ft-os díja egy 43 000 Ft értékű, komplett (2 lámpát, 4 ernyőt, állványokat, kiegészítőket, táskát tartalmazó) stúdióvaku-szettet is magában foglal.

Lassu Viz Creative Commons License 2011.03.10 0 0 417

Szia!

Március 2-tól megy a tanfolyam szerdánként, valószínűleg ezért nincs kint a hírdetés. Már két előadás volt. Egy történelmi visszatekintés a lyukkamerától a mai gépekig lehetőleg tisztázva blende - zársebesség - fényérzékenység hatását az expozícióra és egy másik a digitális technika alapjai címmel. Ez utóbbi érintette a CCD - CMOS - BSI CMOS érzékelőket, színtereket, képalkotást, fájl formátumok jellemzőit. Szó volt a dinamikáról, denzitásról és a diffrakciós lágyulásról. Én ezekben a témákban elég sok ismeretet halmoztam fel korábban a netről, de még így is tudott újat mondani az előadás. Most jönnek azok a témák amik számomra érdekesek: kompozíciós kérdések, utómunkák.

Még 7 előadás és egy értékelő megbeszélés lesz. Érdeklődj a társaskör telefonszámán (2500288), hogy lehet-e még csatlakozni. A jó hír az, hogy a fotóklub tagjai tartják a tanfolyamot és rendszeresen van. A rossz meg az, hogy elég kicsi a reklámja emiatt nehéz felfedezni, hogy mikor.

Előzmény: peet30 (416)
peet30 Creative Commons License 2011.03.10 0 0 416

Szia!

Lehet,h én vagyok figyelmetlen,de a linken nem találtam a tanfolyamot...

A fotóklubra gondolsz?Mert arról meg nem túl sok infó van,csak h márc11én lesz a következő.

Előzmény: Lassu Viz (414)
bestpixel Creative Commons License 2011.03.03 0 0 415

Szombaton (március5-én) Tárgyfotó workshopot tartunk, részletek itt!

Lassu Viz Creative Commons License 2011.02.19 0 0 414

Márciustól indul az Óbudai Társaskörben egy fotótanfolyam.

Lelkes amatőrként eddig az tartott vissza az ilyen tanfolyamoktól, hogy amire ráakadtam mind megfizethetetlen volt számomra. Viszont ezen a tanfolyamon ott leszek, mert érint olyan témákat ami engem érdekel és nagyon baráti az ára. Az előadások érintik a legfontosabb témákat a technikától a kompozíción át az emberábrázolásig. Szerintem mindenkinek hasznos lehet aki elégedetlen a képeivel és nem az újabb eszközök birtoklásától reméli, hogy jobbat - szebbet tud alkotni.

lionhu Creative Commons License 2011.02.12 0 0 413

Üdv Mindenkinek !

OKJ-s végzettséget adó (vagy amit elfogadnak, ha megemlítem), tanfolyamot keresek Bp-en, meló mellett, ami normális, és nem aranyárban van.

Van 5letetek?

Előre is köszi!!

Feri (37)

lionhu73@gmail.com

jaky Creative Commons License 2011.02.10 0 0 412

Köszi, az infót. De milyen anyagot, könyvet, cd kaptál a tanfolyamhoz?  Valamennyi rálátásom van a világítástechnikára, és tudom hogy 4x4 órában csak az alapokat és némi útmutatás lehet adni egy olyan szakmához amit akár egy életen át lehet tanulni. Hazai szakirodalmat nem igazán találtam hozzá, csak a Prakel - Világosítás könyvét,  igaz  a fotózáshoz   is egy normális aktuális könyv van a Baki Péter – Fényképészet c,. könyve  azt se lehet sehol megvenni,   ha esetleg tudsz valamit ilyesmit stúdió világítástechnika témában akkor oszd meg velem.

Előzmény: Aga (411)
Aga Creative Commons License 2011.02.10 0 0 411

4x4 ora tomeny informacio es gyakorlat... maximalisan megeri.

Előzmény: jaky (410)
jaky Creative Commons License 2011.02.10 0 0 410

Sziasztok!

D1 fotósuli világítástechnikai tanfolyamán járt már valaki, milyen a benyomásotok, jó, használható? Tananyagot adnak könyv, e-book formályában, a gyakorlatok milyenek voltak? 

Iván Ottó Creative Commons License 2011.02.09 0 0 409

Sziasztok!

Fotóstanfolyam indul Nyíregyházán és Debrecenben. Részletekről itt olvashattok.

bestpixel Creative Commons License 2011.01.17 0 0 408

Modellfotó workshop lesz a Fotósképzőben február 5-én, részletes információ ide kattintva érhető el!

Ja, és képzéseink is folyamatosan indulnak!

bestpixel Creative Commons License 2011.01.05 0 0 407

Portréfotó workshop január 8-án, szombaton! Klikk ide!

bestpixel Creative Commons License 2010.12.01 0 0 406

Utolsó figyelmeztetés!

Tárgyfotó workshop szombaton!

Ha le akarod fotózni a mikulás-ajándékot, akkor itt megtudhatod a sohaelnemmondott fotós titkokat!

Gyere el te is!

A Mikulás is köztünk lesz!

Csak most!

bestpixel Creative Commons License 2010.11.24 0 0 405

Ünnepi ajánlat!

A Fotósképző tanfolyamai ajándékutalvánnyal is igénybe vehetők. Vásároljon most, hiszen ezzel az egész életre szóló tudás ajándékozható, ami a legértékesebb, leghasznosabb ajándék. Ez a szeretet legjobb bizonyítéka, hiszen az ajándékozott képességeit fejleszti, így értékesebb ember válik belőle! Gyerekeknek is! Most még idei, kedvező árakon: kezdőknek 39 000 Ft, haladóknak 69 000 Ft. www.fotoskepzo.hu/ajandekutalvany.php További infó: info(kukac)fotoskepzo.hu, vagy tel.: 06-20-28-26-196

bestpixel Creative Commons License 2010.11.15 0 0 404

Megint én vagyok (ki lenne más? ;) ): Tárgyfotó workshop december 4-én a Fotósképzőben.

Itt is jelzem, hogy tervezek egy speciális Gasztrofotó workshopot (esetleg több foglalkozásból álló képzést is) a közeljövőben (valószínűleg január közepén) profi food stylist bevonásával. Különböző melegételek, valmint italok fotózása lenne a fő témakör – a food stylist előkészítésében. ill. aktív közreműködésével.

Akit érdekel, dobjon egy levelet regisztrációként (nem kötelez semmire, csak az érdeklődést mérném fel)! Kattints ide és írd be a "Jelentkezés, kérdés" mezőbe, hogy "Gasztrofotó".

posthero Creative Commons License 2010.11.07 0 0 403

küldtem mailt!

Előzmény: bestpixel (402)
bestpixel Creative Commons License 2010.11.05 0 0 402

Utolsó figyelmeztetés! ;)

Modellfotó workshop holnap, szombaton délután a Fotósképzőben! Részletek itt!

Érdemes eljönni (azoknak is, akik már voltak hasonló oktatáson!), mert - profi körülmények között, profi eszközökkel lehet tanulni,- meg lehet ismerni a legjobb stúdiófelszerelést,- nagyon kedvező az ár/érték arány: a profi modellen és sminkesen kívül még rengeteget lehet tanulni is,- a részvételi díj egy egyszerű fotózáskor csak egy sminkes honoráriumára elég,- profi fotókkal lehet bővíteni a portfóliót,- minden fotózáson más és más új képek születnek, amikből sosem elég, - nem utolsó sorban: egy vidám fotós társasággal lehet értelmesen eltölteni egy délutánt, miközben kreatív munka is folyik, ami csak jó hatással lehet a karrierre, közérzetre és egészségre! ;)

bestpixel Creative Commons License 2010.11.03 0 0 401
Csak frissítek, 6-a mindjárt itt van! ;)

Új, profi műterem, szép modell, alkalom sok szép fotó készítésére, gyere te is!
Előzmény: bestpixel (400)
bestpixel Creative Commons License 2010.10.13 0 0 400
Modellfotó workshop lesz a Fotósképzőben november 6-án, részletes információ ide kattintva érhető el!

Ja, és képzéseink is folyamatosan indulnak!
Iván Ottó Creative Commons License 2010.10.06 0 0 399
Egész pontosan itt: link
:))))
Iván Ottó Creative Commons License 2010.10.06 0 0 398
Sziasztok!

Gyakorlati workshopot tartok november 17-én, első sorban kezdőknek. Bővebb információkat itt olvashattok:
takah Creative Commons License 2010.09.15 0 0 397
Tanfolyamok a FotóSarokban!

A legközelebbi tanfolyamkezdés: 2010. szeptember 20.

Profiktól, profi környezetben a fotóművészetről mindent!

További információ, jelentkezés:
http://fotosarok.hu/oktatokozpont/tanfolyamok.html

Menjetek, alkossatok!

Sok sikert :)
bestpixel Creative Commons License 2010.09.01 0 0 396
Tárgyfotó workshop lesz hétvégén, szombaton a Fotósképzőben és indulnak a képzéseink is!

Részletek itt: worshop, képzések.
FényHozoja Creative Commons License 2010.08.25 0 0 395
Szia!

Fotosulit inditok a Képesitö Mühelyben ahol szeretettel várlak. Amennyiben téged nem érint, nem érdekel, de tudsz olyanokat akiket érdekelhet, kérlek küld tovább az alábbi linkeket.

Ezen a linken találod az ismertető oldalt: www.kepmuhely.hu/oktatas

Ide feltettem két videot, amivel szeretném felkelteni az érdeklődésedet:

http://www.youtube.com/watch?v=6qegJAJ2GVg

http://www.youtube.com/watch?v=KtTqWe648po

Köszi!
Rátki János
bestpixel Creative Commons License 2010.08.05 0 0 394
Kiváló nyári gyakorlat, tanulási lehetőség kezdő és haladó fotósoknak: modellfotó workshop lesz a Fotósképzőben augusztus 7-én, szombaton 14:00 órától. Részletek itt olvashatók!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!