A Fotósképzőben most az Alkalmazott fotográfus képzés 89 000 Ft-os díja egy 43 000 Ft értékű, komplett (2 lámpát, 4 ernyőt, állványokat, kiegészítőket, táskát tartalmazó) stúdióvaku-szettet is magában foglal.
Március 2-tól megy a tanfolyam szerdánként, valószínűleg ezért nincs kint a hírdetés. Már két előadás volt. Egy történelmi visszatekintés a lyukkamerától a mai gépekig lehetőleg tisztázva blende - zársebesség - fényérzékenység hatását az expozícióra és egy másik a digitális technika alapjai címmel. Ez utóbbi érintette a CCD - CMOS - BSI CMOS érzékelőket, színtereket, képalkotást, fájl formátumok jellemzőit. Szó volt a dinamikáról, denzitásról és a diffrakciós lágyulásról. Én ezekben a témákban elég sok ismeretet halmoztam fel korábban a netről, de még így is tudott újat mondani az előadás. Most jönnek azok a témák amik számomra érdekesek: kompozíciós kérdések, utómunkák.
Még 7 előadás és egy értékelő megbeszélés lesz. Érdeklődj a társaskör telefonszámán (2500288), hogy lehet-e még csatlakozni. A jó hír az, hogy a fotóklub tagjai tartják a tanfolyamot és rendszeresen van. A rossz meg az, hogy elég kicsi a reklámja emiatt nehéz felfedezni, hogy mikor.
Márciustól indul az Óbudai Társaskörben egy fotótanfolyam.
Lelkes amatőrként eddig az tartott vissza az ilyen tanfolyamoktól, hogy amire ráakadtam mind megfizethetetlen volt számomra. Viszont ezen a tanfolyamon ott leszek, mert érint olyan témákat ami engem érdekel és nagyon baráti az ára. Az előadások érintik a legfontosabb témákat a technikától a kompozíción át az emberábrázolásig. Szerintem mindenkinek hasznos lehet aki elégedetlen a képeivel és nem az újabb eszközök birtoklásától reméli, hogy jobbat - szebbet tud alkotni.
Köszi, az infót. De milyen anyagot, könyvet, cd kaptál a tanfolyamhoz? Valamennyi rálátásom van a világítástechnikára, és tudom hogy 4x4 órában csak az alapokat és némi útmutatás lehet adni egy olyan szakmához amit akár egy életen át lehet tanulni. Hazai szakirodalmat nem igazán találtam hozzá, csak a Prakel - Világosítás könyvét, igaz a fotózáshoz is egy normális aktuális könyv van a Baki Péter – Fényképészet c,. könyve azt se lehet sehol megvenni, ha esetleg tudsz valamit ilyesmit stúdió világítástechnika témában akkor oszd meg velem.
D1 fotósuli világítástechnikai tanfolyamán járt már valaki, milyen a benyomásotok, jó, használható? Tananyagot adnak könyv, e-book formályában, a gyakorlatok milyenek voltak?
A Fotósképző tanfolyamai ajándékutalvánnyal is igénybe vehetők. Vásároljon most, hiszen ezzel az egész életre szóló tudás ajándékozható, ami a legértékesebb, leghasznosabb ajándék. Ez a szeretet legjobb bizonyítéka, hiszen az ajándékozott képességeit fejleszti, így értékesebb ember válik belőle! Gyerekeknek is! Most még idei, kedvező árakon: kezdőknek 39 000 Ft, haladóknak 69 000 Ft. www.fotoskepzo.hu/ajandekutalvany.php További infó: info(kukac)fotoskepzo.hu, vagy tel.: 06-20-28-26-196
Megint én vagyok (ki lenne más? ;) ): Tárgyfotó workshop december 4-én a Fotósképzőben.
Itt is jelzem, hogy tervezek egy speciális Gasztrofotó workshopot (esetleg több foglalkozásból álló képzést is) a közeljövőben (valószínűleg január közepén) profi food stylist bevonásával. Különböző melegételek, valmint italok fotózása lenne a fő témakör – a food stylist előkészítésében. ill. aktív közreműködésével.
Akit érdekel, dobjon egy levelet regisztrációként (nem kötelez semmire, csak az érdeklődést mérném fel)! Kattints ide és írd be a "Jelentkezés, kérdés" mezőbe, hogy "Gasztrofotó".
Modellfotó workshop holnap, szombaton délután a Fotósképzőben! Részletek itt!
Érdemes eljönni (azoknak is, akik már voltak hasonló oktatáson!), mert - profi körülmények között, profi eszközökkel lehet tanulni,- meg lehet ismerni a legjobb stúdiófelszerelést,- nagyon kedvező az ár/érték arány: a profi modellen és sminkesen kívül még rengeteget lehet tanulni is,- a részvételi díj egy egyszerű fotózáskor csak egy sminkes honoráriumára elég,- profi fotókkal lehet bővíteni a portfóliót,- minden fotózáson más és más új képek születnek, amikből sosem elég, - nem utolsó sorban: egy vidám fotós társasággal lehet értelmesen eltölteni egy délutánt, miközben kreatív munka is folyik, ami csak jó hatással lehet a karrierre, közérzetre és egészségre! ;)
Fotosulit inditok a Képesitö Mühelyben ahol szeretettel várlak. Amennyiben téged nem érint, nem érdekel, de tudsz olyanokat akiket érdekelhet, kérlek küld tovább az alábbi linkeket.
Ezen a linken találod az ismertető oldalt: www.kepmuhely.hu/oktatas
Ide feltettem két videot, amivel szeretném felkelteni az érdeklődésedet:
Kiváló nyári gyakorlat, tanulási lehetőség kezdő és haladó fotósoknak: modellfotó workshop lesz a Fotósképzőben augusztus 7-én, szombaton 14:00 órától. Részletek itt olvashatók!