Keresés

Részletes keresés

Sir Balambér Creative Commons License 2005.03.11 0 0 328
Ja, az imidzsrombolás és a bunkóság terén elért elévülhetetlen érdemeik elismeréseképpen.. Csupa lamperthi érték..
puzdra Creative Commons License 2005.03.11 0 0 327
Ezt a két figurát én is kitüntettem volna.

Egy-egy begyújtott „ártalmatlan” petárdát dugva a v@l@gukba, amitől remélem nem ijednének meg, hiszen „…az én kutyám nem fél tőlük.”

Most még várom augusztus 20.-án Majka művész úr kitüntetését is, aki azután Vizy E. Szilveszter társaságában fog az esti híradóban nyilatkozni munkájáról.

Csá-csumi-csá
Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.11 0 0 326

DR. CSAPODY MIKLÓS (MDF): Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! A készülõ ügynöktörvény megbélyegzi a besúgókat. Bod Péter - nem Ákos - Szent Hilariusának bölcsessége szerint “a kis kurvát a pellengérre viszik, a nagy kurvák az ablakból nevetik őket. (Sic!) Ez irodalmi szöveg. Vagyis a besúgókat lehetetlenné teszik, a rendszergazdákat pedig kitüntetik. Ez történt Magyar József III/III-as titkosrendõrrel, de Szita Károly állítólagos beszervezõjével, Fenesi Lajos fõhadnaggyal is, akit Lamperth Mónika a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével tüntetett ki. Magyar József '56 elõtt ávós fõhadnagy volt Szegeden. A forradalom leverése után az ÁVO-tól került át a politikai nyomozó osztályhoz, és történelmünk legkegyetlenebb megtorlásában, az egyházellenes koncepciós perek felderítési és bizonyítási szakában operatív tisztként vett részt. Ekkori jelentéseiben ellenforradalmárokról, fasisztákról és huligánokról értekezett. Arról a forradalomról, melynek elsõ napja a Magyar Köztársaság állami ünnepe lett, azé a köztársaságé, amelytõl 48 év múlva Lamperth Mónika javaslatára kitüntetést és elõléptetést kapott.

Magyar József, akit Lamperth Mónika ezredessé léptetett elõ, nem kémelhárító volt, a politikai rendõrség tisztje, mi több, 1970-tõl a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság III/III-as alosztályának vezetõje. Amikor ezt szóvá tettem, Lamperth Mónika ezt válaszolta: az elõléptetés egy életutat ismer el. Egy ember megítélésénél az összképre kell figyelemmel lenni, nem pedig 40 évvel ezelõtti - kimondhatom nyugodtan - hibák miatt véglegesen elítélni. Éppen ez az, tisztelt államtitkár úr, amit ép erkölcsi érzékû ember nem tud elfogadni, mert az összkép, az ávós múlt, az '56 utáni megtorlásban való részvétel, a kommunista diktatúra helyi politikai osztályának vezetése Magyar József negyven évébõl legalább harmincöt. Mindez a BM szerint csak hiba? És Lamperth Mónika ezt az embert még ki is tüntette?

Milyen erkölcsi alapon áll az a kormány, amelynek tagjaként a belügyminiszter ilyet megtehet? Miért hazudtolják meg a nyilvános dokumentumok tucatjait, bizonygatva, hogy Magyar József derék hírszerzõ volt, nem pedig politikai rendõr? Jelentéseit itt a parlamentben is bemutattam, most is elhoztam magammal, de a többség akkor 137 szavazattal a hazugságot igazolta.

Újra megkérdezem tehát: miért nem képesek önök azt mondani, hogy tévedtünk?

http://www.mkogy.hu/naplo37/200/n200_040.htm

Tamás Creative Commons License 2005.03.11 0 0 325
0 topic, nem az első.
Előzmény: Törölt nick (324)
AAAaaa Creative Commons License 2005.03.10 0 0 322

Slágert sokan és sokféle ember hallgatja!Ki tudja miért?!

Talan a zene miatt?

Előzmény: Törölt nick (321)
Zozi79 Creative Commons License 2005.03.10 0 0 320
Hát ez már mindennek a teteje. Vagy inkább a legalja.
Előzmény: tüzes fal (307)
sesebese Creative Commons License 2005.03.10 0 0 319

Szvsz. Fiala fényévekre van a másik kettő rádiós förmedvény felett, mind szakmailag, mind műveltségben.

Azzal együtt, hogy nem egy könnyű eset.

Előzmény: zálycsik (312)
zálycsik Creative Commons License 2005.03.10 0 0 317
Főleg Boroson szoktam szétröhögni az agyam ahogy foggal-körömmel védi az MSZPt.

Előzmény: Törölt nick (313)
akottyabotko Creative Commons License 2005.03.10 0 0 316
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 315
Ocsmány politikai kitüntetés ennek a primitív, rasszista, szexista párosnak.
zálycsik Creative Commons License 2005.03.10 0 0 314
Ez komoly???
Előzmény: kábelbúvár (297)
zálycsik Creative Commons License 2005.03.10 0 0 312
Most kire nézve kínos az együttemlítés??? Fialára vagy Bochkorékra?
Előzmény: sesebese (311)
sesebese Creative Commons License 2005.03.10 0 0 311
Azért Fialát ne említsük egy lapon Bochkorékkal.
Előzmény: zálycsik (310)
zálycsik Creative Commons License 2005.03.10 0 0 310
Azé az index se semmi.
Már magyarázza a hírt! Érzik, hogy ciki az egész, de mentegetik.

"Információink szerint azzal indokolták Bochkorék kitüntetését, hogy ők is sokat foglalkoztak a rendőrség, a határőrség, vagy éppen a belügyi tárca tevékenységével."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

"Úgy tudjuk, az elismerések odaítélésével igyekeztek a teljes sajtót lefedni."
Miért ki kap még díjat?? Bolgár úr, Avar úr esetleg Fiala???????
tüzes fal Creative Commons License 2005.03.10 0 0 309

Valami ilyesmit kaphatnak:

kjk
Előzmény: Törölt nick (308)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 308
Valamit csak adni kell. :)
tüzes fal Creative Commons License 2005.03.10 0 0 307
Kitüntetés az állhatatos balos seggnyalásért:

"Lamperth kitünteti a Boros-Bochkor duót
  • Index
    • 2005. március 10., csütörtök 14:48Belügyminiszteri elismerésben részesül Boros Lajos és Bochkor Gábor a Szabad Sajtó Napja alkalmából. Az Index információi szerint tizenöt újságíró és fotós mellett a BM munkájának népszerűsítéséért kap pénteken elismerést a két rádiós.Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
      Nyomtatható változat hirdetésbanner( 6564, 136, 330, 247, 0, 0 )Tizenhét újságírót tüntet ki a szabad sajtó napja alkalmából pénteken Lamperth Mónika belügyminiszter. Az Index információi szerint az idei elismertek rendhagyó szereplője lesz Boros Lajos és Bockhor Gábor, akik a Sláger Rádió reggeli szórakoztató, közéleti műsorát, a Bumerángot vezetik.
      Az elismerést évről-évre olyan újságírók kapják, akik a korábbi esztendőben nyomon követték a Belügyminisztérium (BM), vagy a tárca alá tartozó rendvédelmi szervek munkáját. Információink szerint azzal indokolták Bochkorék kitüntetését, hogy ők is sokat foglalkoztak a rendőrség, a határőrség, vagy éppen a belügyi tárca tevékenységével. Úgy tudjuk, az elismerések odaítélésével igyekeztek a teljes sajtót lefedni.
      Nem jellemző
      Tavaly kifejezetten szakújságírók részesültek a BM sajtódíjában. Miniszteri elismerést kapott többek között a Kék fény bűnügyi tévémagazin és számos olyan újságíró, akik az MTI, a Népszabadság, a Világgazdaság, a Blikk és további szerkesztőségek munkatársaként közigazgatási, illetve bűnügyi témákkal foglalkoznak.
      Boros Lajos az Indexnek nem kívánta kommentálni a sajtódíjról szóló híreszteléseket, mint fogalmazott, hivatalosan erről nem tud, kapott egy meghívót a BM-től, de még nem tudja, hogy elmegy-e a díjátadóra. "

sesebese Creative Commons License 2005.03.04 0 0 306
      Szánalmas.
      Előzmény: Törölt nick (304)
      0k0ska Creative Commons License 2005.03.04 0 0 305

A jelek szerint a hülyébbek érvényesülnek jobban... rá lehet fogni az oktatásra, vagy a médiára is, de szvsz egyszerűen csak evolúciós problémával állunk szemben... :D

Előzmény: nrb (302)
      Törölt nick Creative Commons License 2005.03.04 0 0 304
      Mindenkinek megvan a maga istene. Te se lehetsz nagyon büszke a sajátodra. Tudod arra a kis ingatlanspekulánsra. 
      Előzmény: sesebese (300)
      nrb Creative Commons License 2005.03.04 0 0 303
      Most képzeld el, milyen szinten lehetnek azok, akiknek ez a két baromállat az isten... :D
      Előzmény: sesebese (300)
      nrb Creative Commons License 2005.03.04 0 0 302
      A "humán értelmiség" pökhendisége és ostobasága egyre elviselhetetlenebb ebben az országban...
      Miért sikk ma totál ostobának lenni?
      Előzmény: 0k0ska (298)
      Törölt nick Creative Commons License 2005.03.04 0 0 301
      A 16 éves az nem kiskorú, hanem fiatalkorú. Férjhezmehet, lesittelhetik, szabadon létesíthet szexuális kapcsolatot, viszont nem ihat, nem dohányozhat. 
      Előzmény: kábelbúvár (297)
      sesebese Creative Commons License 2005.03.04 0 0 300
      Azokat a hallgatókat, akik következetesen isteneknek szólítják ezt a két idiótát, csak lenézni lehet.
      Előzmény: Törölt nick (299)
      0k0ska Creative Commons License 2005.02.23 0 0 298

Mondjuk azon már én is majdnem sírva fakadtam, amikor arról ment a duma, miért ne lehetne reduálni (!!!) a magyar közoktatás tananyagát, minek olyan, mint fizika, ill. egyéb természettudományok... Már így is rá kell írni a sósavra, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan... :/

kábelbúvár Creative Commons License 2005.02.23 0 0 297

Történt, hogy Bochkor Gábor és Boros Lajos kitalálta, csak meztelen nőket fognak felhívni. Ne minősítsük most, hogy hajnalban rengeteg ember füle hallatára kinek támad ilyen ötlete, a tény tény marad.

Egy 16 éves lány, Petra közölte a műsorvezetőkkel, meztelenül áll otthon, Hitler-bajusza van - Bochkor kérdésére, miszerint "ott lent?" igennel válaszolt. Majd hozzátette azt is, jó mellei vannak.

A párbeszédnek a hírszerkesztő, Ortutay Dóra vetett véget, aki kifakadt. Nem értette ugyanis, miért kell egy 16 éves lány "puncijával" foglalkozni, miért nem iskolában van helyette a leányzó.

A műsor végül majdnem botrányba fulladt a sok "puncizás" miatt, mire Boros kifakadt: "punci állj!" - mondta. Bochkor adáson kívül közölte Dórával, egy hírszerkesztő hiteltelenné válhat azután, hogy így beszél.

Az más kérdés, Bochkor mivé válhat azután, hogy kiskorú pucér lányokat hívogat fel... (Blikk híre alapján ma.hu)

Degeczi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 295
      ( :) köszi! ráadásul roppant apásak, a második szavuk is "apa" volt - a "cica" után )
      Előzmény: G.B.Bejja (294)
      G.B.Bejja Creative Commons License 2005.01.25 0 0 294

Off

A megduplázódott-ra később kattintottan.GYÖGYÖRŰEK, GRATULÁLOK !))))

On

Előzmény: Degeczi (291)
      G.B.Bejja Creative Commons License 2005.01.25 0 0 293

Jó a memóriád, szegedi vagyok )

Én is emlékszem, kocsiban ültem a SZVSE pályánál vártam a zöldet, és totál lebénultam.

Előzmény: Degeczi (291)
      Degeczi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 291
      sőt, azt is hozzáteheted, h ugyanott... :-)
      (ha jól rémlik, h szegedi vagy)

arra még emlékszem, h épp a Tesco környéki lakástól indultunk valahova - onnan pedig lassan 5 éve elköltöztünk, tehát ennél biztosan régebben történt

hja, nyitott vagyok, de ilyesmire elég morcos: akkor még két apród ült mögöttem, azóta ez hirtelen megduplázódott
      van, amivel nem szabad viccelni, mert az már több szimpla bunkóságnál is
      Előzmény: G.B.Bejja (289)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!