A Grund 2010. évi MKK A csütörtöki meccsek eredményei: SSC B. Férfi - SSC Bp.Nők 5-4 (3-3) Ratrak - ATTE Ta-rock 6-3 (4-3) WSC Férfi 1. - Jókenyér CC 9-3 (3-3) UTE FF Nők - Bármi 7-5 (4-3)
Pénteken 08.00 - 22.00 óráig folyamatosan meccsek. Gyertek ki, szurkoljatok!
Túl vagyunk az "A GRUND 2010. évi Curling Kupa" 1. fordulóján.
A felső ágon az alábbi csapatok játszanak tovább egymás ellen: Jégmadarak - Szfvári CE Club Aliga FTC - Fradi - FTC - Catzs WSC Nők - UTE FF Férfiak WSC Predators - BTE End Hunters
1. vigaszágon játszanak egymás ellen: SSC Bp. Férfiak - SSC Bp. Nők Ratrak - ATTE Tarock WSC Férfiak - Solymár SC - Jókenyér CC UTE FF Nők - Bármi
Folytatás csütörtökön 18.00 órától Mindenkit várunk! A Ballantines hűl a büfében!
Az Októberi Kupa végeredménye: 1. WSC Férfi csapat 2. IND 3. ATTE Ta-rock 4. Ratrak 5. Marlex Team (lengyel) 6. WSC Predators 7. FTC - Tigers 8. FTC - Fradi 9. COOL CSE 10. SSC Bp. Nők 11. End Hunters 12. CK Silent - Zagreb (horvát) 13. SSC Bp. Férfiak 14. OCC Team Bloss So 15. Romanian CT 1. 16. Romanian CT 2
Csak egy linket kérnék szépen, ahol a konyhanyelven le van vezetve a curling pontos szabályzata. Meg az, hogy melyik izmot és hogyan erősíti a sport. KÖszi!
Nem címvédők, 2008-as bajnokok, a címvédők a skótok, meg is nyerték, svájci ezüst, Schöppék bronzérmesek. Velük kerültünk össze egyébként a negyeddöntőben, erősebbek voltak :( Azt nem értem egyébként, hogy a WCF eddigi gyakorlatával ellentétben miért nem jegyzi ezt a versenyt a Results oldalán? itt: http://results.worldcurling.org/Persons.aspx - szóval nem tudom, végül hányadik lett a Makuka, 8. biztos. A skót oldalon sem találtam helyezést, talán majd a C liga végeztével.
SZUPER PARÁDÉ!!! Nyert a vegyes válogatott a norvégok ellen így remélhetőleg továbbjutott a legjobb nyolc közé. Gratulálok! Csak így tovább. Következő állomás a legjobb négy között!!
Parádésan szerepeltek ma Gáborék. Az észtek legyőzése után, óriási fegyvertényt elérve este a dánokat sikerül simán megverni. Így ha holnap (ma) sikerülne (és már miért ne sikerülne) megverni a norvégokat, akkor bent lehetünk a legjobb nyolcba. Mindent bele. Hajrá! Hajrá Magyarok!!!