AZT A HIRT KAP A DREGELYVAR SZAKKEPZO KEMPELEN FARKAS SZAKKEPZORE VALTOZTATTA A NEVET. Akinek mar az ezen a neven futo iskolaval van kapcsolata az is vegye fel velem a kapcsolatot!
Kitöltitek lszi ezt a gyors - 1 perces - kérdőívet. Okj és más tanfolyam témában 9 kérdés. Nagy segítség lenne. Köszi!! https://www.surveymonkey.com/s/PVR6QCR
nem muszáj szuper rajztudás a grafikusi álláshoz, hiszen programmal rajzolsz. Én nem okjs tanfoylamot végeztem, mivel a portfóliódat nézik, nem a végzettséged, nem kötelező az okj.
Szia dialiere! Írtam a megadott email címre 2 nappal korábban. Ha nem kaptad meg a levelem és olvasod ezt az üzenetet a fórumon kérlek válaszolj! Szép napot!
van tapasztalatotok a u3mszki, gransol, geniuszplusz, media akadémia képzőkről? (konkrétan a villanyszerelő képzéseikről, de általános véleményekre is kíváncsi vagyok)
Igaz nem OKJ-s tanfolyamokról szól, de ha munkát kerestek csak ajánlani tudom a HVG állásbörzéjét! Rengeteg lehetőség van, csak el kell menni.. Én is voltam tavaly és sikerült is találnom egy nagyon jó véget! Azt hiszem idén is február végén lesz. Remélem tudtam valakinek segíteni :)
Hello! Először is a Drégelyvári iskolába SENKI ne jelentkezzen!!!! Másodjára azt szeretném megérdeklődni, hogy jelenleg vannak-e olyanok, akik pereskednek az iskolával vagy ügyvédhez fordultak-e már akár azzal kapcsolatban, hogy ha már kifizették a tanfolyamot, vissza kaphatják a pénzüket vagy azzal kapcsolatban, ha nem fizettek az iskolának,
akkor a behajtási csoport által küldött kifizetési összeget be kell-e fizetni. Ha vannak erről információk kérlek írjátok meg!
Sem grafikus, sem rajzos nem vagyok, a szabadkézi nem erősségem..
Ezért veszem a bátorságot, és javaslom először kérj tanácsot egy rajztanártól...ha nincs a kezedben a rajzkészség, akkor ne is próbálkozz, mert a' nélkül nem fogod megtanulni. Pláne, hogy a legjobb grafikus képzést keresed...asszem felvételi is van.
szerintem.
szóval előbb rajztanár.(nem fontos az ország legjobbjához menned)
Szeretnék elkezdeni egy grafikus okj képzést Budapest környékén egy bajom van hogy nem vagyok túl jó rajzban.Néhányan azt ajánlották hogy menjek el valami rajztanárhoz és utána okj.
Szerintetek menyire nagy az elvárás a legjobb helyeken vagy magamnak csinálok rosszat hogy nem megfelelő tudással kerülnék oda?
Tehát szerintetek először rajztanár vagy egyből okj vagy a 2 mehetne egyszerre is?
És szerintetek melyik a legjobb grafikus okj képzés?
Egy közérdekü bejelentést szeretnék irni hogy mások ne járjanak úgy mint én és sámos csoport társam...... cukrász tanfolyamra fizettünk be a RIngbe ami egy és ugyan az mint Szinapszis szakképző iskola amikről annyi lesulytó véleményt lehet olvasni!!!!!! Most Hobatus KFt néven próbálnak mit sem sejtő fiatalokat átverni!!!!
Én cukrász tanfolyamra fizettem be de az oktatás szinvonala a béka segge alatt volt, fél évvel tovább tartott mint mondták és még bizonyítványt se kaptunk..... nem volt vizsga csak hitegetnek minket..... 20an vagyunk a csoportba de több más tanfolyamra jelentkező csoport is így járt.... börtön kéne ezeknek vagy még az se...... golyó!
Hobatus Kft az a Ring Szakképző!!! Nevet cseréltek és folytatódik tovább a csalás........
Most viszont elküldte! Nem értem én ezt... Na akkor még egyszer leírom, hátha össze jön:
A Kempelen Farkas Szakképző iskoláról van szó. Nagyon megvan a véleményem róluk, és mind ezt belsősként mondom!!!
Ott tanítottam és hónapok óta nem fizetnek ki de nemcsak engem hanem a többi tanárt sem :(((( Teljesen kétségbe vagyunk esve!! Közben a tulajdonosok meg élnek mint marci hevesen :(( Mit lehet ilyenkor tenni?????
Ez a Drégelyvár Szakképző amiről sok negatív vélemény van már itt és mindenhol.... csak átnevezték hogy ne tűnjön fel a diákoknak hova iratkoztak be és a vélemények ellenére be tudjanak több gyereket iratni... őket is féltem amúgy mert még nem tudják hogy csődben van az iskola :((((
Van valakinek ötlete hogy lehetne fellépni ellenük?? Vagy azt kieszközölni legalább hogy több gyerekeket ne tudjanak átverni??
Egy érdekes kérdésem lenne és lehet,hogy elég provokatív:az okj-s tanfolyamokat elismerik a munkáltatók vagy csak úgy tesznek mintha elismerné, mert,hogy sokan ezt végzik el? De valójában nem nagyon örülnek neki, a színvonallal nincsenek megelégedve? Jó, tudom,most lehet,hogy kapok hideget-meleget,de tudni szeretném a választ mert én is el akarok végezni egy ilyen tanfolyamot.
Az írásod alapján egy igen okos, összeszedett, jó képességű, aranyatérő "munkavállaló" lennél(vagy).
Ismerős a helyzeted, ráadásul most kell egy nagyot váltani, mert egyre nehezebb. Sajnos lövésem sincs, hogy itt és most mi az okosság...
Azt tudom, hogy a naprakész TB és munkaügy, illetve mindenes munkavállaló ma aranyáron kel el, cserébe éjjel-nappal gürizhet, és igen hunyorítva kell intéznie az "ügyeket"...(na jó, az aranyár túlzás volt...)
Értettem amit nagyon szépen leírtál, de most nincs ötletem...
Kinek milyen tapasztalatai vannak OKJ-s logisztikai ügyintéző felnőttképzési szakvizsgáról? Valamint tapasztalatok az OKTÁV-ról?
Az oktatók nagyon elbagatelizálják a vizsgát, hogy "biztosan sikerül mindenkinek, eddig mindenkinek sikerült innen", "nem veszik vér komolyra", és társaival, de ahogy rákerestünk a csoportból többen is korábbi vizsgafeladatokra, háááát... elég kemény, ránk is tört a híg...
Szeretnék még tanulni. Pár évvel ezelőtt már elvégeztem egy okj-s kereskedelmi szakmendzser képzést, most megint szeretnék jelentkezni egy okj-s képzésre, de..., ami nagyon fontos,hogy vagy munkahelyet, vagy gyakorlatot biztosítsanak.
Tudtok bp-en ilyen oktatási intézményt??? Vagy nem is létezik?
Úgy érzem,h a magyar oktatási rendszert megreformálni kéne, mert egy kicsit elsiklott..
Nagy hangsúlyt fektetnek az elméletre, de viszont a munkaerőpiacon a gyakorlat élvez prioritást...Szóval...., megköszönném, ha tudnátok segíteni!!
Harmadik éve koptatom a Meta Don Bosco szakközépiskola padjait, de még nem látszik rajtuk mert nagyon újak :) én bírom ezt a sulit, nekem nem kell a parasztvakítás, azt szeretem, ha békén hagynak. Normáélisak a tanárok, érdekesek az órák, szép a környezet, és mindent el lehet intézni. Nekik nemcsak az a fontos, hogy megszerezd a papírt, hanem tudd is, amit kell.Ja, ápoló leszek.
- Letöltheted, illetve e-mailben megkaphatod egyes alapozó tőzsdetanfolyam moduljaink (Videók, előadások, dok.,stb.)
- Belső interakciók és e-mail kommunikáció, igényeidnek megfelelően! (Nincs /spam/ levélszemét!)
- Speciális videók és tartalmak! Célkeresztben a SIKER! (A TE sikered a MI sikerünk is!)
- Nyertes-nyertes tőzsdeközösségi lehetőségek
- I., II., vagy III. szintű VIP hozzáférés a weboldalon + TP (névre szóló) kedvezménykártya a későbbiekben
- és még sok minden más!
Kiknek érdemes beiratkozni tőzsdetanfolyam ?
- Teljesen kezdő, vagy haladó tőzsdei tudással rendelkezőknek is!
- Aki tudni szeretné, hogy lehet bizonyítottan 100% feletti, vagy több éves hozamot elérni a tőzsdén!
- Aki a fent írt előnyök többségéből szeretne részesülni, illetve bővítené ismereteit!
- Aki a "Tanulj, Játssz és Nyerj", illetve az ARANYÁSÓK lehetőségeivel kíván élni!
- Aki meg akarja ismerni a SIKERNAVIGÁTORT és akár 0 Ft-ból indítaná tőzsdei, személyes karrierjét!
- Akinek van hetente legalább 10 perce, hogy foglalkozzon pénzügyeivel!
- Aki több ismeretet szeretne a pénzügyek, megtakarítások, befektetések és a tőzsde világáról, mert nem elégszik meg a hihetetlen alacsony (pár %-os) banki kamatokkal!
- Aki segítséget szeretne, hogy HATÉKONYAN és BIZTONSÁGOSAN a saját kezébe vehesse pénzügyeit!
- Aki sokkal nagyobb anyagi függetlenségre vágyik!
Ingyenes tőzsdetanfolyam beiratkozás itt , regisztrációs űrlap kitöltéssel lehet.
Nagyon fontos regisztráció és bejelentkezés után olvasd el egész részletes információkat , mert akkor tudni fogsz mindent és hogyan tudsz szerezni ingyen kezdőtőkét .
Nővérem oda jár, és nagyon pozitívak a tapasztalatai, teljesen úgy áll hozzá, hogy el tud majd helyezkedni ezzel, nem csak asztalbillegés elleni papírt kap. Én is fontolgatom, hogy a kereskedői képzésre megyek hozzájuk, az most fog majd indulni először ha jól tudom.
Sziasztok :) kinéztem magamnak a Számalkot, de a most őszi beiratkozásról lemaradtam. Van náluk keresztfélév? Meg tényleg olyan jók az OKJ-s képzéseik?