Már miért is? - hogy visszahozták Érdre a hatvanéves Sziliket a kohószökevény vagonokkal a modern Flirtök helyett? - hogy hónapok óta képtelenek megoldani a székesfehérvári kórház vízproblémáit? - hogy csecsemő is elkapta a veszélyes bakteriális fertőzést, amit a tokás álomtitkárotok ártalmatlannak tart? Vajon miért nem iszik belőle akkor?
- hogy a helyi lakosság akarata ellenére Sóskútra akksigyárat telepítenétek?
- hogy az orosz titkosszolgálat irányít titeket?
- hogy hozod ide a hülye demagóg dumádat, amikor senki nem kíváncsi rá a fake nickeid kivételével?
Vége van, kicsi. Ideje elengednetek a kormányrudat.
Az érdiek utálják az állami szófosókat macskás fadísz. Húzzál a magasles2, pöpecficsúr, fővadászfegyverhordozója, századosúrI és más kibic hirdető droidok után.
Szerencsére semmi panaszom, nem is szeretném elvenni betegek elől az időpontot, de az álmoskönyv szerint 60 felett időnként nem árt orvosi kesztyűs bánnak lenni.
Urológiára el tudsz menni időpontkérés nélkül is, legalábbis pár éve még el lehetett, akutt esetben. A recepciónál azt mondod az öregasszonynak hogy begörcsölt a tököd aztán go. Így is úgy is várni kell, mert az időpontot leszarják. jó pár éve amikor én voltam, olyan csapat verődött össze, hogy ahhoz képest egy egyetemista vitaklub kutya fasza. Kielemeztük becsületes pintér életútját, meg az élet értelmét úgy általában 🙃 ha nem vagy ilyen élményekre és ki tudsz gazdálkodni egy magán vizitet, akkor ajánlom Arányi doktort, Fehérvári út.
Tud-e valaki olyan helyet, szervezetet aki sok használt, régi könyvet átvenne. Ahol legalább egy része nem a Sas utcai kukákban végezné. A gyerek mesekönyvektől kezdve 45 év vegyes gyűjteménye. Szótárak sok nyelvre, szépirodalom és minden is vegyesen. Biztos van 100 kg. Érden belül el is viszem.
És a korlátlan ÁFA visszatérítés? Abból elmehetsz magánklinikára. Csak ne nézd meg az árakat mert egyből kiegyenesedik az EKG-d! Ja, hogy az is csak egy ígéret volt, amit nagy hirtelen átváltottak egyszeri csekkre? Én május óta nem kapok időpontot sem urológiára, sem tüdőszűrésre. Pedig 3 évig még életben kellene tartaniuk, akkor leszek nyugdíj-jogosult.
Ha kitiltottunk már megint idetolta magát a bukott már nem képviselő asszonnyal, idéznék valahonnan: „az Európai Bizottság hatalomváltást akar elérni Magyarországon”. Ki mondta?
"a Hősök napján tíz héten át valamennyi táborhelyükön bemutatkoznak a rendvédelmi szolgálatok, a katasztrófavédelem, a honvédség, továbbá a mentők szakemberei, interaktív foglalkozásokat tartva."
"A programok a magyarság, a honismeret, a sport, a tudomány, a kultúra, és a kereszténység témakörére épülnek"
Csak nekem tűnik úgy, hogy államilag szervezett keretek között megy a gyerekek agymosása? Természetesen nem lenne baj, ha magyarság és honismeret foglalkozások is lennének, csak tartok tőle, hogy a történelemtudományt és pedagógusokat mellőző foglalkozásokon pártszimpatizánsok mantrázzák a központi gyűlöletbeszédet és más társadalom megosztó nézeteiket.
Eltévedtél? Ez az Érdiek és nem a harcosok klubja... És ha netán a digitális körhöz tartozol, elárulom, hogy a digitális (bináris) számrendszerben a kör egyenlő a nullával.
Azért nem egészen 100-as az a nő. Mi a bánatnak tartott otthon éles lőszert engedély nélkül? Én gázriasztó pisztoly birtoklását sem tartom szükségesnek, neki az is volt. Egy házkutatásnál nem előnyös, ha egy potenciális (még ha komolytalan is) fenyegetőnél ilyeneket találnak. Főhet a feje, hogy a bíróság előtt mivel indokolja ezeket.
Visszatérőben a meleg, rögtön nekiálltak hulladékot égetni a környéken, hiába van tűzgyújtási tilalom. Jól meg is telt a lakás füsttel a nyitott ablakoknak köszönhetően, későn vettem észre.
És ha most mondok valamit rá, akkor engem visznek el a sünök, mint azt a szerencsétlen nyolc milis nőt. :(