Tény hogy kevesebb pukkanás volt az idén, de egy óra után már elhallgattak a terroristák :-), hogy aztán fél ötkor egy barom elkezdje lődözni a rakettáit, mert úgy látszik, hogy eszébe jutott, hogy bent vannak a spájzban.
Kiváncsi vagyok mikor lesz a palack buli egy önálló iparág. Pénz van benne, érdeklődés mindig lesz. Egy hatalom közeli csókos csak kitalálja. 10 forintért darabonként sok embernek megérné azonnal KP-re váltani.
Tegnap vittünk vissza ~ 90 visszaváltható palackot. Csak az egyik MoHu automata működött.
Kerestem bent egy LIDL-s alkalmazottat és kértem indítsák újra a jobb oldali palackvisszaváltó automatát. 2 perc múlva már működött, szóval csak pozitív véleményem van az egészről
Ma nyitásnál nem volt telt ház. Egy fél órával később kezdett a parkoló tele lenni. De volt még belső hely is. Érdekesség, hogy a hatalmas teremgarázs plafonján piros-zöld lámpa jelzi minden helyről, hogy szabad-e. Nagy ötlet, nem kell körbe-körbe kóricálni.
A polcok tartalmát meg kell tanulni, nem sokban hasonlít a régi áruházra.
De fiatal és készséges, lelkes gárda van, mindenben segítenek.
Reggel elég korán jártam arra. A parkolóban volt még pár hely. De érdekes volt, hogy a belső fedett parkolóban alig volt valaki, pár autó állt csak ott.
Ja és az érdligeti Lidl. Sajna a fő gond a parkoló elég szűkös kapacitása. Oké, hogy most az ünnepek előtt nagyobb a forgalom, de a kinti ksi helyen vagy 5-6 kocsi keringőzött és várta, hogy legyen hely.
Amúgy belül van minden, csak vigyél magaddal elég pízt.
Nők 40, nyugdíjkorhatár-emelés, 13. havi nyugdíj, nyugdíjemelés, szociális célú nyugdíjkorrekció és árvaellátás – ezek a legfontosabb területek, amiket a nyugdíjellátás érint. Összeszedtük, mi változik a jövő évtől.
A LIDL-és ALDI-ban ezt nem tapasztaltam. A Tesco-nál van átrendezés, de ott szűkítik az eladóteret. Gondolom, hogy a kisebb forgalom miatt egyes részeket kiadnak majd másnak.
Mire megtanulod, úgyis átrendezik. A multiknál ez bevált módszer. Ha mindig minden ugyanott van, akkor hajlamos vagy csak azért célirányosan odamenni ami a bevásárlólistándon szerepel. De ha semmit sem találsz a megszokott helyén, a keresgélés közben olyanok mellett is elmész és beteszed a kosaradba amire előtte nem gondoltál. Pszichológia.
Meg nem vette volna el az önkormányzatiság lényegét. Nem vette volna el iparűzési adónk felét, nem vette volna el az iskoláinkat. A zemberek véleménye közül csak az érdekli, ami őt és a maffiáját hozsannázza.
Kamu. Úgyis Orbán dönt. Mindig. Lásd a Till Tamás-féle gyilkosság. Ha tényleg az lenne a cél, hogy a 'magyarok közösen döntsenek', akkor nem üresítette volna ki a törvényhozó hatalmat.
Félő, hogy sokan használják majd a parkolót P+R-nek, hiszen ott van a buszmegálló és ingyen van.Én pénteken jártam arra és a parkoló volt a gyenge pont. A bekötő úton álltak a kocsik.
Pozitív a benyomás. Persze minden tiszta és rendezett. A beltér igazán nagy, szellős. A parkolóhely nem tűnik soknak, de van 62 db fedett is az áruház alatt. Az árukészlet persze még teljes. Amit meghirdettek, az mind elérhető volt. Sok olyan külföldi is, ami talán csak induló készlet. A pénztáraknál sem volt bedugulás. Fontos, hogy az automatáknál csak kártyával lehet fizetni.
Újdonságnak tűnik, hogy sokféle apró tengeri herkentyűt kimérve, ömlesztve is lehet egy hűtőpultból venni. Nincs csomagolási költség, szemét.