megvan még a gép, de vettem egy Canon 30D-t és most azzal nyomulok. nem éri meg eladni mert annyira keveset kapnék érte hogy sajnálnám, másodgépnek pedig még mindig szuper, mert nagy az obi fényereje és megvan hozzá sok tartozékom.
azért ha valakinek van rá jó vételi ajánlata ne fogja vissza magát.
Mi sokévés használtként vettük 2004 vagy 2005-ben, és kb 100-150ezret raktunk bele, mire beragadt a központi zár (ha jól emlékszem, az szokott beragadni). Megcsináltattuk, de már csak nagyon ritkán van használva. A vitrinben figyel az elődje, a szintén sokat kapott C-1400XL társaságában. De már jön az ebayról a C-2500L is, hogy a sorban közéjük üljön, és az utókor számára teljes legyen az Oly bridge-dslr sor :-D
jo de ez itt az e-10 topic aminek vagy ketszer akkora a frontlencseje a szuromente is 62mm-es ezert kerdem hogy hogy kerult ide a hirdetesed, talan jo hozza?
A Tcon-14 46 mm-es, de konverterrel 43-as optikákra is lehet tenni. A B-s 62 mm-es, és dupla annyiba kerül. a Wcon-08 55 mm-es de van 43-as konvertere. A B-s szintén 62-es magasabb áron.
Seetohr sokkal a 20-as sem ér többet, a 300-as meg annó a gépáráért ment, a kettő 80-90 lehet talán.
Szia! Meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség a WCON-08B és a B nélküli változat között? Ugyanez a kérdésem a TCON-14B és a B nélkülire vonatkozólag. Köszönöm, autó
Mennyiert lehet eladni most egy hasznalt e-10-et? szep allapotban, expot meg nem mondom, de turista gep volt, amig hasznaltam, ugyhogy nem tul sok van benne. koszi
Ezt jó olvasni. Igaz én filmes gépeket nyűvök, főleg az elnyűhetetlen Nikon F4-et, ezért alig van használva E-10 -em, de ha éppen nem adnám el, jó ha fordulhatok valahová, ha elromlana e remek digigép.
Ugyanais az egyik e-10-m kiajkadt és ijettemben eladtam a másikat is!!!!!!!!
Na viszont egy műszerész ütötte le a vaterán, (működésképtelen gépet) aki viszon jót nevetett rajtam, hogy senkit se találtam a javítatásához! Másnap felhívott, hogy késsz a gép néztem ki a fejemből, és már túl van 1200 Expón azóta állítja a szerelő megtalálta a hiba valódi okát valami műanyag redőny az oka ami idővel elhajlik.És válal javítást azthiszem sok ebert érint!!!!!!!!!!!!