Ez az a Kiszel Tünde, aki réges-régen a Sat1-en a Tutti Fruttiban vetkőzött? (műsörvezetőként nem láttam) Kosaras termetű, sötéthajú lány, operaénekesi hajlammal?
Pusztítóan unalmas lehet az életetek, hogy olyan műsorok megnézésével töltitek az időtöket, amik rosszkedvet, idegességet, stresszet okoznak. Mióta kötelező TVt nézni?
tegnap fél füllel hallgattam a boros-bochkor show-ban, hogy mit adott elő. még hogy a melle átmegy a ceruzateszten! szerettem volna, ha bemutatja, mert akkor kiderült volna, hogy simán hazudik! az a nő vén, mint az országút, randa, 90-es mellbősége van és egy gyerek után azt akarja nekem bemesélni, hogy ő jó géneket örökölt és ha betesz egy ceruzát a melle alá, az nem esik ki.
Es meselt a fehernemu gyujtemenyerol? es hogy hires emberekkel keszitett intgerjut es kozosen lefenykepeszkedett veluk? pedajul: Sztallone, plaszidomingo.
Szinte hallom a hangjat ahogy irom ezeket a neveket. Brrr.
Szerencstelen, lehet, hogy joszandeku, de a szoke nos vicceket ezutan lehetne KiszelTundes vicceknek is mondani.
Látom, megfeküdte a gyomrodat szegény :-))))))))))) Ezen a krízisen én már elég régóta túljutottam :-)
Az a nő a butaság élő szobra. A haja is csak mesterséges intelligencia :-)))))
Azért bántani nem kellene, sőt! Vannak népek, akik az ilyeneket szentként tisztelik ;-)
A mostani produkciojat nem lattam, de ez a no egy 'jelenseg', minden 'mondata'.
Igeny!!!
Ha valki tuggya nezni szombat estenkent szokott lenni este 10-12 kozott a bepeteve 'szorakoztato' somusorat vezeti.
Es van neki valami babamusora is, ami lenyegeben reklammusor, babakocsi es pelenkaforgalmazokkal beszelget, es nehany 'hires' kismamaval is.
Tényleg mit?
Mert gyurcsókot láttam, az anettka médiaiskola hírdetését láttam, de nem tölthetem egész napomat a TV elött. Még egy Tünde miatt sem, de egy kiszel miatt pláne.