Őszinte részvétünk a családnak! Döbbenet ami történt! Rendkívüli ember volt, nekünk is készségesen segített amikor Albániában nyaraltunk! Nyugodjék békében!
Sziasztok! Abban tudna esetleg segíteni valaki, hogy SH78 a kék szem forrástól Gjirokastra felé járható-e. Google autó felvételei alapján igen, de régi képek. Előre is köszi
Nyolcan voltunk, mielőtt rendeltünk volna a pincér átszaladt a másik terembe és visszajött egy albánul jól beszélő magyar úriemberrel aki segített a rendelésbe. Hirtelen arra gondoltam lehet, hogy ő volt Jani haverja. Ezért kérdeztem meg.
Köszönöm kedves szavaidat. Szept. 2-án történt a baleset, 4 napig volt kórházban. Berat-ban utoljára augusztusban járt, a Kúria csoportjával volt körutazáson.
Az értesítést, hogy megjelent a könyv abban a pillanatban kaptam tőled email-ben, amint épp a szöveget írtam. Úgy akartam írni, hogy a "Napokban fog megjelenni egy könyv Albániáról", de örömmel írtam át jelen változatra. A temetése napján. Borzongató volt...
Szörnyű lehet most nektek,fogadjátok őszinte részvétemet!
Sajnos nem találkozhattunk személyesen,csak többször beszéltünk telefonon.Úgy volt,hogy idén nyáron sikerül eljutnom Albániába,és összefutunk,de meghiúsult a terv.Nagyon segítőkész,jó ember volt,sokkol a hír.