Keresés

Részletes keresés

Boarhunter Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1108
Hali Pampalini!
Mint írtam, a természetvédelmi őrökkel kapcsolatban leítak saját tapasztalataim. A vadászok legalább az adózott jövedelmüket fordítják a "hülyeségeikre", ezk meg a te adódból vesznek milliós terepjárókat, és a mások elől elzárt területeken vidáman rabsickodnak, orvhalásznak stb. Közben nem győznek újabb és újabb "rettentő fontos" projekteket kitalálni, amivel fejhetik az államkasszát.
Előzmény: pampalini_ (1105)
heyjoe Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1107
Kész?
Befejezted?
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1106
ja, van ilyen part???
Előzmény: Törölt nick (1093)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1105
hat vazert ez nem ilyen egyszeru....

vagy tudsz valami konkret peldat???

Előzmény: Boarhunter (1092)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1104
hehhh....
Előzmény: hatibo (1091)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1103
Ez igaz, viszont ez inkabb termeszet rendje, mint a soretes meg a golyos puska. Ja, es szerintem AZ ORSZAG EGESZ MACSKAALLOMANYA KEVES LENNE AHOZ, HOGY ANNYI MADARAT NYIRJON KI, MINT A KULFOLDI "VENDEG VADASZOK" AZ ELMULT EVEKBEN...

ez van....

Előzmény: micu (1087)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1102
en valasztottam a vadaszati torvenyt is??

ti'lleg???

Előzmény: heyjoe (1084)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1101
szerintem a termeszetvedelmi oroket ne b*szogassuk, mert rajuk inkabb nagyobb szukseg lenne, mint vadaszokra.

De lehetne szervezni egy vadaszati-ellenorzo kommandot, mert a vadaszok igen nagy szazaleka rabsickodik, szabalytalankodik, akarmennyire is igyekeznek jofiunak latszani...

Előzmény: Boarhunter (1083)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1100
huuuuuuu,

Bocs, hogz kozbeszolok, de ez az ad....
ad....
ad....
syoveg bagyon altudomanyosnak tunik. Ismerek egy par primko embert, aki igy szokott ervelni, es eleg ocsmanynak talalom

Előzmény: Lord Iffy (1081)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1099
Csk szerintuk az....

De mar gondolkodom rajta, hogy kene szerezni egy fajintos T 34-est, de ha nincs, egz Tigris is megteszi, es azzal minden magaslest (ami egyebkent a "sportszeru" vadaszatot seiti elo, ha nem tudnatok...) tesztaszurove lonek a mnuszeren talalhato legnagyobb loveggel, majd beszantanam, es beszornam soval...

Előzmény: yol (1080)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1098
meg Madl Ferenc szepseges makulatlan mosolya...
Előzmény: heyjoe (1077)
pampalini_ Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1097
en speciel nem mondanek neki semmit, csak szeles mosollyal megkozelitenem, es utnem mint huzat a szalagfuggonyt....

ez van...

Előzmény: trash (1075)
O.Z.P. Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1096
C C C
PFF
Előzmény: bgrbftby (1095)
bgrbftby Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1095
Megkérem O.Z.P. olvtársat, hogy moderálja magát, különben kénytelenek leszünk mi moderálni.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1094
Az erdot kiveve:

sosem ertettem, minek kerites ahhoz, hogy valaki folfogja: bizonyos helyek nem az ovek es ott nincs keresnivaloja.
En pl. tudom, hogy mi az enyem, oszt a tobbi meg mase, akar van rajta kerites, akar nem, akar ketszaz negyszogol, akar otezer hektar.
Ha valakinek persze olyan sok van, hogy nem birja fejben tartani...

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1093
En arra fogok szavazni, aki epit egy csomo kutyafuttatot a nemcsakkutyafuttatok penzebol.
De ez nem biztos.
Boarhunter Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1092
A természetvédelmi őr receptje:
-Végy egy könnyen befolyásolható fiatal srácot, minnél szerencsétlenebb, annál jobb. Mutass neki egy két szép dolgot a természetben. Ha tetszik neki, hitesd el vele, hogy amit látott, szörnyű veszélyben van, minden ember az ellensége. Ha elhitte, csillantsd fel előtte a lehetőséget, hogy ő és csakis ő megvédheti ezt a szépséget a sok tahó állattól. Adj hatalmat a kezébe. Egy darabig működni fog úgy, ahogy szeretnéd, köcsög lesz mindenkihez. Később talán rájön, hogy talán mégsem neked volt igazad, de akkorra már azt is tudja, hogy elb...ta a kis életét, amíg más megalapozta a jövőjét, addig ő minimálbérért dolgozott napi 10-15 órákat és nincs semmilye az égvilágon. Ettől persze beindul a "majd én megmutatom" és az irígységfaktor túltengés, és azután azért lesz genyó...ami persze törvény adta joga.
Szóval vagy fanatikusok vagy natural born köcsögök.
Kedves természetvédelmi őrök! Ugyan több barátom is akad köztetek, de nagy általánosságban sajnos a fentieket tapasztaltam a Veletek való találkozásaim során.
Őszinte részvéttel: Boarhunter
Előzmény: yol (1088)
hatibo Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1091
Ha kell segiteni ezt a mocskot megmogyorózni segitek,azért mert ő fajcsák nem jelenti azt hogy fesőbb rendü.
yol Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1089
a ragadozók a világ kezdete óta ragadoznak, nem? bár az ember jól belekavart ...
egyszer nekemesett egy fazon, hogy miért etetem a macskákat (az elte kertjében), mikor azok megeszik a madarakat. a jóllakott macsi vajon több madarat eszik?
Előzmény: micu (1087)
yol Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1088
hali,
egyszer, még pecás koromban, cserebogarat fogtam egy réten. odajött valami őr, gondolom "milyen őrült rohangászik ott" felkiáltással. elmondtam neki, mit csinálok, aztán békésen távozott :-)

amúgy kutyám sajnos nincs, és gyalog járok

természetvédelmi terület rulez

a katonák totálkárosok, azzal nincs mit foglalkozni :-)

a többi esetet viszont nehéz elfogadnom. jó, hogy a levegőt (egyelőre) nem lehet megvenni ..

mi az a természetvédelmi őr? olyannal még nem találkoztam

y

micu Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1087
A macsekok azért az egerek mellett jócskán irtják az énekesmadarakat és a többi kisemlőst (pl. a védett és igen hasznos cickányok) is.
Előzmény: pampalini_ (1071)
oregmedve Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1086
Persze. A te apukad erosebb az o apukajanal, es kulonben is, villamost vezet.
:(
Szerintem ne probald meg a kozlekedesi nezeteltereseidet igy rendezni, nem vezet hosszu, gondtalan elethez.
Előzmény: O.Z.P. (1074)
oregmedve Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1085
Buszke vagy magadra, mi? En ismerek olyan vadaszt, akivel ezt nem csinaltad volna meg, vagy ha igen, hat nem biztos, hogy o ment volna kotozesre.

Ennek ellenere igazad volt. Ha EMBERT veszelyeztettek, akkor igen.

Előzmény: indextc2 (1067)
heyjoe Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1084
Én sohasem mondtam, hogy a törvények jók!
De ezek vannak!
Viszont, akik a törvényeket csinálták, 'azokat mi választottuk'!
Fölösleges ezen vitatkozni.
Főleg, én úgy érzem magam, hogy az ördög ügyvédje vagyok!
Boarhunter Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1083
A lakott területeken kívüli részek lehetnek:
-állami tulajdonban, ezen belül lehet erdészeté, ők vagy megengedik a mászkálást, vagy nem, de sokszor (vadászat, fakitermelés, nemzeti park) inkább vagynem, lehet olyan természetvédelmi terület, ahova a jóisten sem teheti be a lábát, lehet oktatási, kísérleti terület, ahol jobb nem mászkálni és lehet katonai terület, ahol mégjobb nem mászkálni.
-lehet magántulajdon, ez a rosszabb, mert a parasztok nagyon mérges emberek, és nem szeretik, ha idegenek mászkálnak a földjükön vagy az erdejükben.
A vadászok a terület vadászati jogát bérlik, a földtulajdon nem törvényszerűen az övék, bár sok földtulajdonos van köztük.
Szóval, a vadász akkor zavarhat el, ha a kutyád nem bír magával, vagy szervezett vadászat van, különben csak kérhet. Az erdész szintén csak indokolt esetben küldhet el, de sok erdészeti útra tilos behajtani, és azért már lehet, hogy feljelent.
A legveszedelmesebb a természetvédelmi őr, nekik a törvény "pallosjogot" adott, és a köcsögök élnek is vele. Sok területen csak a kijelölt utakon közlekedhetsz, sok helyen még ott sem, és a bunkók helyből bírságolnak.
A paraszt a földjéről csak akkor kergethet el, ha be van kerítve v. páros lábbal taposod ki a terményt, de hát nem kell búzamezőn kirándulni.
A törvények sajnos úgy szarok, ahogy vannak...
Előzmény: yol (1080)
O.Z.P. Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1082
Közben utánna olvastam tényleg nem te irtasz macskákat...
a kavingtonra most semmi vicceset nem tudok válaszolnia ami csak csekélymértékben de sérti az önérzetedet de igérem ha valami eszembe jutt majd pótolom....
Előzmény: Lord Iffy (1081)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1081
negyedszer te meg gratulálj magadnak, mert azt sem tudod kinek éppen mit mondasz. ajánlom a kavinton szedését, kétszer egy nap kaja elött.

hogy a te szavaiddal éljek...nézz már körül a fejedben, mert én ad1 nem anyáztam veled, ad2 nem irtok macskát, ad3 nem fogok mentegetőzni mert lásdd ad2. kicsit káosz van a fejedben....
uff

Előzmény: O.Z.P. (1069)
yol Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1080
na ne.
szerinted az ország teljes, lakott területen kívül eső, növényzettel borított része a vadászok tulajdona, ahol nekem semmi keresnivalóm? legfeljebb...?
ne röhögtess
Előzmény: heyjoe (1077)
pancho Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1079
Ismét egy Rambo Andersen. :-(
Előzmény: indextc2 (1067)
pancho Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1078
Te sem voltál ott, nem tudhatod.
Ne az vezessen (esetleg félre), hogy melyik fél szimpatikusabb.
Előzmény: pampalini_ (1065)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!