Keresés

Részletes keresés

valtozat Creative Commons License 2007.09.28 0 0 1385
Nekünk is! Köszönjük, máskor is!!!!!!
bodler Creative Commons License 2007.09.28 0 0 1384
Király buli volt! Köszönjük mindenkinek, aki eljött! Nagyon jót tett a zenekarnak ez a koncert!
MERLINN Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1383
Előzmény: Eördögh (1382)
Eördögh Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1382
ki az a fred?
Előzmény: bodler (1381)
bodler Creative Commons License 2007.09.27 0 0 1381
bodler Creative Commons License 2007.09.24 0 0 1380

Ajánló:

http://www.zajlik.hu/main/hirek.php?cikk=46eff0b26d8b6

bodler Creative Commons License 2007.09.24 0 0 1379

Tehát akkor csütörtökön az Afterben játszunk a Nulladik előtt. Mivel hétköznapról van szó, 21-kor biztos, hogy elkezdjük. Elővettünk néhány régi dalt és leporoltuk. Már csak ezért is tessenek jönni!

www.aftermusicclub.hu

bodler Creative Commons License 2007.09.06 0 0 1378

Egy kis csemege. Egy rövidfilm a HKT zenéjével és az én főszereplésemmel:) Indítsd el a videot!

http://www.filmkarc.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=49

valtozat Creative Commons License 2007.08.30 0 0 1377
Sziasztok! Már az After Music Club honlapján is feltűnt a szept. 27. koncert! 3 zenekart kértek! Javaslatunk: 21 óra HKT, 22.15 NV, 23.45 Fred! Ha jó kis flyert tudtok, az bizony jó lenne... Üdv
Tevi Creative Commons License 2007.08.09 0 0 1376
a petya Creative Commons License 2007.07.27 0 0 1375

Sziasztok!

Nagy megdöbbenéssel hallottam tegnap, milyen vihart kavart ezen a fórumon a keddi koncert. Meg kell mondjam, amikor végigolvastam a bejegyzéseket,  teljesen ledermedtem.

Úgy sejtem, roppant kis csapatot alkotunk azok, akiket egyáltalán érdekel a mai magyar művészet bármilyen ága, így sokkal szerencsésebb lenne a széthúzás és ellenségeskedés helyett inkább tolerálni egymás eltérő gondolatait.

Egyáltalán nem szándékozom igazságot (vagy csúnyábban fogalmazva: észt) osztani, nem hiszem, hogy bármilyen jogom, vagy alapom lenne okítani, ezért aztán megmaradok véleményem békés idebiggyesztésénél.

Nekem a keddi koncert egyetlen fájdalmas pontja volt a viszonylagosan nagy csúszás, amiről a zenekarok nem tehettek, hiszen mindkét banda ott ült hat után nem sokkal, teljes legénységgel a Gödörben. Mivel a verseket jobban szeretem csendben és egyedül olvasni, így a PAD estről kimentem, ami szerintem minden olyan esetben célszerű választás, amikor a műsor nem tetszik. A HKT akusztikus koncertje az én füleimnek kifejezetten jól szólt, és érzésem szerint komoly döccenés nélkül mentek a dalok, amikkel hallhatóan sokat dolgozott a zenekar. Ettől függetlenül persze el tudom képzelni, hogy valakitől mindez távol áll, vagy esetleg cseppet sem tud azonosulni a szövegekkel (és a zenével). Mindenesetre annyival szerintem feltétlenül érdemes megtisztelni a befektetett éveket és a rengeteg munkát ami a speciális műsor mögött állt, hogy az esetleges kritikát legalább nem agresszíven és kifejezetten romboló szándékkal tesszük oda. Nagyon jól emlékszem, mennyire rosszul estek hasonló beírások, hozzászólások, amikor indokolatlannak tűnő, szándékos, kőkemény cikizést kellett olvasnom.

Remélem hmarosan ismét sokkal békésebben telnek a napok!

Tisztelettel,

Nulladik Petya

MERLINN Creative Commons License 2007.07.27 0 0 1374
Jut eszembe kedves Sándor (és a T. zenekar), mi van azokkal a bizonyos hatsörös képekkel? És a wiwes adatlapotokon szándékosan szerepel a menedzserasszony a kisállatok rovatban? :-)
Előzmény: vs. (1373)
vs. Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1373

Pörög a topic,mint csirke a nyárson: :-))

Mivel személyesen is meg lettem említve,ezért néhány gondolatot hozzáfüznék az eddigiekhez.

RH Positive:Az első mondatod miszerint érdekes volt,tökéletes megfogalmazása annak a szándékunknak,amiért kitaláltuk ezt az akusztikus műsort.Szerettünk volna valami érdekességgel szolgálni a tisztelt publikumnak.Viszont mivel sok zenekarral ellentétben számunkra nem attól lesz egy koncert unplugged,hogy a gitárosok ülnek és kikapcsolják a torzitót,gondoltuk rászánjuk az időt és áthangszereljük a dalokat.Ennek eredménye lett az,hogy pl.:néhány nótában nem volt dob,változtak a gitártémák(ehhez persze ismerni kell az eredetit),sőt ha figyeltél az is fetünhetett,hogy a basszusgitárosunk egy-két számban gitárt ragadott.Szóval számunkra(és talán a közönség számára is)ezek a dalok ettől is lettek érdekesek.Mindenesetre köszönjük a részvételt,és remélhetőleg alkalomadtán egy elektromos műsorral kellemesebb estét tudunk Neked szerezni.

Tibacca:Kevés dolgot utálok jobban annál,mint ha valaki egy alkotásra(legyen az festmény,szobor,vers,zene stb.)azt mondja hogy szar.Ez ugyanis nem kritika,hanem az alkotó szembe köpése.Mert ha azt mondod hogy:"Bocsi,fiúk/lányok nekem ez nem tetszett.",és esetleg még azt is elmondod hogy mi nem tetszett az kritika és korrekt.Azon hozzászólásodhoz pedig hogy:"Csók a családnak, legyetek jók, csak ezt a zenélést nem kellene erőltetni!",csak annyit füznék hozzá hogy Neked a lélegzést nem kellene erőltetni.Viszont mivel a lélegzés Neked kb annyi örömet okoz,mint Nekünk a zenélés,ezért ha nem haragszol mi is folytatnánk.

Köszönettel:Varga Sándor,a HKT dobosa.
katlyn Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1372
Tevi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1371
Köszi a hozzászólást.
Mivel ezek átdolgozott nóták voltak, a dobnak direkt szántunk kevesebb szerepet.
Azért próbálkozz majd meg egy elektromos hangversennyel is :-)
Előzmény: RH Positive (1370)
RH Positive Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1370
Mármint a tegnapi HKT koncerthez, vagy ahhoz hogy néhány bunkó idejön bunkóskodni, meg megmondani a tutit?

HKT: Érdekes volt. Igazán nem tudom hova tenni, merthogy csak ezt a koncertet hallottam még tőlük, szal fingom sincsen, hogy milyen eredetileg. Az mondjuk érdekes volt, hogy a dobos csak ücsörgött a műsor nagy részében, szal valószínűleg kell még ezen az akusztikus felálláson dolgozni egy keveset (ha eredetileg is ezt csinálja, akkor bocs :-) ). Ennyi. Azt hogy szumma-szummárum jó-e ez, nem tudom eldönteni egy hallgatás alapján, de nem utáltam, de nem is állt fel tőle, szal nem valószínű, hogy ezentúl minden koncertjükön ott leszek.

Bunkó: Szerintem lehet negatív kritikát kifejezni normális hangnemben is, nem csak ilyen paraszt módon. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ti milyen zenét csináltok...
Előzmény: deneweer (1367)
Tevi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1369
Valóban nagyrészben a HKT szervezése volt a koncert, mivel saját magunknak szervezzük a fellépéseinket.
A Nulladik Változathoz mind emberileg, mind zeneileg szoros szálak fűznek, így természetes volt, hogy együtt fogunk játszani.
Előzmény: deneweer (1367)
Tevi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1368
Úgy veszem észre, hogy lassan már nem a zenekarról, és a keddi koncertről szól az eszmecsere, így azt lehet, hogy nem itt kéne folytatni. Természetesen minden tartalommal bíró kritikát továbbra is szívesen fogadunk.

Tibacca
A zenekar nevében én nyilvánítottam véleményt. A többi nick mögött nem zenekari tag áll.
deneweer Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1367
Ebben tévedsz, bár valóban a téma ill. a vita miatt regisztráltam be..

Egyébként van érdemi hozzászólásod is a témához vagy csak vádaskodni tudsz?
Előzmény: RH Positive (1366)
RH Positive Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1366
Látom regisztráltál egy új nicket, így legalább nem érzed annyira egyedül magad. :-)
Előzmény: deneweer (1365)
deneweer Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1365
"a HKT talán azért volt ott, mert elég nagy szerepük volt a koncertek szervezésében."

Elszólás vagy nem, nem tudom, de szerintem egy zenekar inkább azzal érdemelje ki a szereplés (fellépés) lehetőségét, hogy annyi és olyan tartalmat közvetít a hallgatóság felé, ami értéket tükröz, ne pedig azzal, hogy a szervezésben történt aktív részvétellelel felengedik őket is a pódiumra..

Ez így nekem egy kicsit "málnás"..

Előzmény: bodlerné (1364)
bodlerné Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1364

csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ez is arra volt jó, hogy lássuk vannak barátok. meglepődtem magamon is, nem lettem ideges ezen a kitudja kin. nevettem minden egyes hozzászólásán. lehet ez is jelent valamit?

egy kérdésre nem kapott szegény ember választ, remélem NEKI ez megfelel:

a HKT talán azért volt ott, mert elég nagy szerepük volt a koncertek szervezésében.

a lényeg pedig az, hogy a koncert több ismeretlen embernek is tetszett, tapsoltak, és szemmel láthatóan élvezték a zenét. mégegyszer mondom, hogy mindenki értse, nem is ismertük őket.

mindegy.

ettől függetlenül azért tudnék nagyot kacagni, ha nem is te, de a géped kapna el valami kis vírust. "talán-talán jobb volna" nekünk is.

"Csók a családnak"

te kis...

MERLINN Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1363

"De ha az nektek siker, hogy tíz ember, akinek minimum a fele ismerősötök, a koncert végén összeüti a tenyerét háromszor, mert ugye van a világon illem is..."

Szerintem már az is siker, ha a koncert végén akár egy ember is (akár ismerős, akár nem, bár az ismerős sem feltétlenül illemből teszi) összeüti a tenyerét háromszor.  Vagy ha az ismeretlen koncert után hazamegy, felmegy a honlapra, meghallgatja, ami ott van és azt mondja, hogy "azannya, de hát ez tök jó". És ha ismerősök? Lementünk, tudtuk, mire számítsunk, hákátéék zenéltek, mi meghallgattuk, ők is jól érezték magukat és mi is - a többi meg nem számít. A kulturáltan megfogalmazott kritikán pedig el lehet gondolkodni.

És most továbbmegyek: szerintem már az is siker, hogy valakik tudnak együtt zenét csinálni, sőt, az eredmény még tetszik is nekik. Akkor is, ha koncert nélkül, csak a maguk örömére teszik. Mert egy zenekarban játszani bizony nem könnyű... De ez a fejtegetés már távolabbi dolgokhoz vezetne, úgyhogy abba is hagyom.

Előzmény: Tibacca (1339)
Tibacca Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1362
Látod, abban igazad van, hogy az elején kellett volna lelépnem. De meg is lettem érte rendesen büntetve! Csak abban reménykedem, hogy maradandó károsodást nem szenvedtem sem a zörejtől, sem valami ismeretlen vírustól, ami megtámadta az agyatokat.
Előzmény: angyalhentes (1361)
angyalhentes Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1361
Mondja ezt az, aki a minap vegigult egy altala szarnak itelt koncertet es most hangosan picsog.
Előzmény: Tibacca (1360)
Tibacca Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1360
Akkor bújj a cipődbe, ha már az ágyba nem megy... Aztán el is indulhatsz keresni magadnak egy új életet. Ennél csak jobb lehet.
Előzmény: angyalhentes (1359)
angyalhentes Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1359
En probalok maganyosan befekudni az agyba, de az asszony mindig lelok.

A naplementet meg sajna nem lattam, mert epp az uj cipomet bamultam.
Előzmény: Tibacca (1358)
Tibacca Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1358
A magadfajtának nem lenne még ágyban a helye? Persze egyedül, magányosan. Gondolom ma is láttad a naplementét...
Előzmény: angyalhentes (1357)
angyalhentes Creative Commons License 2007.07.25 0 0 1357
Jajbazmeg, ezt elrontottam, hiszen termeszetes, hogy a magadfajta nem nezi azt a szutykot.

Es mi ujsag mostanaban a mozgasszinhaz-szcenan?
Előzmény: Tibacca (1355)
Nausea Creative Commons License 2007.07.25 0 0 1356
Az irigységet és a frusztrációt sosem tagadtam, tudomásom van róla ugyanis, hogy a zenekar tagjainak - velem ellentétben - már egytől-egyig volt dolga az ellenkező nem képviselőivel.
Előzmény: hurráoptimista (1336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!