Keresés

Részletes keresés

Everton Creative Commons License 2005.04.21 0 0 199

sakkiára cryer, az a leggyorsabb..

Előzmény: Spartan hoplite (195)
Everton Creative Commons License 2005.04.21 0 0 198

az officéba csak 500 tonna fér be a többiért sullyos bérteti dijjat fizetsz,

ha a piros tetejű házikódra klikkelsz akkor kiirja hogy mennyit!

megéri warehauseokat / raktár/ épiteni / és örséget is felfogadni , mert sok a dakota /

házat érdemes épiteni

fölleg gambe és mertkantot .... de ha a házakra kattintasz láthatod hogy miböl van hiány... és ha fent a népesség szám mellett a kis fejre hattintasz azt is kiirja hogy van e minenkinek lakása / house of short dwelling vagy valami ilyesni/

a játék elég régi és nem volt valami nagy durranás / mármint a sok hüjének akik kritikusoknak hivják magukat/

nem tudom lesz e négy..

az a baj hogy a srtatégiai játékoknak az ideje leáldozóban van, mert a mai fiatalság ÓÓÓstoba és nem szeret gondolkozni....

Előzmény: Spartan hoplite (194)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.21 0 0 197

Amen,vegre councillor vagyok,de a lord mayor valasztasban meg mindig nem vagyok benne:{{{{

Elobb a hajom,ami a varost vedte megtamadadta 4 crayer,de a hulyek kozul csak 2 kovetett,egyiket szetlottem a masikat elfoglaltam es a 3. ami menkult volna beszorult egy helyre a kikotobe ugy hogy azt is kinyirtam:DDDD

HOGY LEHET HANDWEAPONST GYARTANI????

A bow,carbine... mire jok?Ay nem fegyver?Csak kereskedni lehet vele?

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.20 0 0 196

Hali

Igazad volt mar tudok bombardment:DDD

Es mar van is egy kis penzem[a sok piratebol]

Edes a bosszu:3 crazer megtamadta a serult cogom,megadtam magam,es par perc mulva ugyanazok a piratok megtamadtak a legjobb cogom,elveztem:DDDD

Sok geci kaloz allandoan csesztet,de legalabb penz van belole:D

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.20 0 0 195

Jo reggelt

A kereskedo snaikakat,mivel lehet elkapni?Vigyek crayert vagy snaikat?

Elobb a hulkom megtamadta 2cog+1snaika es a snaikaval volt a legtobb bajom,mert mindig ki tert a lovesemtol,de aztan kozel mentem es ....:DDD

Most 2 honap alatt szereztem 5hulkot,2cogot,1crayert:DDD,szeretem a piratokat:DD

Ebbol elek,mar tudok ballistat,es persze gyartja a crayerokat:D

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.19 0 0 194

Nekem 2 cog orzi a beket,sikerrel:DDD

Mar traveller merchant vagyok mi jon ezutan es ezutan...

Mostanaban mar jo "bulikat" csinalok eddig nem volt honeyom,azt hiszem azert nem irta a fantasztikus dumat

Az officeba csak 500 goods fer be?Mert bele tesz tobbet is

Hazakat erdemes epitgetni?Szoktam:D

Meg mindig csak azt mondjak a lakosok,h. a few of the... know you:{{{

Ilyen hulyeseget epitek nekik minden szart es nem ismernek?Nem adok nekik vizet es ne is lepjenek az utamra:DDD

Amugy ez mikori jatek?Mikorra varhato a 4?Gondolok a jovore:D

Előzmény: Everton (193)
Everton Creative Commons License 2005.04.19 0 0 193

mondom én csináltam 3 rajt

azzal elég szépen kordában tudom tartani a kallerokat!

mindig kint állomásoznak nyilt vizen...

elég sok a matrozok gázsija de ha már egy sakkiát levadásznak akkor vissza jön...

eggyik banda annak a jobbos hüje félszigetnek a  csucsán álomásozik.

a másik az oslo ganks utvonalon cirkál

a harmadik meg fönt a csatorna bejáratánál...

azt figyelted hogy a kalozoknak is vannak szerelő helyeik ahova csata után menekülnek????

az egyik ganks mellett egy ilyen homokos part.

a másik bal fölül a sziklás partvonal közepe táján

meg a jobb oldali hüje félsziget arborg felöli részén ilyen homokos rész...

mindig onnan jönnek elő.....

a butusok:PPPPP

Előzmény: Spartan hoplite (192)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.19 0 0 192

Hali

Akkor mar vmiben hasonlitunk,en is az ilyen feladatokat csipem,mert lehet rabolni hajot:DDD

Egyelore nekem a cog tetszik a legjobban[egesz gyorsnak tunik,mondjuk a holkhoz kepest] es jol lehet vele manoverezni,a kedvenc cogommal kinyirtam 2 crayert+1cogot ugy hogy 10 energim ment le

De azert a holk se rosz,megtamadott 1cog+1crayer+1holk es nyertem:D,igaz,h. eleg sok lovest kaptam,de mindegy

A piratok nagyon ge.ik,mindig akkor tamadnak,ha a hajomon nincs csak par ember:[

Ja es meg a "terkep alapjan kinyiros piratos"[aranycsirke:DDD] feladatot is csipem

Előzmény: Everton (191)
Everton Creative Commons License 2005.04.19 0 0 191

nem tom én igazibol leszartam a küldetéseket.........

azokat szerettem csinálni ami patrol vagy eszkort, vagy a menekitős....

mert akkor a kalleroktol el lehetet szedni a hajókát..

de azok is mocsokok mert pl a fullextrás hullámborzoló " black pearl" nevű holkomat fostak megtámadni... és 1500 arany meg nem fussa a zsoldot se....

Előzmény: Spartan hoplite (188)
Everton Creative Commons License 2005.04.19 0 0 190

Ügyi vagy:)))

jól érzed... ez azért kell hogy lehetőleg mindenhol bekerülj a nagytanácsba , akkor tudod kérni hogy növeljék a városfalat / amiért egyépként kemény 100 ezreket gombolnak le rollad/

:))) ilyen ez a filmes szakma! :)))

egyépként ez is gyorsul ahogy ugyesedik a mester!

jut eszembe :

kalozkodni ugy lehet hogy kimész a hajóval a nyiltvizre és ha nem lát egy hajó sem akkor a crewe ikonnál át lehet állitani pirátes funkcióra  és ugyan ugy vissza....

de szerintem ez gazdaságtalan mert ha valaki beköp olyan büntit kapsz hogy besz_rsz.

Előzmény: Spartan hoplite (187)
Everton Creative Commons License 2005.04.19 0 0 189

a skin hez vadászat kell!

riga és felette ...észak felé!

ha rákattintasz a városra kiirja hogy mit tud olcsón termelni!

vagy ha bent vagy akkor a szoborra kell!

a hajó sebességét valahol oldalt irja ki egy ilyen kötél csomo és utánna egy szám 1-7 ig.

papiron a cog a leglassabb 4,5 csomo

holk 5

sakkia 5,5

cyer 6 csomo

de ez függ a kapitány hajózási értékétöl és a hajón lévő sulytol...

eggyik elfogó vadászom szél alatt sadart már tizzel is!!!!

a canon és a bombard akkor jön be ha már tucc holkot épiteni.... tehát irány a hajógyártás!!!!

kb 4-5 hajót kell épiteni és akkor tudja a holkot, és abbol is kell vagy 3 at épiteni amire fullextrás lesz...

ugyan ez vonatkozik a cryerre is a harmadik épitett cryerre már 35 en férnek!!!!!!! 

Előzmény: Spartan hoplite (186)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.18 0 0 188

Hali

Vannak olyan keresek,amelyben azt akarjak,h. nyirjam ki vmelyik kereskedo hajojat,de azt nem tudom megtamadni,vagy tevedek?Akkor megis hogy gondoljak?

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.18 0 0 187

Huuuuuuuuuuu

Most szereztem egy Hulkot,igaz csak 17 energije maradt,de ez van,a cryerra keves ember fer ra ugy hogy muszaly voltam szarra loni:D

Ezek a "kinevezesek",h. merchant......,amit neha kiir,gondolom igy jutsz el a csucsra a varoskadban

Elkezdtem epiteni egy Cogot,de 136 nap amig meg epiti:{{{

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.18 0 0 186

Koszi a tanacsokat

Skinset hogy lehet gyartani???Woolt?Sheep farmban?

Kezdtem ujat,mint mindig most is szinte csak Iron toolssal kereskedek,gondolom ismered melyik varosban vannak jo arom:DDD,es sok helyen el lehet adni:D

A hajok vegsebesseget meg lehet nezni?Vagy koztuk kulombseg?Mert en ugy veszem eszre,h. a hulk qrva lassu,egy crayerral siman elverem,csak ne lenne benne annyi ember:D

Melyik jobb hajo a crayer vagy a cog?Cogjaim nem nagyon vannak,mert eddig nem tudtam elszedni a kalozoktol,mert nem volt agyum:[

Jaj,es majd elfelejtettem,elobb mar jatszottam par evet es mindig volt leatherem,de agyut nem tudtam gyartani,meg bombardot sem,hany ev alatt tanulja ki az a kocsog?

Előzmény: Everton (185)
Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 185

:P

az élet apro örömei!

a gyárakat finoman kell épiteni.... elősször legyél ügyes kereskedő, és utánna iparmágnás...

én ugy szoktam kezdeni hogy lubekbe egy wasshop és egy téglagyár /ez a pézt viszi de kell/ meg fürészmalom.

stettinbe sörészet , ganksba hús, sör.

osló vagy mi meg ruha!

ja és ripen böl hozom a vasat / ez a kedvenc falum mert itt csomo mindet lehet termelni... még olajat is!

aztán ha minden f_sza és van tartalék kp. akkor szépen terjeszkedek!!!

kalozok mindig vannak és lesznek... nekem 3 kalózvadász egységem van amit csak kalózőlésre használok.. /1 hulk 2 cryer van egy csapatba , a 2 cr az elfogó vadász, a holk meg ha esetleg valmi nagyba futunk bele/

megvárom mig a kalóz banda is van 3 hajó akkor ejnstandolom a halózhajókat.... innen van vagy 20 cog om ... és eladtam vagy 10 sakkiát.... általában a főcryer megfut de nem baj mert akkor az a kalóz ügyes.... gyorsabban rabol 2 hajót és akkor ujra vámolok.... :PPPPPP

a hajoim meg ugy is convoyban járnak /min 4/ és nem meri őket megtámadni de ha még is akkor a zászlóshajó mindig egy holk csurrig ágyuval... a közelbe se jön és már megy is kuszóékhoz.....

Előzmény: Spartan hoplite (184)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.18 0 0 184

Meg van,hulye barom vagyok...............

Nem is tudtam,h. azok a kis zold hazak jok vmire es en csak az auto trade menuben kereskedtem egy csomo ideig tartott,mig minden varosban bealitottam ahova epp mentem

Koszi szepen,mar epp az idegroham kerulgetett[lemondom a pszichiatert]:DDD

Akkor most jonnek az anyagias kerdesek:

1, a gyarak mindig csodbe visznek,annyit nemtok kereskedni,h. ellasam azt az 5 gyarat ami a hometownomban van,pedig meg jo aron el is tudom adni,amit gyartok

2,a kalozokbol mindig jonnek es jonnek es jonnek vagy ha kinyirom oket akkor eltunnek es beke lesz???

Orok hala:D

Előzmény: Everton (183)
Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 183

rossz helyen kotorsz!

a kis zöld ház a kikötöben van ... az az épület, amivel kereskedel....

ha van trade ofiszod akkor nem csak a sima kereskedő panel jelenik meg hanem oldalt egy másik is amiben tudsz váltani.... és ott van a weapon felirat!

kapitány mindig 2 van a hanza kocsmáiban , ha egyet felfogadsz akkor valamelyik kocsmában megjelenik egy másik....

Előzmény: Spartan hoplite (182)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.18 0 0 182

Hali,koszi szepen

DE,meg mindig nem talalom,ha ramegyek a hajora

Ott 6 dologra mehetek

1,goods

2,crew

3,dock

4,5,convoy

6,AUTO-trade

Hol van itt kis zold haz?Az auto trade jele az a merleg,vagy teljesen rosz helyen vagyok???

PATRICIAN 3-rol beszelek

A tobbire mar kb. rajottem,de az egy dolog szamomra megoldhatatlan

Ja es csak par kapitany van vagy majd jonnek meg ujak?

Előzmény: Everton (176)
Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 181
hát gépelni még tanulni kell:))))))
Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 180

egyépként meg :

Manual.pdf

tessék szépen megkeresni!!!!!!!

Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 179

lord major uhy lehetsz ha tagja vagy a guildnem és megválasztottak concilornak, és akkor a város házán meállithatod hogy jelölteted e magad lord majornak...

a megszállás az van és kész... egyenlőre türjed 

Előzmény: Spartan hoplite (175)
Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 178

hajórol Tofficéba! :

ha kicsit viasszaolvasol akkor látsz egy beállitott oficét!

venni kell egy managgert és akkor be tudod élitani az automata eladfást és vételt....

Előzmény: Spartan hoplite (171)
Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 177
a szállitási feladatoknak a gazdájját a kocsmában találod!!!!!
Előzmény: Spartan hoplite (170)
Everton Creative Commons License 2005.04.18 0 0 176

bemész lübekbe!

fogod a hajót!

rákattintasz!

rákattintasz a kis zöld házra, mintha kereskedni akarnál!

beadja az ablakot hogy ship-office, ship-town, town-office VAGY weapons

a weaponst kiválasztod...

bejön egy kis ablak...

ahol a trading officében lévő ágyukat fel tudod pakolni a hajóra...

ollé!

Előzmény: Spartan hoplite (175)
Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.18 0 0 175

Jo reggelt

Hogy lehet Lord Mayornak lenni?Mit kell tennem erte?Megszalltak a varosom vmi majmok ez ellen lehet vmit tenni?

HOGY LEHET A HAJORA FELJUTTATNI CUCCOT???

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.17 0 0 174

Hova tunt mindenki??????????????????????
Ha veletlenul ide teved vki,el kellne par tipp a csod elkerulesere,mert mar megint szarul allok anyagilag is

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.17 0 0 173

HALI

Ilyen se volt meg velem,2 nap alatt sem jottem ra,h. hogyan lehet a hajora barmilyen fegyvert is feljuttatni:{{{{

Please help me

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.16 0 0 172

Vki irja mar le pontosan,h. hogy kell ratenni a fegyvert a hajora,please

Meg a qrva tutorialba sincs benne,campaignt meg nem esik jo menni

Koszi

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.16 0 0 171

Hat ilyen nincs,hogy kell a hajorol a trade office-ba kuldeni az arut?A trade officeba van 39 sor es ezzel nem tudok csinalni semmit

A katapultokat a "deck"-ben lehet megnezni?Vagy hol gondoltad?Az agyura nem lehet rakattyintani,es meg az elejen vettem bowot+kardot azzal mit lehet csinalni,mert nem tudom eladni:{{{

Es mi kell ahhoz,h. fejlodjon a shipbuilder epitsek vmit?

Spartan hoplite Creative Commons License 2005.04.16 0 0 170

Ja es meg vmi,ha vmi szallito feladatot vallalnek,es keri,h. 10 napon belul legyen ott a hajom,odaviszem es semmi

Mas hajokat meg lehet tamadni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!