az officéba csak 500 tonna fér be a többiért sullyos bérteti dijjat fizetsz,
ha a piros tetejű házikódra klikkelsz akkor kiirja hogy mennyit!
megéri warehauseokat / raktár/ épiteni / és örséget is felfogadni , mert sok a dakota /
házat érdemes épiteni
fölleg gambe és mertkantot .... de ha a házakra kattintasz láthatod hogy miböl van hiány... és ha fent a népesség szám mellett a kis fejre hattintasz azt is kiirja hogy van e minenkinek lakása / house of short dwelling vagy valami ilyesni/
a játék elég régi és nem volt valami nagy durranás / mármint a sok hüjének akik kritikusoknak hivják magukat/
nem tudom lesz e négy..
az a baj hogy a srtatégiai játékoknak az ideje leáldozóban van, mert a mai fiatalság ÓÓÓstoba és nem szeret gondolkozni....
Amen,vegre councillor vagyok,de a lord mayor valasztasban meg mindig nem vagyok benne:{{{{
Elobb a hajom,ami a varost vedte megtamadadta 4 crayer,de a hulyek kozul csak 2 kovetett,egyiket szetlottem a masikat elfoglaltam es a 3. ami menkult volna beszorult egy helyre a kikotobe ugy hogy azt is kinyirtam:DDDD
HOGY LEHET HANDWEAPONST GYARTANI????
A bow,carbine... mire jok?Ay nem fegyver?Csak kereskedni lehet vele?
Akkor mar vmiben hasonlitunk,en is az ilyen feladatokat csipem,mert lehet rabolni hajot:DDD
Egyelore nekem a cog tetszik a legjobban[egesz gyorsnak tunik,mondjuk a holkhoz kepest] es jol lehet vele manoverezni,a kedvenc cogommal kinyirtam 2 crayert+1cogot ugy hogy 10 energim ment le
De azert a holk se rosz,megtamadott 1cog+1crayer+1holk es nyertem:D,igaz,h. eleg sok lovest kaptam,de mindegy
A piratok nagyon ge.ik,mindig akkor tamadnak,ha a hajomon nincs csak par ember:[
Ja es meg a "terkep alapjan kinyiros piratos"[aranycsirke:DDD] feladatot is csipem
jól érzed... ez azért kell hogy lehetőleg mindenhol bekerülj a nagytanácsba , akkor tudod kérni hogy növeljék a városfalat / amiért egyépként kemény 100 ezreket gombolnak le rollad/
:))) ilyen ez a filmes szakma! :)))
egyépként ez is gyorsul ahogy ugyesedik a mester!
jut eszembe :
kalozkodni ugy lehet hogy kimész a hajóval a nyiltvizre és ha nem lát egy hajó sem akkor a crewe ikonnál át lehet állitani pirátes funkcióra és ugyan ugy vissza....
de szerintem ez gazdaságtalan mert ha valaki beköp olyan büntit kapsz hogy besz_rsz.
Skinset hogy lehet gyartani???Woolt?Sheep farmban?
Kezdtem ujat,mint mindig most is szinte csak Iron toolssal kereskedek,gondolom ismered melyik varosban vannak jo arom:DDD,es sok helyen el lehet adni:D
A hajok vegsebesseget meg lehet nezni?Vagy koztuk kulombseg?Mert en ugy veszem eszre,h. a hulk qrva lassu,egy crayerral siman elverem,csak ne lenne benne annyi ember:D
Melyik jobb hajo a crayer vagy a cog?Cogjaim nem nagyon vannak,mert eddig nem tudtam elszedni a kalozoktol,mert nem volt agyum:[
Jaj,es majd elfelejtettem,elobb mar jatszottam par evet es mindig volt leatherem,de agyut nem tudtam gyartani,meg bombardot sem,hany ev alatt tanulja ki az a kocsog?
a gyárakat finoman kell épiteni.... elősször legyél ügyes kereskedő, és utánna iparmágnás...
én ugy szoktam kezdeni hogy lubekbe egy wasshop és egy téglagyár /ez a pézt viszi de kell/ meg fürészmalom.
stettinbe sörészet , ganksba hús, sör.
osló vagy mi meg ruha!
ja és ripen böl hozom a vasat / ez a kedvenc falum mert itt csomo mindet lehet termelni... még olajat is!
aztán ha minden f_sza és van tartalék kp. akkor szépen terjeszkedek!!!
kalozok mindig vannak és lesznek... nekem 3 kalózvadász egységem van amit csak kalózőlésre használok.. /1 hulk 2 cryer van egy csapatba , a 2 cr az elfogó vadász, a holk meg ha esetleg valmi nagyba futunk bele/
megvárom mig a kalóz banda is van 3 hajó akkor ejnstandolom a halózhajókat.... innen van vagy 20 cog om ... és eladtam vagy 10 sakkiát.... általában a főcryer megfut de nem baj mert akkor az a kalóz ügyes.... gyorsabban rabol 2 hajót és akkor ujra vámolok.... :PPPPPP
a hajoim meg ugy is convoyban járnak /min 4/ és nem meri őket megtámadni de ha még is akkor a zászlóshajó mindig egy holk csurrig ágyuval... a közelbe se jön és már megy is kuszóékhoz.....
Nem is tudtam,h. azok a kis zold hazak jok vmire es en csak az auto trade menuben kereskedtem egy csomo ideig tartott,mig minden varosban bealitottam ahova epp mentem
Koszi szepen,mar epp az idegroham kerulgetett[lemondom a pszichiatert]:DDD
Akkor most jonnek az anyagias kerdesek:
1, a gyarak mindig csodbe visznek,annyit nemtok kereskedni,h. ellasam azt az 5 gyarat ami a hometownomban van,pedig meg jo aron el is tudom adni,amit gyartok
2,a kalozokbol mindig jonnek es jonnek es jonnek vagy ha kinyirom oket akkor eltunnek es beke lesz???
lord major uhy lehetsz ha tagja vagy a guildnem és megválasztottak concilornak, és akkor a város házán meállithatod hogy jelölteted e magad lord majornak...
Hat ilyen nincs,hogy kell a hajorol a trade office-ba kuldeni az arut?A trade officeba van 39 sor es ezzel nem tudok csinalni semmit
A katapultokat a "deck"-ben lehet megnezni?Vagy hol gondoltad?Az agyura nem lehet rakattyintani,es meg az elejen vettem bowot+kardot azzal mit lehet csinalni,mert nem tudom eladni:{{{
Es mi kell ahhoz,h. fejlodjon a shipbuilder epitsek vmit?