Nekem nincs meg nagyon elfoglalt voltam/vagyok ilyenkor az adventi időszakban, így helyet sem tudtam üríteni, SEP-be gondolkoztam, hogy felvegyem, de este mégsem indítottam el, egyébként én is 30 max. 45 percet szoktam ráhúzni pluszba.
Tényleg volt már olyan idén hogy nem adták le, azt hittem akkor elmaradt valami miatt az F2-es futam de nem....
Valakinek sikerült felvenni a ma hajnali F2-őt az M4-ről? Mivel ugye 0:45-re volt kiírva, felvettem 0:30-tól 2:45-ig, erre lemaradt az utolsó kör kb, mert már megint 1 órával később kezdték, mint ahogy ki volt írva, de akkor mi a fenének csinálnak műsorújságot, amikor már nem először nem akkor adják, amikor ki van írva. Ja de legalább leadták, mert már volt olyan is, hogy mégsem adták le, pedig ki volt írva.
Türelem! Nem tudom mikor lesz fent ncore-on, még júliusban írta Távirányító melyik rész hiányzik neki.Szeptemberben beszéltem vele emailen keresztül, de az október7-én küldött emailem-re még nem válaszolt. Abban az októberi emailben küldtem el neki a hiányzó részt nagyon rossz SEP minőségben. Annak a hangsávját neki egy angol HD adás képére rá kell illeszteni, mondta hogy az egy kis idő lesz.
Ú basszus csak most olvasom :D Persze, majd feltolom azt is akkor a mostanival együtt. Jelenleg az van, hogy késni fogok velük mert valamiért cseszik működni a filemail és az ufile is :/ Szóval feltolom google drive-ra aztán amíg nem törlődik ott marad :D Kb holnap érkezik :)