Én úgy tudom, elég szórt a tulajdonosi struktúra, nem egy tulaj van, hanem legalább 7-8. A legnagyobb ugyanaz, mint a Danubiusé és a Wallis Rt-nek is van tulajdonsa (csakúgy, mint a Danubiusban.)
Ezek után gondolom triviális, hogy amikor a konkurenseket fikázó reklámjikat nyomták, a Danubius tesó valahogy mindig kimaradt.
Milyen úton módon lehet a Roxy rádiónak emilt, vagy üzenetet küldenI?
Véleménytetek szerint senkit sem zavar az, hogy 24 órában 40 számot ismételgetnek már 3 éve?
Teljesen botrányos már a Roxy a Ma slágerei, ugyan már ez nagyon rossz duma. Hol vannak a ma slágerei? Ki a tulajdonosa ennek a kócerájnak? Gagyi zenék, semmi aktuális, non stop ismétlés. Szólni kellene nekik már, hogy elpártolnak a hallgatók. :(( .
A baj, hogy jelenleg NINCS Budapesten normális Techno vagy Trance és egyéb aktuális valóban MAI zenét játszó Rádió csak a Gagyi van!!!! Ez borzasztó.
Milyen volt a 3. szülinapi party a Palace-ban? Gondolom hemzsegtek a német turisták strand papucsban.? Én még a hét közepén voltam a Palaceban, de akkor annyi papucsos ember volt, hogy csak na.
Ez 3.-ik szülinapi buli kicsit laposra sikeredett :o((
Rengeteg külföldi (német) túrista kavart a Palace-ban.
A Draft-al nem találkoztam, bár lehet, hogy korábban léptek fel?
French Affair az rendben volt, yoo hangulatot csináltak.
Természetesen volt az elmaradhatatlan Béres Zoo is! (Sajnos a német brigád elkezdtett énekelni valamit kórusban, amíg Béres énekelgetett)
Mákszem Leventével élőben nyomta Zoli a számokat: béres zoo az állatkertben, anettka te! és a megvolt megvolt,
A legjobb az volt mikor elfelejtette a szöveget :o))
Volt Solisun ingyen szolárium, ahova 3 kedves leányzó (felül semmi ruha !) invitálta a kissé illuminált vendégeket :o))
A zene kissé egyforma volt semmi említésre méltó, a dj gárdától kicsit mást vártam:
Tommyboy
DJ Junior
Lauer
Bárány A.
Jován
Soneec
Danny L.
Mind1, összeségében jó volt, csak kicsit pörgősebb bulira számítottam.
Ezúton is üdv Angelikának, Áginak és Móninak a három tünemény pultoslánynak :o))
Mondjuk a Béres ZOO az pont az amit bárhol, bármikor, bármennyit!
Meg a SzabiDuó.... hát az csúcs, vazzeg mindíg úgy röhögök az autóban, hogy mindenki csak néz rám
:o))
A reggeli papiendrét nem bírtam!
Az aszfaltbetyár meg szerintem nem egy koránkelő típus + tuti megmondják neki mit kell poénkodni, és ezért erőltetett.
Ezek a Szabis dolgok, meg a Béres hasonló hülyeségei valahol már annyira szarok, hogy már emiatt röhögök rajtuk. (pl. az üldöznek a bunkók engem)Azért ezen a téren a Shakira-szám Hepiendre-féle Mehemed verziója a legkirályabb.
A zene az olyan amilyen, de továbbra is azt mondom, hogy pl. a Danubiussal összevetve itt a jóval kisebb azon számok aránya, aminél azonnal elkapcsolok. És mindig van, igaz egyre kevesebb dance-dolog, amit más nem játszik. Sajnos még mindig brutálisan, idegesítően önismétlő. Amit ha tudok hallgatok, az a déli mixműsor, abban csak a Zsuzsa hangja, meg primitív dumája idegesít rettenetesen. Nála már csak az a hétvégi reggeli Bálint csávó gyengébb, aki a számok felkonfján, valamint a közlekedési hírek és időjárásjelentés felolvasásán kívül egyetlen értelmes szót nem bír magából kipréselni.
A reggeli műsor amúgy nagyon szar. Épp elkaptam Hepiék napi hatosát, jókat röhögtem, átkapcsoltam a Roxyra, pont Leventéék erőlködtek ugyanezzel a műsorszámmal. Szóval ebben a műfajban Endre jobb, nincs mese. Levi jobban járna, ha valami eredetivel próbálkozna, nem a Bandiéktól örökölt dolgokat próbálná tovább vinni.