Keresés

Részletes keresés

személyzetis Creative Commons License 2001.08.31 0 0 3
0.
Először azt hittem, a Mancs cikkre gondolsz!
Több komolyságot, geszthi et.
Előzmény: geszthi (-)
Kombinátor Creative Commons License 2001.08.31 0 0 2
Még jó hogy csak a keresztények tudnak ocsmányul viselkedni.

Egy nagy 0 vagy még így az 1-esröl is.....

Holdwine The Real Creative Commons License 2001.08.31 0 0 1
Hát igen, ne fűzz sok reményt hozzá ...
Előzmény: geszthi (-)
jarlaxe Creative Commons License 2001.08.31 0 0 0
hát, ez az álszent képmutatás se mostanában kezdődött, elég csak a keresztényi tanításokat lábbal tipró "keresztény" 1házakra gondolni.
a topik alapvetően jó, de azt ne hidd, hogy szembesíteni tudod őket gerinctelenségükkel.
rendes szokásuk ugyanis a szelektív olvasás és szövegértés.
Előzmény: geszthi (-)
geszthi Creative Commons License 2001.08.31 0 0 topiknyitó
Sajnalattal es oszinten megmondom dobbenettel veszem eszre, hogy magukat keresztenynek es jobboldalinak vallo emberek, milyen lazan atlepik a hitu(n)k tanitasait.

Borzalmas peldaja pl. megtalalhato itt .

Az erdekelne, hogy hogyan tudnak egyesek szimplan politikai okokbol (partszimpatia, ellenzek utalata) mar ezen (tkp az egesz Bibliai tanitason) tullepni, amint valaki szembesiti oket vele.

Kiragadott peldakon, mely valoban lehet provokativ a szamukra, egybol atkozodnak, ugyanakkor ha szimpatizans mar a legszentebb tanitasokat at ertelmezi (vareri, lovas topik) akkor meg csak egy enyhe figyelmeztetest sem erdemel.

Hogy lehet az, hogy a mindennapos melldongetes es keresztenyi magyarorszagozas kozben meg arra sem kepesek, hogy a hituket megvedjek?! Barmi ilyen kerdesre egybol mocskolodas a valasz (jobb esetben). Tessek itt a lehetoseg!

Ellenben ha ok sertenek meg masokat (pl. az emlekezetes leszektazasa a Buddhizmusnak, vagy az allando antiszemitizmus) mar veletlenul sem az. Sot ok haborodnak fel az azt elitelokon.

Igazan orulnek ha lennek olyan gerincesek es szembeneznenk egyutt vele, hogy az alszent kepmutatas amit e teren muvelnek sokkal sertobb es karosabb a keresztenyi hitre mint az allitolagos sertodottseguk.
Nincs veszelyesebb mint ha az alszentek hatarozzzak meg masoknak mi is a keresztenyi hit. Ezzel egesz egyszeruen legerogaljak...mar ezt sem kell egeszen komolyan venni, eleg ha csak latvanyosan mutatod, hogy az vagy.

En legalabbis igy gondolom (lehet vitatkozni vele).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!