Keresés

Részletes keresés

baloghencsi Creative Commons License 2011.04.24 0 0 681

Nem tudom. Kérdezték, kértem, megkaptam. Nem lett volna időm még ezért is rohangálni, így kényelmesebb volt. :)

Előzmény: szaguldo kacaj (680)
szaguldo kacaj Creative Commons License 2011.04.23 0 0 680

Miért postás vitte? Ott nem lehet kapni a gyógyszertárban?

Előzmény: baloghencsi (679)
baloghencsi Creative Commons License 2011.04.23 0 0 679

Épp időben ért ide az ELMEX gél, most dobta be a postás, és 1 óra múlva már indulok a reptérre. Úgy számoltuk, hogy hamarabb ideér, mert ha tudom inkább anyuékhoz kérem. Ezzel fogom bekenni a fogam ma, meg hétfőn este, hogy ne legyen érzékeny.

Előzmény: baloghencsi (678)
baloghencsi Creative Commons License 2011.04.22 0 0 678

Sziasztok!

 

Én Angliában élek, itt most "nem munkanapok" a péntekek, meg  hétfők május elejéig, így hazamegyek holnap. Keddre kaptam időpontot fogfehérítésre. Itt már lementek az árak, 50-60e Ft nak megfelelő összegért lehet Zoom vagy Beyond fehérítést csináltatni. Nagyon más gép nincs is a piacon. Engem viszont aggasztott a rengeteg negatív kritika, amit a neten olvastam. Úgy voltam vele, hogy ha valami gondom van, azt magyarul tudjam elmagyarázni, ezért csináltatom inkább itthon a fogfehérítést. Picit félek, de remélem jó lesz. Mondjuk a kezelés nem olcsó, 90e Ft lesz, elvileg elfogadják az egészségpénztári kártyám, amit még M.o munkáltatómtól kaptam régebben. Bízom a rendelőbe szimpatikusak, és külön dentál higiénikus van fogfehérítésre, akinek nincsem más dolga, csak velem foglalkoznia.

 

Még majd írok.

 

Sziasztok

winry Creative Commons License 2011.02.21 0 0 677

Sziasztok!

 

Én két héttel ezelőtt voltam fogfehérítésen. Nagyon szomorú vagyok az eredmény miatt... de már a kezelés is csalódás volt...

Baromi drága kezelés volt, Remedent Plazmalámpával. Fogkőleszedés, polírozás, aztán rárakták a fogínyvédőt, a fogakra a cuccot és aztán 4x12perc (a honlapon egyébként úgy hirdetik hogy az egész kezelés 30perc... ennél még a fogkőleszedés+polírozás is több volt de mindegy...) .... Nem volt fájdalommentes, sőt... sokszor tapasztaltam azt a bizonyos villámlásszerű érzést, ami a következő 12órában nem múlt még fájdalomcsillapító ellenére sem, de aztán hirtelen mintha elvágták volna a fájdalmat, megszűnt.

 

Már a rendelőben sem éreztem jól magam, mert a lámpa a megadott 12perces időtartalmakban leállt és újra kellett mindig indítani, a fogorvos azonban nem tartozkodott a szobában és sokszor nem időre jött hanem sokszor később... jóval később... szólni meg ugye elég nehéz, amikor ki van feszítve az ember szája és közben tele van tömve tamponnal... szóval a négyszer 12perc sem annyi volt amennyi, sokkal több és baromi kényelmetlen.

 

Az eredmény, hááát... Nekem alapvetően nem voltak sohasem olyan borzasztó sárgák a fogaim, de nő létemre már éppen elég volt ahhoz, hogy zavarjon. Amikor megmutatták az eredményt, láttam változást, de én azért jobbra számítottam. Mire haza értem és belenéztem a tükörbe nem láttam nagy változást. Máig, azaz pontosan két hétig vigyáztam az étrendemre. Az első héten minden étkezés után fogat mostam fehérítő fogkrémmel (ezt tanácsolta aki csinálta a fogam). Most mégis úgy érzem ott tartok, ahol a legelején... Sosem akartam vakítófehéret (mint mondjuk Cesar Millan-é), de ha már ennyi ideig gyűjtögettem a pénzem azt hittem egy fehér fogat kaphatok érte. Azonban a sárgából világosabb sárga lett csupán... nagyjából három-négy árnyalatot világosodott.

 

Nem tudom mit tehetnék... Azt olvastam a kezelést két évnél hamarabb nem lehet ismételni. Nagyon el vagyok keseredve. Direkt mentem olyan helyre, ami lehet kicsit drágább, de olyan helyen van, ahol számíthattam volna minőségre. Erre pedig ezt kaptam... Hát nagyon remélem Ti jobban jártok majd. Félek tőle, hogy ha megint elmegyek valahova megsínylik a fogaim. Arról nem is beszélve, hogy ezek után nem is bízom az eredményben. Hogy lesznek fehérek így a fogaim? Nem tudom... remélem valaki mond majd egy jó tippet...

Tóth_Sándor Creative Commons License 2011.02.18 0 0 676

Kedves Fogas_kerdes!

 

Igen, sajnos antibiotikumos fogszín eléggé kétesélyes. Van egy tesztem, elküldjem neked? Abból kiderülne, hogy pontosan mire számíthatsz.

 

További szép napot!

 

Tóth Sándor

Előzmény: fogas_kerdes (674)
Lacky(R) Creative Commons License 2011.02.16 0 0 675

Dr Fresh - Felejtsétek el!!

Megrendeltem, kihozták hamar. 1et kértem, adtak hozzá egy ajándék ecsetelőt, ami le volt járva fél évvel korábban, a fehérítő szettnek meg csak nagyon közel volt a lejárati ideje (elvileg a gyártástól számított két évig használhatók, na nekem olyat adtak amiből már csak 2hónap volt hátra).

Az első alkalom közben ugyancsak fájt az ínyem, de nem zavartattam magam. Viszont az ínyem ahol hozzáért az anyag, fehér lett és mocskosul fájt.

Először magamat hibáztattam hogy nem vettem kellően komolyan a figyelmeztetést hogy tartsam szárazon az ínyemet. 3napig vérzett, de még több nap kellett ahhoz hogy rendbe jöjjön.

Na, erre gondoltam hogy akkor ha a gélnek szárazon kell lennie - mondván hogy a fogsín amit adnak az is ezt a célt szolgálja - akkor én a gélt közvetlenül a fogamra nyomom, és nyitva tartom a számat. Így akkor az ínyemre sem mehet rá, és minden rendben lesz.

Végigcsináltam a 7 napot plusz megfejeltem még egy nappal.

Kezelés után közvetlenül fehérebbek láttam a fogaim, és a felkenős módszerrel az ínyemmel sem volt gáz, de egy hétre rá már semmi különbség nem látszott. Ugyanolyanok a fogaim. Nem sárgák túlzottan, de én a rendes fehérre pályázok.

Lényeg hogy ne vegyétek meg!! Lehúzás az egész!!

 

Viszont kiváncsi vagyok a Crest Whitestrips-re hogy valaki használta-e, és hogy milyen?

Abban jobban megbízok, elvégre egy létező márka, és nem egy no-name internetes scam.

Előzmény: r.szandra (667)
fogas_kerdes Creative Commons License 2011.02.13 0 0 674

Még egy kérdés.

Olvastam, hogy gyermekkori túlzott antibiotikum bevitel miatt matt sárgás lehet a fog, ezen pedig nem lehet változtatni. Lehet, hogy ezzel állnék szemben, hogy 2 alkalom után se látni nagyon eredményt?! Én legalábbis nem nagyon látok. :( Leszámítva persze a fogfehérítés utáni 1-2 napot, amikor tényleg jól látható volt, de csak a dehidratáció miatt. :(

Előzmény: fogas_kerdes (673)
fogas_kerdes Creative Commons License 2011.02.13 0 0 673

Kedves Sándor!

 

Köszönöm a választ! Megdöbbentő + meglepő egy videó. Kár, hogy nem korábban láttam. :(

Az ínyvédelmet kb. 7-8 percig csinálhatták esetemben, ugyanakkor miután felkerült a fogfehérítő anyag, kb. 45 percig rajta volt.

A fogorvosom korrekt volt, mert felajánlotta még az első alkalommal, hogy csak az ár felét kell kifizetnem, a második felét elég lesz egy 2. alkalommal.

A héten megvolt a 2. alkalom. A menetrend szintén ez volt, 7-8 percig ínyvédelem felépítése, majd rákerült a fogfehérítő anyag, de ezúttal csak kb. 35-40 percig bírtam, mert a szemfogaimnál erős fájdalom jelentkezett, nem bírtam tovább.

Korrekt volt olyan szempontból, hogy felajánlott egy 3. alkalmat ingyen + készített otthoni fogfehérítő sínt és adott is mellé anyagot, de lassan nem merem a procedúrát újra végigcsinálni. A 2. alkalom után is szinte megint visszaállt az eredeti fogszín.

Mennyi szünetet célszerű tartani, ha esetleg bevállalnám az ingyenes 3. alkalmat?

Vagy Ön szerint mi lehet a megoldás az esetemben, hogy fehérebbek legyenek a fogaim és ez ne a dehidratáció miatt következzen be pár nap erejéig?

Az otthoni fogfehérítés hatékonyabb lehet? Tekintettel arra, hogy a fog nem szárad ki, mert csukva lesz a szám, miközben rajta lesz az anyag.

Válaszát köszönöm!

 

Üdv!

 

Előzmény: Tóth_Sándor (672)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2011.01.29 0 0 672

Szia Fogas Kérdés!

 

Ajánlom a következő videót:

 

A fájdalom megelőzhető, ha kialakult akkor az OKA csökkenthető, erről itt olvashatsz bővebben: www.whitening.hu

 

Előzmény: fogas_kerdes (671)
fogas_kerdes Creative Commons License 2011.01.23 0 0 671

Sziasztok!

 

A héten voltam fogfehérítésen, ami utána kb. 12-16 órán belenyilamló fájdalmakkal járt, de kibírtam (alvás nélkül) fájdalomcsillaptókkal.

Másnap jól látszott az eredmény, örültem is, ám eltelt 5 nap és már közel ugyanolyan, mint volt. :( Pedig nem ittam/ettem semmi olyant, amiben színezőanyag lett volna, nagyon odafigyeltem erre. Másnál is visszatért pár nap múlva közel az eredeti szín? Vagy csak én vagyok ennyire peches?!

A lámpás fehérítés mennyivel jobb? Mert itt a fogdoki felrakta az ínyvédő zselét(?) UV lámpával megvilágítva, ami így megkeményedett, majd rákente a fogakra a fogfehérítő gélt és hagyta kb. 45 percen át, hogy dolgozzon.

 

Ha a lámpás módszer jobb, mint ez a sima "rárakom a gélt és hagyom, hogy dogozzon 45-50 percen át" módszer, akkor melyiket ajánlanátok, mert már sok féle van, ahogy néztem a neten?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Silverbaby Creative Commons License 2011.01.19 0 0 670

Sziasztok!

 

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy volt-e valakinek bármilyen tapasztalata egy úgynevezett fogfehérítő matricával kapcsolatban?

Tegnap olvastam egy cikket, hogy a házi fehérítések közül ez a legolcsóbb és leghatékonyabb. Rákerestem a neten, fórumokat olvasgattam, de a legtöbb hozzászólást mindig csak ugyanattól a személytől találtam.

 

Örömmel venném, ha bárki is tudna erről a matricáról további véleményt mondani....

 

Köszönöm előre is!

 

Silverbaby

gsmcoder Creative Commons License 2011.01.13 0 0 669

válaszolok, hátha segítek másnak vele.

szóval, azért nem fehéredet tovább a fogam egy részen mert ott középen-hátul tömés volt benne, amelyet kiszedtek, de a fehérítő anyag a gyökércsatornából ne tudott a kiszedet rész előtti, frontális területere tökéletesen elszivárogni, mert a mögötte lévő"lyuk" ezt nem tette lehetővé. Betettek egy ultrafehér anyagot a lyukba, és az egéyszet körbebondozták. Az eredmény egy sokal fehérebb (áttesző napfényen sajnos elütt, de lámpafénynél perfect), homogén fog lett, amit a bond mechanikailag is erősít.

 

elégedett vagyok vel:)

 

igen napi 1-2 kávé lemegy, de ez a töméseimet szinezi. majd cseréltetem 5-6 évente, nem mondok le róla:)

Előzmény: dawies (650)
szaguldo kacaj Creative Commons License 2010.12.18 0 0 668

Én ennek az ecsetelős változatát használtam, azzal nem volt gond. Igaz, egy fogamat kenegettem vele 7 hétig, de kivilágosította.

 

De azt a sínt ugye nem eredeti állapotában tetted fel a fogaidra a kencével?

Előzmény: r.szandra (667)
r.szandra Creative Commons License 2010.12.17 0 0 667

Kedves mindenki aki DR Fresh féle fogheheritőt szeretne kiprobálni!
Nekem márciusban volt az esküvőm, es úgy gondoltam legyek tökéletes, ezért mivel sokallottam a fogfehériteseket ugy gondoltam kiprobálom a DR Fresh fogfeheritőt. Már eleve az volt a bibi, hogy 1-et rendeltem, de 2 jött, gondoltam, máskor is jo lesz. Eldöntöttem, hogy megcsinálom, első este feltettem azt a múanyagot, melybe a gélt beletettem és amelyet 15 percig tartottam a számban. Nagyon fájt, de gondoltam igy a jo. 15 perc utan mikor kivettem nagyon vérzett a szám, és fájt. Gondoltam másnap elmulik. Na most másnapra annyira fájt, hogy beszélni nem tudtam, és minden mozdulattol sirtam, nem beszélve arrol, hogy ahogy hozzáértem a számhoz, jött a vér. Gondoltam várok még 1 napot. 3nap elött már semmit nem aludtam éjszaka igy reggel elmentem fogorvoshoz, aki adott egy injekciot es Curaseptö öblogetőt. Nagyon lecseszett a doki, mert azt mondta, hogy ez az egész átverés, ráadásul megmutatta, hogy hidrogen-peroxid van benne, és ez teljesen tönkretette az injemet, a számat, a fogaim meg 10 napig nagyon érzekenyek voltak, szoval nagyjábol 2 hétbe kerult, hogy rendbe jött a szam, és csak 1x tettem fel, pedig 10 alkalmat ir. . Jézusom mi lett volna akkor?Talán már nem is lenne szám. . Szoval felejtsétek el a Dr Fresht, egy nagy átverés!!!!!!!!!!NE VEGYÉTEK MEG SOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.12.17 0 0 666

Sziasztok!

 

Érdekel az ingyenes fogfehérítés lehetősége? http://bit.ly/ingyenes_fogfeherites

 

Tóth Sándor

Előzmény: Tóth_Sándor (665)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2010.11.24 0 0 665

Sziasztok!

 

A GC Toothmossue termék egy magas ásványianyag tartalmú hab. A fogfehérítés után abban segít, hogy a fogzománcodban az ásványianyag tartalom gyorsan helyreálljon. Ha a fogfehérítés után apró fehér foltokat látsz a fogadon, akkor azon gyorsan tud segíteni. A fehér foltocskák (ha eddig nem voltak) a nyálban lévő ásványianyagokból is helyre tudnak állni. Ha nincsen GC Toothmousse kéznél, de van Elmex gél, az is jó, mert a fluorid segíti az ásványianyagok beépülését a fogzománcba. 

 

Fogfehérítés előtt nem érdemes használni, mert ahhoz szerintem nagyon drága, inkább utána.

 

A fogfehérítés előtt fluorid kell a fogzománcba, mert az gátolja a kálcium-foszfát kioldódását. Biztos hallottatok már arról, hogy a fogfehérítés tönkreteszi a fogakat. Nos régen tényleg voltak olyan kisérletek, ahol bebizonyították, hogy rideggé válik a fogzománc, ezáltal könnyebben törik. 2-3 éve van már talán, hogy egy Japán kutatással rámutattak arra, hogy ezt a ridegséget a fogzománc prizmáiból kioldódó kálcium foszfát okozza. A kálcium foszfát kioldódását pedig a fluorid gátolja.

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Tóth Sándor

Előzmény: szaguldo kacaj (664)
szaguldo kacaj Creative Commons License 2010.11.17 0 0 664

Pont most hallottam erről a termékről egy előadást. Nagyon ajánlják fogfehérítés után, sőt, előtte is. Lehet utána rögtön, így csökkenti az érzékenységet.

De ez nem fogkrém. Fogmosás után kell használni heti pár alkalommal!

Előzmény: hegeri (663)
hegeri Creative Commons License 2010.11.17 0 0 663

Sziasztok!

Barátnőm most fehéríti fogait és olvastunk/hallottunk a GC Tooth Musse nevű fogkrémről, amit szeretne megvenni. Tudja valaki, hogy érdemes-e használni a fehérítés után és ha igen, rögtön utána lehet használni? Vagy inkább az elmex gél?

köszi, e

Bellavita21 Creative Commons License 2010.11.03 0 0 662

Sziasztok,

 

Látom, hogy rengeteg információcsere történt itt, ember legyen a talpán aki objektívan meg tudja állapítani, melyik eljárást válassza. Átláthatatlan a kínálat, átláthatatlan a  sok pro és kontra érv. A fogorvosom az  Opalescence -t ajánlotta. Kinek vannak jó, esetleg rossz tapaszatalatai erről? Köszönettel, Bellavita

 

Bellavita21 Creative Commons License 2010.11.03 0 0 661
Sziasztok,
budaikrisz Creative Commons License 2010.11.01 0 0 660
Szia!

Érdeklődnék, hogy azóta megtörtént-e ez a Pola nevű fehérítésed? Ha igen, milyen lett?

Én is most voltam a múlt héten Remewhite-on a párommal. Nekem semmit nem változott, neki egy picit azért látszik. Amikor kijöttünk a rendelőből még nem voltam annyira elkeseredve, mert azt mondták, hogy a következő 2 napban még fehéredni fog a fogunk. Mára azonban egy kicsit már szomorú vagyok, mert továbbra sem változott, csak érzékeny lett. Nem igazán tudom mit lehet ilyenkor tenni...
Előzmény: Törölt nick (657)
csillubilu Creative Commons License 2010.10.31 0 0 659

Kedves Tóth Sándor!

 

Cs. Csilla vagyok és a segítségét szeretném kérni.

Rászántam magam a fogfehérítésre mindig is nagyon tetszett csak félek, hogy tönkreteszi a fogaimatL

Elég sokféle eljárás található az interneten jobbnál jobb fotókkal…

De nem tudom, melyiket válasszam melyik a legkíméletesebb..?

Olvastam a dehidratációról is előfordulhat, hogy valakinek akár 2 hét alatt teljesen visszasárgul a foga?

Ha kifehérítettem utána már mindig meg kell csináltatnom? Marad valami nyoma ami miatt újra meg kell csináltatnom? ( csík, foltok stb…)

Én egyébként vagy a ( Brite Smile, Sone white, Beyond) eljárásra gondoltam. A fogorvosom a Beyondra esküszik hát nem tudom 35% H2O2. Nem tudom melyiket válasszam.

Ebben kérném a segítségét J

Előre is köszönöm!

 Válaszát vagy ide vagy az emailcímemre várom csillubilu@citromail.hu

 

Előzmény: Tóth_Sándor (635)
idrimi Creative Commons License 2010.10.26 0 0 658

Szia!

 

Az én dokim lenyomat alapján a saját fogsoromra egy sínt készíttetett a technikussal és ebbe nyomtam bele a zselét.A fele adag meg is maradt,a hűtőben sokáig tárolható és 2 színnel világossabb fogaim lettek.Mindez 48eFt volt,de nekem számított,hogy ellenőrzés alatt voltam ( nem a drogériákban kapható változatot próbáltam ki).Nagyon jól elmagyarázta ennek a lényegét,ha gondolod hívd fel,biztos segíteni fog.A Fény u-ban rendel,dr Varga Péternek hívják.Minden jót!

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.25 0 0 657
Sziasztok!

Tud esetleg valaki tapasztalatot írni a Pola Office Plus fogfehérítőről?
Pár hete voltam rendelői fogfehérítésen, a Remewhite nevű fehérítőt alkalmazták a fogaimon, aminek semmilyen látható eredménye nem volt, ami 60.000 ft-ért nagyon elszomorított. A fogorvos felajánlotta, hogy megcsinálja újra ezzel a Polával, de előtte gondoltam utánna nézek. Semmi véleménnyel kapcsolatos infohoz nem jutottam.

Aki bármit tud a Pola Office-ról, írjon :)

Köszike
lejlastar Creative Commons License 2010.09.16 0 0 656
Sziasztok!
Én most kezdtem el használni a dr. fresh fogfehérító szetett, de valahogy nem láttok sok eredményt :S a másik, hogy nem tudom normálisan felhejezni a síneket van ezzel kapcsolatban valakinek egy jó tanácsa? Azt mondták nem érheti nyál a fogfehérítő gélt, de hát a sínekbe is bejutt... Aki ismeri a terméket léci írjon vmit, hogy lehetne normálisan alkalmazni.. Köszönöm :D
szaguldo kacaj Creative Commons License 2010.09.04 0 0 655
Na, beadtam a derekam és kipróbáltam egy módszert az egy darab elszíneződött fogam kivilágosításához. Bár teljesen negatívan álltam hozzá, meglepően tapasztaltam, hogy pár alkalom után a fog elkezdett kivilágosodni. Összesen 7 hétig használtam, minden este, mire a fog "beállt a sorba". Kíváncsi vagyok, meddig fogja bírni, mert hát az ok, ami miatt anno elkezdett sötétedni, valószínűleg nem szűnt meg. (ez nem gyökérkezelt fog egyébként)

A Dr.Fresh-nek az ecsetelős változatát használtam, a fogorvosom ajánlotta. Egyáltalán nem lett érzékeny a fogam tőle, jól bírta a kiképzést. :)
Előzmény: Legna1 (649)
t-ravi Creative Commons License 2010.08.13 0 0 654
Én a Smilestrips nevü készítményt próbáltam, de nagy csalódás volt. Nagyon fáj a fogam azóta is /már 1 hónapja/. A fehérség meg inkább sárgaság. Kicsit utánanéztem és szerintem valami itt nem stimmel, mert az eredeti másmilyen és sokkal drágább mint itthon, szóval gyanús az ügy. Szóval ezt én nem ajánlom senkinek.
inwear Creative Commons License 2010.08.12 0 0 653
olyan cukkerek ezek a nikkek, komolyan
viki_kiss Creative Commons License 2010.08.11 0 0 652
Szia Dunki!

Az Ionic White nekem használt, szerintem egy próbát megér. A páromnak is szép lett tőle a foga, de neki úgy 4 hónap után elkezdett egy kicsit visszasárgulni, mert elég sokat cigizik. Lassan kell is vennünk egy utántöltőt...

A dr. fresh-t nem próbáltuk, úgyhogy arról semmit nem tudok mondani.
Előzmény: dunki (646)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!