Keresés

Részletes keresés

Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.08.22 0 0 200
Ez is bizonyítja, hogy vezetés-képtelenek.
Előzmény: zebUlon (194)
Hiphop Creative Commons License 2001.08.22 0 0 199
Ne haragudj, ez olyan bla-bla szagú.

Miért, ki szipatikus Neked?

Hali HH

Előzmény: RAMBO (198)
RAMBO Creative Commons License 2001.08.22 0 0 198
Vancsik Zoltán egyike volt azoknak a politikusoknak, akik miatt nem lehetett nekem szimpatikus a Szocialista Párt. Távozását mégsem ilyen tragikus formában gondoltam.
Mercurius Creative Commons License 2001.08.22 0 0 197
Kedves Advocate,

irod:

"A politikusok elleni "petárda durogtatásnál" szó sem volt ilyenről. Annál inkább egy olyan személyről, aki most belügminiszterként tevénykedik és volt NDK robbanószergyárossal szoros kapcsolatba lett hozva"

Engedd meg, hogy kételkedjek a következ? okokból:

Az álatalad petárda durrogtatásnak nevezett esetek is szerepeltek az omega akció listáján.

Clodot a magyar rendörség letartozatta az MDF kormány alatt és kiadta Németországnak. Rejtélyes módon azonban ott megszabadult és újra hozzánk került (Szeva bácsi hosszú keze ?). Ujbóli letartóztatásakor háza ott maradt az újságiróknak és riportereknek szabad prédaként. Ha jól emlékszem a retek klub riportere muatott egy csomó fényképet, amin jól látszottak az egyenruhák, de a fejeket kitakarta. Kommentár az volt, hogy a képeken számos magasrangú tiszt látható Clodo társaságában. Soha nem hozták nyilvánoságra a képeket, pedig a Retek nem a jelenlegi kormány iránti barátságáról hires.

Pintér állitólagos kapcsolatát Clodoval, még az MSZP/szdsz kormány alatt Kuncze kivizsgáltatatta és az akkori megállapitás szerint nem volt kapcsolat köztük. Mindössze Clodo feleségével találkozott egyszer Pintér, de elözetesen nem volt tudomása róla, hogy kir?l van szó.

Ezzel szemben van egy l?gyakorlat, amelyet Clodo szervezett üzleti céllal. Ezen Keleti György ott volt (vajh miért is nem gönygyölgette tovább a sajtó ezt a szálat :).

Ismerni kell, hogy a volt szocialista országok elháritása csak névleg volt független. Valójában ezeket a szervezeteket betagolták a KGB-be. Azonos iskolát végezetek és egységes irányitás alá tartoztak. Clodo kapcsolatai természetszerüleg ebb?l a körb?l, volt osztálytársai közül kerültek ki (Pintérnek sosem volt köze az elháritáshoz).

Mercurius

Előzmény: advocate (195)
Belepofázok én is Creative Commons License 2001.08.22 0 0 196
Minden elismerésem az MDF helyi szervezete felé..... ilyen az igazi európai mentalitás !

Köszönet !

Előzmény: fehérfarkaska (182)
advocate Creative Commons License 2001.08.22 0 0 195
Kedves Mercurius!

Írtál a robbangatásokról, amelyek közül egy esetben, az Arany Kéz utcai robbantásnál, ami kifejezetten maffia ügy volt (azok a rendőrők akik a témán voltak, a kormányváltás óta szép sorban lapátra kerültek) volt szó az északi szomszédaink segítő kezéről. A politikusok elleni "petárda durogtatásnál" szó sem volt ilyenről. Annál inkább egy olyan személyről, aki most belügminiszterként tevénykedik és volt NDK robbanószergyárossal szoros kapcsolatba lett hozva.
De csak közvetve tartozik a témához ez az ügy.
Az is közvetve tartozik a témához ,de meg kívánom említeni, hogy néha-néha furcsa balestek törtnnek.

pl.:
- 1981 (ha jól emléxem) - Magyarországon felépítik kelet európa legmondernebb processzor gyárát, majd 3 hónap múlva porráég. Az elhárítás 1989 egyik magas rangú tisztje a következőket mondta erről az ügyről egy késő esti rádió adásban - Nem tudtuk megakadályozni.
- Sajnos ismét gondban vagyok a dátummal, de közel tíz éve történt. Nézem a TV-t, ahol egy fejlesztőcsapatot mutatnak be és hihetetlenül büszkén (jogosan) arról beszélnek, hogy kifejlesztették a világ legerősebb lézer-diódáját. A műsor lemegy, bemondó megjelenik és tudatja a nézőkkel, hogy sajnálatos közlekedési balesetben a kutatás vezetője a riport után meghalt (ha jól emlékszem elütötték).

Hazánk nem tartozik a legnagyobb befolyással bíró országok közé, és ez sajnos gyakran érződik is.

Igaz, hogy ezek, amit itt leírtam, még közvetett kapcsolatban sincsenek a topic témájával, de párhuzam esetleg húzható.

Ha nem baleset történt (amit én elképzelehtőnek tartok), akkor már csak az a kérdés, - amire talán soha nem derül fény - hogy ki tette azok közül akinek, akiknek az útjában állt.

zebUlon Creative Commons License 2001.08.22 0 0 194
Elképesztő ez a sok cuclista autó baleset . :-
(( Különben a Lenin nyugosztalja.

zebUlon

BandW Creative Commons License 2001.08.22 0 0 193
T Mercurius

Gondold át mégegyszer amit írtál.
Baráti segítségként kisebb belpolitikai válságot csinálni robbantásos "merényletekkel" aminek nincsenek áldozatai, kissé nehezen hiheto. (Csak a politikusok "ellen" elkövetett "merényletekre" gondolok.

Drog ügyben.
Nincs rálátásom a drogmaffiára, de eddig egyik kormány sem tudott hatékonyan fellépni ellenük. A "vadkender kommandó" nem a maffiát támadja, hanem PR tevékenységet fejt ki. A kormány speciel semmiféle védernyot nem bontott le a székesfehérvári maffia fölül, lévén nem ez a dolga. Ez az ügyészség és a rendorség feladata. Ami mint mindannyian jól tudjuk kormányfüggetlen.

T
BandW

Előzmény: Mercurius (177)
McAtti Creative Commons License 2001.08.22 0 0 192
VZ anyaga - csak a papírokra gondolok - a budapesti lakásának széfjében, illetve egy harmadik helyen pihennek. Nem tartja a kocsijában, nem hordja magával, TV-be, ilyen helyre csak a széfből kivett másolatokat hordja. (VZ szvsz nem volt jó ember, de hülyének nézni nagy hiba lenne.)

Attila

Előzmény: fehérfarkaska (191)
fehérfarkaska Creative Commons License 2001.08.22 0 0 191
"Mi van abban csodálatos, hogy egy kő gazdag emberhez betörnek, és pénzt, rádiótelefont, meg egy laptopot visznek el? Onnan viszik, ahol van. "

Önmagában nincs is semmi, de ha az a te általad kő gazdag illető egy bizonyos ügyben gyűjt adatokat valakik ellen és nem a pénzét/festményeket/egyéb értékek lopnak, hanem adathordozókat, akkor az ügy gyanus. Főleg ha az egyik társa, akivel ua ügyekben gyűjtöttek adatokat 2 nappal korábban halálosan balesetezik, akinek szintén nyitva volt a végzetes indulás előtt az ajtaja. És még gyanusabb, ha az általuk IS gyűjtött adatokkal kapcsolatban a hatalmon levő politikai erő a vizsgálóbizottságok felállítását megakadályozta.

És ne gyere Schumacherrel meg Peresszel meg egyebekkel, mert az csak mellébeszélés. És elég nagy lehet a gáz, ha csupán a FELTÉTELEZETT de nem bizónyított GYANU is ilyen nagy mellébeszélésekre és téma félreterelésekre késztet.

Előzmény: McAtti (190)
McAtti Creative Commons License 2001.08.22 0 0 190
És a teljesség kedvéért azt tudod, hogy ugyanakkor, hétfőre virradó éjjel az Ir köztársaság nagykövetéhez is betörtek? És ha még azt is elárulom, hogy kedd reggel egy BMP leborult a trélerről, akkor még nagyobb ívben keresheted az összefüggéseket. (De össze lehet szedni még érdekes történéseket: én például feltétlenül figyelemreméltónak találom Schumacher világbajnoki győzelmének, VZ halálának és Peresz hazánkba érkezésének rendkívüli egybeesését.)
Mi van abban csodálatos, hogy egy kő gazdag emberhez betörnek, és pénzt, rádiótelefont, meg egy laptopot visznek el? Onnan viszik, ahol van.
(Mikor betörtek a zámolyiak által agyonütött fickó ügyvédjéhez, és felforgatták a lakást, nem besurrantak, akkor senki nem kombinált.)

Attila

Előzmény: fehérfarkaska (188)
fehérfarkaska Creative Commons License 2001.08.21 0 0 189
Nem talált. De a közelében jártál. :-))) A Vancsik és a KORMÁNY topicra is feltettem s most láthatod az eredményt:

Aradi Zoltán válasz erre | adatok | e-mail 2001-08-21 22:12:09 (54)

Az MDF legjobb úton halad a teljes megsemmisülés felé.
[előzmény : (53) fehérfarkaska, 2001.08.21 22:11]

fehérfarkaska válasz erre | adatok | e-mail 2001-08-21 22:11:05 (53)

"most sokan még a jóérzésük ellenére is csak örömüknek tudnak hangot adni a baleset kapcsán"

Gondolom akkor a helyi MDF máshogy látja a dolgot:

MDF közlemény:

"Vancsik Zoltán tragikus halála miatt megdöbbentünk. Együttérzésünket és részvétünket szomorú hozzátartozói, barátai és elvtársai felé ezúton is kifejezzük."
MDF városi szervezetének elnöksége

És még annyit tennék hozzá, hogy a városi elnökük személyesen ment el mécsest gyújtani az ideiglenesen felállított VZ emléktábla elé.


[előzmény : (32) nemkomcsi, 2001.08.21 17:54]

Előzmény: PuPu (185)
fehérfarkaska Creative Commons License 2001.08.21 0 0 188
Te annak örülsz ha valahova betörnek? És információkat (PC, laptop, kazetták) próbálnak ellopni?

Lennél olyan bátor és ezt a hatóságokkal is közölni? Meg egy elmegyógyásznak is?

Előzmény: Aradi Zoltán (187)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.08.21 0 0 187
Én kifejezetten örülök neki.
Előzmény: fehérfarkaska (186)
fehérfarkaska Creative Commons License 2001.08.21 0 0 186
Aradi, Pull Over (vagy pulóver?) és a hasonlók: példát vehetnétek MajomEmberről, aki korábban végig VZ ellenes volt, de tudja hol az anyázás határa és nem süllyedt a ti mocskos szintetekre. vegyetek a saját oldalatokról példát, ahelyett, hogy szégyent hoznátok rájuk. Nem értem miért van egyesekben ekkora mérhetetlen gyűlölet. Mert a szomszéd gyerek apja jól felpofozott benneteket, miuátan fia sirva beköpött titeket, hogy a barátai előtt megszégyenítettétek? S ezt a mai napig nem tudtátok feldolgozni?

Egyébként a hivatalos eredményekig ugyis csak a fantázinkra hagyatkozhatunk. Az meg nem biztos, hogy bölcs dolog lenne.

Na és ahhoz mit szoltok, hogy hétfőre virradó éjszaka pedig Szekeres Imréhez (szoci képviselő) törtek be és műszaki cikkeket vittek el (számítógép, laptop, kazetták meg ilyenek)?

Előzmény: MajomEmber (160)
PuPu Creative Commons License 2001.08.21 0 0 185
Mingyár +magyarázzák a helyi mérsékelt jobbközép versenyzők: Biztos zsidó a rohatt...
:O))))
Előzmény: fehérfarkaska (182)
minderbinder Creative Commons License 2001.08.21 0 0 184
Ezzel az MDF helyi szervezete szerzett nalam egy bazi nagy piros pontot.
Előzmény: fehérfarkaska (182)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.21 0 0 183
Persze. Elviekben nem kizárt.
Pont ahogyan az Antall elleni merénylet-smafuval is ugyanezt játszottad. Aztán kiderült hogy regény.
Azóta csönd.
Előzmény: Mercurius (172)
fehérfarkaska Creative Commons License 2001.08.21 0 0 182
MDF közlemény:

"Vancsik Zoltán tragikus halála miatt megdöbbentünk. Együttérzésünket és részvétünket szomorú hozzátartozói, barátai és elvtársai felé ezúton is kifejezzük."
MDF városi szervezetének elnöksége

És még annyit tennék hozzá, hogy a városi elnökük személyesen ment el mécsest gyújtani az ideiglenesen felállított VZ emléktábla elé.

fehérfarkaska Creative Commons License 2001.08.21 0 0 181
Miért van az, hogy mindenki többet tud a fehérvári maffiaügyekről, mint az itt élők? Gondolom azok fehérvári maffiáznak a legjobban, akik csak térkép alapján tudják, hogy hol is van a város. Tudjátok mennyi minden mondtak már VZ-re? Volt ő már benzinkút tulajdonos is, csak éppen az ÖMV nem tudott arról, pedig annak egyik telephelyét rebesgették a jószándékú madarak. De volt neki már 100 FT-os boltja, karitatív szolgálata, külföldi szálloda láncai. Csupán VZ nem tudott egyikről sem. Na meg valahogy amikor bizonyítani kellett volna az ilyen dolgokat, akkor hirtelen elcsendesedtek a beszédek, hogy pár hónappal később VZ valami újnak legyen a tulaja. De VZ a benzinkutas dologra csupán ennyit mondott: "ha tényleg lenne benzinkutam, akkor szerintetek most itt beszélgetnék veletek, vagy inkább magasról szarnék az egészre (a pártot meg a politikát értette alatta)?"

Miért nem arról beszélsz, hogy pár évvel ezelőtt egy bizonyos kormány beperelt, majd újrabeperelt egy bizonyos sajtóorgánumot (de másodszorra csodák csodájára a kormánynak ítélt a bíroság) egy bizonyos "A fiúk a bányában dolgoznak?" cikkért. Azóta mint valaki áldásos tevékenységének köszönhetően tudjuk, Ovi apja lett a Dunaferr egyik fő beszállítója. Meg a legutsó ellenzéki vizsgálóbizottság meghiusításakor t. kormányunk Dunaferr régi ügyeinek vizsgálatára állított fel egyet. S akkor jön valaki és hozza a papírokat, hogy a rendőrség már 2 hónappal azalőtt már lezárta az ugyet, s nem talált semmit. S ugyanez az ember most MIG ugyekben is nyomul(t a balesetig).
Senkinek nem gyanus, hogy pont akkor jött a maffiaügy időzítés, amikor a fehérvári (szoci)polgmester és bizottságok elleni puccs sikertelen fordulatot vett? Ja, hogy a maffiával vádolóknak e tekintetben már messze van Fehérvár? Ne csak a MN és VaU-ból ismerjük meg Fehérvárt! Én sem verem a mellem XY település maffiakapcsolatairól, és főleg akkor nem, ha csupán térképről ismerem az adott települést. Arra nem gondolt senki, hogy Fehérvár, mint maffiaváros beallítással az itt élő kormánypárti szimpatizánsokat, semleges választókat, nem bűnöző ellenzékieket jóérzését és becsületét sérti? Vagy a maffiázók magukból indulnak ki csupán? Hogy is van a mondás?: "Mindenki magából indul ki."

Előzmény: Mercurius (177)
Kombinátor Creative Commons License 2001.08.21 0 0 180
mindenesetre mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ezt tényszerűen be is bizonyítsák az illetékesek.
Hát ebböl csak annyi láccik, hogy a rendörök teliszarták a gatyájukat, mert nem kapták meg az écát a Pártköszpontból hogy most ez merénylet volt vagy em?

Azt sem tudták megállapítani, hogy be volt-e kötve a pasi......
Pedig egyszerü: ha 3 darabra szeletelve potyogott ki, akkor be volt kötve. Ha egyben, akkor nem....

Előzmény: PuPu (179)
PuPu Creative Commons License 2001.08.21 0 0 179
Öreg, - ilyen voltál te mindíg,csak nem ennyire...
1. Maraggyunk abban, hogy nem derült ki semmi.
Sem amikor felrobbantották a Torgyi kukáját, sem amikor a Szájer küszöbét. Volt később ugyan valami langyos duma a szlovák titkosszolgálatról, - de semmi tovább, - sem személyek, sem az utasítás kiadója, sem diplomáciai mentegetőzés, - semmi, - és legfőképpen semmi a nagy keleti szomszédról.
A russzofóbiátok kiélésére ez a téma nem igazán nyerő...
Egyébként minden lehetőség a kezetekben volt az igazság kiderítésére, és az eredmény nyilvánosságra hozatalára, - de hát ez is rejtély maradt, miként Kaya Ibrahim...
2. Az orosz diplomácia sokkal értelmesebb nálad, - és sokkal kevesebbet foglalkozik egy hangyaf*sznyi középeuropai banánköztársasággal, mint ti velük. Egyszerűen nem vagyunk tétel nekik, - eccer már kérjél meg valakit, mutasson neked egy térképet...
3. Medgyessi tudtommal nem foglalt állást még a repülőgépek ügyében, - mindenesetre nem csodálkoznék, ha nem akarna arannyal fizetni az üveggyöngyért...
4. A székesfehérvári maffiaügy ugyanúgy el fog halni, mint a megfigyelésügy, a Tasnádi ügy, a Szabadi ügy, meg a többi, politikai okokból kreált ügy. Nem emléxel véletlen, hogy hívták az ilyen ügyeket a Sztálinizmus felszámolása során?
5. Nem lennék fóbiás a helyedben, - vélhetően nem merényelték meg Vancsikot, - mindenesetre mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ezt tényszerűen be is bizonyítsák az illetékesek.
:O)))
Előzmény: Mercurius (177)
AmBesten Creative Commons License 2001.08.21 0 0 178
Na de ha a székesfehérvári maffiát letartóztatták, akkor ki követhette el a merényletet?
Előzmény: Mercurius (177)
Mercurius Creative Commons License 2001.08.21 0 0 177
Nézd, hogy kicsit belegondolj a történtekbe:

98-ban volt egy pár robbantásos merénylet a jelenlegi kormánypártok politikusai ellen. Akkor a balodali sajtó azzal a frapáns ötlettel állt el?, hogy tulajdonképen saját maguk ellen követtek el merényletet. Aztán kés?bb kiderült, hogy ezt biz a szlovák titkosszolgálat csinálta a nagy keleti szomszéd megbizásából. Ennek a nagy keleti szomszédnak az MSZP kormány nagyon szimpatikus volt, ellentétben azokkal a pártokkal akik a jelenlegi kormányt alkotják. A helyzet ma sem változott. Az egykori KGB f?nök Putyinnak sokkal szimpatikusabb az egykori PM-es párttitkár Medgyessy, aki a MIG-eket szeretne inkább és nem amcsi vadász repül?ket. Nagyon nem szimpatikus viszont a FIDESZ kormány, aki a jugoszláv válság alatt támogatta a NATO bombázásokat és nem engedte át az orosz páncélozott "humanitárius segélyt".

A drog maffia az egykori KGB tiszt Szeva bácsi véd?szárnyai alatt bonatkozott kim kis hazánkban. Valamiért az MSZP kormánynak sosem sikerült fellépnie drogos elvtásrék ellen. Ellenben most székesfehérvári csapat felöl ez a kormány lebontotta a "véd?erny?t". Vancsikot lehet, hogy simán csak baleset érte. De lehet, hogy felesleges figurává vált. Túl sokat tudott a székesfehérvári maffiáról.

Mercurius

Előzmény: szoke_lany (176)
szoke_lany Creative Commons License 2001.08.21 0 0 176

Tulajdonképpen nagyon sokan vágyunk arra, hogy Neked legyen igazad, mert belegondolni is borzasztó abba a kicsi valószínűségű dologba!

Előzmény: Mercurius (175)
Mercurius Creative Commons License 2001.08.21 0 0 175
Azért ugye maradjunk a valószinüségeknél. Ha valaki a maffiával kapcsolatba kerül, akkor a maffia a leggyanusabb, hogy hidegre tette. Persze lehet a marlakókra is gyanakodni, de valószinüségek elég kicsik.
Előzmény: szoke_lany (174)
szoke_lany Creative Commons License 2001.08.21 0 0 174

Vagy másoknak...

Előzmény: Mercurius (172)
szoke_lany Creative Commons License 2001.08.21 0 0 173

Az egyik barátom közlekedésmérnök, szerinte egy rakás ...-t ér az a kijelentés, hogy valószínűleg gyorsabban ment, mint 130.
Ekkora sebesség mellett saccra nem lehet jó becslést tenni, a hiba nagyobb lehet 50%-nál is. Vagyis 65-től 185-ig!
Lehet bőven választani.
A barátom szerint is igaza van "purplerain11"-nek, 100 km/h-nál sem valószínű, hogy túlélte volna Vancsik Zoltán.

Mercurius Creative Commons License 2001.08.21 0 0 172
Nem kizárt, hogy leginkább a székesfehérvári drogmaffiának.
Előzmény: szoke_lany (167)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.08.21 0 0 168
Mai Magyar Nemzet.
Előzmény: Törölt nick (166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!