Keresés

Részletes keresés

mokusleqvar Creative Commons License 2001.10.15 0 0 66
Ha mar a Vanilin kornyeken jarsz, vagy a Fischer cukrászdába erdemes elmenni (Hollan-Balzac u sarok), vagy az Europa (leanykori neven Sziget), vagy a Balassi Balint utcaban levo Szalay cukraszdaba. Ezek mellett a Vanilin elegge gyenge... - vagy csak en vagyok elkapatva.
Előzmény: hirvike (65)
hirvike Creative Commons License 2001.10.15 0 0 65
Csatlakozom a Daubner-rajongók köréhez, és ha nem szentségtörés, figyelembe ajánlanék egy hasonló helyet a Hollán Ernő utcában: Vanilin Cukrászda; nekem nagyon szimpi.
keptn_kork Creative Commons License 2001.10.15 0 0 64
Meg vagyok döbbenve! Senki nem szólt a SOMLÓI GALUSKÁRÓL!! Árulás!
Husky Creative Commons License 2001.10.15 0 0 63
Van egy uj süti ! Pudingos öszibarack torta :)))
Mucuska Creative Commons License 2001.10.08 0 0 62
Tegnap du magamévá tettem egy őszibarackos-túrós sütit.
Isteni finom volt!
Husky Creative Commons License 2001.08.28 0 0 61
Isteni volt ma a Sacher torta !
Husky Creative Commons License 2001.08.22 0 0 60
Én még nem hallottam róla de majd utánajárok.
Előzmény: lordofthechicagoblues (59)
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2001.08.21 0 0 59
Nem rossz egy gyár, az biztos, de éppen elég messze van - ma már - ahhoz, hogy csak 3-4 havonta lapátoljak össze onnan néhány durva cuccot ÉS RENGETEG FRISS TÚRÓS meg SAJTOS POGÁCSÁT!!!
Igaz, hogy nyitottak máshol is (vagy frencsájz vagy mi), történetesen az Uránia mozinál valahol???
Husky Creative Commons License 2001.08.21 0 0 58
Délután elkapott a vágy igy megint betértem Daubner úr birodalmába. Szilvás papucs + burgonyás pogi a mai zsákmány.
borzimorzi Creative Commons License 2001.08.21 0 0 57
Kedves e-papi, Gyermekeid és gyerekkorú vendégeid figyelmébe ajánlom a rum nélküli Rigó Jancsit. Első osztályú gyártmány, nemcsak azért, mert nagyon finom a habja, hanem azért is, mert végre egy cukrászda, ahol nem képzelik azt, hogy a csokis dolgokat agyon kell cukrozni! Ehelyett inkább hagyják, hogy a csokoládénak az eredeti, imádnivalóan keserű íze is érezhető legyen, az étcsokirajongók nagyobb örömére! Ne aggódj, azért édes is, Gyermekeid szvsz imádni fogják.

Nem lepne meg, ha Dél- és Közép-Amerika lenne a Daubnernél használt kakaó eredeti termőhelye, bár nem képzelem magam olyan ínyencnek, aki ezt még ilyen magas feldolgozottsági fokon is tutira képes kiérezni...

Sajna, a legutóbb vett Esterházy kifejezetten jellegtelenre sikerült. Viszont jó pont, hogy a Sarlott tortát nem Charlotte-nak írják, hanem magyar helyesírás szerint. Más kérdés, hogy nem vettünk belőle, mert már nem tudtuk volna hova rakni.

További édes élményeket!
b

Előzmény: e-papi (54)
Husky Creative Commons License 2001.08.21 0 0 56
Hétvégén meglátogattam a szentélyt.

E-80, képviselőfánk, franciakérmes és szilváspapucs volt a szerzeményem........

NYAMMMMMMM, NYAMMMMMMMMMM.........

Éljen soká DAUBNER úr !

e-papi Creative Commons License 2001.08.21 0 0 55
Picimaci! Sojnos = Sajnos
Előzmény: e-papi (54)
e-papi Creative Commons License 2001.08.21 0 0 54
Csatlakozom az elottem szolokhoz! Elolvastam a topicot, es igencsak beindultak az emesztonedveim! :od [*szajatnyalogatja*]
Nekem a franciakremes es a ludlab-torta is a kedvenceim koze tartozik (tobbek - sot, szinte az osszes - kozott)! Bar a ludlabat gyermekeknek nem ajanlom, mivel a benne levo meggybol szinte csopog a jofajta rum! :o)))
A fagyi, a parfetorta, meg a sima, muanyag-dobozban kaphato parfe is naggggyon finom!
Sojnos (?) eleg kozel lakunk hozza, es heti 2-3 alkalommal kuld el a csalad az uromibe (mi mar csak igy hijjuk!) egy kis esti nyalanksagert, ami azert mar nem eppen penztarcakimelo! De azert altalaban nem kell sokat gyozkodniuk! :o)))
Előzmény: djkalo (53)
djkalo Creative Commons License 2001.08.21 0 0 53
E-80 tényleg rulez...és legközelebb én is feltétlenül megkostolom a szilvás papucsot. Ami a tortákat illeti egy sima torta /16 szeletes/ olyan 1800 és 3500 között mozog. Mi anno osztálytársakkal mindig összedobtunk egy Daubner tortára ha a másiknak szülinapja volt. Daubner úr azért tud ilyen jó lenni, mert már a felmenői is cukrászok voltak és kb 200 éve, ha nem több, csinálják a süteményeket.

Csak igy tovább Daubner úr!!!

re tour te honnan ismered a Szacher tortát?

TulipánFejű Creative Commons License 2001.08.20 0 0 52
Nem akarna valaki frencsájzolni egy Daubnert Kelet-Pesten is? Annyi rossz sütit ettem az utóbbi időben, a D. meg messze van.
Üdv: T.
rigojanos Creative Commons License 2001.08.20 0 0 51
Turotortara gondolok mar egy oraja, es meg csak reggel fel tizenegy van...
Mucuska Creative Commons License 2001.08.18 0 0 50
bocsi, papucsot .o))
Mucuska Creative Commons License 2001.08.18 0 0 49
Jelentem, ma megkóstoltam a szilvás papucsit és az E-80 szeletet is.
Mind a kettő NAGYON FINOM!!!!!!

Husky Creative Commons License 2001.08.17 0 0 48
:)))
Előzmény: Csülök (47)
Csülök Creative Commons License 2001.08.17 0 0 47
Ja és persze a huskyk a szomszéd csirkéivel... :)
Előzmény: Husky (45)
pynky Creative Commons License 2001.08.17 0 0 46
Én a tökmagos pogit, a köményes rácsost és a túróstortáikat kultiválom, az uram az oroszkrémtortájukat.
Viszont újat mondtatok azzal, hogy a szilvás papucs töpörtyüs tésztából készül. Ez tényleg igy van? Eddig nem akartam venni, mert az édes sütiket nem szeretem, de igy mingyárt más :))))

p.

Előzmény: Husky (42)
Husky Creative Commons License 2001.08.17 0 0 45
Azért a Husky kutyákról sem elfelejtkezni :)))
Előzmény: Csülök (43)
fönök Creative Commons License 2001.08.17 0 0 44
Az August fönöke, te kis butus! Mellesleg egy fönöknek udvariatlannak kell lennie, mert a fejére nönek a beosztottak!
Előzmény: Zs Zs (24)
Csülök Creative Commons License 2001.08.17 0 0 43
Szeretem ezt a topicot (na és természetesen a Daubner-parfétortát)!
Daubner úrnak sikerült elérnie, hogy a T.asztal történetében talán először, mindenki dicsérőleg egyetért valamiben! Egy topciban fagylaltozik békében egymás mellett a farkas meg a bárány. :)
Husky Creative Commons License 2001.08.17 0 0 42
Hétvégén megint látogatást teszünk a szentélyben :)
Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.16 0 0 41
Látom, vagyunk páran, akiknek ez a kedvence.
Régebben volt nekem még egy nagy kedvencem, az August a Kossuth Lajos utcában.
Aztán egyik napról a másikra kb. háromszorosára emelkedtek az árak, a süti szeletek meg a korábbi felénél is kisebbek lettek. Azóta csak a Daubner maradt... (nem is tudtam, hogy van neve... Számomra a robbantott McDonalds melletti cukrászda marad, amig élek ;-)))) )
Ja! Azt hiszem, holnap fogom felkeresni... (a topicnak nincs köze a látogatáshoz ;-) )
pancho Creative Commons License 2001.08.16 0 0 40
Hát, zártkörű. Legalább az egyik fél számára biztosan. :-)
Előzmény: rigojanos (39)
rigojanos Creative Commons License 2001.08.16 0 0 39
Bortoneskuvo? Az milyen? Mindket fel racs mogott van, vagy csak az egyik?
Előzmény: pancho (38)
pancho Creative Commons License 2001.08.16 0 0 38
Az engem nem zavar. Legalább több jut a tortából.
Vagy börtönesküvő?
Előzmény: rigojanos (35)
politoxi Creative Commons License 2001.08.16 0 0 37
Brazil torta
Málnás túrótorta
Krumplis pogácsa
Parfétorták
Imádom a Daubnert. A fejlődés: kis lyukból egész ház, az milyen? Királyság.
Előzmény: Hawaii (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!