Keresés

Részletes keresés

postasbalint Creative Commons License 2002.10.05 0 0 61
milyen a siemens?
Előzmény: Khelben (60)
Khelben Creative Commons License 2002.10.02 0 0 60
Aham, mi már pl. elköltöztünk.
Előzmény: postasbalint (59)
postasbalint Creative Commons License 2002.10.01 0 0 59
költözésről tudtok valamit?
Solt Creative Commons License 2002.09.11 0 0 58
De jó, egy postás-topic!
Nekem semmi kötődésem nincs a postához, de köszöntök mindenkit ezzel a képpel.
A történet: Nem akartam, hogy mindenféle marketing-anyagokkal bombázzanak, ezért a regisztrációkor a postai címhez ezt írtam: "Ez nem érdekes". Gondoltam, így elég egyértelmű lesz, de mint kiderült az adatok egyből Finnországba mentek, és ott nem értették a célzást. A derék postások meg kikézbesítették, ráadásul nem oda, ahova be voltam jelentve, hanem ahol valóban laktam, pedig oda is csak havi 2-3 levelet kaptam.
Posta rulez, köszönöm! ;-)

PS. Két hónapja elköltöztünk, majd nemsokára lehet tesztelni a kollégát. ;-)))

Tomthumb Creative Commons License 2002.09.11 0 0 57
Akkó türelem!
Előzmény: h-alga (56)
h-alga Creative Commons License 2002.09.11 0 0 56
Biza!
Előzmény: Tomthumb (55)
Tomthumb Creative Commons License 2002.09.11 0 0 55
Még igen, úgy néz ki és novemberig tuti.

Piros Emtecről volt szó, ugye? Meg a Tomthumbról, remélem 8-)

Előzmény: h-alga (54)
h-alga Creative Commons License 2002.09.11 0 0 54
Izgatottan várom jelentkezésedet, ha kész a felvétel. Még a helyemen vagyok. Te is?
Előzmény: Tomthumb (53)
Tomthumb Creative Commons License 2002.09.11 0 0 53
Ajjaj, télleg 8-)

A héten nem megy semmiképp, de szorgalmazom a másolást legalább addig is.

Előzmény: h-alga (52)
h-alga Creative Commons License 2002.08.30 0 0 52
Még élek!
(Szia Tom! Vége a nyárnak. Valamikor le kék bonyolítani a videokazi átvételt, ha még áll a felajánlás.)
Teknőc Ernő Creative Commons License 2002.08.30 0 0 51
Még nem omlott össze egy rendszer sem az eddig működők közül. Egyébként eddig sem azon múlott, hogy lesz-e valami informatikai támogatás egy folyamatra, hogy az informatika meg tudta-e csinálni. A vízfej nem akarta. Errefel most kicsinálják az informatikát. Okos dolog...
Előzmény: Tomthumb (50)
Tomthumb Creative Commons License 2002.08.30 0 0 50
Postabank valszeg ugrott, IPH meg nem hiszem, hogy hirtelenül tökéletes lesz, meg azt sem, hogy piaci szemléletben fejlesztik tovább. Maradunk/leszünk újra a piactól izolált, technológiára koncentráló, politikai szempontok alapján vezérelt Hivatal. A profitabilis szolgáltatások mennek a multik kezébe pézér, nekünk majd marad az alapszolgáltatás.

Persze ne legyen igazam. Illetve nem tudom, hogy legyen-e. Egyik szemem sír, mert egy nemzeti érték végső felszámolását, eladását nem tudom örömmel nézni - ugyanakkor számtalan pénzzabáló, önmagában vérforraló visszásság, látszattevékenység szűnik meg. Mondjuk lesznek újak, de akkor is: eddig az emberi tragédiákon kívül nem történt másmilyen tragédia, ugyanolyan jól-rosszul ellátja a Cég a feladatát, mint pár hónapja. Csak a világ rohan el mellette, miközben ő forog egy helyben és csendben megöregszik/pénzügyileg megdöglik/lehetőségeket hagy kihasználatlanul 8-(

Khelben, még mindig nem tápoltunk, ez az én saram. Ma mész?

Előzmény: Khelben (49)
Khelben Creative Commons License 2002.08.29 0 0 49
Ezt nem tudom, honna veszed, a Doros indította az IPH-t, ő próbálta meg először megszerezni a Postabankot is.
Előzmény: Teknőc Ernő (47)
Tomthumb Creative Commons License 2002.08.29 0 0 48
8-(

1 az 1-ben ez zajlik.

Előzmény: Teknőc Ernő (47)
Teknőc Ernő Creative Commons License 2002.08.29 0 0 47
Dorozs Béla úr, egykori vezérigazgató az új vezér tanácsadója. Ő aztán ismeri a Postát, az szent. Gondolom, most visszahozzák a Postát arra a szintre, mint ami az ő vezérkdése idején volt. Minek ide informatika, stb. Az egyszerűség, de méginkább a kisszerűség diadala van most, a fejlődést -mint Süsü a cölöpöket- leverik, elfojtják. Éljenek a stemplik, a lovasfutár.
Tomthumb Creative Commons License 2002.08.28 0 0 46
Na, megmaradok, de lehet, hogy így rosszabbul járok 8-( Fene tuggya.
A cég, mint piaci szereplő mindenképp halálán van, ezek gyakorlatilag a kegyelemdöfések. Maradunk Hivatal, kézivezérelt kormányzati eszköz.
Előzmény: Teknőc Ernő (36)
baby-lon Creative Commons License 2002.08.28 0 0 45
Á nem, csakhát a tendencia...
Eszem ágában sincs rémhíreket terjeszteni, csak már ott a szaga a levegőben...
Előzmény: Hógolyó- (44)
Hógolyó- Creative Commons License 2002.08.28 0 0 44
Tudsz valami konkrétat?
Előzmény: baby-lon (37)
Teknőc Ernő Creative Commons License 2002.08.28 0 0 42
A Vezérben sem ért még véget a halálosztás. Egyébként ez nem is annyira túlzás, mert egyik kolléganőnk nem bírta ezt a nyomást, ami már egy hónapja nehezedett ránk, és idegösszeroppanást kapott.
Előzmény: baby-lon (37)
Khelben Creative Commons License 2002.08.28 0 0 41
Leépítési Igazgatóság...
Előzmény: FOCUS (40)
FOCUS Creative Commons License 2002.08.28 0 0 40
Azt nem tom.
Budapesten, valami üzemeltetési igazgatóságon
Előzmény: baby-lon (39)
baby-lon Creative Commons License 2002.08.28 0 0 39
Regionálison?
Előzmény: FOCUS (38)
FOCUS Creative Commons License 2002.08.28 0 0 38
A kedvesem egy másik posta igazgatóságon dolgozik illettve dolgozott, mert osztályösszevonások, elbocsátások vannak ott is ezekben a napokban.

Mi ez a nagy leépítés?

baby-lon Creative Commons License 2002.08.28 0 0 37
maximálisan egyetéretk veled, most meg jönnek a régiók...
Előzmény: Teknőc Ernő (36)
Teknőc Ernő Creative Commons License 2002.08.28 0 0 36
Így nem is lehet. És lehet, hogy ez a céljuk. Szétcincálni a céget, aztán bagóért eladni a piacot.
Előzmény: Khelben (35)
Khelben Creative Commons License 2002.08.28 0 0 35
Én az első kört megúsztam... :o)

Nálunk teljes a káosz, nem is dolgozom, hátha hiába...

Előzmény: Teknőc Ernő (34)
Teknőc Ernő Creative Commons License 2002.08.28 0 0 34
Semmi ok arra nincs, hogy abban bízzunk, miszerint szakmai alapon fog bármilyen döntés születni. Ezt már sejtettük korábban is, de nem hittük el, hogy ennyire durván és embertelenül fognak eljárni.
Történet a következő:
Mint azt már korábban írtam, augusztus 14-re ígértek egy listát arról, hogy kiket bocsátanak el első körben. Már akkor, augusztus 2-án nem nagyon tudtuk, hogy hogyan, mi alapján fogják eldönteni, hogy kinek kell menni. 14-én nem jött a lista. Ellenben 23-án behívattak 11 kollégát az egykori Alkalmazás Fejlesztési Iroda kb. 55-ös létszámából, valamint még nem tudom mennyit az egykosi ISI osztályairól. Szőnyi Lőrinc informatikai igazgató úrhoz mentek be a kollégák, ott bemutatkoztak egymásnak az igazgatóval (mivel még sosem láthattuk), ő pedig kezükbe nyomta a csoportos leépítésről szóló értesítést, miszerint nekik 30 nap múlva fel fognak mondani. Frankó. Mindezt természetesen dr. Keresztes Péter általános vezérigazgató-helyettes, mint a munkáltatói jogok gyakorlójának aláírásával. Az elbocsájtandó kollégákat nézve semmi rendszer nem érhető tetten, vannak köztük az AFI megalakulásakor, tehát alig 2 éve érkezett kollégák, de vannak régi postás informatikusok is. Semmi alapja nem lehetett a döntésnek a lottóhúzást kivéve, mert semmilyen szinten nem tájékozódtak a munkánkról, arról, hogy egyáltalán mivel foglalkozott az AFI, vagy az egész informatika a Postán. Az a néhány rubrika, amit Keresztes úr bekéretett még július közepén, az önmagában is vajmi kevés, hiányos, azon felül teljesen nem korrekt, merthogy akkor nem közölte, hogy mi a szándéka vele.
Így állunk tehát, hogy Keresztes és Szőnyi urak teljes egyetértésben garázdálkodnak a Postán, rombolnak, ész és koncepció nélkül rugdalják ki az embereket. Szőnyi úr egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesz néhány órán belül, pl. arra vonatkozólag is, hogy lesz még egy kör novemberben, avagy nem. Így aztán dolgozni sem lehet, főleg, hogy anarchia van, mert a vezetőket leváltották, új egységekbe besorolás immár egy hónapja nem történt meg. Teljes a bizonytalanság.
Mindez Szabó Pál vezérigazgató teljes támogatásával történik, hiszen Keresztes Pétert is ő hozta ide, régi cimborák, komoly "privatizációs" múlttal rendelkeznek. Ha ez a taktikájuk...nos, én inkább azt látom, hogy dilettánsok vezetik a Postát. Még ha vezetnék, de nem teszik, csak szétverik.
baby-lon Creative Commons License 2002.08.28 0 0 33
Én is megnéztem a hozzászólásaidat, és hát tévedtem, bocs.. :o(
Előzmény: Törölt nick (32)
baby-lon Creative Commons License 2002.08.27 0 0 31
Sziasztok, csatlakoznék én is.
Derszu!
Szerintem mi ismerjük egymást!!!
harveywallbanger Creative Commons License 2002.08.12 0 0 30
Nekem a postáról csak jó tapasztalataim vannak :) Ezelőtt vagy 4 évvel együtt utaztam vonaton egy szexis kis csajjal Budapestről és miután kiderült, hogy a postánál dolgozik, végigdumáltuk a postáról az egész utat. Sajnos aztán Cegléden (vagy Kecskeméten?) kiszállt és én voltam olyan hülye, hogy nem kértem el a telefonszámát. Ezt máig bánom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!