Keresés

Részletes keresés

55judit Creative Commons License 2022.08.22 0 1 45619

Nekem van. Régebben lógni tudtam rajta, most nem tudok. A váll ízületeim kis terhelésre is fájnak újabban. Tornáztatom.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45618)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.08.22 0 0 45618

Húzódzkodó rúdba is lehet kapaszkodni  ha a váll  könyök,csukló,ujjak bírják. Van  mikor nem bírják.:-(

55judit Creative Commons License 2022.08.22 0 0 45617

Többnyire igen. Ha csak állsz rajta és himbálózol kis terpeszben le-fel, megmarad az egyensúlyérzeted. Ha gyalogolsz, akkor is. De rá lehet az rakni, nem zavaró mert nem ész nélkül és hadonászva ugrálunk rajta. Nem beszéllek rá, gondold át. Nekem nagyon jó az biztos.

Előzmény: micimaca222 (45616)
micimaca222 Creative Commons License 2022.08.21 0 0 45616

Szia Judit!

 

Köszi az infókat, tetszik a dolog, de még alszom rá néhányat. A kapaszkodás nélküli gyakorlatvégzés nálam egyelőre ki van zárva, az egyensúlyom ugyanis még instabil. Te kapaszkodás nélkül szoktad használni?

 

Előzmény: 55judit (45615)
55judit Creative Commons License 2022.08.18 0 0 45615

Szia Micimaca!

 

Megkerestem az oldalt ahol a trambulint vettem. Még mindig van ugyanolyan: https://www.inlea.hu/fitness-trambulin-kapaszkodoval-130-cm-aga-zold?search=Aga%20FITNESS%20Trambulin%20130%20cm%20

Megnéztem a vásárlásomat mailben, több  mint 4 éve 20.500 ft volt.

A kapaszkodót csak mostanában szereltem rá. 

Arról csak olvastam hogy gyógytornászok is használják, videó pedig nem tudom van-e. 

Nem kell ezen úgy pattogni mint ahogy a fitness termekben vadulnak. 

Az enyémnél könnyítettebb verzió nem hiszem hogy létezik: Állok rajta, és himbálózok le-fel. Ezt lehet lassabban, gyorsabban, gyengén, erőteljesebben annyira, hogy épp csak nem emelkedik fel a lábam.

Aztán a  gyaloglás. Lehet sétálni, és szaporázni is a lépteket. Közben lehet vállkörzés, karkörzés, vizes flakon emelgetés, vagy amit kitalálsz. De ha magad mellett lengeted a karodat az is jó. Élvezetesebb mint a lépegető meglátod. Készülj fel, és ne szegje kedved, hogy egy jó ideig csak 4-5 percig tudsz rajta billegni-járkálni. A vádlit és a comb izmot eléggé igénybe veszi. De élvezetes módon erősödsz, és a le-fel mozgás nyitogatja a nyirokerek kapuit, élénkül a nyirokkeringés. Ezzel tisztulunk rendesen. Igyál sokat!

Puszi!😀

Előzmény: micimaca222 (45614)
micimaca222 Creative Commons License 2022.08.18 0 0 45614

Szia Juditkám!

 

A szemed kálváriájáról az jutott eszembe, mikor 40 körül meg akartam lézeresen műttetni a szemem, de nem vállalták el, mondták, hogy már öreg vagyok hozzá (pfff, ez nem esett jól) és néhány év múlva meg- bánnám, hogy korrigáltattam a rövidlátásomat, mikor közelre mindenhez szemüveg kéne. Szóval tudom, nehéz a helyzeted, de idővel beáll a dolog, ebben biztos vagyok, csak a műtét megtörténjen a másik szemedre is.

 

A trambulint megnéztem, köszi, megjött hozzá a kedvem! Ha minden igaz, beújítunk egyet, a férjemmel megbeszéltük és talán elfér majd oldalra állítva nekem is. A neten nézegettem erről videókat, de pl. gyógytornásat nem találtam. Esetleg te láttál a neten könnyített verziókat?

 

A szaunát azóta is nagyon szeretem, előtte lépcsőzőgépezni szoktam és úgy megyek be, állítólag előtte egy kis megmozgatás csodát tesz. Továbbra is azt mondom: ne add fel! Ha elég szuggesztíven mondogatod magadnak, hogy meglesz, akkor előbb-utóbb meglesz, mert "lyukat beszélsz a saját hasadba" Ezt a Szabó Péter könyvben olvastam, eleinte kételkedtem benne, de már egyre többször bejön a dolog. 

 

 

Előzmény: 55judit (45613)
55judit Creative Commons License 2022.08.12 -1 0 45613

Szia Micimaca!

 

Hát a szememről annyit, hogy távolra jól látok az új szememmel, közelre egyáltalán nem, majd szemüveg kell ha a másikat is megműtik. A másik már szinte vak, de ugye nézek vele, és a kettő együtt igen rossz képet ad. A számítógépnél minden oldalt fel kell nagyítani mert a normál távolság egyik szememnek se tetszik. Az egyiknek közel van a monitor, a másiknak távol. Jó nem? 😀 Az lenne szívás, ha az új távollátó szemem mellé a másikba közellátó lencsét tennének.😀

 

Ilyen trambulinom van, nagyon jó: https://www.aga24.hu/aga-trampolina-fitness-130-cm-4-ft-green-madlo/?gclid=CjwKCAjw9NeXBhAMEiwAbaY4lv5fF0Lt0Y5Rs4Rrl-fjqEMdhpzQ-GGtUDJ8-BjIKRBUJ0Fa1ZGj0hoC0FcQAvD_BwE

Az árcsökkentés kamu, én is 25 körül vettem régebben. Itthon kellett összerakni, vele van a fogantyú is, könnyű hozzá csavarozni. A felgumizás már nem olyan könnyű, de ha veszel, mondom hogy csináltam. Alig van súlya, ha nem használod valahol a falhoz lehet állítani oldalára fordítva. Vagy kiteszed erkélyre, teraszra, ami van, az oldalán alig foglal helyet. Nekem egy pici szobám van, a trambulin a tévé előtt, mellette annyi hely van hogy le tudom tenni a polifómot tornához. Ha azt felveszem, annyi az összes helyem járkálásra. Asztal sincs. Nem fér, és kanapé se, mert a torna cucc fontosabb nekem.

 

Nagyon örülök hogy bevált neked a szauna. Nekem egyre kevesebb az esélyem megvásárolni, de még nem adtam fel. Az a baj, hogy már nem tudok min spórolni. Ennél több már az egészségem rovására menne, azzal meg nem lennék előrébb.

Előzmény: micimaca222 (45611)
Törölt nick Creative Commons License 2022.08.10 0 0 45612

Mi a neve ennek a "csodagyógyszernek"?   - Mire gondolsz a kullancsvirus oltásra azt akkor kivonták a forgalomból -azok sem tudták ,hogy mi csak ingyen volt = szégyen ebben a tudós világban ,hogy ennyi balek létezik még !!

R M   kijelentései 1. az oltottak fertőzik meg az oltatlanokat - igy alakul ki a" nyájimmunitás" 2021 húsvét után !

2. az összes erdei állatban benne van a "vírus"- nem történik lépés ellene 2021 aug 20 héten -Utána megerősítik egészséges a vadhús!

3. néhány héttel később az összes háziállatban benne van a "virus" mégsem történik semmi ! de a háziállatokat leölik madárinfluenza , sertéspestis cimszóval (mert mások külföldről azt mondják nekik le kell ölni igy csinálnak élelmiszer válságot 

- lehet ész nélkül emelni az árakat ( Ahogy Misi mondta "kár volt bezárni az OPNI-t" !) összeszedni mindet és este túladagolt altatógázzal lefektetni őket örökre !! Amerikai megfogalmazás szerint "csak kenyérpusztitásra alkalmas élősködők". 

 Olvass vissza mindenben állást foglaltam - remélem érthetően. 

   ^ katt a nickre hozzászóllások sor végén a számra egyben felhozza az összeset Üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45610)
micimaca222 Creative Commons License 2022.08.10 0 0 45611

Judiiiiit!

 

Annyira örülök, hogy írtál, rengetegszer gondoltam rá, hogy írok neked, de nem tettem, gondolván, hogy szemműtét után nem valószínű, hogy gép elé ülsz. De nagyon örülök, hogy írtál és hogy már jól (jobban) vagy. A trambulinnal csak óvatosan így műtét után! Ezt viszont mindenképpen át fogom gondolni, a tesómék annak idején vettek egyet a gyerkőcöknek, akik azóta felnőttek. Az ötlet nagyon tetszik, átgondolom, egyetlen problémám, hogy nem fér el a lakásban. Te a kapaszkodót hogy szereltetted fel? Honnan szereztél hozzá ilyet?

 

Te jó ég, még októberben is vár rád, műtét. Szintén hályoggal?

 

Szaunával kapcsolatban soha ne mondd, hogy soha, nem lehet tudni! :) Egyébként simán lehet, hogy az erekkel (is) van baj a lábamban, csak szerintem ez borzasztó összetett probléma, lehet, hogy nem is érdemes gondolkodnom rajta. Mindenesetre a napi szauna tuti, hogy jót tesz ennek is.

 

Tök jó, hogy a csontsűrűséged ilyen szépen rendbe jött, meggyőződésem, hogy az alternatív terápia sokkal többet ér, mint a gyógyszerek. Az én csontjaim tudtommal rendben vannak, remélem, így is van. Az algakomplex-szel kapcsolatban sajnos ismerős, hogy az ember nem tudja, melyik kezét harapja.

 

Te is nagyon vigyázz magadra! Puszi

Előzmény: 55judit (45602)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.08.09 0 0 45610

Mi a neve ennek a "csodagyógyszernek"?

Előzmény: Törölt nick (45609)
Törölt nick Creative Commons License 2022.08.09 0 0 45609

90-es évek eleje akkor került M.o. forgalomba - felajánlották ingyenesen frissen leszerelt katona volt kihasználta az ingyeneset barátjával együtt mindketten betegek lettek tőle ha visszaszámolsz én 91 ben fertőződtem pontosan ugyanazokat a tüneteket produkáltuk mindketten !! "Makra Ágnes írásából fejelógató nyálacsorgató ronccsá vált "! külön ettünk mert egymást elviseltük ugyanis evéshez ki kell nyítani a szánkat és már placcsant is ki ! Na tudósok szerint ennyi bajjal el lehet menni dolgozni"! 

Olyan szintü fertőzése volt néhány hónap alatt az összes őrlőfogát kinyírta Porcelán fogakat kellett neki csináltatni mert a fémet ugyanugy megzabálta volna elektrolizis !! szemforgás kettőslátás volt minden neki ,Róla írtam már többször alergiások lettek gyermekei a felesége .... 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45607)
Törölt nick Creative Commons License 2022.08.09 0 1 45608

Ízületi-gerinc fájás-szúrás-recsegés röviden neve sensu stricto nagyizületeket támadja elsősorban térd és csípő , gerinc "tudósok szerint sérv " oda blokkolja le a szervezet a toxinokat becsomagolva , recsegés az izületi porcok felületi vagy teljes károsodása . szédülés. üreges helyekre rakodik le a toxin vagy zsírban vagy kalciumban, meszesedés fülsíp fülsipolás az enyém 10 DB -ről felment 58-ra +azért ennyire mert 60 DB- től siketnek számít az emberke és ezért kárpótolni kellene Na ezt az értágítónak nevezett szernek köszönhetem 13 évig szedtem és kidobtam a maradékot /az utolsó doboz 10000 ft- ba került és egy hónap után lett az 58 DB. A fülzuggásom olyan erős volt a 6 tonnás pótos ifa nem tudta elnyomni a fülzuggást ugy meg volt rakva a sárhányót surolta a kerék  ez ugye kb 20 tonna bőgött a motor . / ennyirem jellemző? - ezt nem értelmezem Én 100 pontos 100 tünetes voltam és 31 évvel fiatalabb -ezzel a "tudósok szerint negatív voltam " de később 5 ponttal beteg! ugyanannál az orvosnál Diagnosztika WB 1-4 pont negatív? 5-6 pont kétes ! 7- a csillagos égig pozitiv !! Covidnál meg az a jó ha magas az ellenanyagszint ? Gondolkodj üdv.

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45605)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.08.09 0 0 45607

"Ezért lett kolléga a kullacsvírus oltástól lyme kóros" Érdekel, kérlek fejtsd ki bővebben.

Előzmény: Törölt nick (45606)
Törölt nick Creative Commons License 2022.08.09 0 0 45606

Bőrön át be és ki is jutnak anyagok. - valóban lásd nyírfa ,nedvek =aszpirin -nekitámaszkodsz a fának és bőrön keresztül felszívódik , különféle kenőcsök tele van reklámjukkal a tv. fájdalomcsillapító tapaszok-szintén! Kifele izzadás formában , de a bőr állítólag vizhatlan , Borelia afzelii bőr alatt vérömleny , akkor jön ki ha véresre vakarod, végtelenségig .....

Laktózérzékenyek kilélegzett hidrogénmennyiségét mérik. Emésztőrendszer, v3r, tüdő, kilélegzett gázok. Laktóz kilélegzett hidrogén egyenfeszültséget kell vezetni a szervezetbe és máris van hidrogén a vizből feszültséget tud generálni a fémsapkás fogjavítás, a sav a szádban van ólom amalgám tömés és másik fém máris van feszültség forrás !! Emésztőrendszer a boorelia vérben él kicsi az esélye,hogy az emésztőrendszerbe kerülhet .Tüdő kilélegzett gázok az jön vissza amit belélegeztél - oxigén helyett széndioxid -----

Zapper: négyszögjel, alapfrekvencia egész számú többszörösei. Zapper féloldalas négyszögjel (Hulda zapper) fix frekvencia keltővel r/c tag a kettőnek az eredője a frekvencia _Pozóval kitárgyaltuk "mérnök úr" szerinte a felfutó élen keletkezik a töbszöröző frekvencia / ez az amplitudó oldal / ha vizszintesen keletkezik Frekvencia akkor egészszámu többszörös egyenfeszültséggé alakítja ! más trapéz fürészjeleknél előfordul de ahhoz kettős bemenetü ic kell !!!

Amalgámtömés probléma és védőoltás probléma elképzelhető, utána alakultak ki a tünetek. -  Amalgám ólom/higany mindkettő mérgező ! oltóanyagok gyártói hivatkozás "azért tesznek bele higanyt mert kiöli a kórokozókat" Ezért lett kolléga a kullacsvírus oltástól lyme kóros írtam róla 2 évig kezelték ?! Főorvos nyíllatkozata "aki be akarja oltatni magát influenza ellen -annak felírja receptre és váltsa ki - mert az ingyenes higanyt tartalmaz"! és még miket tartalmaz aluminium 1970 -es években betiltották az aluminium evőeszközt mert ártalmas az egészségre . írhatnám a végtelenségig de minek akkor sem változik semmi üdv.

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45604)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.08.07 0 0 45605

Ízületi-gerinc fájás-szúrás-recsegés szédülés,fülsíp ennyirem jellemző?

Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.08.07 0 0 45604

Bőrön át be és ki is jutnak anyagok.

Laktózérzékenyek kilélegzett hidrogénmennyiségét mérik. Emésztőrendszer, v3r, tüdő, kilélegzett gázok.

Zapper: négyszögjel, alapfrekvencia egész számú többszörösei.

Amalgámtömés probléma és védőoltás probléma elképzelhető, utána alakultak ki a tünetek. 

Előzmény: Törölt nick (45603)
Törölt nick Creative Commons License 2022.08.07 0 0 45603

Gyorsabban pusztul az élőlény, ha az emésztőrendszer, bőr, tüdő nem tudja kiüríteni a méreganyagokat, felesleges anyagokat.

Gyorsabban pusztul az élőlény -igen a méreg mindig megteszi a hatását (tudomány szerint 3 kg botoxxal ki lehet írtani az emberiséget -nos ennél sokkal többet felhasznált már a szépségipar és van hülye magyar nő aki 40 felett kötelezővé tenné a botoxot!) Támogatni kell a gyógyszeripart bármi áron! Emésztőrendszer ami bele kerül azt tudja kiüríteni szenycsatorna alul a két láb között - Borrelia a vérben lakik ,csak vérben tud élni ezt az emésztőrendszer nem tudja megoldani ! Bőr izzadással tud valamit másnem vizet eltávolítani ! Tüdő légzés levegőt visz be ennek 21 % -a oxigén, eltávolitja a nitrogén széndioxid és egyébb plusz felesleges, feleslegesen belélegzett anyagokat ,plusz a képződő pára külső belső hőmérséklet által keletkezik. A vér tisztitására a vese és a lép való szürésre - a vese lassú kiválasztásu óránként kb 1 dl.-a lép meg tároló, mint a többi nyirokszerv.

Irok néhány állítást a net-ről : Spanyolnátha azután jelent meg ,hogy nagyteljesítményü rádióadót helyeztek üzembe = nagyfrekvencia = Rife "csodamasinája" az meg ugye gyógyít !!

Kovid járvány ott tombolt legerősebben ahol éppen akkor helyezték üzembe az 5 G hálózatokat Lásd Kina Olaszország 900 Mhz tartomány - de terjedt a világban mert USA akkor küldött az ürbe 40 ezer müholdat !( De 18 éve fedezték fel "a virust" és ezen idő alatt nem csinált semmit !) 

Zapper 32,5-42,5 Khz között müködik -A Rife meg hangfrekvenciás abban az időben 9 Khz volt a kisugárzott tartomány !

Alkotója Lee De Forest a trióda és a visszacsatolt audion megalkotója (Egylámpás rádiókészülék) Lyme kóros falnak vezetett emberke: Kifurassák a tömött fogait mert azért beteg mert fém van a szervezetében (fogorvosok ólom amalgán tömést alkalmaztak) /ólom higany mindkettő mérgező/ BB ajánlja Józsi bácsi cseppjét ami ugye jelentős része fémion ellentétes állítás ! Kicsit kezdjél el gondolkodni - az egész borrelia história, még mindig nem értik emberek azért kell a tetraciklin mert elavult és nem akarnak ujabbak kifejlesztésére költeni - Már csak boxerkutya hiszi hogy jó rá -negyedik kura után jött a fórumra hogy meggyógyult azóta 80-100 között tart és még mindig elhiszi !!! Üdv

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45601)
55judit Creative Commons License 2022.08.06 -1 0 45602

Szia Micimaca!

 

Bocsánat! Sorolhatnám az okokat miért nem jelentkeztem eddig, de inkább nem teszem.

A szemem jól sikerült. Sajnos van még más baja is ami miatt nem tiszta a látásom nem csak a hályog volt, de minden esetre jobb lett. A másik már majdnem vak, ha a járvány miatt nem zárják be a műtőt, akkor októberben műtik ezt  is.

 

Nem lehet a lábadban az erekkel van baj? vagy ott szaporodhatott fel a kórokozó? Nekem csak időnként gyaloglás kezdetén gyengék a comb izmaim. Az állást, kerti munkát jól birom. Kádba nem hajolok, mert csak tusolóm van. Ezt a pokoli hőséget viszont én is nehezen viselem, nem is tudok kint lenni, elég elhagyatott lett a kertem e miatt.

Attól tartok, a szanuna csak álom marad. Semmit nem tudok félretenni, mert valami apróság ami fontos, mindig elviszi. Addig is amíg álmodozok róla, himbálózok a trambulinon. Fokozza a nyirokkeringést, remélem ez által jobban tisztul a szervezetem is. Ha lépkedek rajta, 1 percen belül érzem hogy dolgozik a comb izmom és a vádlim, míg földön gyalogláskor nem érzek semmit csak elfáradok. Lehet hogy neked is jól jönne otthonra egy ilyen. Az enyémnek kapaszkodója is van. Régen anélkül használtam, fél éve körül raktam rá, biztonságérzetet ad. nem kell azon ugrálni. használják gyógytornászok is terápiás céllal. Már én is ajáltam egy nőnek aki vagyonokat költött nyirok masszázsra. Az enyém tetszett neki, de nincs vele már kapcsolatom, nem tudom megvette-e.

 

Az algakomplexemből van még 3 havi adag, aztán lehet hogy nem veszek. Azért hogy szedhessem a kollagént. Előtte a kollagén komplexemről mondtam le. De most újra kezdtem, mert a csontsűrűség vizsgálat most óriási javulást mutatott ki.  Boldog vagyok, most már valószínűleg nem lehet spontán csigolya törésem.

 

Alszol-e már jobban? Lehet hogy a hőség miatt nem. Az algát sajnálom abbahagyni, mert általa lettek jobbak az éjszakáim. De most elhatároztam hogy a kollagént addig iszom, míg teljesen jók nem lesznek a csontjaim. A kettő együtt meg nem fér bele. A te csontjaid milyen állapotban vannak? Én iszok máktejet is, és sütök csonterősítő sütikét is. A trambulin a csontoknak is jót tesz.

 

Vigyázzál magadra, hűsöljél, gyógyuljál!

 

 

 

 

Előzmény: micimaca222 (45582)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.08.06 0 0 45601

Gyorsabban pusztul az élőlény, ha az emésztőrendszer, bőr, tüdő nem tudja kiüríteni a méreganyagokat, felesleges anyagokat.

Előzmény: Törölt nick (45600)
Törölt nick Creative Commons License 2022.08.05 0 0 45600

https://lyme-kor.eoldal.hu/ Kedveseim olvassatok és utána tegyétek a fejetek alá nem új de bevallja , még mindig nem tudnak ellene tenni -csak tapogatóznak !

tegnap olvastam "okos embertől " hővel izzadással nem lehet méregteleníteni-nesze nektek szauna és a többi hülyeség 

szerinte a vese és a máj méregtelenít ( igaz a máj a méregraktár) de a vese mellett a lép a másik szerv ami mossa a vért .

No ennek ellenére - a sertés a legjobban hasonlitható az emberhez -méregraktár  a mája meg egészséges élelmiszerként árusítható a boltokban - hatósági állatorvos jóváhagyásával ! 

Másik okos gondolatuk az agyvérzés - szerintük hosszában reped fel a cső - sajnos nem tudják még mindig a cső vége lyukas - hiszem a vér oldott állapotban viszi az agynak az oxigént ki kell lépnie a csőből hogy egy másikon visszatérhessen a szívbe - ha pedig kilép és percenként 80-85 ver a szív akkor ennyiszer lenne agyvérzése mindenkinek ! Az ,hogy kintmarad a süreje nem tudja visszaszivni a szív egy másik történet - innentől hamis állítás az agy vér gát tévtan is ! Lyme téma ha eret vágna a kullancs - és 1 dl lökettérfogatot számolunk 1 perc alatt kétszer fordul meg a teljes vérmennyiség - no innét hamis állitás (azért lett 1 héten belül a páciensnek neuroborreliája mert a nyomócsövet vágta át a kullancs !) Amig orvos ilyen hülyeségeket állit addig nem lehet nekik elhinni azt sem amit kérdeznek . Kezdjetek el gondolkodni - itt nem én vagyok a hülye . üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2022.08.04 0 0 45599

nekiállt halucinálni is, folyamatosan szétpukkanó alakokat látott a lakása ajtajában, na ott feladtuk h megmentsük.

Én azért kiváncsi volnék az állítólagos " megmentők" mostanában hogyan élnek ? Rocephin királynőt tudom !

De cefi hercegnő utolsó írásaiban ugy mutatkozott "megőrült" na nem kár értük.

Emberek akik másokba beletaposnak azért mert azt hiszik, náluk van a tuti megoldás -nagy tévedésben vannak !

Mint azok az orvosok -akik kannabisz olajjal = kábitószer akarják gyógyítani a lyme kórt, már sok embert tönkretettek vele 

sajnos büntetlenül megtehetik - ez a politikusok felelőssége lenne ! Feleséget megbüntetik mert orvos által receptre írt káliumot beadja férjének és belehal-laikusnak az adagolás elő van írva ( nekem egy hétvégére egy egész üveggel adtak !)

Házi betegápolót megbüntetik- mert kiszemezi ápoltjának az aktuálisan beszedendő mennyiséget. (Ápolt elfelejti a reggeli adagot fél 12-kor beszedi a reggelit délben meg a délit ( Ismertem személyesn ilyet - nem a betegápoló a hibás ilyenkor)

Más ügyek Csávót megcsapja az áram tusolóval beleveret a villanyboyler aljába minő véletelen nincs rajta kapocsdekni - de a valamikor bekötő szakember a felelős -amikor átlag 2 évente vizkövezni illik a boylert !

Agyoncsapja az áram a fürdőkádba belépő embert -szerelő bőszen nyillatkozik -ha lett volna áramvédő relé akkor meegussza 

nos én is tanult ember vagyok áramvédő relé 30 mA megszóllalás egy nőt 6 mA-rel eg lehet ölni egy férfit 8 mA-rel a 30 mA

ennk 4-5 szöröse. inkább hallgatott volna ! Hasonló eset tüzoltó kihivja a saját házához "szénmonoxid mérgezés " gyanu a

jelző a plafon alatt 30 cm-rel szerelve _ Másik tüzoltót mrgkérdez a riporter hová is kell tenne azt mondja rá

szemmagasságba! Szénmonoxid pincegáz - lakószobába ágy fekvőhely félmagasságába konyhában gáztüzhely sütő égők alatti szintre ! Egy csunyaság a végére a sarkvidéken jártak "Amerikai tudósaink" gyönyörü kék jeget láttak vesznek belőle mintát furták eltünt- olvasztották eltünt - másnapra visszanőtt !! Neve szárazjég Ezekkel az emberekkel vissza kellene fizetettni az edig felvett összes bérüket ! Eon fővezér ennyi millió tonnával csökkentjük a széndioxid kibocsátást mert az felelős a klima változásért - akkor nem kellene lignittel füteni az erőműveket meg vizes faforgáccsal stv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45596)
Törölt nick Creative Commons License 2022.07.28 0 1 45598

Gariniről lábjegyzet a borrelia összes tünetét a toxinok okozzák , a szervezet szabadulni szeretne tőle kitolja a perifériákra 

kéz lábvégeken jelenik meg először tünetileg és szépen feltellik az egész test - tehát kimondottan garini nincs és a többi sem .

No és az erdei állatok sem lyme kórosak -hanem babesiával fertőzöttek oka a magasabb testhőmérsékletük - Hosszú a történetük nem részletezném amig az orvosok nem értik meg a müködési elvét addig csak tapogatóznak mint vak a 3,14-án.

Babesiát Viktor Babes vagy 100 éve leírta az USA-ban meg néhány éve ujra felfedezték (Koronavírus álnéven) Rusvai Megerősítette tavaly augusztusban minden (erdei állat koronavirus fertőzött) -Egyet sem vizsgált meg. 1 hónappal később kiderítette ,hogy az összes házi állat szintén fertőzött ! nos háziállatokat leölik madárinfluenza jelszóval disznókat sertéspestis jelszóval nagyon sánta történet - de mindegy is Üdv.

Előzmény: Törölt nick (45597)
Törölt nick Creative Commons License 2022.07.28 0 1 45597

Az írás Xynitta felhasználóról szól - aki mindenkinek segített amennyit tudott . Min 3 könyvet írt gyógyulásáról.

Cserébe ezt kapta - gondolom végigolvastad az írást .

Én végigolvastam  bejegyzéseidet : Kullancs védőoltás virus két személyt ismertem akik elmentek az ingyenesre-mindkettő lyme kóros lett tőle - a kezdő tünetek is hasonlóak valszeg nem is létezik -csak keverik a szezont a fazonnal . Olyan hamar jelentkeztek tőle a tüneteik ,hogy még aznap letiltották !! (Két évig kezelték őket, utánna segbe rugták mindkettőt egy vászon hátizsákot kaptak fájdalomdíjként!) Apámmal ugyanazokat a gyógyszereket szedették (tüneti kezelés) A borrelia 7 hónap után (inaktívvá válik- igy könnyen kiállitották 2 év után a gyógyult státuszt) Azóta van az egyiknek két leány gyermeke nem győztek velük az ügyeletre futkosni annyiszor befulladnak (allergiások lettek )

Tüneteidről ( ugymond van egy csomó társfertőzésed ) Sajnos európában orvosilag tünetek után leírták 360 évvel ezelőtt-azóta sem tudnak kezdeni vele semmit !! USA-ban 50 éve "újra felfedezték "- na ettől sem lettek okosabbak .Borellia affzelii USA-ban nem létezik de 2020 nov mutatnak két beteget bőrsorvadás Mindkét helyen "ismeretlen eredetü bőrsorvadás címszó alatt fut !!

Az elmult hetekben mutogatnak egy lógó arcu beteg 18 éves fiut ( letejeltek bőségesen az USA és az izraeli orvosoknak ... szindróma ) ugymaradt Neve Bell szindróma én is jártam igy akkor bőrgyógyász orbáncnak nevezte -no 1 hónapon belül elmúlt, 2003 azután még 5-ször visszajött és utána többet nem . Üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45596)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.07.28 0 0 45596

"

nekiállt halucinálni is, folyamatosan szétpukkanó alakokat látott a lakása ajtajában, na ott feladtuk h megmentsük.

 

Érdekes cikk volt az is ahol azt mutatták ki h a pszichiátriai osztályokon hosszú idő óta kezeltek 80%-ban kimutatható a bb garinii. De a kettőt a szerzők nem kötötték össze. Tehát h a Lyme okozza a problémát,  de ők csak azt konstatálták h hát ezt találták.
Ja. Az emberek azthiszik az epilepszia csakis a nagyrohamot jelenti, amit ugye a filemkből ismerünk. Holott az a legritkább eset. A Lyme ugyanez. Az emberek de még a szakemberek nagyrésze is azt hiszi csak az izületi gyulladást okozó Lyme-kór létezik. Kár h a kullancsok nagy része kizárólag gariniivel fertőzött. "

Bekapcsolhat az agyban új képességeket. Az kevésbé problémás. A főbb probléma az emberek lassú gondolkodása, gyenge emlékezőképessége,logikátlansága, és a szédülés és ízületi recsegések,fájdalmak miatti mozgásképtelenség.

Előzmény: Törölt nick (45291)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2022.07.28 0 0 45595

Ami nincs attól felesleges félni.

Lehet áthűltél és felszedtél valakit/betegségokozó programot az erdőben. Nem mozognak tárgyak a lakásban? Elektromos változás nincs? Nem hittem az ilyesmiben, de magam tapasztaltam. Lehet a bacik is segítik.

Előzmény: Nanitta (45576)
micimaca222 Creative Commons License 2022.07.11 0 0 45594

Szokott égni a gyomrod, nyelőcsöved? Állítólag a reflux elég kegyetlen. Hogy bírod?

Előzmény: Graver (45593)
Graver Creative Commons License 2022.07.11 0 0 45593

Bocs, hogy csak most írok! Köszönöm a tanácsokat! Igen, meg akarom nézetni a pajzsmirigyemet, de előbb gasztroenterológiára megyek, mert egyéb tünetek arra utalnak, hogy esetleg reflux okozza a problémákat. 

Előzmény: micimaca222 (45590)
Törölt nick Creative Commons License 2022.07.06 0 0 45592

 

Áruld el kérlek kitől vársz tanácsot ? Itt mindenki túl okos , de eredményt felmutatni senki sem tud !

1 Marobert szépen leírta ( szauna hőterápia -hasonló a környezeti hőmérséklethez ) egszer rosszabbul van tőle 

utána meg csodák csodája jobban.

2 Lyme kór ezt előttem mások is leírták (azért hüti a szervezet magát mert a lyme-nek az a jó.)

3 Kezeletlen betegként évente 3 szor volt tünetem február. május, szeptember , ( Télen influenza májusban pollen allergia szeptemberben szénanátha ) ez jól minősíti az orvos társadalmat - kokárdám volt de a képembe hazudták ez nem az!

Segítő támogatás ajánlása helyett Mivel a lyme kóros a föld legokossabb emberének gondolja magát -Mint írtam 4 millióval zsebben a professzor ur nagy ívben elkerülte az adakozó okos emberkét = azt hitte ha pénze van mindent megvehet. Nem igy lett 4 hónap szenvedés és kampec -csak lyme kóros volt de rákosnak diagnosztizálták! 

Úgy érzem adtam elég tanácsot ha valaki hasznosítani akarja , tegye -ha nem érti amig itt vagyok kérdezhet normál hagnemben. Üdv.

Előzmény: micimaca222 (45591)
micimaca222 Creative Commons License 2022.07.01 0 0 45591

Valaki meg tudja mondani, miért hat ilyen rombolóan a Lyme-kóros betegre a kánikula? Nálam legalábbis így szokott lenni, de vajon miért?

micimaca222 Creative Commons License 2022.06.29 0 0 45590

Most, hogy eltelt néhány nap, jobban vagy már? Esetleg nem akarod majd vérvétellel meg UH-gal megnézetni a pajzsmirigyed?

Előzmény: Graver (45589)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!