Az ki az ott?? Pufajkasnak vagy munkasornek nezem. Csak az a baj, hogy itten nem lehet ilyet mondeni, mer' ez nem a poliforum, es ha a maceratura eszreveszi, kiropit. Ez itten a veszelyforras.
Az ilyen nemzetkozi szemetlada annyi penzt osszedobolt mar, hogy nem erezte volna meg, ha nem adod vissza. Sztem nem is gondolt volna viszonzasra. En viszont szopok, van egy Amati allvanyom es korbefordul, mert el van vasva a csavarmenet. Probalok ugy dobolni egyelore, hogy nem utom meg, akkor tovabb marad egyenesen. Vegul is az a lenyeg, a rendezettseg, jolfesultseg, nem igaz.
Én olyantól nem kérek, aki nem tud magyarul. Mégis, hogy magyarázom el akkor neki, hogy nem fogom kifizetni? A pergőállványt meg azért nem kaptad meg, mert drágállottam a pénzt, amit kértem volna érte.
Nem adom oda megsem, mert ezeket szoktam osszetorni, ha van valami lelki termeszetu problemam. Masfelol te sem adtal pergoallvanyt, meg mindig a flexel es csakannyal testre szabott praktiker-samlira van szigszalagozva, aztat hasznalom. Te miattad, ugyhogy ne kerjel semmit. Szolj a Tempesta gyereknek, o biztos ad.
Most jut eszembe, még ne kezdd el, mert kéne nekem egy beütőcin viszonylag sűrgősen, de inkább két héten belül. Neked most akkor úgy sincs szükséged rá, add már oda, ne kelljen kétszer mondanom.
Ez valami san franciscoi motorsklub poloja. Sikerult egyszer ugy nyomnom pauzat, hogy el lehetett olvasni a feliratot. Meg a horogkereszt/svasztika kulonben is mindenfele szimbolum volt a tortenelem soran, a huszadik szazad elejen peldaul az elso repulosok szerencsejele volt.
Mondjuk azert az adasrendezonek lehetett volna annyi esze, hogy felajanlja a sajat polojat a felvetel elott.