ESP. Voltam egy vezetéstechnikai kurzuson Tökölön. Nagyon nagyon nagyon nagy élmény volt. Nagyon szépen viselkedett az autó a csúszós részeken is. Csúszós kanyarban is szépen lehetett irányítani, de emlékszem arra, hogy az ESP lámpa villogott volna közben, hogy dolgozik. Néha, amikor normál úton kanyarodom és az egyik kerék érezhetően csúszik, akkor néha fel-fel villan. De a valódi helyzetben, nem emlékszem, hogy villogott volna. Honnan tudom, hogy jól működik, azon kívül, hogy nem világ a lámpa, mintha hibás lenne? Ezen kívül ritkán van olyan, hogy világít, majd elalszik. Ezt lehet javítani? Meg lehet valakivel nézetni, aki ért hozzá? Az én szerelőm elzárkózott tőle, kb azt sem tudta, hogy mit jelent a lámpa.
Turbó. Mikor érdemes tisztítani? Tudtok ajánlani olyan szervizt, ahol megcsinálják szépen? Vagy felújítani, vagy nem tudom... Nincs gondom a teljesítménnyel szerintem, bár nem tudom, hogy mire képes az autó, ha "friss" a turbója... mi a jele annak, ha javításra szorul?
Légkondi. Álló helyzetben néha kattogó hanggal, mintha ki-be kapcsolgatna valami, ha megy a légkondi. Egyébként hűt/fűt rendesen. Ez gond, vagy kell vele kezdeni valamit?
Összetört csomagtartó műanyag takaró. Van valakinek egy ép darabja? Nem az ajtó, hanem az alváz részen a zár környéki műanyag takaró lemezről lenne szó...
Alvázvédelem, rohadó küszöb. Tud valaki nagyon jó karosszériást, aki meg tudja csinálni a küszöböket Budapest közelében? Szeretném lekezeltetni is az egészet, meg feltölteni a réseket, stb...
Belső világítás bekapcsol. Magától mitől kapcsolhat be a belső világítás álló motorral bizonyos időközönként? Aztán elalszik. Csinálta járó motorral is, hogy felkapcsol a belső világítás hirtelen. Akksit levettem fél órára, majd vissza, talán az megoldotta... :)
Eladó egy Lancia Thema 2500 TD vízpumpa , új . Ára egy jobb üveg pia . Válaszokat kérnék : urhajozaskukacfreemail.hu avagy uzenjkukacanyelvtanar.hu elektroládákba .
far severö sapirico , aki az itteni R.I.L.A.K. rovatot alapította ( tulajdonképpen nem a topikot , hanem magát a Ritka Lengyal Autók Klubját