Keresés

Részletes keresés

beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 88
Na most már lepihennék, élveztem a csevejt. Zajdman, várom holnap a bizonyítékokat. Ne sírj komám, én nem akarlak lenyomozni - mi a bánatnak - de annyi butaságot írtál, hogy legalább visszafogottabban vádaskodhatnál. Esetleg majd akkor, ha papírok vannak a kezedben. Addig sajna egy kis pöcs vagy.
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 87
Probi,

Ugye. És ez vonatkozik rád is.

Előzmény: Probatbicol (86)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 86
Kérlek. Az ember maga dönti el a hülyeségeit.
Előzmény: beany (85)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 85
Probatbicol ,

"Ha Te elhiszed, amit az MN ír, úgy köll neked." - Az egyik serpenyő a te állításod. A másik az MN. 1 másodperc alatt úgy döntöttem, hogy az MN-nek hiszek. Bocs. Nincs harag, ugye???

Előzmény: Probatbicol (80)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 84
"Lakatos lopott" - Ezért klassz, hogy nincs neved. Mert ezt névvel nem mernéd.

Előzmény: zajdman (79)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 83
Tiltass le...

"geciség" - Hű...ez olyan Vágvölgyis volt. Gratula.

Szép álmokat.

Előzmény: zajdman (79)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 82
Aludj jól, te szerencsétlen vesztes lábtörlő.
Előzmény: beany (81)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 81
Uraim,

Mára ennyi. Mivel eddig 0 bizonyíték gyűlt össze, illetve Lacikám csak ordenáré módon tud írni - gondolom leplezendő a lúzerségét - hát mára lepihennék. Ma is jót nevettem rajtatok. A Lovas topicban is sikerült lealázni benneteket, de ez is ritka jó móka volt. De a jóból is megárt a sok.

Ez a hülye zajdman meg mindent leír magáról, aztán meg sikkasztással meg más dolgokkal vádol meg embereket. Miből gondolja, hogy nem tudják ki az? Hogy fog rá már holnap Stifner és Kondor haragudni. Mert nagy volt az arca...hehe. Lúzer.

Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 80
Kértem, hoghy ne ezzel a baromsággal gyere, mert ezt már unalomig ismertem.
A találkozót Marinovich kérte vezető rádiósoktól - valaki szervezete, de nem mondom meg, hogy ki, csak találgass azzal a tenger eszeddel - mert kíváncsi volt a véleményükre.

Ha Te elhiszed, amit az MN ír, úgy köll neked.

Előzmény: beany (77)
zajdman Creative Commons License 2001.06.05 0 0 79
Tőlem aztán lenyomozhatsz,egyetlen okból vagyok zajdman, hogy mint rádisó, nem írhatok a cégemről kifelé saját néven.
Engem az se zavar, ha fenyegetőzöl a lenyomozással, de azért megkérdezném a levelezőtársakat és a moderátorkört, nem jár-e letiltás egy ilyen mondatért:
"Annyi személyes dolgot adtál meg, hogy lenyomozható vagy. Tök. "

"Érveléstechnikád" mindenestre lenyűgöző: "hehehe".Figyeld önmagad: először körömszakadtig tagadsz és provokátorozol, majd közlöd, hogy jól tette,hogy a mi pénzünkön tankolt. Csak hát kár, hogy főnökei levélben közölték vele, hogy a továbbiakban nem engedélyezik magáncéljainak közpénzből történő finanszírozását. Ugyanis nem tette jól: Lakatos lopott, hiszen közcélúnak álcázott kis útjain magánkasszáját gyarapította könyvei helyszíni reklámozásával és eladásával. Ez bizony geciség,amit a rádióban megelégeltek(illetve korábabn elhitték neki, hogy a MR üdvét szolgálja, csak aztán jöttek a visszajelzések.

Nagyot fogsz nézni,amikor Lakipali anyagi visszaélései kiderülnek.
De tudod mit, igazából éppen szdsz érdek, hogy Palcsi maradjon, hiszen így van kire mutogatni és Kondorékat lejáratni.De Kondor nem hülye, meg fogja oldani az ügyet, és nem a te megelégedésdre.

Előzmény: beany (70)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 78
Lacikám,

Te ne fordítsál már...illetve ferdíts. Nem etikus. Keresd ki a szót...meg fogsz lepődni.

Előzmény: Probatbicol (74)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 77
Lacikának,

Nagy Zoltán

Nincs elnöke a közrádiónak
Politikai okok hiúsították meg a sikeres voksolást?

Tábori Gabriella
Szerző
Felküldve: 2001. március 02.
2 . oldal

Nem választotta meg a Magyar Rádió elnökéve Marinovich Endrét a közszolgálati intézmény kuratóriuma tegnap. Szadai Károly, a testület elnöke a voksolási eredményt ismertetve úgy fogalmazott: a kuratórium egy részének az áll érdekében, hogy elnök nélkül működjön a rádió. Az elnökség napokon belül dönt az újabb pályázat kiírásának időpontjáról. Ezt azonban már nem a jelenlegi civil kurátorok bírálják majd el, hiszen ebben a hónapban lejár a társadalmi kurátorok egyéves mandátuma.

Továbbra is Szijártó István ügyvezető igazgató irányítja a Magyar Rádiót, mert a tegnapi kuratóriumi ülésen a két szavazási forduló egyikében sem gyűlt össze a szükséges kétharmadnyi támogató voks az elnökség jelöltje, Marinovich Endre mellett. Az első fordulóban a jelenlévő 25 kurátorból 9 támogatta a jelölt megválasztását, a második körben csupán 8 tag voksolt Marinovich mellett.

– Velem személyesen senki sem közölte kifogásait, persze működhettek olyan erők, amelyekről nekem nincs tudomásom – kommentálta a döntés Marinovics Endre.

– A rádió jelenlegi helyzete – az elnök nélküli működés – megfelel a kuratórium egy része érdekeinek – jelentette ki a kuratórium elnöke, Szadai Károly, aki meglepőnek nevezte a voksolás eredményét. Hozzátette: az elnökség, bár nem lett volna törvényi kötelezettsége egyeztetett a civil kurátorokkal, az ő kezdeményezésükre, sőt biztatásukra jelölte Marinovichot. Előtte megbizonyosodtak arról, hogy Marinovich mögött áll a megválasztásához szükséges támogatás.

– Felháborítónak tartom, s biztos vagyok abban, hogy kedvezőtlenül befolyásolta a voksolást az a keddi találkozó, amelyen egyes rádiós munkatársak és az elnökjelölt vett részt – közölte kérdésünkre Szadai. Hozzátette: nem hiszi, hogy egy közmédium újságíróinak poltikusként kell viselkedniük, s az is kétséges, hogy jogukban állhat elvárásokat megfogalmazni jövendő főnökük esetleges későbbi személyi döntéseivel kapcsolatban.

– Ha ez csak egyéni akció lett volna, azt sem helyeselném. De azt, hogy bizonyos politikai támogatás is áll fellépésük mögött, inkább nem is minősítem – fogalmazott Szadai Károly.

Mint azt tegnap megírtuk, a keddi, zártkörű összejövetelen egyes rádiós munkatársak azt kérték Marinovichtól, hogy megválasztása esetén ne Kondor Katalint jelölje alelnökének.

Benedek István Gábor, a kuratórium Mazsihisz által delegált tagja természetesnek nevezte, hogy a találkozón megjelent 14 munkatárs személyi elképzeléseiről is faggatta a jelöltet. Kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: „a találkozó politikai indíttatásúvá vált.” – Csak folyosói pletykákból tudom, hogy az összejövetelen megjelent rádiósok a találkozó után kapcsolatba léphettek kuratóriumi tagokkal, s elmondhatták kritikájukat a jelölttel kapcsolatban, ami a mai voksolásnál érvényre is juthatott – fogalmazott a kurátor. Közlése szerint a találkozón részt vett Bolgár György, Győrffy Miklós, Rangos Katalin, Szénási Sándor, Domány András és Kőrösi Zoltán. Elmondása szerint Simkó János, a Regionális és Nemzetiségi Műsorok főszerkesztője volt az összejövetel házigazdája.

Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 76
Akkor meg miért sajnálod? Nem kötelező...
Előzmény: northman (75)
northman Creative Commons License 2001.06.05 0 0 75
Hi!
Sajnálom Katinkát, ugyanis levezényli a Fidesz választási kampányát (azért erőltették oda) majd a választások után elhajtják, mint a magzatvizet. Valamikor sokkal többre becsültem, de tulajdonképpen becsületért a piacon nem adnak semmit.
By
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 74
Newspeak-ből fordítva, a "nem pártatlan" = nem elvakultan jobboldali.

De ne izgulj, majd rászálltok arra is, és akkor pártatlan lesz.

Előzmény: beany (72)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 73
Laci,

Fogd vissza magad. Kérj szépen...

"De ne azzal a hülye történettel gyere, amikor néhány rádiós találkozott Marinovich Endrével." -Pedig ez tény.

"Egy nap alatt több újságot olvasok, mint te egész életedben. " - Csak a képeket nézegeted...

"legalább egy linket adj, hogy okulhassak." - Te szoktál linkelni...neked való. Amúgy ebben a stílusban NEM vitázok. Te se tedd, Lacikám.

Előzmény: Probatbicol (71)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 72
petur,

Az info rádió egyre jobb. Sajna nem pártatlan, de egyre jobb.

Előzmény: PETUR (63)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 71
Egy nap alatt több újságot olvasok, mint te egész életedben.

Melyik újságban volt és mikor? Ha akkora baszott nagy agyad van, te szerencsétlen, akkor legalább egy linket adj, hogy okulhassak.

De ne azzal a hülye történettel gyere, amikor néhány rádiós találkozott Marinovich Endrével.

Előzmény: beany (58)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 70
Kedves Zajdman úr,

Nálunk nagy cégeknél - így gondolom a rádióban is - senki sem igazolja a saját számláit. Tehát az én elszámolásomat a főnököm írja alá, az övét pedig az ő fönöke.

Nos, hasonlóképpen műxik ez a rádióban is...ha tehát valamit Lakatos elszámolt , azt főnökei tudtával tette.

Neked tán az fáj, hogy téged nem hívnak meg ilyen találkozókra. Mert Lakatos állandóan hívják. Voltam én már TF-estéken, az utcán is állt vagy kétszáz ember. Ennyien a te műsorodat összesen nem hallgatják...lúzer.

"s valamit jó volna megértened: a VAÚ nem azonos Lakatossal, mint azt ez a küldetéstudatos őrült hinni szereti." - Esetleg nézz utána: Vaú hallgatottság Lakatos előtt, Lakatos vezetése alatt, Lakatos kirúgatása után és most. Idézz...

"indenestre Laki -legalábbis a Kossuthon a következő években nem fogja interjúvolni Orbánt, olyan botrányosan és folyamatosan belevágott Stifner kérdéseibe." - hehe. Lakatos vezetői jogot gyakorol a műsor szerkesztésében, Stifner a műsorban nem vezető, hanem max. szerkesztő. hehe...lúzer.

"És sajnos szinte minden második adást agyonvág, mert hiába van 6-7 jó és kiegyensúlyozott anyag, ha bejön egy Lakatos féle ordenáré "riport"." - hehe...A műsort Lakatos szerkeszti, hát most őt dícsérted meg...hehe

"Kondortól ne várd, hogy megvédje, megvan Palcsiról a véleménye, ráadásul túl sok lehetőséget, bizalmat kapott tőle a múltban,amivel csúnyán visszaélt." - hehe...te milyen buta vagy.

"De még majd küldök ilyen "gyöngyszemeket"." - Küldhetsz balról is. Jelzem inkább a sikkasztással és a kiemelkedően magas fizetéssel kapcsolatos adatokat küldd. Nincs?

Provokátor vagy...hehe

Komolyan mondom, most jövök rá, hogy te nem lehetsz rádiós. 0 infód van, csak a nyálad vered.

A kis csokor, amit összegyűjtöttem leleplezett.

Amúgy ha rádiós vagy, akkor ritka buta vagy. Annyi személyes dolgot adtál meg, hogy lenyomozható vagy. Tök.

Előzmény: zajdman (64)
rofrofi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 69
Tökmindegy, milyen pártállásű az illető, ha a dolgát jól végzi. Ez viszont izlés dolga vagy nem?
Előzmény: PETUR (63)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.05 0 0 68
Rogán Tóninak van férje? Vagy csak gyöngén állsz a magyar mondatszerkezetekkel?
Előzmény: Woland (48)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.05 0 0 67
Ez a megnyilvánulásod az irói munkásságod része vagy általában ilyen vagy?
Előzmény: madám sosa (66)
madám sosa Creative Commons License 2001.06.05 0 0 66
honnan te majom?
eddig is állandóan azt hallgattad!
Előzmény: Aradi Zoltán (65)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.06.05 0 0 65
Átkapcsolunk. A Pannonra.
Előzmény: PETUR (63)
zajdman Creative Commons License 2001.06.05 0 0 64
Bínyike, márpedig LakiPali útjait letiltották, értsd: a rádió pénzén, -saját pénzen oda megy hova akar.Jól tette, mondod te, hogy rádiópénzen ment.A rádiósok és főnökei mást mondanak, két hónap alatt 250 ezret ugyanis senki más még csak meg sem közelített.Miközben arról rinyál-hazudik, hogy nincs pénz.Igazat mond, hiszen kollégáinak valóban nemigen volt és van,mert Laki állapítja meg a keretből a honoráriumokat, csak épp elfelejti hozzátenni, hogy önmagával mindig bőkezű.
Örülök,hogy nem vagy te magad Laki.
Az Orbán interjúk mindig kiemelkedő hallgatottságúak voltak, újat nem mondsz vele, de az egy adás,ettől még tény, hogy másfél millióan soha nem hallgatták, Orbi közben sem(persze az egymillió körüli is szép).Mindenestre Laki -legalábbis a Kossuthon a következő években nem fogja interjúvolni Orbánt, olyan botrányosan és folyamatosan belevágott Stifner kérdéseibe.
Abban igazad van, hogy hajnali a műsor, ez egyfelől kiváló a középkorúaknak, időseknek és dolgos parasztembereknek, akik mindig korán kelnek, másfelől tényleg nem jó a fiataloknak.
És valamit jó volna megértened: a VAÚ nem azonos Lakatossal, mint azt ez a küldetéstudatos őrült hinni szereti.A konzervativizmus sem azonos vele.

És sajnos szinte minden második adást agyonvág, mert hiába van 6-7 jó és kiegyensúlyozott anyag, ha bejön egy Lakatos féle ordenáré "riport".
Kondortól ne várd, hogy megvédje, megvan Palcsiról a véleménye, ráadásul túl sok lehetőséget, bizalmat kapott tőle a múltban,amivel csúnyán visszaélt.Pl a telefonok ismertetését is leállították főnökei, mert Laki egy nyilvánvalóan és ocsmányul rasszista telefont mondott be.
Jellemző rája, és hitelességére, hogy pl.Bajor Nagy Ernőt leávósozta,ami valótlan: BNE "csak" PRO-s volt(mi szintén bűnös társaság volt, de hát a rablót rablónak kell nevezni és nem gyilkosnak), Lakatos mégis ragaszkodott a "tényekhez". Kondor több esetben bekérte több "riportja" bizonyítékait, Lakatos nem tudta letenni az asztalra,sőt felháborodott, hogy ilyennel "zaklatják". És szinte mindig csak vele van baj, mondjuk Lovast nem kell félteni, megalapozottan szokott állítani, nem így Laki.
Csak egy kis adalék PaliLaki kérdezéstechnikájából(megjegyzem, még e legelfogultabb szdsz-es banda is ritkán vetemedik ilyesmire, Palinál heti gyakorlat):
2000.december 3.
"Lakatos Pál: Ön szerint, ha hatalomra kerülnek 2002-ben, hozzá tudnak még nyúlni a privatizációhoz? Hiszen a magyar törvények kimondják azt, hogy az áron alul megkötött szerződések, a különféle simlisségekkel megkötött szerződések érvényteleníthetők?
Csurka István: Ön maga válaszolt erre a kérdésre......"
Vagy:2001. április 1(bolondok napja), Laki beszéget Frankával:
"Lakatos Pál: Amikor tavaly novemberben megjelent ez a bizonyos Vörös milliárdosok című könyv, akkor..." iylen szerényen említi a közszolgálati rádió szerkesztője saját könyvét(és ne gyere azzal, hogy de a liberálisok is ezt csinálják, -ami igaz-mert az nem érv)

De még majd küldök ilyen "gyöngyszemeket".

Előzmény: beany (60)
PETUR Creative Commons License 2001.06.05 0 0 63
Kedves bennfentes urak!
Számomra Kondor elnöksége csak azt jelenti, hogy a rádió ezután tovább halad a fideszi úton. Elfogultsága, kormányközelisége még egyértelmübbé válik-- objektivitás, igazmondás nem várható tőle. A megoldás számomra és mások számára, hogy hallgassuk még kevesebbet, kapcsoljunk át más hullámhosszra, az Infó-ra, vagy ami adódik.
Ha ez volt a cél -- ez sikerült! A privát rádiók meg fogják köszönni a T. kuratórium döntését. Lehet, hogy a tagok ott érdekeltek?
Előzmény: beany (61)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 62
Egy csokor ZAJDMAN beírásaiból. Ha ez nem provokátor…

ez a jesiva csak egy színvonaltalan, nem akkreditált és elismert intézmény,a felsőszintű jelző megtévesztő, diplomát nem adnak.Én kivettem a gyerekemet innen pár éve, egyszer a papírkérés és a szellemiség miatt, másrészt a színvonal okán.sok más szülő is így tett, sőt több tanár is otthagyta.A lauder javneban nem kérnek papírokat, az iskola törvényesen működik.

Megdöbbentő még ennyi év után is újra olvasni a két nácit, landeszmant és zoltait(volt munkásőr, pedofil homokos), akik még mernek vallásról hazudozni.fajelméletük egyszerű: ki a zsidó? akinek az anyja.. ehhez nincs mit hozzátenni, ez maga nürnberg(ki a magyar? akinek az anyja?tetszene ez zoltaiéknak?).

zajdman válasz erre | adatok | e-mail 2001.05.30 15:58 (1056)

Ja, igen, de bizony zoltai életvitele éppenhogy összeférhetetlen bármely vallási erkölccsel. A szatmáriakat megbízható -közvetlen forrásból tudom.
Sőt, egy múltkori ami sajtóhír szerint a holocaustpénzfelhajtó szervezetek közül az egyik működése alatt 3 millió dollárt osztott túlélőknek, és 30 milliót ügyvédeinek, szakértőinek, számláikat, hoteleiket, fényűző életüket fedezte.
Sajnos nem mi gerjesztjük naponta újabb és újabb dolgokkal a helyzetet, hanem gengszetermódra működő nemzetközi társulatok

A holoiparosok már most láthatnák, hova vezet politikájuk, le kéne állni. Ha a legbékésebb emberet rágalmazzák is folyamatosan, 25szörre ki fog jönni a sodrából és azt mondja, menj a.... és akkor lehet antiszemitát kiáltani, ugye? Hát nem, ez ma már nem működik, és lassan ezt világszerte látják, Izrael pedig sajnso tényleg kezd a világ bélpoklosává válni, ahogy egy miniszterük vizionálta abban az esetben, ha nem hagynak fel a palesztin nép elnyomásával, kollektív büntetésével.Csak jelzem,hogy Dél-Afrika apartheidrendszerének legjobb barátja, felfegyvezrője Izrael volt,aki szart a bojkottra.a délafrik apratheidrezsim bukása után Iztael az egyetlen nyílt apartheidállam, ahol még néhány törvény is garantálja a nemzsidók jogegyenlőtlenségét, erre kevé példa van a világon, ha van is, jobban álcázzák

Mr Americanus, csak egy probléma van itt: a lubavicsizmus egyáltalán nem a judaizmus fő irányzata.Több évig éltem New York-ban, s mondhatom,bár ott többen vannak, ott sem a fő vonulatot alkotják.Azt nem mondom, hogy jelentéktelenek, sőt elismerem, hogy veszélyesen fajgyűlölők, de az ortodoxia nagy része pl el sem ismeri őket

Nézzétek meg a már szinte már snki által nem olvasott hordaléklapokat, és,narancs, utóbbi e hetijében valami köcsög így ír, ordant a fehér papírra:drága esterházym.kb ebből áll a tevékenységük egymás seggnyalása,meghívása,egymásra hivatkozás,kirekesztő liberófasisztoid szellem,sokszor már akkor megírják a kritikát-ódát seggtársuk legújabb förmedetéről,amikor még el sem készült.az ötezer "értelmiséginek" ezzel együtt lassan befellegzik,ha most veszítenek,eltűnnek örökre a történelem szeméttombján bolsevik és náci eszmetársaik mellett.

nyujórktájmsz elmehet a ....
ez a lap hazudta már korábban, hogy a Miép tagja a kormánykoalának.miép helyébe perelnék, mert tények helyett rágalmaz és minősít ez a lap.

beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 61
zajdman,

Mivel eddig én voltam már Lovas, Csurka meg Lakatos is...legyél te a Stifner, ok?

Ignore on

Előzmény: zajdman (52)
beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 60
zajdman,

"Lakatos előző könyvéről beszéltem, nyugodtan érdeklőggyé Kondornál az utak letiltásáról, ugyancsak Laki jövedelméről, az összes doku megvan a rádióba, kedvedért megszerzem -ha odaggyák, ha nem, előbb-utóbb a sajtó is megtuggya." - Várom. Ha nem jönne össze ígérd meg, hogy névvel teszed, hogy a Lakatos feljelenthessen, ok?

Az összes felsorolt dolog azonban hazugság. Volt pár telefonom ma du, és sajnos egyre inkább tudom, hogy amit írsz hazugság.

Jelzem Lakatos útjait nem letiltották...Jelzem minden egyes vidéki útja - infóm szerint - meghívásra történt, tehát mint a VaÚ főszerkesztőjét hívták, és ebbéli minőségében is jelent meg. Ha erre elszámolta pl. a tankolását, jól tette...

"A Petőfin dolgozom, naés?" - Tudom.

""OVI elment, de nem Lakatos kedvéért, sőt nem is akart(mint pl kihagyta tavaly év vége felé esedékes vizitjét), csak Stifner és Kondor kérésére ült be." - hehehehehe...tudnék mesélni.

"S végül:a VAÚ hallgatottsága 12-14 %pont(itt egy pont 80 ezer hallgató), azaz 960 ezer-1.1 millió(Gallup). Ez is szép, de nem kell 1,5-et meg két és felet lódítani.Utóbbi elvileg a határontúliakkal lehetséges, de miután nem mérték, nem tudjuk." - Kérdezd meg, mit mértek az Orbán interjú alatt. csak el ne ájulj, barátom.

BolgiGyuri sem áll annyira rosszul, 750-800 ezres a tábora(jó, igaz hetente kétszer). " - A Bolgár számai SEM rosszak. Komolyan. Igaz a Vaú vasárnap HAJNALBAN van. Látom az eredmények értelmezéséről lövésed sincs...kár. Kicsit tanulj még...

"Az MSZMP tagsága még csak megbocsátható lenne, de hát régen eljátszotta ő már a bizalmat." - Ha a Demszky lehetett maoista...miért ne?

Na figyelj. Amíg a Lovast védtem azzal vádoltak, hogy én vagyok a Lovas. Ha a Csurkát, akkor azzal vádoltak, hogy a Csurka fizet nekem. Most a Lakatost védem, hát én lettem a Lakatos.

Idióta vagy barátom. És még hazudsz is. Ha névvel vállalnád a vádjaidat, legalább a Lakatos kereshetne rajtad.

Volt eddig 35 hozzászólásod, fele hazugság. Marha rossz kezdet.

Idézet:
SOSEM VITÁZNÉK OLYANNAL, AKINEK NEM ADOK A VÉLEMÉNYÉRE.

Hazugoknak NEM adok a véleményére.


Előzmény: zajdman (28)
Subiaco Creative Commons License 2001.06.05 0 0 59
Mit kiabálsz? :-))))

Nyugalom, a hosszú élet ritka...

u.i.:te rinyáltál amiatt, hogy ez az ország neked már elviselhetetlen kezd lenni, ha olyan fasisztaorbánbérencantiszemiták lesznek itt rádióelnökök, mint a Kondor... :-P

Előzmény: KORNhulio (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!