Keresés

Részletes keresés

kompot67 Creative Commons License 2001.05.16 0 0 35

Szia Nudizó srác!

Hát nem tudom.....
Nem vagyunk egyformák,viszont ne akard nekem bemesélni, hogy ha a barátnődet vagy (bocs)anyukádat a társaságodban valaki csak úgy kedvesen leribancozza, akkor te ezt mint pozitív gesztust fogod értékelni.
Habár lehet; mint írtam nem vagyunk egyformák.

Kompot

Romantique Creative Commons License 2001.05.16 0 0 34
Ja, ezekhez a :) meg :( meg :::) meg :(((-khez soha nem volt érzékem, de biztos így kifejező... tud-ul veszem.
Szóval szar volt. De miért? Kifejtenéd bővebben, hogy miért kellett arra a következtetésre jutni, hogy soha többé nem mész?

Bevallom, engem egyszerre zavarna, és egyszerre imponálna, hogy valaki engem nézve veri ki... Igaz, én az átlagnál (jóval) nyitottabb vagyok, és ez nem követelmény senkivel szemben... Szóval, csak érdekel, hogy miért?

Előzmény: Manka25 (32)
Nudizó srác Creative Commons License 2001.05.16 0 0 33
Kedves kompot67!
Nem hiszem, hogy a szeretet és az értelmi szinvonal egy becenéven múlna. Különben meg az én szótáramban a "ribanc" az egy pozitív jelző.


Manka25 Creative Commons License 2001.05.16 0 0 32
nézd meg légyszí, mit tettem ki a 'volt' szócska után.... köszi!
Előzmény: Romantique (31)
Romantique Creative Commons License 2001.05.16 0 0 31
Pedig ez a "fantasztikus érzés volt" kitétel nem tűnik annyira pejoratívnak...

Azt is mondhattad volna, hogy fantasztikus érzés volt, megyek újra!!!

Előzmény: Manka25 (30)
Manka25 Creative Commons License 2001.05.16 0 0 30
hasonló szituban volt nekem is részem tavaly, Horvátországban. a barátom hosszas rábeszélésére életemben elöször elmentem vele nudizni. a sziklák tetején egy kb. 60 éves pasi verte ki a cerkáját az én fenekemet bámulva. fantasztikus érzés volt. :( többet nem megyek nudistastrandra.
Előzmény: the-one (29)
the-one Creative Commons License 2001.05.16 0 0 29
A negatív élményekről eszembe jutott egy történet. Tavaly nyáron Máltán voltam a barátnőmmel nyaralni. Máltán - lévén erősen vallásos ország - tilos nyilvános helyen monokiniben megjelenni (bugyi nélkül pláne!). A hotelben összeismerkedtünk két magyar párral, akik egyik este felháborodva (bár szerintem ebben egy kis megjátszás is volt) mesélték mi történt velük a strandon.
Mikor kimentek a partra senki sem monokinizett, így ők is magukon hagyták a melltartót. Viszont dél körül két német hölgy jelent meg fedetlen kebellel. Ezen felbátorodva levették ők is. A barátaik kis idő múlva bementek a vízbe, amit egy helyi lakos ki is használt. Előbb csak messziről figyelte őket, majd megállt tőlük 3-4 méterre, és feltünően bámult rájuk. Nem kellett sok idő, hogy a csajoknak feltünjön a férfi gatyájának formaváltozása. Ekkor kezdett kellemetlen érzésük lenni, úgyhogy az egyik fel akarta venni a melltartót és a barátját megkeresni. A másik lány viszont kiváncsi volt a dolog végkifejletére, így lebeszélte erről a barátnőjét. Nem biztos, hogy jó ötlet volt...
A férfi ugyanis benyúlt a fürdőnacijába, és elkezdett maszturbálni. Egy kis idő után kivette a szerszámot és az egész strand előtt folytatta a művelete, majd "elment". Végezetül máltaiul még mondott valamit, aztán visszatette a farkát a gatyába, és távozott.
Mikor a történet végére ért a két csaj, már csak röhögtek az egészen.
kompot67 Creative Commons License 2001.05.16 0 0 28
A "ribije" az esti romantika után úgy becézi,hogy "Te vagy az Én kis stricim".
Nagyon bensőséges kapcsolatok tudnak kialakulni,főleg, ha ilyen értelmes emberkék összejönnek.

Kompot

galanyo Creative Commons License 2001.05.16 0 0 27
OFF
"a ribimet" - Olyan iszonyatosan romantikus vagy. Mino szeretet sut szavaidbol iranta...
ON
Előzmény: Nudizó srác (26)
Nudizó srác Creative Commons License 2001.05.15 0 0 26
Volt még egy kisebb erotikus élményem a strandon, még tavaly nyáron. Én bementem meztelenül fürdeni a tóba, és közben bámultam a barátnőmet, aki kint napozott a parton, leopárdmintás tangájában. (Tavaly még csak félmeztelenül napozott.) A víz nagyon kellemes volt, én pedig szétrakott lábait bámulva magamhoz nyúltam. Iszonyatosan kellemesen csiklandozott a selymes víz, miközben húzogattam makkomon a bőrt. Persze nem vertem ki magamnak, mert sok spermával akartam a ribimet megajándékozni az esti menet alatt.
Nudizó srác Creative Commons License 2001.05.15 0 0 25
Igen, valószinüleg betegek szegények.
Előzmény: Romantique (24)
Romantique Creative Commons License 2001.05.15 0 0 24
Nyilván betegek, ennyiben sajnálom is őket, főleg, ha nem másokon csattan. (Kivált ha nem rajtam)

Szerintem nem is vagyunk nagyon OFF-ok, ha feltételezzük, hogy a történet antihőse számára egy egy fajta erotikus élményt jelentett.

Előzmény: Gyur (23)
Gyur Creative Commons License 2001.05.15 0 0 23
Szerintem azért élvezik, mert nem jut nekik jobb. Meg az agyuk helyén is más van... Na, nagyon off-ok vagyunk.
Előzmény: littlestar (19)
littlestar Creative Commons License 2001.05.15 0 0 22
Tudod mit? Sose legyen szebb élményük a szex terén....

LS

Előzmény: Romantique (21)
Romantique Creative Commons License 2001.05.15 0 0 21
Megmondom: azt hiszek, hogy ez nekünk jó. Hányszor láttam a TV-ben, hogy a mwegerőszakolt nőnek is kötelessége élvezni, mert ha nem élvezi, akkor hülye frigid picsa az illető. Hát, hülye frigid picsa vagy te is, meg hülye frigid picsa voltam én is.
Előzmény: littlestar (19)
Gyur Creative Commons License 2001.05.15 0 0 20
Azért csak meg kellett volna szorítani a mogyoróit. Persze, megértelek. Nagyon megalázó, és ilyenkor nem tud az ember semmit se tenni. Neki mondjuk lehetett élmény, talán nála ki is merül ezzel az erotika.
Előzmény: Romantique (18)
littlestar Creative Commons License 2001.05.15 0 0 19
Nekem is volt már hasonló, bár nem strandon, úgyhogy nagyon OFF lesz, de egyszer a metrón mögém állt a pasi (semmi különös nem volt rajtam, egy fehér, ujjatlan_hosszú_ ruha) és először csak hozzám dörgölőzött, aztán már majdnem meg is kefélt. Iszonyúan lebénult az agyam. Ezelőtt én is azt gondoltam, hogy jól megalázom mindenki előtt, de egyszerűen nem tudtam másra gondolni, csak hogy el_innen_minél_gyorsabban, úgyhogy egy megállóval előbb leszálltam és inkább gyalog mentem(rohantam) a Nyugatithoz. Egy ideig követett, aztán valahol útközben feladta. Napokig nem tudtam másra gondolni és féltem még csak kimenni is az utcára.
Ezek a dolgok sztem elég mély nyomokat tudnak hagyni egy nőben.
Vajon mit élveznek ebben ezek a perverz állatok????

LS

Előzmény: Romantique (18)
Romantique Creative Commons License 2001.05.15 0 0 18
Hát, nekem volt egy rettenetes élményem, néhány évvel ezelőtt, talán a Palán. Arra emlékszem, hogy sokan voltunk, egy zsúfolt tömegben, talán sorban álltunk valamiért, persze mindenki fürdőruhában, rajtam egy ma már túlzottnak semmiképpen sem tekinthető, igaz, sokat nem eltakaró kétrészesben.

Ahogy ott állunk, nagy hőség, meg minden, úgy éreztem, hogy valami motoszkál a két combom között, de egészen fent, a fenekemnél. Esküszöm, semmi rosszra nem gondoltam, azt hittem, hogy valaki mögöttem állónak a táskája, szóval odanyúltam, mert csiklandozott, és erre a kezembe került a mögöttem álló férfinek a farka. Csupaszon és meredten.

A döbbenettől köpni-nyelni nem bírtam. Elkínzott arccal nézhettem fel, a srác is kissé gúnyosan, kissé fölényesen, de mégis zavarban nézett vissza, én meg... Szóval korábban azt hittem, ha velem ilyesmi előfordul, akkor nagy patáliát fogok csapni, meg képen verem, meg a saját seggébe verem be a farkát, szóval mindenfélét hittem, de a valóság meg az volt, hogy a megalázottságtól és somfordáltam el. megpróbáltam kezet mosni, de persze ennek sem volt értelme, hazamentem, és napokig voltam a történettől kiborulva, és napokig éreztem a fakának a nagyon rossz szagát a kezemen (nyilván már nem volt ott).

Ma már rég túl vagyok rajta, de remélem, nem fogom történetet itt viszont látni a sráctól, mint erotikus történetet, mert hogy abban volt minden, legfőképp megalázás, de erotika aztán végképp semmi!

Igy aztán bocs, ha OFF voltam, de kikívánkozott belőlem.

Nudizó srác Creative Commons License 2001.05.14 0 0 17
a csillagjhegyi strad tényleg király hely.
Grafenberg dr. Creative Commons License 2001.05.13 0 0 16
Még tavaly előtt történt, -akkor még egy hónapja sem jártam a barátnőmmel- hogy elmentünk a Csillaghegyi strandra, annak is a nudista részlegére. A nagymedencébe csak kétszer mentünk le fürödni, mert kissé hűs volt a vize, és inkább a közelünkben lévő zuhanynál hűsítettük magunkat. 4 óra körül aztán a betonkerítéshez költöztünk, mert ott volt több árnyék, és a meleg pasik sem tudták bámulgatni a leborotvált farkamat. Ott aztán eszegettünk és heverésztünk a napon. Barátnőmet ekkorra már lázba hozhatta az addigi látvány, mert óvatosan elkezdett engem ingerelni! A hatás nem is maradt el, ezért azt is kellett figyelnem, hogy nem lát-e minket valaki... Úgy 20 perc után nagyon melegünk lett, ezért lementünk a medencéhez, de egyúttal kerestünk is egy nyugodt helyet, ahol majd kiélvezhetjük egymást... A rövid fürdés után visszamentünk a dombra és összepakoltunk. A strand másik végében sikerült egy nyugis helyet találni, így ott lefeküdtünk, és ő rögtön hozzá is kezdett a farkam ingerléséhez... Ennek úgy fél óra múlva meg is lett az eredménye, mert egy nagy adaggal jutalmaztam meg őt. Aztán persze következett a ”visszavágó”, melynek szintén egy nagy élvezés lett a vége. Aztán csak feküdtünk egymás mellett 1/2 7-ig, amikor is indulnunk kellett a kabinhoz a 7 órai zárás miatt.

Néhány héttel ezután a Palatinuszon voltunk, és egy pár óra elteltével már nagyon nem bírtunk magunkkal. A medencében először magamhoz ölelve a feltörő vízsugár fölé vittem őt, és ettől gyorsan be is indult -nem hagyhattam ilyen felingerelt állapotban. Szerencsére nem voltak túl sokan körülöttünk, így a medence sarkában leültünk, és én benyúltam a tangájába. Alaposan megmasszírozgattam a csiklóját, és nem kellett sokáig dolgoznom rajta, úgy elélvezett, hogy alig tudta visszafogni magát. Szerette volna viszonozni nekem a dolgot, és benyúlva a nacimba eljátszadozott a farkammal. Én viszont csak otthon engedtem meg neki a befejezést, merthát a vízbe mégsem engedhettem, és az is igen feltűnő lett volna, ha mindenki szeme láttára szájába engedem a mannát -pedig jó lett volna.

Nyaranta azóta is sokat szeretkezünk a szabadban, de ez már egy másik topicba tartozik...

Muffvadász Creative Commons License 2001.05.12 0 0 15
Én már korábban leírtam ezt egy másik topicban, úgyhogy most csak bemásolom ide.

Egy alkalommal egy szabad strandon egy csaj meg egy srác nagyon el voltak foglalva egymással. A csajon nem volt csak egy gondolatnyi tanga. Késő volt már és azon a szakaszon már csak ők voltak, meg én de nem láttak. A csaj elővette a srác farkát és nekilátott a kolbász kostolgatásának. Kis idő elteltével belelendültek és a csaj félrehúzta a tangát és beleült a srác botjába és elkezdett lovagolni. Én meg egy darabig néztem az ingyen mozit és irigykedtem, hogy ez a jó csaj nem az én farkamon lovagol. Kis idő elteltével a csaj észrevett és leugrott a lováról. Összecsomagolta és hazamentek, gondolom azért otthon befejezték.

Üdv Mindenkinek

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.11 0 0 14
Régebben, diákéveimben jártam ki bicajjal a Lupa-tavakra. Szerettem nudizni, ha nem volt túl sok ember a környéken.

Ez mindig erotikus élmény jelentett, mert a napon fekve általában szép testekről ábrándoztam.
Egyszer ott feküdt egy nő is, és elkezdtem nézni. Rajva volt fürdőruha, de arra vágytam, hogy lássa, amint feláll nekem. Néztem őt, és ő is nézett. Közben egyre jobban állt a farkam. Ez nagyon izgató volt, szóval öngerjesztés indult be.

Nagyon jó volt, még ha nem is lett semmi. (Ez szerintem csak férfiábránd, hogy a nők ez alapján összejönnek velük, kellemes fantázia.)
Már csak azért sem, mert nemsokára megjött a nő pasija. Nem volt semmi balhé, a csaj nem árult be neki, hogy ki akartam volna kezdeni vele. Szóval tudtam, hogy nem volt ellenére a nézelődés, és ez persze izgis volt, úgy hogy el is mentem egyet khm... úszni. :P

fmartin Creative Commons License 2001.05.11 0 0 13
Lassan azért csak beindul a dolog.
Mint topicnyitó, nekem is illene valamit közkinccsé tenni. Íme a legnevetségesebb történetem e témában:
5-6 éve történt Dunaharasztiban a bányatavaknál. Egy 18 év körüli pár vizibiciklizett az egyik tó közepén, kb. 50 méterre a parttól. Tőlünk olyan 20 m-re lehettek. A srác hirtelen levette a gatyáját, és elkezdett csókolózni a csajszival. 2 perc múlva a leány levette a melltartóját, és a csákó farkát kezdte simogatni. A csókolózás egyre hevesebbé vált, de a srác műszere nem akart engedelmeskedni, egy kis idő múlva a srác beugrott a vízbe, és úszott a bicikli mellett, majd mikor kiértek a partra még a vízben felvette a gatyáját.
Bona Fide Supraman Creative Commons License 2001.05.11 0 0 12
Évekkel ezelőtt a Hajós Alfrédba szerettem járni; egyik alkalommal ott láttam egy szőke lányt csinos kislányos arccal, hatalmas cicikkel, óriási bimbóudvarokkal (toplessben természetesen), és nagyon szép, formás testtel. Sok nagymellű lánynak van nagy popsija; nos, neki szó szerint hatalmas dinnyéi voltak, és ehhez képest nagyon formás kis popsija... Pár napig volt ami megtermékenyítse az erotikus fantáziámat! Sőt, azóta is... :-)))

BFS

Bona Fide Supraman Creative Commons License 2001.05.11 0 0 11
A múlt nyáron egy dél-alföldi kisváros strandján volt alkalmam egészen közelről (na jó, kb. másfél méterről) megcsodálni egy lány tökéletes, szépen lebarnult fenekét sötétkék tangában, amint a hasán feküdt, de a karjaival pakolászta a dolgokat a táskájába, és közben mozgott az a szexi popsi... Ráadásul be volt kenve a teste napolajjal, csillogott a napsütésben, húúú... Ja, ezt most csak azért írom, mert volt egy-két kikandikáló szőrszál ott is...

BFS

Előzmény: Srác (6)
Nudizó srác Creative Commons License 2001.05.11 0 0 10
legutóbb mikor barátnőmmel együtt nudiztam az egyik nudista strandon, meglehetősen felizgultam karcsú testére és szép arcára, és megkértem, hogy verje ki a farkam. Mi közvetlen a parton feküdtünk, mellettünk két oldalt és mögöttünk, kb 10 méternyire napoztak, járkáltak és nézelődtek emberek. Ő azonban belement, mi pedig úgy ültünk, hogy ne látszódjon, hogy mit csinál, bár nagyon lassan csinálta, hogy ne tünjön fel senkinek. Ennek ellenére, mivel a helyzet nagyon felizgatott, pár percen belül hamar ráélveztem az ő gyönyörű testére.
Phalluszka Creative Commons License 2001.05.11 0 0 9
1982 nyarán lementünk a Román tengerpartra csoportosan, négy pár.Jóval éjfél után, amikor kijöttünk egy diszkoból, lementünk a partra. Levetköztünk meztelenre és bemártottuk magunkat a vizbe. Aztán csak ugy semmi előre megbeszélt dolog nélkül nekifogtunk dugni, persze csak ugy párok között, csere nélkül. A homok miatt egy kicsit nem sikerült a legjobban. Meg az, hogy mellettünk még dugtak mások is, és valahonnan figyeltek is minket, mert valakik nagyokat kiabáltaka holdvilágos éjszakába. Nem tudtam elmenni.Akkor még első éves egyetemihallgató voltam.Most ugy visszagondolva, szenzációs volt. De akkor, mintha büntudattal viszonyultam volna az egész dologhoz.Szerencsére az akkori partnerem nem problémázott, valahogy csak befejezte nekem is...
Story Creative Commons License 2001.05.11 0 1 8
ha ilyen is számít ...

érettségire készültem és kimentem a strandra tanulni. velem szemben volt egy nő (bombázó), aki végig monokinizett, de amikor úszni ment átvette az egyrészes fürdőruciját ... ott, mindenki előtt a placc közepén letolta a tangát és felvette a másikat ... aztán pár perc múlva ugyanez vissza ... többször ...

the-one Creative Commons License 2001.05.11 0 0 7
Mindkét kérdésre: igen.
Különben elhatároztam, hogy ki megyek idén nyáron egy naturista strandra is, persze nem az erotikus élmények kedvéért, de félek, hogy kellő látvány hatására mégiscsak erotikus élmény lesz belőle.
Előzmény: mmazsola (4)
Srác Creative Commons License 2001.05.11 -1 0 6
Én eccer egy strandon a látott élmények hatására kénytelen voltam egy kabinban könnyíteni magamon... Ennyit az erotikus élményekről.
Amúgy leginkább a hason fekvő, széttárt combú lányok tanga alól kikandikáló szőrzete izgatott fel...
Előzmény: Mindenbe_belekotyogó (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!