Sziasztok!
A http://www.olympicgods.com/awards/-on március 25-ig lehet szavazni különböző kategóriákban az elmúlt év legjobbjaira. Két kategóriában Gyurta Dani is kapott jelölést. A legjobb mellúszó ( érdekes, hogy Kitajima nincs a jelöltek között!?), és a legjobb újonc kategóriákban. Mindenki csak egyszer szavazhat. Rengeteg kategória van. Szavazhattok úszásnemenként a legjobbakra, aztán az év úszójára, az év újoncára (pl. Gyurta Dani), de lehet voksolni a legjobb vállra, mellkasra, mosolyra, akcentusra stb... Én nagyon jól szórakoztam. Jó szórakozást!
Ida
Gyurta Dani Barátok közt RTL Klub Online 2005-02-23 08:29:30
Olimpiai ezüstérmes úszónk hamarosan Noémi oldalán tűnik fel a Mátyás téren.
//document.write(banner_script(330,247));
Élsportolóként nem Dani az első, aki szerepet kapott a népszerű sorozatban. Korábban Kokó és Kótai Mihály is feltűnt Barátok közt.
- Soha nem szerettem szerepelni, az úszáson és a tanuláson kívül semmi más nem létezett számomra. Egészen ideáig, hiszen kaptam ezt a felkérést. Mivel lelkes rajongója vagyok a sorozatnak, és szinte csak egy dolgom van, önmagamat adni, ezért azonnal rábólintottam - árulta el Dani.
Bár bevallása szerint nem izgult, ám igencsak lámpalázasnak tűnt, fel-alá járkált, kezében szövegével.
- Persze hogy kicsit furcsán mozogtam, hiszen ez a légkör teljesen idegen számomra. Ennek ellenére úgy érzem, hogy hamar megszoktam a kamerákat. Soha nem gondolkodtam el azon, hogyan készül a Barátok közt, ezért lenyűgözött, amit láttam. Szinte tátott szájjal bámultam, amikor beléptem a stúdióba, úgy éreztem magam, mint Alice Csodaországban - meséli.
Dani nagyon élvezte a forgatást, feltűnésére azonban még egy darabig várnunk kell. Hogy pontosan milyen szerepet szántak neki az alkotók, az egyelőre titok. Annyi biztos csak, hogy nem mindenki fogadja majd kitörő lelkesedéssel az úszófiút, aki saját magát alakítja a sorozatban.
(Forrás: Blikk)
-----Dani a "lelkes rajongó". biztos ari lesz, vmi lehetetlen sztori, pl. a kép alapján, bejön Noémivel aki mondja a srácoknak "nézzétek találkoztam a Gyurta Danival, segitett hozni a táskámat!"
ok, poénkodok. de azért kiváncsi vagyok vannak-e színészi kvalitásai ha már így alakult....
Igen, a Nemzeti Sport is megírta. Tegnap egy kicsit elragadtattam magam. Nem örülök a dolognak, de remélem akik érdekeltek a dolgban tudják, hogy mennyit lehet erre áldozni, is nem Dani lesz az áldozata.
Remélem ez, csak vmi félre értés. Egy olyan "érték" mint Dani egy olyan "tv" embereként amit csak UTÁLNI lehet.......................................................................
Mégis Montreal marad a helyszíne a 2005-ös vizes vb-nek. A kanadai várostól korábban el akarták venni a rendezés jogát, mivel nem látták biztosítottnak a pénzügyi hátteret. Miután Montreal polgármestere biztosította a szervezőket, hogy az anyagiakat előteremtik, így nem került veszélybe július 17. és 31. között a zavartalan rendezés.
közben ott a VB, az olimpia, így pedig kicsit nevetséges ez a csak EB-re vonatkozó szabály, hiszen más európai versenyekre járnak a kizártak is, Austria Meeting, vagy ez a zágrábi pár hónapja... lásd éppen Daninál. Nem? Ha vki olimpiai érmes (vagy pontszerző, nem az érem a lényeg), az már eljutott egy szintre. Itt már csak visszatartják a fejlődéstől a tehetségesebbjét, akik ott is bizonyíthatnának, némileg könnyebben, elvégre Dani esetében Hansen és Kitajima is kiesik, tehát "aranyos" lehetne... szvsz. ráadásul a lányoknál nincs is ilyen szabály, a 15 éves Hosszu Katinka a legjobb példa.
vajon csak én olvasom a topikot rajtad kívül? te pedig mindezt nálam sokkal jobban tudod, szóval nem tudom kinek írtam le, csak unatkoztam... azért most hagylak az efféle kérdéseimmel. köszi!
erről jut eszembe csakhogy írjak vmit. elég értelmetlen dolognak tartom, h 17 év alatti fiúk nem indulhatnak az EB-n. van erre vmi értelmes magyarázat, miért van ez a szabály? ígérem, nem kérdezek ezután több hülyeséget... ;)
A fő számai a hosszabb gyorsúszó számok, ill. a 400m vegyes. Idén biztos nem lesz válogatott, jővőre a kora miatt nem indulhat, így legközelebb 2007-ben lehet esélye.
az szvszre, az én laikus véleményem is ez volt, látva az eredményeket. mégis kiváncsi voltam h a bennfentesek adnak-e neki annyi esélyt mint a bátyjának, hiszen a barcelonai vb előtti cikkek mind azt idézik, h Kiss L. vitte volna ha nem ússza meg a szintet, akkor is. Szted mikor várhatók komolyabb eredmények Gergőtől? van főszáma?
bocsi tudatlanságomért, időközben én is tájékozódtam a montreáli dolgokról.
Június 23-26, a Hajósban (a tervek szerint), az elmúlt években nem voltak jegyek, ez most is valszeg így lesz.
A második kérdésre csak szvsz. Nincs esélye szintet úszni, (Dani megúszta a szintet), is nem is vinnék ki. Szvsz Gergő igen tehetséges, de nem Dani szintű. Montreálban már biztos nogy nem lesz VB. A kanadaiaktól elvették a vb rendezést. Berlin, Athén, Moszkva a lehetséges vb színhely. Belső infók szerint Athén az esélyes, a magyar diplomaták is ennek loppiznak.
tudom ha kutatnék megtalálnám, de pontosan mikor lesz az idei ob, hol, jegyek... stb? vmi infot valaki... köszönöm.
ja, furcsa kérdés lehet, Gyurta Gergő most 14, mennyi az esélye annak, h szintet ússzon és ott lehessen Montrealban? vagy más képpen, ha nem ússza meg a szintet, akkor is kivihetik, mint Danit Barcelonába? csak láttam a nevét a füzfői tábori listán és elgondolkodtatott. mi is az ő főszáma, 1500 gyors?