Szerintem az elmúlt hetekben kipukkanni látszik a Kovac lufi. Sorozatban borzasztó meccsek, siralmas teljesítmény mind a 3 fronton, szerencsés végkimenetelek, szinte nulla foci folyamatosan. Most a hosszabbításban a cseréknél már látszott hogy busznozni akar, egy HSV ellen. Anyám, borogass.
Hát ez elég nehéz nézni. Nagyon kevés kreativitás ami eddig is jellemző volt, de mivel sok mérkőzés volt egymás után így már a letámadás is megkopott. Ennek a következménye ez az első félidő. A szélsők teljesen el vannak szigetelve, ami klasszikus 1-1-ező játékosoknak jó lenne, csak olyan nincs fent. A fent lévő 2,5 támadó játékossal pedig nehéz lesz megbontani a hamburgiakat. A bíró borzalmas, rosszabb mint a mérkőzés színvonala.
"Érdekes" a kezdő Hamburgban, szerintem a pad erősebb ... (?)
Viszont nem tudom Kovac miért nem próbálja ki kezdőben a Silva-Adeyemi kettőst.
Ha már ilyen "rotáció" függő kezdőcsapat áll fel (egy HSV-t, eddigi teljesítményüket látva, ezzel is simán verni kéne, az okés) akkor miért nem pihenhet-töltődhet Guira és Beier, mindkettő messze a jó formától meccsek óta.
Hasonlóan látom én is, nem is tudtam magamat felidegesíteni. Nálam ez simán be volt kalkulálva. A két következő hazait kell hozni.
Én a 9-16. helyet céloznám be, mert a Juve elleni balfaszkodással (elbukott két pont) szerintem ellőttük a 1-8. helyet, ahhoz a 3 hazai hozni kellene véleményem alapján.
Hétvégén hozni kell a HSV meccset, ez most a legfontosabb
Ami bennem megfogalmazódott tegnap, hogy Kovac egy Terzic 2.0 (jobb presszinggel). Ami addig lesz elég amíg jönnek az eredmények. De simán jöhet egy széria ahol az éppen hogy megnyert mérkőzésekből döntetlenek lesznek. Én a 3:0 után kapcsolatm el, mert nem volt mit nézni a mérkőzésen. Pedig a vereségeket is végigszoktam nézni, de most teljesen feleslegesnek éreztem.
Teljesen így gondolom én is. Bár a meccset néztem, de abszolút 0 pulzussal. Szerintem ez volt a szezon legkevésbé fontos/érdekes meccse. Ami számít az a következő 2 hazai BL meccs. Ott kell tovább jutni és utána van még 2 meccs, amin lehet esetleg valami pluszt hozni. Minél jobb helyezés, nagyon ideális esetben legjobb 8.
Engem ez a meccs annyira érdekelt, hogy kb három percet láttam belőle, igaz, abban rögtön benne is volt két city-gól, úgyhogy inkább más dolgokkal foglalkoztam. A Hamburg elleni ezerszer jobban érdekel.
Jöhetne Silva Beier helyett, nagyon tré napja van Maxinak. Rommá vernek így is, úgy is, de legalább (talán) okozna némi veszélyt a portugál a City kapu előtt.
Bizony a City nem egy Köln vagy Augsburg. Presszingnél is legtöbbször nyugodtak maradnak és pontosan passzolnak, így sok terület nyílik meg előttük. Főleg a széleken szedték szét most a BvB védelmét. Támadásban pedig megint szélsőként használja Kovac Beiert és Adeyemit, pedig ők csatárok. Adeyemi legalább a robbanékonyságát tudja kamatoztatni, Beier ott viszont teljesen haszontalan.
Kb az első gól előttig éreztem hogy talán ha volna lehetőségünk, még talán képesek lennénk támadni, gólt lőni is. De aztán jött a hülye nemcsák, aki ismét túl távol helyezkedik az ellenféltől, zavartalanul veszik át a labdát mellette, és mindenki Haalandra figyel, pedig a kis hülye Foden szopatott már minket a távoli lövéseivel. Most már kilátás sincs, kapunk egy helyrepakoló verést, azt érzem. Inkább megyek filmet nézni, ebből most ennyi is elég.
Kérdés hogy mi a terv és mi valósul meg belőle. "Csak" az ellenfél lendületének megtörése, játék rombolása, vagy megpróbálunk valamit focizni is, próbálunk a labdával is csinálni valamit. Mert szerencsésebb lenne ha a játékunkat tudnánk rájuk erőltetni, nem csak a játékot tördelni.