Keresés

Részletes keresés

wamzer Creative Commons License 2004.11.25 0 0 234

hmmm. szreintem nem rossz lap az ik. alapjaiban. Annyira meg nem vagyok üldözési mániás, hogy Papci-Burget duó "ármánykodásaitól" féltsem a sajtószabadságot :)

Előzmény: Political Animal (233)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.25 0 0 233

Burget Lajost túl haladta az élet. Papci csak azért tartja, hogy bolsevikozó, acsarkodó, csaholó, uszító jegyzetírója hátha ír valami olyat, amire felfigyel a nagyvilág. De mert a kutya se olvassa rajtunk kívül az Index Keletet így nincs semmi visszhangja.

 

És akkor a Burget-Papci duó a viág elé állhatna és micsoda országos reklámot kapna, hogy el akarják őket tiporni, és oda a sajtószabadság.

 

De nem.

 

Értelmes helyeken csak röhögnek Burget-Papci kettős szánalmas provokációin...

Előzmény: wamzer (232)
wamzer Creative Commons License 2004.11.25 0 0 232

a nyugdíjasoknak osztogatott 500 HUF télleg gáz, meg az a szórólap is.

 

de ha ennyire dühít titeket Burget, ne olvassátok, oszt kész. Én is ezt teszem azokkal a firkászokkal, akik nem tetszenek, pl. Bencsik, vagy kiafasz, Lovas, bár ő most inkább a Hír tv-n csinál vmi szánalmas műsort, tehát azt nem nem olvasom, hanem nem nézem, de csak hogy ne kizárólag jobboldali lúzert mondjak, kezdek TGM-től is a falra mászni néha, őt is skippelem mostanság. Úgy gondolod, egyoldaú, az indexkelet? Ne olvasd. Leginkább ezzel tudod rávenni a szerkesztőséget, hogy változtasson az egészen.

Előzmény: Political Animal (231)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.25 0 0 231

Tényleg szánalmas ez az ember. Persze, ha kis Burgetet, vagy a kis Papcit küldené ki Gyurcsány Irakba, akkor lenne aggódás. Akkor nem örülne és ilyen nem lelkesedne ilyen boldogan. Persze, ha majd meghal valaki közülük Irakban azt is a FIDESZ-re keni majd jó bolsevikozó Burget.

 

Az írás végén ott a szokásos FIDESZ elleni uszíás.

 

Ja, hogy közben az ország arról beszél, hogy korrupció miatt visszaléptetik a soproni jelöltet? Vagy, hogy summant az MSZP, hogy ne legyen érvényes szavazás Sopronban és így az MSZP-nek +1 voksa legyen hirtelen, és ez azért ilyen formában aljasság. Nos, ez se Burgetet, se Papci harcostársát nem érdekli.

Előzmény: sziliria (230)
sziliria Creative Commons License 2004.11.25 0 0 230
Burget egyre szánalmasabb! Javaslom Papcinak, hogy az Index-Kelet nyisson egy új témakört! A kritikai rovat maradhat, ám onnan jobb lenne száműzni Burget szörnyűségeit. Ehelyett javaslom a "Zárt Osztály" nevű véleménykifejtős részt a lapon belül. Minden olyan írás odakerülhetne, amelyik már a klinikai eset szintjét átlépte. Ezzel sok kritikát megspórolna magának a lap! Például a legutóbb megjelent "A kutyát csóváló farok" kifejezetten ebbe a részbe kívánkozik, ráadásul ott is a toplista élére, mint az eszement megnyilatkozásoknak egyik mintapéldánya!
Political Animal Creative Commons License 2004.11.24 0 0 229

Burget nem adja fel.

Ma egy olyan szánalmas témával rukkolt elő, hogy bemásolni sem érdemes.

Political Animal Creative Commons License 2004.11.22 0 0 228

Bolsevikozó Burget egyre idegesebb.  És az utolsó 2 sorból kibukott, hogy Bolsevikozó Burgetet sem a föld agasztja igazán, hanem a 2006-os választás.

Tudjuk.

Ezért kár volt a Föld mögé bújva, látszólag Magyar Földért aggódva csaholni.

 

 

 

Földvevő Johann

2004.11.22.

Van abban valami groteszk, hogy a nagy indulatú politikai cséphadarás közben bizonyos dolgokat, amelyek nem is olyan régen fontosak voltak, elfelednek. A politikusi emlékezet is hiányos, lyukas, de hát ők is emberek.

Mindenki diszkréten hallgat arról, hogy amennyiben megszavaznák a kettős állampolgárságot, akkor hirtelen magyarrá válnának azok is, akik a ma Ausztriához tartozó Burgenlandban élnek. Őket is a trianoni békeszerződés szakította el, és az ottani tájakon is vannak szép számmal, akik vélhetően szívesen vennék az állampolgárságot. Persze nem azért, hogy utazzanak, nem valamiféle misztikus erdélyi bűvölet miatt. A nyugati magyarok sokkal praktikusabbak. Magyar állampolgárság? Helyes. Bejelentkezünk egy közeli magyar faluba (ez 20 perces munka), majd elkezdjük felvásárolni a termőföldeket. Mert magyar állampolgár ott vásárol földet, ahol akar. Sebaj, legyinthet valaki, Unió ez is, az is. De hát a dolog nem ilyen egyszerű. A magyar termőföld, amire mindenféle kikötést találtak ki az uniós csatlakozáskor, mostantól nyugodtan lehet olyan magyaré, aki nem is itt él, és lényegében akár osztráknak is mondható, és akit Johannak hívnak. De az osztrákok mellett jöhetnek a román, a szerb, a szlovák vásárlók is, szabad a gazda, csak lengetni kell az állampolgársági papírt. Erre nem nagyon gondolt senki. Pedig a pakliban ez is benne van. Úgy látszik, ennek csak akkor volt jelentősége, amikor a jobboldal csaholt pálinka mellett zsebszerződéseket emlegetve. Most már mindegy. A föld – mehet. Csak jöjjön a választó, aki 2006-ban győzelemre segíthetné a fideszeseket. Mert elvi ez a politika!

(burget)   </SPAN>

Tibó Creative Commons License 2004.11.22 0 0 227
Az az igazsag, hogy az amit az MSZP csinal most, nemhogy rohejes, de felhaborito. Es en nem az Udvarhelyi nyomtatasrol beszelek, ahhoz semmi kozuk. Ez uzlet. De ezek a szorolapok, meg amit pofaznak, tiszta fasizmus...
Meg a sajat velemenyuket sem tudjak emesztheto formaban talalni. Semmit sem tanultak a fidesztol...
Előzmény: Papci (225)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.22 0 0 226

Az Orbán bányát ki ne hagyd!

 

Gondolod megoldás lehet a visszafelé mutogatás?

Az elkendőzheti a szocik mai bűneit?!

Előzmény: Papci (225)
Papci Creative Commons License 2004.11.21 0 0 225

Ha van mszp-s aljasag akkor kell lennie fideszesnek is. Maradjunk abban, hogy mind2 ott lop csal ahol tud es lehetosege van ra. 

 

Csak halkan jegyzem meg (bar ketsegtelen ehhez akonkret ugyhoz semmi koze) en meg emlekszem az Ezushajo meg a Happy End nevu penzmoso formaciokra... ;                                                                                                                                          

 

 

Előzmény: Political Animal (224)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.21 0 0 224

No, akkor javasoljunk témát jó bolsevikozó Burgetnek, meg az ő tulajdonosának. Hátha egyszer megmozdul a toll, akarom mondani a byte ebbe az irányba is. Mert az MSZP-s aljasságnak nincs határa. Gondoljunk bele mekkora aljasság kell azokkal a magyarpkkal kinyomtatni az ellenük készülő szórólapot, akikért tulajdonképpen a december tizenötödikei szavazás történik. Ez a székelyudvarhelyi magyarok - nem csak a nyomdában dolgozó magyarok - szembe köpése volt.

 

Kiváncsi lennék, hogy a pofátlanság ne továbbjáról mi a véleménye jó bolsevikozó Burget Lajosunknak. Vajon a két jó elvtárs Hiller-Gyurcsány, tényleg annyira rendkivüli? Tényleg annyira kell őket éltetni, ahogy jó bolsevikozó Burget teszI

 

A kettős állampolgárság kérdésében a "nem" szavazatra buzdító újság valóban Székelyudvarhelyen készült - ismerte el Albert András, a kiadványt előállító székelyudvarhelyi Infopress Nyomda igazgatója a Magyar Rádió kérdésére.

A Magyar Rádió Krónika című műsorában a cég irányítója elmondta, hogy valóban nyomtatnak magyarországi megrendelők számára különböző újságokat, olyanokat is, amelyek a kettős állampolgársággal foglalkoznak.
Előfordul, hogy a kettős állampolgárságra vonatkozó cikkek, vagy hirdetések vannak egyik-másik újságban, de üzletemberként nem cenzúrázhatja a termékek tartalmát, az ő feladata 300 embernek munkát és fizetést adni - mondta az üzletember.
Albert András azt ugyanakkor nem volt hajlandó elárulni, ki a brossúra megrendelője. Mint fogalmazott, ő csupán alvállalkozó, aki egy másik nyomdától kapta ezt a munkát.
Szijjártó Péter fideszes képviselő mai sajtótájékoztatóján arról tett bejelentést, hogy a szocialista párt egy, az erdélyi Székelyudvarhelyen működő nyomdában készíttette el "azt a kiadványt, amelyben az erdélyi magyarokkal ijesztgetik az embereket". A politikus arról is beszélt, hogy ez az eset is azt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc, amikor a határokon túl élők magyar állampolgárságáról van szó, üzletemberként cselekszik.
Korábban Nyakó István, az MSZP szóvivője tagadta, hogy "Székelyudvarhelyen csináltatott volna az MSZP kampányfüzetet". Mint hangoztatta, Szijjártó Péter erre vonatkozó állításaiból "egy szó sem igaz".

Forrás: Kossuth rádió, Krónika, 2004. november 17.

 

sziliria Creative Commons License 2004.11.19 0 0 223
Egy kicsit félreértettél. Én nem magukra a politikusokra gondoltam és nem egy adott politikai pártra. Én egy eszmei-szellemi, később politikai irányzatra gondoltam, mely véleményem szerint a hagyományos, évszádokon keresztül megtartó erőként szolgáló gondolkodást váltotta fel. Trianon sem következhetett volna be, ha az adott időszakban gyökeresen nem változik meg a társadalom szerkezete és szellemi gondolkodása. Ez az irányzat azóta csak felerősödött és megállíthatatlanul sodor bennünket a teljes széthullás felé. Már nincs sok hátra...
Előzmény: Tibó (221)
Tibó Creative Commons License 2004.11.19 0 0 222
jajj de felek! Eljenek a komcsik!
Nem, itt a szoveg:
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke igennel szavaz.

"Hazafias kötelesség igennel szavazni, ezen kívül a társadalom elemi gazdasági és anyagi érdeke is. Az igenek győzelme erősítené a magyar-magyar kapcsolatokat, és ennek gazdasági haszna is lenne. Az lenne a legfontosabb, hogy Európában mindenütt érvényes útlevélhez jussanak az állampolgárságon keresztül a határon túl élő magyarok. "
www.szon.hu, magyar szo, origo (bar az origon, van egy "szerintem" is)

"Igennel szavazni ezért hazafias és erkölcsi kötelesség", nepszava

Tehat a hazafi igennel szavaz. Aki nem szavaz, vagy nem-mel szavaz, az nem hazafi...ennyi. Lasd Gyurcsany iraki nyilatkozata...

Es ezert erdekes a forrasa Burgetnek. Mert bizony a nepszavara tamaszkodva, nem volt am kiforgatas...de ugylatszik nemhogy a sorok kozott, de meg a sorokat se akarod elolvasni.
Előzmény: Political Animal (218)
Tibó Creative Commons License 2004.11.19 0 0 221
Ez egyertelmu, az osszes politikus. Ilyen egyszeru.
Előzmény: sziliria (220)
sziliria Creative Commons License 2004.11.18 0 0 220
Hehe! Úgy látom, megy itt a küzdés. Narancs és vörös, seszínű, meg rózsaszín. Én csak azt mondanám, hogy nézzünk vissza 1920-ig! Mi az, ami miatt ez a szerencsétlen nép itt tart. Kik azok, akiki a legnagyobb kárt okozták a nemzetnek évtizedeken keresztül. Itt a megoldás!
Papci Creative Commons License 2004.11.18 0 0 219
Mar megint elbeszelsz mellettem.... Szerintem a te agyad van narancs szinure kilugozva.... MAa szint mar nem is vagy kepes meglatni...
Előzmény: Political Animal (218)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.18 0 0 218

Most magadon láthatod milyen az MSZP hazugsággyára. Láttad a forrást, de mára a bolsevikozó burget-félék annyira verik beléd amit Orbán nem mondott, hogy ezek után már magadnak sem hiszel.

 

Ilyen világ amikor beindul az MSZP agitprop.

Előzmény: Tibó (216)
Papci Creative Commons License 2004.11.17 0 0 217
Reszemrol sincs harag csak a hocipom van tele azzal, hogy valamit irok te meg elbeszelsz mellette es nem reagalsz ra. Ez nem beszelgetes...
Előzmény: Political Animal (215)
Tibó Creative Commons License 2004.11.17 0 0 216
Azota olvastam egy Orban nyilatkozatot, amiben viszont tenyleg szinte szo szerint azt allitja, amit Burget irt.
Lehet, tenyleg volt egy ilyen nyilatkozata is. Sajnos nem tudhatjuk mi volt Burget ur forrasa.
Előzmény: Political Animal (212)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.17 0 0 215

Részemről nincs harag. Azt hittem beszélgetünk.

Mindenesetre legalább megtuduk, hogy szerinted a jobboldal hiteltelen...

Vajon mi lenne, ha minden általatok megkritizált ember ugyanígy reagálna? Ugyanilyen dühős lenne? Ugyanilyen indulatok munkálkodnának bennük?

Vagy kritizálni csak az Index Keletnek lehet?!

Előzmény: Papci (213)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.17 0 0 214
Megjegyzem, Burget megint hülyeséget írt a legutóbbi kritikájában. Az MSZMP Thürmer ott víritott a tegnapi Nap-keltében és osztotta az igét. Csak hát, hogy ezt lássa a Kritikus, ahhoz fel kellene kelnie...
Papci Creative Commons License 2004.11.16 0 0 213

Azert ha lehet ne hasonlits a Bencsikhez!

Meg a te velemenyedre sem vagyok kivancsi! A kioktatasoda meg meg ugysem. Az elozo hozzaszolasaid alapjan te is hiteltelen lettel mint fent emlitett polgartarsad!

Előzmény: Political Animal (212)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.16 0 0 212
Annyira igaza van Papcinak, hogy egy hasonló esetért Bencsik András 2 év felfüggesztett büntetést kapott. Az újságíró büntetésére most nem emlékszem hirtelen. Nyilván az nem lehet egy tulajdonos mentsége, hogy nem egyért egyet a hazudózóval, rágalmazóval... Gondolod ezt Te sem hiszed el. Papcinak csak azért nem kezdem el magyarázni, mert neki láthatólag fogalma sincs, hogy milyen korlátai vannak a vélemény szabadságának.
Előzmény: Tibó (211)
Tibó Creative Commons License 2004.11.16 0 0 211
Igaza van Papcinak. Ott van, feketen-feheren, a szoveg, hogy a szerkesztoseg velemenyet, stb.
Azert a cenzura ezen a ponton meg ne kapcsoljon be egy ujsagtulajdonosanal...
Valakinek valaszolnia kellene erre a cikkre, es kesz.
Amugy neha-neha erkezik is egy-egy valasz....
Papci Creative Commons License 2004.11.13 0 0 210

Veled nem lehet ertelmesen beszelni. Ugyanolyan elvakult vagy mint Burget.

Folyton a sajat mondokadat szajkozod.

LEirom meg egyszer utoljara hatha eljut az agyadig:

- a kritikak nem tukrozik a szerkesztoseg velemenyet mint mar koraban is irtam

- barkinek megadatik a lehetoseg az ellenvelemenyenek kifejtesere

 

HA bajod van Burgettel ird meg neki ha mar az ujsag lapjain nem mersz neki valaszolni...

 

 

Előzmény: Political Animal (209)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.12 0 0 209

Maradjunk annyiban, hogy sem nyitott nem vagy, sem pedig korrekt.

 

Ha az lennél, akkor a tegnapelőtti Burget kritikához odaírod: elnézést kérünk Olvasóinktól, de a szerzőnk, mint kiderült olyasmit tulajdonított Orbán Viktornak amit az nem mondott.

 

És még le sem kell írnod, hogy az általad oly nagyrabecsült nagy fehér ember hazudott.

Előzmény: Papci (207)
sziliria Creative Commons License 2004.11.11 0 0 208
Tulajdonképpen egyetértek Political Animallal. Az a helyzet, hogy nem megoldás, ha Burget ellentételezéseként egy jobboldali véresszájút alkalmaz az Index-Kelet. Ha lehetne egy javaslatom, esetleg rá kéne bírni a kritikusok gyöngyét, hogy ne kritikai észervételeket közöljön, hanem tárgyilagos tudósításokat, mondjuk az MSZP egyik gyűléséről. Baromira nem érdekelne, de legalább nem dűhítene. Ez már haladás...
Papci Creative Commons License 2004.11.11 0 0 207
Mar mondtam parszor. Ne rajtam koptasd a "tollad"! Nyitottak a kapuk barki elott aki kritikai eszrevetellel kivan elni. Persze nev nelkul sokkal konnyebb....
Előzmény: Political Animal (206)
Political Animal Creative Commons License 2004.11.11 0 0 206

Sajnos mellé beszélsz.

Mint az anyagból kiderült Burget olyan megfogalmazást adott Orbán Viktor szájába, amit az nem mondott. De még csak nem is gondolt.

És ez a lényeg!

Amit csinált az nem kritika, maradjunk ennyiben.

A legnagyobb baj, hogy sem Te, sem Burget nem látjátok be ezt a hibátokat.

Előzmény: Papci (204)
Papci Creative Commons License 2004.11.11 0 0 205

Sziliria!

Ez itt nem a nagy testver foruma es nem is az Allami Elintezo Hivatal. Itt EGYMASSAL kellene, hogy beszeljetek. Az meg, hogy esetleg varosunk-megyenk vezetoi is olvassak esetleg az egy szerencses dolog de kozel sem garancia arra, hogy valami tortenik is.

 

A Mekis irassal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy az ilyen ugyekben nehez bizonyitani az igazat. Ezt neked is tudnod kell. Masik reszrol meg en nem akarom folvallalni az esetleges jogi hercehurcat ami egy peres uggyel jar. Nem er annyit az egesz. Arrol nem is beszelve, hogy egy McDonalds nyilvan nem egy ugyvedet foglalkoztat pont az ilyen ugyek miatt (is).

Előzmény: sziliria (202)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!