A vékony fiatal lányoknak általában szép a feneke, de az alábbi képeken láthatónak különösen formás.
Többször volt alkalmam fotózni, első alkalommal, amikor segíteni akartam kikapcsolni a melltartóját, mert bajlódott vele rám szólt: Nem érhetsz hozzám, csak fotózni jöttem! Aztán hála istennek lazább lett a fotózás :)
Bocsánat én is bunkóztam az előző hozzászólásomban de az nem ment át nem tudo miért de azt hittem nekem irtad a reagziódat. Bocsánat. De valóban én szoktam hallgatni mint hirtelen reagálni, és a többségében inkább szónélkül hagyok posztokat, mint a reagciómmal vitát indidtsak. Lehet nem a led jobb, de csendes nézelődő maradok. Az én előző hozzászólásom viszont nem tudom miért nem ment át.
Nem Veled van bajom, hanem a hozzáállással. Nekem sem tetszik minden a topikok elemeiben de nem szólom le azokat, hanem tovább lépek és ennyi. Semlegesen ha lehet. Amugy bocsi.
Ha a felmenőidnek akkora munkója lett volna mint Te, talán azt hitték volna, hogy iparin forradalom van. Nézd a fotókat, halkan pontozz és ne ócsárold, a véleményed meg ne leszóló legyen. Normális körökben ez alap.
Spontán, tervezetlen helyszínen történt és nincs semmi a plasztik mögött. Van igényes, felszerelt helyem a fotózásra. Összetolni az eltéréseket, ellentéteket egy térben az szerintem nem hiba.