Keresés

Részletes keresés

tormatorzsa Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1680
Idekinnt nem elég ha valaki ráírja a Š2008-at de regisztrálni is kell. Mert bíróság esetén az elsö amit bizonyítani kell a tulajdon.
Előzmény: business (1678)
tormatorzsa Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1679
Kié a kinnti oldal?
Honnan van rá a kép?
Nem tudom milyen jogsegély egyezmény van a két állam között.
Előzmény: business (1678)
business Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1678

tisztelt tormatorzsa v. aki tud segíteni!

 

Lentebb írtad,hogy ismerd a copyright törvényt.

Kérdezni szeretnék, egy am. weboldal alján az van írva: copyright 2006 all right reserved.

A szó szerinti jelentést természetesen ismerem, viszont azt nem tudom, hogy ha a cég termékeit hivatalosan itthon árulom, viszont eadóként, szintén weboldalon, milyen hasonlóság lehet a kinti oldal és az általunk itthon készített magyarnyelvű oldal között.

Feltehetjük e pl. a képeket, információs leírásokat, kategoria elnevezések stb.

Előre is köszönettel,

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.03 0 0 1677
nos azért nagyon is kell a szabadalmi védettség, különösen az amerikai érdekes. Ha ugyanis itt egy specialis dolgot találsz fel, amit itt gyártanak csak, illetve ide vonatkozik, akkor nagyon is kell a tulajdonjog.
Nekem van pld. talélményom amit a NASA hasznosithat csak, poersze hogy nem kell félni, hogy Indonéziában gyártják majd és eladják a NASA-nak.

Ugyanigy egy sereg szabadalom van csakis amerikai jellegü dolgokra, pld. a repülögép anyahajo hiydraulic lift system is egy szabadalom, amit csak az amerikai repülögép anyhajokon használnak , mások nem gyártanak ---stb.

De mint emlitettem, ebböl keresni csak akkor lehet, ha valaki megveszi a gyártási jogot.
A mágnesvasut esete most a legérdekesebb: a magnesvasutra exlusiv right-ja volt a németeknek, ök találták fel és kb 50 éves fejlesztés eredményeként gyártják. Most egy nagyobb kinai megrendelés elsö fázisaként megcsinálták Sanghaj-ban, erre a kinai fél felbontotta a szerzödést.Nem kell több - mondják.
Persze a hülye is tudja, hogy az egész mögött az áll, hogy az egész technologia igy bekerült Kinába, amit lekopiroznak majd és folytatják öneröböl.

Kina azt csinál amit akar, elöbb utobb minden technologia náluk lesz és olcsobbak lesznek, ök látják majd el az olajtermelö orszégokat gépekkel.

Előzmény: tormatorzsa (1675)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.03 0 0 1676
igy igaz.
de a reszleteket nem adja ki az internet. Ha csak nem vagy regisztrálva és fizeted a fee-ket arra.
Előzmény: break (1674)
tormatorzsa Creative Commons License 2008.03.03 0 0 1675
Valöszínü sokban igazad van, de akkor nem értem, hogy miért van a szabadalmi hivatal, hogy mindenki onnan lopjon.
Where is the missing link?
Előzmény: Törölt nick (1672)
break Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1674
"Menj be egyszer a szabadalmi hivatalba, és akár a kompjuteren akár a file keresöben minden szabadalmat megnézhetsz, lekopiázhatod."

Be se kell menni. Google-nak van kulon erre iranyulo keresoje:

http://www.google.com/patents
Előzmény: Törölt nick (1672)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1673
erre és ilyen irányu kérdésekre a pontos és megbizható válaszokat az USA magyar követségén kapsz. A honlap is minden apro részletre kitér. Megadják, hogy kit keresnek, milyen munkára-és elsösorban hova, melyik államba.

Találkoztam jamaicai-val, akit labor certificate-val hoztak ide, utána green card-ot kapott. New York állam toborozta public munkára.

Meglepö, hogy az USA emigrácio szerte a világbol toboroz munkaeröt, de ezt a civilizáltabb országokban (pld. Europában) nem tudják az emberek. A vizum lotto is igy volt, csak (!) 1000 nemet, de csaknem 10 ezer nigériai nyert. (több, mint 1400 román is.........) tehát föleg az afrikai országokból jönnek -jöhetnek emigránsok. Itt aztán nem veszed észre, hogy ki érkezett rabszolgaként, vagy ki jött a mult héten Csad-bol. Angolul tök jol beszélnek, és azonnal benn vannak a fekete kommunitiben-minden támogatással.
Előzmény: boomerangtv (1667)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1672
furcsán hangzott a dolog, elismerem, de tegyél probát.
Menj be egyszer a szabadalmi hivatalba, és akár a kompjuteren akár a file keresöben minden szabadalmat megnézhetsz, lekopiázhatod. Hát pontosan arra van a szabadalmi hivatal, hogy invesztorok bemehessenek és kiválaszthassanak találmányokat, amikre rámennek és esetleg invesztálnak, részvényeket nyitnak rá stb....
Nos nincs kizárva, hogy csak amerikai mehet be és invesztálhat. A világ bármelyik szabadalmi hivatalába bemehetsz és turkálhatsz.

A világra szolo védettség drágább--és a gyakorlat szerint kedvezötlenebb, ugyanis ha a védettség ki van terjesztve worldwide , akkor a szabadalmat transzferálják a világ összes szabadalmi hivatalába, tehát akkor a japán Japánban nézheti meg, és nem kell ide kiutaznia.

Elég ha beütöd az internet search engine-be az érdekelt cimszót, key word-ot, akkor már itt is megkapod a szabadaolm nevét és számát (összes ID) ami alapján bemész a hivatalba és kikeresed, megnézed miröl van szó.

A szabadalmi védettség elég gyenge. Az ötletre magára és a részletekre is kiterkedhet, de ha te lényeges változtatásokat eszközölsz, akkor már nem védett.
És ha védett is--kitörölhetjük vele, nem tudod kontrollálni, hogy valahol Indonéziában gyártják-e vagy sem. Ha nem adják el itt, sosem tudod meg.
Előzmény: tormatorzsa (1670)
tormatorzsa Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1671
EB-5 immigrant investor visa draws foreign cash

By Greg Siskind


Greg Siskind
Congress created the EB-5 immigrant investor visa category in the Immigration Act of 1990 in the hopes of attracting foreign capital to the United States and creating jobs for American workers in the process. The overall advantage of the EB-5 visa category is that it allows the beneficiary to engage in commercial enterprise anywhere in the U.S. subject only to some restriction in the pilot program targeting certain areas. There are 10,000 visas available in the category each year, one-half of which are reserved for people who participate in a pilot program option designed for targeted investments in approved regional areas.

An applicant for the EB-5 visa must file Form I-526, Immigrant Petition by Alien Entrepreneur with the appropriate regional U.S. Citizenship and Immigration Services.

There are three basic requirements for the EB-5 visa: First, the alien must establish a business or invest in an existing business that was created or restructured after November 19,1990; second, the alien must have invested $1 million ($500,000 in some cases) in the business; third, the business must create full-time employment for at least 10 U.S. workers.

There are three ways of meeting the requirement for a qualifying business: The creation of an original business; the purchase of an existing business with simultaneous restructuring or reorganization such that a new commercial organization results; or the expansion of an existing business created after November 1990 through the investment of the required amount and the creation of 10 new jobs.

Any for-profit entity formed for the ongoing conduct of lawful business may serve as a commercial enterprise, including sole proprietorships, partnerships, holding companies, joint ventures, corporations or business trusts. A holding company with its subsidiaries would also qualify if each subsidiary is engaged in the active conduct of business.

Noncommercial activities, such as home ownership, do not qualify. Also, the alien must be actively involved in the business, and cannot be a passive investor.

What types of investments meet the requirements for the EB-5 investor?

The investment can be in the form of cash, equipment, inventory, other tangible property, cash equivalents and indebtedness secured by assets owned by the alien provided that he or she is personally and primarily liable and the assets of the new commercial enterprise are not used to secure any of the indebtedness. The definition specifically excludes capital acquired by unlawful means.

How much investment is required to be an EB-5 investor?

The basic investment amount is $1 million. The required investment is $500,000 for a business established in a "targeted employment area." Targeted employment areas include: Rural areas, defined as any area other than one within a metropolitan statistical area or within the boundary of a city or town with a population of 20,000 or more; and areas having an unemployment rate that is at least 150 percent of the national average.

For a pilot program investment, the threshold is a $500,000 capital contribution to a designated Regional Center, which allocates portions of the capital in the form of business loans to small business within the targeted area.

How may the EB-5 Investor invest in a qualifying new enterprise?

There are several ways an EB-5 applicant can qualify by investing in a new enterprise. The EB-5 investor can create an original business purchase an existing business or expand an existing business. Investment in an existing business must result in a substantial change in the business' net worth or number of employees by at least 40 percent. The EB-5 investor must meet the required investment amounts of $1 million. Furthermore, the EB-5 investor must demonstrate that the investment capital was obtained form a legal source and the required capital is at risk for investment purposes.

What evidence is required for an application for the EB-5 investor investing in a new enterprise?

The EB-5 investor should provide evidence of creation of a new enterprise, or investment in an existing enterprise including, but not limited to the following: Articles of incorporation, partnership agreements, organizational documents; evidence of lease agreements for the qualifying enterprise; state business licenses; evidence that the required amount of capital has been transferred; evidence that investment has resulted in the substantial increase of net worth; documentation of sources of capital; documentation of intent to invest or actual commitment to invest capital; and documentation of assets purchased or transferred from abroad for the qualifying enterprise.
Előzmény: zoomen (1669)
tormatorzsa Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1670
Ellenkezöleg- a szabadalmi hivatalokba szabad bejárása van bárkinek--például a japánok-kinaiak ki be járnak a szabadalmi hivatalokban--tanulményozzák a dolgokat aztán hazamennek és kisebb nagyobb modositással elkezdik gyártani-alkalmazni a találmányt.

Na ne... akkor minek a hivatal?
Mondom én csak a copyright-ot ismerem, az igen világos és szigorú. Nem tudom elképzelni, hogy te beadsz egy találmányt és azt egy másik fél csak úgy megkapja... hazaviszi...
Nevetséges.
Előzmény: Törölt nick (1666)
zoomen Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1669
"""""""""""""""""zöld kártyáért, 1millió dollárért kell befektetni, vagy fél milláért visszamaradt térségbe, pl. mezőgazdaság Alabamába (99% fekete lakosság.)

ha kell van egy bevándorlási ügyvéd ismerősöm, az ügyvéd (született) amerikai, a felesége Újvidéki v. ilyesmi a volt Jugoszláviából.

beszél magyarul, van honlapja, és kb, 100 dollár a tanácsadás.(most jól jársz csak 17500 ft.

könyvelő ismerős is van 100% megbízható és beszél magyarul.

udv""""""""""""

Érdekelne azért az honlap!
Előzmény: business (1661)
zoomen Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1668
Köszi a választ mindenkinek. A Kanadai dolgot még megfontolom!....
boomerangtv Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1667
Hogy lehet munkát vállalni Amerikában? Itthon kell vízumért folyamodni, vagy ki kell menni és olyan munkáltatót szerezni aki igényel neked vízumot? miből van most hiány az államokban, minek érdemes tanulni (ápolón kívül)?
Előzmény: Ram-Tam-Tam (1665)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1666
igen, igazad van, a döntés a fontos. És vannak akik el tudják ezt dönteni már kiskurukban is, de vannak akik csak 2 hét ittlét után.

Valoban sok belelkesült kivándorolni akaro fordul vissza, a kinnmaradáshoz egy erös eltökélt szándék kell.

Persze a szándékhoz valami tehetség vagy képesség is kell. A kérdezö tehetsége (?) talán az 56 utáni idöknek felelne meg. Ma már többre van szükség itt is.

Én csak egy dolgot ragadok ki most, ezek a találmányi dolgok igazi magyar álmodozások. találmányi ügyekben, korábban Europában is, itt is jártas vagyok.

Ha valakinek vannak jó ötletei, találmánynak is gondolja--hát azért ehhez magasabb szinvonal kellene, mint a kedves kérdezönek van. Egyáltalán eldönteni, hogy egy ötlet talélmány - e vagy sem egy igen nagy feladat. A gyakorlat alapján a kisemberek olyan álmai ezek, mint a kislányok filmszinésznöi álmai.

A leirtak alapján a kérdezönek nagyon kevés fogalma van a találmányok adta lehetöségekröl. Itt nem maga a taláélmány szabadalmaztatása a kérdés. Attól hogy valamit szabadalmaztatnak, attol egy fillér bevétele sem lesz, lehet. Ellenkezöleg- a szabadalmi hivatalokba szabad bejárása van bárkinek--például a japánok-kinaiak ki be járnak a szabadalmi hivatalokban--tanulményozzák a dolgokat aztán hazamennek és kisebb nagyobb modositással elkezdik gyártani-alkalmazni a találmányt. Évekig tarthat a pereskedés és ha el is vesztenék, a cég közben bankrottra tesz magát és sosem fizet senki egy fillért sem--közben legyártottak belöle milliokat.

Tehát a szabadalmi védettség csak belsö védettséget jelenthet, hogy amerikai vállalat nem alkalmazhatja stb...
Előzmény: Ram-Tam-Tam (1665)
Ram-Tam-Tam Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1665

 

Szerintem a fö kérdés valójában az ,akar-e változtatni egyáltalán az életén.

Konkrétabban tényleg akar-e utazni vagy csak fantáziál?

Mennyire kötödik a családjához az otthoni dolgaihoz az sem mellékes.

Láttam olyat ,hogy valaki kint volt 2 hetet aztán amilyen gyorsan tudott váltott is repjegyet haza mert rájött ez nem az ö világa. Az utolsó napokban már arról álmodozott ,hogy de jó is lessz otthon a panelkában a saját ágyában.

Letölti a doktor hause összesset és ki sem mozdul otthonról.

Valami meg majd csak lessz.

 

"az angol"

 

Nem megy neki az angol nagy dolog. De valamit valamiért.

Akkor nem a vezérigazgatói székben kezdi világos.

Mosogat pincérkedik bankettel és??

De kint van és tapasztal. S amilyen talpraesett addig jut.

 

Sok embert ismerek aki egy kukkot nem tudott amikor elindult és most köszöni szépen jól van s megtalálta a helyét.

 

Az sem biztos ,hogy annyira ragaszkodni kell az USA hoz.

 

Ott van pl ausztrália. Az is egy tök jó hely és oda könnyebb kijutni.

Lehet a végén még jobban is tetszene az a hely.

 

Előzmény: tormatorzsa (1657)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1664
igazad van, aki letiltja az menjen a fenébe, azzal barátkozunk, aki nem tiltja le. Én a szabadság országában nem bujkélok és sötétben bujkálokkal nem tárgyalok.
Előzmény: tormatorzsa (1659)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1663
Használt ruhát is veszel? :)
Előzmény: business (1661)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1662
Kanadában erröl nem tudnak.

Érdekes.
Előzmény: business (1660)
business Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1661

legalábbis dolgoznak rajta

 

 

zöld kártyáért, 1millió dollárért kell befektetni, vagy fél milláért visszamaradt térségbe, pl. mezőgazdaság Alabamába (99% fekete lakosság.)

ha kell van egy bevándorlási ügyvéd ismerősöm, az ügyvéd (született) amerikai, a felesége Újvidéki v. ilyesmi a volt Jugoszláviából.

beszél magyarul, van honlapja, és kb, 100 dollár a tanácsadás.(most jól jársz csak 17500 ft.

könyvelő ismerős is van 100% megbízható és beszél magyarul.

udv

Előzmény: zoomen (1654)
business Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1660

próbálkozz Kanadával, mátol nem kell vízum, és segítik a letelepedést.

http://index.hu/politika/kulfold/kan775/

Előzmény: zoomen (1654)
tormatorzsa Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1659
Nem yudom miért "issue" ez. Ha valaki titkolni akarja az az ö dolga. Aki meg nem, az is.
Előzmény: Törölt nick (1658)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1658
nem ertem minek kellene megvaltoztatni az e mail cimet. Nekem evek ota ugyanaz, csak azert változott meg, mert az IBM -et atvette az att es utana meg servert váltopztattam.
Az e mail programmokban van lehetöseg arra, hogy letiltsal valakit vagy csak ayoktol kaphass, akiknek a cimük benn van a listadban. Nos semmi veszely nincs, csak ripacskodás az egász--ismerek néhány ilyen kis bunyevacot a környlkben, akik letiltották a telefonjukat--miközben örülhetnének ha valaki felhivja öket.
Előzmény: break (1653)
tormatorzsa Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1657
Szép az ambició, de ahogy látom túl sokfelé orientálódsz. 27 éves vagy és 20 munkahelyed volt. Nem sok ez egy kicsit.
Az angol. Egy bizonyos szintet el kell érjél mert akkor a mexikóiak között telálod magad. Nem lebecsülés ez, mert a mexikói nagyon szorgalmas.
Nagyon komoly kell legyen a találmányod, hogy azt szabadalmaztatni lehessen és pénzt is lehessen vele csinálni.
Nem tudom, hogy ez a nemzetenkénti szabadalmaztatás ez ül-e. Én csak a copyright törvényt ismerem.
Nem papolok tovább.
Tanulj MEG angolul. Aztán valamelyik kurrens szakmádban találsz helyet.
Előzmény: zoomen (1654)
Ram-Tam-Tam Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1656

 

A sajnost meg felejtsed el gyorsan mert azzal bécsig sem jutsz el.

 

8))

Előzmény: zoomen (1654)
Ram-Tam-Tam Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1655

 

" de folyamatban a felylesztés."

Akkor egy kicsit fejleszd a magyarodat is fejlesztés elipszilonnal. SataFaka???

 

Egyébként nem értem mit turázol ezen annyit.

 

Lovéd van az utazásra??

Eldöntötted ,hogy tényleg ki akarsz menni???

Na ha igen akkor ne sz*rozzál.

 

íratkozzál be mondjuk egy nyelvsuliba bérelj egy kecót aztán nyomás.

A többi ugyis ott fog kiderulni jó-e neked vagy sem.

 

Ha nemjó visszamész kárpátiába ha tetszik akkort meg kintragads.

 

Ennyi. Ne agonizálj annyit mert nem éri meg!!!

Előzmény: zoomen (1654)
zoomen Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1654
Nade most komolyan! Szeretnék kijutni Amerikába!!!!
Ott több esélyt látok a boldogulásra mint itthon.

Sajnos mint írtam az angol tudásom még gyenge, de folyamatban a felylesztés.

Amvel jelenleg foglalkozom: Ipari alpinista vagyok. (tehát kötélen lógok és dolgozok egész nap) van szakmunkás végzettségem (Bádogos szak) dolgoztam sokat az építőiparban, tetőfedő, tetőszigetelő, bádogos, ács, területeken. -Minden ami a magasban van-. Ebban van gyakorlatom.

Még:

Dolgoztam vendéglátásban egy pár évet. Felszolgálló, pultos, mixer. van tanfolyami végzettségem,is ezekről, de gondolom ez kint semmit nem számít....

Van hajós-pincér tanfolyami végzettségem is. Mikor vizsgáztam aztmonták tanuljam még az angolt, és ha jól megy keressem meg őket, tudnak adni munkát! Tudom a hajós életből nem sokat látnák amerikából, csak gondoltam megjegyzem ezt!

jelenleg vagyok 27 éves (fiatalember) volt már több mint húsz munkahelyem. edddig mindig talapra tudtam állni, és tudtam alkalmazkodni. Ez szerintem kint is menne!

idén Szeretnék egy fotós tanfolyamot végezni, mert nagyon el kezdett érdekelni,
meg egy weboldal készitő tanfolyamot, és létrehozni weboldalakat.

Szóval ha kijutok, ezekből tudnák annyi pénzt szerezni hogy meg tudjak élni. szállás..kaja...ruha..egyéb létszükségletek....

DE AZ IGAZI OK AMIÉRT KI SZERETNÉK ODA JUTNI:

Mert mint mindenkinek nekem is vannak állmaim, amikben hiszek, és meg szeretném valósítani !!!!

Az álmaimfól nagyon rőviden: feltalálói, tevékenység.....inventor's activity....

Van egy csomó ötletem, amiket szbadalmaztatni szeretnék, és megvalósítani! vagy megvalósíttatni ! Ez utóbbi fontosabb.

Egy ötletembe keztem bele itt magyarországon, nem fogadta el a szabadalmi hivatal a bejelentésem, ugyhogy anyiban hagytam az egésszet. Folytathatnám ha akarnám, de nem akarok már pénzt beleáldozni ebbe az ötletembe.

Van több ötletem! a Legfontossabb dolgok amik ezeknek az ötletek megvalósításához kellenek sajnos nincs nekem. legalábbis kevés :-(

PÉNZ PÉNZ és PÉNZ

ha van egy jó ötlet amíből tényleg lehetna gazdaságilag hasznot húzni akkor azt nem elég magyarországon levédetni!!! Több országban kell levédetni. Ez meg nagyon sok pénz! Magyar szabadalom éves díját meg tudom fizetni, de ha mondjuk 15 országban akarom egyszere levédetni azt ha 1005 évig élek és dolgozom akkor se fog menni! TEHÁT KELL NEKEM SEGÍTSÉG!!

Nekem van az ötletem, működő prototipust azt meg tudom csinálni(bizonyos ötleteknél az se mert anyira költséges) be tudom jelenteni a hivatalba a TÖÖBIHEZ VISZONT SEGÍTSÉG KELLL!!! Egy cég, vagy magánszemély, vagy nemtudom mi. De egyedül nem tudom megcsinálni az tuti!!

Én itt magyarországon utánanéztem a dolgoknak, hogy hogy működik , beszéltem emberekkel, feltalálókkal, egy két kisebb céggel.

ARRA JUTOTTAM:

Nem lehetetlen DE nagyon nehéz itt jutni valamire ezekkel!
Nagyon kevés a segítség az állam felőll , egyéb hejekről is. Nagyobb cégek nem állnak nagyon szóba csak olyan valakivel, akinek már van pontosan kidolgozott üzletiterve, szabadalmi bejelentése, működő prototipusa. Igaz a világon bárhol így reagálnak a nagyobb cégek. De talán Amerikában egy kicsivel nagyobb az esély hogy egy ötletből végre legyen is valami. És ne vesszen el a homályba, csak azért mert a feltalálónak nem volt elég péze, meg kapcsolata aki segíteni tudta volna:

Ebben nem vagyok biztos de például úgy tudom Amerika az egyetlen ország a világon ahol lehet szoftver szabadalmat létrehozni. Máshol azthiszem ez nem lehetséges(de ez már lehet megváltozott)

Ebből is én arra követketetek! Hogy Amerikában több az esély hogy jussak végre valamire!
Én ott töb esélyt látok. Nagyobb nyitottságot az új dolgokra, És anyagi tőkében sem szenved hiányt az ország. Legalábbis gondolom én.

Szóval ennyi! Szeretnék Abból élni amit legjobban szeretek csinálni! Alkotni!..valami nagy dolgot....
Ha tudtok valamiben segíteni akkor örömmel várom a válaszokat.
Ide a fórumba vagy a spamm levelekkel tel emailcímemre !

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :- ) :- ) :-) :-)
break Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1653
"beszarni egy e mail cim miatt azért nem kell."

Valoban nem. De peldaul azok akik nem szeretik surun valtogatni az email cimuket azok vigyaznak arra, hogy csak annak adjak ki akivel tenyleg akarnak emailezni. Elvben igaza van tormatorzsa kolleganak is, hogy nagyon egyszeru es gyors uj email cimet csinalni. Ugyanakkor minel tobb email cimed van annal tobb idobe kerul azokat ellenorizni, hogy jot-e uj izenet. Persze, lehet kombinalni, hogy a kulonbozo email cimek egy helyre gyuljenek. De mindezek koordinalasa ido es energiaigenyes. Van akinak az, hogy tudjon levelezni ismeretlenekkel nem annyira fontos, hogy ezt a procedurat vegi csinalja. Peldaul FR2 a kezdetek ota ugyanazt az egy szem nicket hasznalja, es feltetelezem, hogy az email cime is eleg stabil. En is igyekszem erre torekedni. (Illetve en hasznaltam a break2-t egy ideig, mert a sima break-nek elkeveredett a jelszava egy par evre.) Az egy nickes beszelgetes masfajta hozzaallast feltetelez, mint az aki nem banja ha neha kitiltjak, mert ujrakezdi mas neven. Vermerseklet, energia, kedv kerdese csupan.

Tehat a konkret email cimek erteke mindenkinek mas. Van akinek o'cso, van akinek feltett kincs.
Előzmény: Törölt nick (1648)
zoomen Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1652
FIGYELJEN MINDENKI! Azér annyira hülye nem vagyok hogy a saját személyes emailcímem rako ki egy fórum oldalra!!!!!!!!!!!

Ez a zoomen@gmail.com direkt egy ilyen emailcim. Ezt szoktam megadni ha regisztrálok valahová, vagy nyilvános helyre kell feltenni az emailomat. Ez mát teljessen tele van spam levelekkel. De nem baj. Inkább ez legyen tele mint a sajátom. Egyébként sajnos a sajátomra is érkezik spam(egy kevéske) sajnos valami spamm gyártó megszerezte,Pedig vigyáztam hogy nehogy...hát mégis.

De spammerek zoomen@gmail.com ide bátran, van még itt hely! ....!!!!:-)

Egyébként gmail emailcímet 45 másodperc alat el lehet készíteni, és több mint 6000 MB hej van rajta. Szóval nem kell ám mindenkinek magadni a személyes emailt, jobb inkább előbb egy ideglenes email címet megadni :-) :-) :-)

egyébként MSN címem is lessz nemsokára egy ideglenes is, mer ott is nem árt különválasztani a barátokat, és azokat akikel msneltem egyszer, és megvan a címem, és egyfolytában irogat mikor én nem akarok válaszolni..Ez vannn... ilyen az internet!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1651
Ne vegyel mindent magadra Ragika. Tudod ez stormnak szolt, tudod o egy teljesen mas nick, nem te...
Előzmény: tormatorzsa (1649)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!