Nem kaphatunk meg az élettől mindent, amire vágyunk. Vagy tudunk így is örülni az életnek, vagy boldogtalanok leszünk életünk végéig.
Szója
Nem erőszakolom rá senkire az én táplálkozási szokásaimat. Nem kívánok állati tetemeket enni. Ha más ilyesmivel akar jóllakni, szíve joga. A kedvesem is mindenevő. Soha eszembe nem jutna leszoktatni a húsról, mert tudom, hogy hiányozna neki. Viszont megeszi a szójás töltöttpaprikát, mert nincsenek előítéletei, és miután megkóstolta, rájött, hogy finom. :-)
:) az igazság az, hogy ... írnám én, meg mondanám is de nem teszem, nem szeretek vitába szállni az 'én úgy is többet tanultam mint te' tipusu emberekkel ... inkább igazat adok... szójás 'kajmános' töltöttpaprika meg niagara képeslapon forever !! :)
:) "pont olyan mint a húsos csak szójából" ... azt hiszem ezzel nem nagyon győznél meg egy olyan embert (pl engem) aki evett már igazi húsból készült (!!!) töltöttpaprikát... ezekről a 'pont olyan mint... csak ...' dolgokról az a véleményem, hogy soha ne használj olyasmiket amik 'pont olyanok mint az igazi, csak...' használd mindig az igazit ... persze ez teljesen szubjektív nézőpont...aki meg szójával és kajmánnal :) szereti egye azzal ...
:) kicsit olyan 'hencegjünk az oviban' deja vu féle érzésem van ettől a mondattól... az én apukám meg különben is bokszoló ... igen, te biztosan sokkal többet tanultál ... :)
:) firtatnám, hogy ha nem a külső jegyei miatt tartod csúfnak akkor mi a fészkes fenéért ... de nem vagyok firtatós kedvemben :) szóval nem firtatom.... jobb volt a te végszavad maradjunk abban :-)
:-( ej ej .. folyton a korodra hivatkozol, hogy bizony milyen öreg vagy már, most meg úgy beszélsz mint egy tizenéves oktondi fruska ... "brutálisan csúf" ?? talán egy kéthetes oszladozó vizihullát illetnék ilyes jelzővel, de egy fiatal lányt, akinek számodra talán szokatlan (hazájára, népére jellemző) vonásai vannak ?!... de még ha csúfnak is tartod kereshettél volna finomabb szavakat is ennek kifejezésére - kellően gazdag nyelvünkben bizonyára találtál volna ... ej ej plély ... sokat kell még tanulnod ...