Keresés

Részletes keresés

eksön_ Creative Commons License 2001.02.12 0 0 343
Sajnálom, de még mindeg nem érted. A pedofília nem olyan megfoghatatlan, mint a homoszexualitás, hanem egy pszihikai betegség, ismert kórképpel.

Ez olyan különbség, amivel nem lehet felelőtlenül játszani.

A szexuális érdeklődések egy csoportja, irányultság, amit valóban nehéz mefejteni, más részük viszont kóros jelenség, amiket már elég jól megfejtettek, bár gyógyításuk kevésbé sikeres, de azért vannak eredmények. Persze ezek közül is csak azok gyógyításának van értelme, amelyek ön vagy közveszélyt jelentenek, vagy az adott személynek valamiért kényelmetlenek.

Előzmény: Alfred (342)
Alfred Creative Commons License 2001.02.11 0 0 342
Én csak játszottam, de ti pont úgy reagáltatok rá, mintha bármi rosszat írtam volna a homoszexuálisokról.
A pedofília pont annyira megfoghatatlan, mint a homoszexualitás. Sőt, semmilyen szexuális irányultságot sem sikerült eddig megfejteni.
Ez van.
eksön_ Creative Commons License 2001.02.11 0 0 341
Kösz, látom te is megerősíted.

Másrészt a pedofília és a homoszexualitás összemosásá ósdi trükk. Közismert, hogy a gyermekek elleni erőszakok 90%-át saját családjukon belül követik el, heteroszexuálisok.

Előzmény: pandora maas (338)


eksön_ Creative Commons License 2001.02.11 0 0 340
Tévedsz a pedofilia betegség, stabil, ismert kórképe van. A nekrofíliáról fogalmam sincs.

de ez sem változtat azon, hogy míg a pedofíliának lehetnek káros hatásai (nagyon súlyosak is) a homoszexualitásnak ilyen hatása nem ismert.

Előzmény: Alfred (336)
denehez Creative Commons License 2001.02.11 0 0 339
nagy vagy. es turelmetes.
Előzmény: pandora maas (338)
pandora maas Creative Commons License 2001.02.11 0 0 338
szerintem van kórtörténet pl a pedofília esetében, de nem ez a lényeg. és nem is az a lényeg, hogy a pedofíliát valahogy mindenki összeköti a homoszexualitással. (holott heteroszexuális és homoszexuális vonalon is találkozni pedofil emberekkel, s ettől még nem azonosítjuk a heteroszexualitást a pedofíliával. és erre lehet azt mondani, hogy de én annyi homokos pedofilról hallottam a hírekben, és sokkal kevesebb normális homokosról, s ez is elfogadható, csak annyi a különbség, hogy a "normális" homoszexuálisok nagy részenem látszik. ki akarna ott látszani, ahol ha szerencséje van, nem verik már meg, de azért kiközösítik, vagy ha azt nem is, de összesúgnak a háta mögött, azért kicsit mereven beszélnek vele, meg hát egyáltalán, hogy kell kezelni a homoszexuálisokat, hogyan viselkejek egy olyannal, mi lesz ha elkapom a buziságot, mi lesz ha aidses és még ki tudja mennyi szar betegséget hordozhat, úristen, hát kell ez nekem, s különben is, hogy néz ki (már akiket láttam ugye eddig filmeket ám róluk, ilyen színes ruhákban járnak és marhára feltünőek, orgiáznak a transzvesztita bárokban, meg ki tudja miket csinálnak még, jobb is, hogy nincs a közelemben egy sem. persze, azt nem tudom, hogy a szomszéd néni leszbikus. egyébként tanárnő mondjuk és tanítja a gyerekemet, és a gyerek nagyon szereti. azt sem tudom, hogy a főnököm buzi. pedig milyen helyes pasi. de nem tudom róluk, mert nem fognak előbújni azért, hogy utána beléjük rúgjak, vagy csak simán ne tudjak velük mit kezdeni. így aztán továbbra sem tudom, hogy milyenek a homoszexuálisok, illetve dehogynem tudom, kimennek az utcára és propagálják a melegségüket, persze, legyek én is meleg, na még csak az kéne, ott vannak a tévéhíradóban, megrontották a gyerekeket, pedofílok hát persze, az ha valaki nem a gyermeknemzésre nyomul, az már persze, hogy perverzió, betegség. mi más. meg sem fordul a fejemben, hogy azért mennek ki az utcára, hogy egyszer egy évben ők is kint legyenek a heteroszexuálisokkal együtt.) nem akartam így belemelegedni, pusztán egy megfontolandó eszembe jutott.
az a lényeg, hogy senki ne higyje azt (itt most Alfredre és nagy volumenu hozzászólására gondolok persze elsősorban, de azért más is belefér), hogy amiért az ellentábor egyik tagjának három mondatát megcáfolja (vagy legalábbis úgy tesz), akkor ezzel megoldja a "problémát" és bebizonyítja, hogy a homoszexualitás igenis betegség és hogy perverzió meg más hasonló finomságok.
Előzmény: Alfred (336)
Cseresznye Creative Commons License 2001.02.11 0 0 337
Ismered azt a mondatot (elég rég mondták már), hogy minden ember szabad, egészen addig, amíg valamely tettével egy másik ember szabadságát nem sérti? (Nem szó szerint így volt, de kb. ez volt az értelme.)
Előzmény: Alfred (336)
Alfred Creative Commons License 2001.02.11 0 0 336
eksön_:
"A homoszexualitás nem betegség, csakúgy mint egy csomó az átlagtól eltérő egyéb magatartásforma, vagy testi adottság, vagy szociális interakció sem.

Negatívan is bizonyítható, hogy nem betegség. nincs kórtörténet, nicsennek közös kiváltó okok vagy kórokozók, tehát nincs stabil kórkép.

Egyébként ilyen alapon mindenki beteg, hiszen, valamiben mindenki eltér az átlagtól. Szerintem gyógyítsunk meg mindenkit. legyünk egyformák, aki meg nam akar azt gyűlöljük."

A pedofília nem betegség, csakúgy mint egy csomó az átlagtól eltérő egyéb magatartásforma, vagy testi adottság, vagy szociális interakció sem.

Negatívan is bizonyítható, hogy nem betegség. nincs kórtörténet, nicsennek közös kiváltó okok vagy kórokozók, tehát nincs stabil kórkép.

Egyébként ilyen alapon mindenki beteg, hiszen, valamiben mindenki eltér az átlagtól. Szerintem gyógyítsunk meg mindenkit. legyünk egyformák, aki meg nam akar azt gyűlöljük.

A nekrofília nem betegség, csakúgy mint egy csomó az átlagtól eltérő egyéb magatartásforma, vagy testi adottság, vagy szociális interakció sem.

Negatívan is bizonyítható, hogy nem betegség. nincs kórtörténet, nicsennek közös kiváltó okok vagy kórokozók, tehát nincs stabil kórkép.

stb.

Egyébként ilyen alapon mindenki beteg, hiszen, valamiben mindenki eltér az átlagtól. Szerintem gyógyítsunk meg mindenkit. legyünk egyformák, aki meg nam akar azt gyűlöljük.

Előzmény: eksön_ (56)
Cseresznye Creative Commons License 2001.02.11 0 0 335
Megintcsak rá kell jönnöm, hogy családom mennyire eltér az átlagostól. Nekem első meleg ismerősömet az anyám mutatta be. Ő már tudta a srácról, hogy meleg, én még kb. egy évig nem. Amikor én és testvéreim megtudtuk mi a nagy helyzet, én már elmúltam 18, a húgaim viszont még nem.
A srácot ezután is ugyanúgy szerettük mint eddig, anyánkkal sem lett semmi problémánk, egyikünkből sem lett leszbi a hallottak hatására. (Miért is lett volna?)
Azóta megismertem még néhány meleg fiatalt (és kevésbé fiatalt). Nincsenek kevesen. Tapasztalataim szerint mindenkinek van egy pár homoszexuális ismerőse, csak egyesek viselkedésük alapján nem ébresztenek akkora bizalmat embertársaikban, hogy azok bevallják nekik melegségük tényét.
A homofóbok itt a törzsasztalon arctalanul fikázhatnak bárkit, de milyen kínos lehet, ha IRL szidnnak egy embercsoportot, melynek tagjai lehet, hogy épp velük szemben állnak, csak ők ezt nem tudják...
Előzmény: patrac (72)
Cseresznye Creative Commons License 2001.02.11 0 0 334
nobodybuilder!

Miben nyilvánul meg az intoleranciád? Csak mocskolod a melegeket, vagy esetleg meg is vered őket csupán azért, mert máshogy élnek mint Te?

A vegetáriánusokat ne verjük meg? Saját szabad akaratukból nem esznek húst, pedig minden normális családban azt mondja anyuci, hogy meg kell enni a husit, csak akkor kapsz csokikát.

Lehet, hogy lerágott csont, mégsem tudtam szó nélkül elsiklani a hozzászólásod fölött.

Előzmény: nobodybuilder (39)
http Creative Commons License 2001.02.10 0 0 333
Állj!
"Egy gimnazista pedig nem olyan képlékeny, mint te azt gondolod, neki már kialakult a nemi identitása,..."
Te Daggotát logikai csúsztatással vádoltad.

Olyan nincs, hogy kialakult. Volt egy pillanat, amikor elkezdett kialakulni, és volt egy másik millió részre fölbontható pillanat, amikor már kialakult. Ez egy folyamat. Amit te most egyetlen végzetes pillanattá, a 'kialakult'-tá mosol össze. Ez egy ordináré logikai csúsztatás.

Figyelj a saját logikádra is!

Te a folyamatot mostad össze egyetlen pillanattá, a kialakulttá.
Hogyan alakult ki?
Nem lehetséges, hogy a csőcselékdemokrácia áltolarenciája rátett egy-két lapáttal, úgy folyamatában?

És ennek te bedőltél? Hogy a felnőttek a maguk vélt szabadságáról beszélnek, belevetítve-elfeledkezve a fiatalokról....

Messzire vezet ez a kérdés. Ha én meleg lennék, akkor is megpróbálnám tárgyilagosan végiggondolni.

Üdvözlet....

Előzmény: Antonick (289)
pandora maas Creative Commons License 2001.02.10 0 0 332
hát a te gyerekedet sem irigylem azért. de ez csak zárójeles megjegyzés volt. mintha nem is mondtam volna.
Előzmény: TC2 (331)
eksön_ Creative Commons License 2001.02.10 0 0 330
Mi a garancia a mai örökbefogadási rendszer mellett, hogy nem pedofil fogja örökbefogadni a gyereket? Ha erre válaszolsz már meg is van a kérdésedre a válsz. Na ugyanaz a garncia két meleg esetében is. de már a fölvetésedből is látszik, hogy nem igen vagy tisztában az örökbefogadási eljárással.

Érdemes kicsit körüljárni valamit, mielőtt véleményezzük.

Egyébként ma sem kizárt hogy meleg fogadjon örökbe, csak éppen ezt nem kell megemlítenie a gyámhivatalban. Két meleg viszont nem fogadhat örökbe, és et diszkrimináció.

És ha egy meleg maga nez gyereket, aztán magához, meg az élettársához veszi, akkor csapjon le a gyámhivatal és hurcolják a gyereket intézetbe, nehogy a gyerek meleg legyen?

Ugyanez van a fölviálgosítással is. Ha hajlandó lenne valaki ésszel végigondolni, semmi kivetnivalót nem találhat benne, ettől a gyerekek legfeljebb toleránsabbak lesznek, de melegebbek biztos nem. Vannak azonban akik csak akkor toleránsak a melegekkel szemben, ha a téma nem merül föl. ha viszont a homoszexualitás fölmerül, akkor az már a "de" kategória.

Előzmény: Yoo (304)
eksön_ Creative Commons License 2001.02.10 0 0 329
Nem vagy kikiáltva semminek, és az ilyen topikok általában arra valók, hogy érveljünk.

A te álláspotod azért illik nehezen ide, mert érzelmi alapon utasítod el a homoszexualitást, és gyakorlatilag az összes ezzel kapcsolatos észérvet figyelmet kívül hagyod.

Ezen nem változtat az olyan kezdetű nyilatkozat sem, hogy "nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal, de...".

Nem várhatod el, hogy ha valakit egy olyan állapotért hátrányosan különböztetenek meg, amiről nem tehet és ráadásul senkinek sem árt vala, továbbá senkinek semmi köze hozzá, hálás legyen az ilyen fajat türelemért.

Be kellene látnod, hogy egyetlen jog sem amit maguknak követelnek (és mint mondtam, valójában meg is illeti őket, csak az érvényesítésüknek szan gátat a közvélekedés) nem okoz hátrányt a többség számára.

Még egyetlen megjegyzés, amit már egy másik topikban is fölvetettem a téma kapcsán. Azt mondtad, a gyerek érdekében ellenzed az örökbefogadást, mivel ebből hátránya származna. A kirekesztésért a kirekesztett okolni igen nagy céltévesztés.

Előzmény: Yoo (326)
Your DEvil Creative Commons License 2001.02.09 0 0 328
Hát, igen van egykét durva dolog itt, ami finoman szólva is ostobaság. De, hát ez van. Ettöl függetlenül, nem tartom semilyen modon veszélyesnek a topic témáját érintő osztályfönöki órákat.
Előzmény: Yoo (326)
Yoo Creative Commons License 2001.02.09 0 0 326
Jaj, Devil, ahogy olvasgattam a mai termést, nem látom értelmét a vitának. Vannak értelmes homoszexuálisok is, csak itt nem jelentek meg.

Ez a szűznemzés nekem végképp betett, no meg az önigazolásként felhozott felesleges orgazmus. Hehe, nevetnem kell.

A csúcspont azt hiszem mégicsak az, ami itt a leszbikusok gyereknemzését felügyelő hetero társasalom kapcsán lett leírva.

Ez valami titkos, világméretű összeesküvés lehet.:))

Értelmetlen a topic, mert ha nem vállonveregető, egyetértő hozzászólásaid vannak, akkor mindjárt ki vagy kiáltva homofóbiás, korlátolt baromnak. Pedig as korlátoltságon tudnék itt egyesekkel vitatkozni, de minek.

Előzmény: Your DEvil (325)
Your DEvil Creative Commons License 2001.02.09 0 0 325
""Viszont megbocsáss, ha már felhoztad a témát, de soha, semmi szín alatt nem fogom elnézni, hogy homoszexuális párok (tehát egyneműek) neveljenek gyerekeket. Egyáltalán nem tudnám tolerálni, a gyerekek érdekében. Ebben tulajdonképpen meggyőzhetetlen vagyok.""

Ebben igazad van. Halvány fogalmunk sincs, milyen modon hat egy gyerekre, hogy szülei egynemüek.
Másrészt miért tegyünk ki egy gyereket társadalmi előitéleteknek? Van elég hetero pár akik örökbefogadásra vágynak.

Előzmény: Yoo (302)
koponyányi monyó Creative Commons License 2001.02.09 0 0 324
de az iróniától függetlenül:

számomra a szexualitás egy másik emberhez vonzódást beteljesítő kölcsönös intim kedveskedést jelent. ha alkalmunk adódik rá, hogy egymást szeressük, az az egymás iránti vonzalom miatt történik. ebből a szempontól, hogy melyik embernél ki a vonzalom tárgya, teljesen lényegtelen magának a szerelmeskedésnek a szempontjából. hogy lánnyal vagy fiúval, hogy vörös hajúval vagy zöld szeművel, ez mind fontos egyéni szempont, hogy kinek mi jelenti az erotikusat.

szaporodáshoz bőven elég volna megfelelő időben 3-4 aktus, egy életen át, gyakorlatilag szükségtelen hozzá az orgazmus is (most nagyon más kérdés, hogy nem egy ffi így is tekint a nőkkel való egyesülésre, a topikhoz ennek semmi köze).

csak sajnálni tudom, aki számára a heteroszex a sperma "célbajuttatását" jelenti. ez egyszerű üzekedés, nem pedig szexualitás. számomra aktus maximum egy különös része (bizonyos esetben betetőzése, de ez sem föltélen valami "csúcspont") egy kapcsolatnak.

Előzmény: koponyányi monyó (323)
koponyányi monyó Creative Commons License 2001.02.09 0 0 323
hát kedves centrifuga, nem tudom, ha egy fiúka, gumit húz a kukijára, vagy egy leányzó pesszáriumot rak a méhszájacskájára, esetleg valamelyikük hormonbogyót szed, esetleg bármely egyéb mechanikus vagy biokémiai módon gátolja a genitális aktus során a megtermékenyítődést vagy a pete beágyazódását stb. akkor milyen szaporodásról lehet beszélni?

a nem genitális szexuális aktusból pedig végképp elképzelni nem tudom, hogyan származhatna gyermek. esetleg kiskorodban nem olvastad az ifjúsági magazint? az orvos válaszolban benne volt, aggódó tizenévesek számára, hogy pölö az "ujjazástól" nem lehet vki állapotos.

nehéz, ezzel most szembesülni?

amúgy meg a két petesejt egyesítése gyakorlatilag éveken belül letudható rutin feladat. külön kis sztori volna, hogy a társadalom miért parázik annyira a géntechnológia fejlődésétől, de sejtésem szerint leginkább a nőknek (és a leszbikusoknak, ugye) a szaporodásuk fölötti kontroll megszerzése az, ami a fficentrikus gondolkodásmód és erkölcs számára megemészthetetlen.

biológiaóra mára befejezve

Előzmény: centrifuga (319)
Elephant Creative Commons License 2001.02.09 0 0 321
Ugyan Antonick, hagyjad szegényt. Mióta foglalkozunk mi ilyenekkel?
Előzmény: Antonick (320)
centrifuga Creative Commons License 2001.02.09 0 0 319
" miért kellene kevésbé "abnormálisnak" tartani a heteró szexet a homótól? a szexnek az esetek 90%-ban gyakorlatilag semmi köze a szaporodáshoz "

" hogyan állíthatod teljes bizonyossággal, hogy pl. két nő kapcsolatából nem születhet? "

Ti hol éltek, hogy a szaporodás alapjaival sem vagytok tisztában?

El kell ismerni, hogy két homokóra sosem fog gyereket szülni. Még jó.

Sárkány Creative Commons License 2001.02.09 0 0 317
Hozzáröffenék a dologhoz. Úgy, mint 2 iskolás fiju mamája.
1. A tudományos kutatások egyre inkább azt látszanak alátámasztani, hogy a szexuális beállítottság genetikailag, vagy legalábbis már a méhben meghatározódik. Valaki elfojtja (ami nem szerencsés, a pszichológusok biztos regényeket írhatnának róla), van aki nem. Nincs könnyű helyzetben egyik sem.
2. Egy gyerek, ha vmit titkolnak, nem beszélnek róla, annál jobban érdeklődik a dolog iránt. Nyilván nem kell teljes mélységig ismertetni a homoszexualitást, de tudjon róla hogy van ilyen, és ők sem a marsról jöttek. Így ha kamaszkorban (vagy később) kiderül hogy hasonló problémái vannak, nem kanyarít kötelet a nyakába, hanem igyexik beilleszkedni a társadalomba úgy ahogy tud, biztos szülői háttárrel.
Nem örülnék ha vmelyik fiammal ez történne, de elfogadnám és segíteném, abban a tudatban is, hogy az én nevelési és felvilágosítási hiányosságom kényszerítette ki belőle.

Elephant Creative Commons License 2001.02.09 0 0 316
Egy aranyos kis cikk a Magyar Fórumból.

Homoszexuális hirdetés a Köznevelésben
Szelektív másságtisztelet

Szunyogh Szabolcs, a Köznevelés című lap főszerkesztőjének a nevével néhány éve találkoztam először, amikor egy émelyítően hízelgő az élenjáró szovjet pedagógiát dicsőítő cikkekhez hasonló írást jelentette meg újságában izraeli élményeiről. Akkor a hivatalos minisztériumi lap állításaira válaszul idéztem abból a HVG által közölt ENSZ-felmérésből, amely szerint a magyar középiskolások tudása, felkészültsége és feladatmegoldó képessége jelentősen felülmúlja az izraeliekét. A magyar nacionalizmussal legkevésbé sem vádolható HVG-ben közzétett nemzetközi felmérés egyértelműen megmutatta, hogy az oktatás eredményességét tekintve Magyarország az élvonalban van, míg Izrael az alsó középszinthez tartozik. Tehát Szunyogh Szabolcs túlzó megállapításai az izraeli oktatás világszínvonalú eredményeiről teljességgel megalapozotlannak bizonyultak.
Néhány napja ugyancsak Szunyogh Szabolcs döntött arról, hogy a Köznevelésben megjelenthet egy hirdetés, amely a homoszexualitás népszerűsítésté célzó előadásokat ajánl a középiskolák számára. Amint a A Hét című tévéműsornak küldött leveléből is kiderült, Szunyogh Szabolcs tudatosan vállalta a hirdetés közlését, mert meggyőződéssel vallja, hogy a 14 év feletti, még kialakulatlan személyiségű fiataloknak fel kell kínálni a homoszexualitás választásának lehetőségét.
Szunyogh Szabolcs magyarázatából egyértelműen kitűnik, hogy az Oktatási Minisztérium hivatalos lapját, a Köznevelést egy olyan személy irányítja, aki már a gyermekeknek is ajánlható és normális magatartásnak tekinti az azonos neműek szexuális kapcsolatát. Érdekes ugyanakkor, hogy Izraelben - amit Szunyogh Szabolcs álmai országának nevezett - még a csupán felnőtt kapcsolatokat kereső homoszexuálisok is komoly diszkriminációnak vannak kitéve. Az izraeli közéletben megkerülhetetlen szerepet játszó vallási pártok például utálatos bűnnek tartják a homoszexualitás, és az ilyen irányultság felnőttek kényszergyógykezelését is szorgalmazzák. Igaz, ennek gyakorlati kivitelezése még nem történt meg, de a homoszexualitás iskolai népszerűsítésének felvetése Izraelben elképzelhetetlen.
Furcsa kettősség, hogy a másságellenes izraeli oktatást felmagasztaló Szunyogh Szabolcs Magyarországon a leghatározottabban kiáll a homoszexualitás gyermekek körében való terjesztése, népszerűsítése mellett. Úgy látszik, hogy álmai országában mások a nézetei, mint a magyar Oktatási Minisztérium hivatalos lapjának főszerkesztői székében.

Varga Imre

Ez a cikk is jót tükrözi azt a felfogást, ami mostanában nagyon elterjedt. A másságot egyesek addig tisztelik, amíg nem a közvetlen környezetben élő kisebbségekről van szó.

Elephant Creative Commons License 2001.02.09 0 0 315
Jó ötlet. Bemegyek egy közjegyzőhöz, aláírom, hogy nem akarok örökbefogadni gyereket, és legközelebb, amikor majd kapok a fejemre, amiért ki mertem mondani, hogy buzi vagyok és csúnyán néznek rám, előveszem a papírt és kíváncsian várom majd, hogy nyomnak-e puszit a homlokomra. Nem ettől fognak elfogadni minket. Ha erről lemondunk, akkor legközelebb majd arra kérnek meg minket, hogy ne használjuk a homoszexuális szót, mert őket az zavarja az egészséges fejlődésben.
Előzmény: koponyányi monyó (314)
koponyányi monyó Creative Commons License 2001.02.09 0 0 314
Elephant, nem tudom, tudsz arra esetleg valamilyen tapasztalatod mondani, hogy például a kamaszok (kamaszok? félfelnőttek) számára ez a "nevelhessen-e egy meleg pár gyereket" mennyire fontos kérdés? ezen múlik a homoszexualitás elfogadása náluk?
Előzmény: Elephant (311)
koponyányi monyó Creative Commons License 2001.02.09 0 0 313
Yoo, én meg téged sajnállak nagyon, ha képtelen vagy a világot máshogy is nézni, mint "normális-deviáns" kategóriába?

ugyan magyarázd már meg nekem, hogy miért kellene kevésbé "abnormálisnak" tartani a heteró szexet a homótól? a szexnek az esetek 90%-ban gyakorlatilag semmi köze a szaporodáshoz.

a stílust meg azért írtam, hogy egyszer az életben gondold végig, neked hogy esne, ha állandóan csak azt vágnák a fejedhez, hogy "megtűrjük, hogy úgy basztok, ahogy, de azért ugye tudjátok, hogy ez nem normális". mert hogy pölö dakota (akinek írtam, ugye, hogy te magadra vetted, az téged minősít) ebben a hangnemben írt.

fönntartom, ami a legfontosabb: az iróniát és a gúnyt mindjárt nem érti egy heteró, ha ellene irányul, de baszki tele szájjal röhög, ha anyósvicc, laposmellű feminista kékharisnya a tárgya.

double standard, de keményen.

ha neked, vagy bármelyik heterónak kicsúszhat a száján, hogy a homoszex az "más", "abnormális" "deviáns" "megtűrt", akkor miért vársz el más megítélést például tőlem? hiszen írtam: én ugyan magam részéről gusztustalannak tartom a heteró szexet, de akkora kurva toleráns vagyok, hogy az sem zavar, ha az iskolában beszélnek róla tanárok, heteró pszichomókusok, akárki. és nem szólok, ha egy lány és fiú csókolózik a buszon. Tökéletesen elégedett lennék például a te irányodból is ennyi toleranciára. Hogy nem tennéd szóvá, hanem természetesnek, elfogadhatónak és normálisnak tartanád, hogy a labrisz sulikba jár órát tartani, s hogy a melegek nemi élményei semmiben nem különböző megítélésűek, mint az egyeneseké.

Előzmény: Yoo (293)
Elephant Creative Commons License 2001.02.09 0 0 312
Gyakran feltett kérdések a szexuális irányultságról és a homoszexualitásról I.
Gyakran feltett kérdések a szexuális irányultságról és a homoszexualitásról II.

Ismétlés a tudás anyja. Tényleg azt hiszitek, ha egy tizenéves meghallja azt, amit a fenti cikkekben írnak, akkor az rossz hatással lesz rá?

Elephant Creative Commons License 2001.02.09 0 0 311
Elaphant, téged ollvasva már nem annyira hajlok a kompromisszumra...
Yoo, most ezért biztos megint kapok a fejemre, de őszintén szólva nem nagyon érdkel, hogy te hajlandó vagy-e bármilyen kompromisszumra. Majd akkor beszélhetünk kompromisszumról, ha lesz miből engednem. Egyelőre ott tartunk, hogy nekem defaultból csendben kell lennem, hallgatnom kell, és várni, hogy a magasságos heteroszexuális majd magától leszór nekem egy kis morzsát. De ne hidd, hogy engem csak a saját kis ügyem érdekel. Amíg Magyarországon megjelenhet olyan hirdetés, hogy X munkakörbe FEHÉR, FÉRFIT keresünk..., addig én nem foghatom be a pofámat, akármilyen erőszakosnak is tűnik amit írok.

Ha lehet, ne itt folytassuk az örökbefogadásos témát, ez a topic arról szó, hogy miért nem szabad homoszexuálisoknak beszélni a homoszexualitásról az iskolákban.

Idgie Threadgoode Creative Commons License 2001.02.09 0 0 310
én belinkelem...

itt van

Előzmény: balsamum (308)
balsamum Creative Commons License 2001.02.09 0 0 308
sziasztok,

bocs, egyreszt nem tudok linket csinalni, masreszt a honlap angolul van, de itt egy cikk egy filmrol, amit leszbikus es meleg szulok nevelte gyerekekrol forgatott az a debra chasnoff, aki az it's elemntary cimu dokfilmet is csinalta par eve (meleg toleranciaprogram az altalanos iskolakban. 6-14 eveseknek. most epp az ovodai programon dolgoznak.)

http://www.glsen.org/templates/news/record.html?section=12&record=467

es a glsen neve nem mas, mint gay lesbian AND STRAIGHT education network.
csak ugy...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!