Persze csak úgy műxik, ha felpakolod a hálóra a képeket.
Mellesleg ha simán bepötyögöd ide a linket, akkor úgy is jó, aztán majd valaki beteszi a html taget ide is.
Azt hiszem nem vagyok egészen OFF, ha ideírom a hírt, miszerint Hingis a visszavonulást fontolgatja krónikus sérülése miatt - a Roland Garroson sem indul:(((( Lehet, hogy távolmaradásával tüntet Robi bácsi mellett?
Topic éledj! Robibá ismét az éterben! Ha ma este nem csalt a fülem, akkor Robibá hangját hallottam a Mcdöglesz fovi-VB-s reklámjában! Első hallásra nem tudtam eldönteni, hogy tényleg az ő hangja volt-e, vagy csak valami imitátoré, de szerintem az ő hangja az!
Akkor nosza, telefon a kézbe és hajrá :))
Ha jól láttam te fogod közvetíteni a jékorongot az olimpián, mondjuk kezdésnek nem lenne rossz mivel az eddig szakértőtöket (a nevére így kapásból nem emlékszem) leigazolta a Sport1.
Fleury-t a népnek :))
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem csak Robi bácsit sajnálom hanem Dávid aput is. Kiskoromban (nem mintha most olyan idős lennék), mindig is imádtam a királyi tv-n lévő F1-es közvetítéseit. 3-an párban tökéletesek voltak Palikkal és Frankl Andrással. Mindenkinek megvolt a maga kis terület és élvezetesen közvetítettek.
Lehetek őszinte? Inkább Várhegyi urat kellett volna iszonyatos gyorsasággal eltanácsolni,mert amit ő művel az néha a szőrt is felborzolja a hátamon míg az öregeknek a hírnevük is megér egy misét még akkor is ha bakiznak, de amit ez a pacák néha művel ...
Szerettem az "öregeket" és hiányozni fognak. Titkon reménykedem benne, hogy Dávid urat viszontlátjuk márciustól az RTL Klubbon az F1 alatt.
Jenő:Nem akarod Sipit magad mellé venni kerékpáron kívül más közvetítésre is? Érdekes lenne :))))