Keresés

Részletes keresés

evil1023 Creative Commons License 2003.09.20 0 0 249
Az én sógorom máshogy tudja. Valójában minden egyes golyó egy miniatűr lcd kijelzős monitor, beépített számítógéppel. Annyiban igaza van a te sógorodnak, hogy a húzás elött már tudják melyik kombinációt nem fogadta meg senki, a húzáskor már csak ezeket a számokat töltik rá a kis monitorokra.
A sógorom sógora szerint viszont egy indiai hipnotizőrt alkalmaznak, aki egyenesen a kamerát hipnotizálja. Pl kihúzzák a 3-ast, de azt hipnotizálja a kamerának, hogy 52-est lát, és igy mindenki azt látja, hogy 52-est húztak, pedig az valójában 3-as.
A sógorom sógorának is van egy elmélete, de nem írom ide, mert az szerintem hülyeség.
Előzmény: Karika1177 (198)
trollcsi Creative Commons License 2003.09.20 0 0 248
közbeszóltál, így a 48. hozzászólás lett. 48-cal 3 db kettes :)
Előzmény: ioio (246)
trollcsi Creative Commons License 2003.09.20 0 0 247
azért nincs ötös, mert bár könnyűnek látszik, nehéz eltalálni. van egy helyes kis freeware progi, a neve Lottó Expressz. tegyünk egy próbát. vegyünk 5 számot, innen az oldalról.

3 óra 38. van.
ma 20.-a van.
ez a 47. hozzászólás.
még egy számot látok itt fenn, 24 óra.
tehát:

3, 20, 24, 38, 47.

jó kis számok, nem?

megnézzük, ezekkel a számokkal az elmúlt öt év alatt mit nyertünk volna:
4 db kettes.

1999. 06. 12
2002. 03. 30
2002. 11. 09
2002. 12. 28

na ezért :)

ioio Creative Commons License 2003.09.20 0 0 246
Egyébként nem hiszem, hogy csalnának. Egy kis könyvelési susmussal, sokkal könnyebben és észrevehetetlenül tudnak, ha akarnak pénzhez jutni. Igaz, egyszerre sokkal kevesebbhez.
Előzmény: ioio (245)
ioio Creative Commons License 2003.09.20 0 0 245
Szóval a gépi húzás machinálása elég szimpla dolog. Tekintve, hogy a játékba küldött szelvényeken szereplö kombinációkat a határidö lejárta után kábé fél perccel már ismerik, könnyen találhatnak olyat, amilyet senki sem tett (feltételezve, hogy a beérkezö adatokat folyamatosan dolgozzák fel).
Ezután gyerekjáték úgy beállítani a számhúzógépet (mondjuk valami elektromágneses kütyüvel), hogy elkapja a megfelelö golyót. Ez a dolog a kavargó golyókkal, meg hogy véletlenszerü, ez mind hókuszpókusz. A közjegyzö nem tud semmiröl, ö nem mikroelektronikai müszerész. :-)

Szerinted mennyi ideig kell keverni a golyókat, hogy minden, előre beállított számú golyó a kiemelő mechanika közelébe kerüljön és az el tudja kapni? :)
Asszem az látszik, hoyg egy közelit szippant be és nem a gömb (szélsőséges esetben) másik végén lévőt, amit kipécézett magának a kívánatos szám miatt.

Zörög minden, keverés.
Valaki valahol a színfalak közt megnyom egy gombot egy jeladón.
Mind a kilencven golyóban átfordulnak a számok, és mind a kilencven golyó ugyanazt mutatja...

:))
Jobbat mondok. Minden golyóban 2 lapocska van. Az egyik az eredeti, a másik az 5 (ha nem nyerni akarnak, hanem azt megakadályozni, akkor az az X darab, ami a legritkább a maga kombinációában)kívánatos szám közül az egyik. Minden húzás után, ha az egyik kívánt számot húzták ki, a jeladó jelez a testvérgolyóknak, hogy egy elektromágnes rántsa magához az azonos számokat tartalmazó lapokat és a mögötte lévő, eredeti szám látszódjon, így ugyanazt nem tudják kihúzni.
Először ugye garantáltan jót húznak ki,
másodjára, kb egyötöde már nem jó szám, mert a mágnesek berántottak és a rendes szám látszik, de 4/5-e még jó, harmadik alkalommal, már csak _kb_ 3/5-e (ha a 2. húzás is talált) vagy továbbra is 4/5-e jó szám és így tovább. Így persze nagyon "nehéz" adott 5 számot kihúzni, de "nagy" valószínűséggel lesz valamelyest közeli hozzá. Kérdés persze, hoyg ez elég-e a telitalálat elkerülésére. :)

Gonosz Csiga Creative Commons License 2003.09.20 0 0 244
Hi!

Nem tom merre kavar a fórum és, hogy máshol volt-e már említve (okay 4x hozzászólás nem sok miért nem olvastam el...jogos). De. Régebben amikor még annak idején kézzel húzták nagyjaink, volt egy szépséges eset. Asszem úgy volt, hogy:

x>5 közös barát(?) (akik egyenként húztak és még egy kicsit az apraja-nagyja is benne volt a slamaszban) megbirbitélték ezt az egész golyóhúzós dolgot. Amikor már elég nagy volt a tét, gondoltak egyet és a kihúzni kívánt golyókat berakták a hűtőbe. Hmm, logikus, a hideg golyókat kellett kihúzni. Csakhogy. Nem bíztak egymásban, féltek, ha valamelyikük megnyeri, akkor nem fog a többivel osztozni. Ezért mind az x>5 ember ugyanazzal a számmal kitöltött egy lottószelvényt és feladták, ahogy tanulták.
Ki is húzták, ahogy az megvan írva. Persze nem volt furcsa, hogy a lottóbizottság és a golyóhuzigálok nyertek.

A hüüüülyék......

Ennyit a lottósorsolások tisztaságáról, meg talán, még azt. Hogy vajon miért cserélik időnként a lottóhúzó gépet? Az előző nem volt biztonságos esetleg? Ami most van...már nem is tudom hanyadik.

A szerencsevadászoknak meg kalappal!

Csiga

Törőlt_nick Creative Commons License 2003.09.20 0 0 243
Csak azt tudnám az egyszerű pórnép miért álmodozik milliárdokról? Nem is tudna mit kezdeni vele! Vagy belerokkanna a teherbe, vagy kinyírnák.
Barsony Creative Commons License 2003.09.19 0 0 242
hm... átolvasva az elképzelt verziókat megmondom őszintén, nem hülyeség.
Bár attól tartok, a sejtés maga naiv, hisz lehet, hogy egészen bonyolultabb (drágább,rizikósabb stb.) trükkökkel "játszik" a Szerencsejáték Rt. és valóban tőled tanulnak most, ha elovassák a topicot, mint ahogyan ezt már itt emlitve volt..
Bennem is ott van a kisördög, megvallom. de hát, legyünk jóhiszeműek és bizakodóak!!!
Ugye?
Üdvike
Barsony
Vica78 Creative Commons License 2003.09.19 0 0 241
Igen, én is megnéztem.
Vmit elszámoltam...:)
Előzmény: FOCUS (239)
Vica78 Creative Commons License 2003.09.19 0 0 240
Ezt nagyon rosszul tudod!!!!!!!!!
A legtöbb ideig ( ami a rekord) pont azokban az években nem volt ötös, csak akkor még nem volt halmozódás, szétosztották a négyesek között a zsét.

Egyébként melyik lottót húzza gép szerinted?

A hatoslottót csakis kézzel húzzák,
a heteslottónál az egyik számsort géppel, másikat kézzel húzzák,
az ötösnél a közönség szavaz, hogy géppel vagy kézzel húzzák-e ki a számokat.

Előzmény: JuanSancezVialobosRamirez (238)
FOCUS Creative Commons License 2003.09.18 0 0 239
A szerencserjáték honlapján az esélyek így hangzanak:
6/45 hatoslottó:
1:8 millió
7/35 skandináv
1:4 millió

Tehát SZVSZ ha már lottó, akkor skandi, mert rohadtmindegy hogy ~50-300 milliót vagy 300-800milliót milliót nyersz.

Előzmény: Vica78 (233)
JuanSancezVialobosRamirez Creative Commons License 2003.09.18 0 0 238
Marhára nem számoltam utána, de még kisgyerek koromban, amikor még a bányász bácsik huzigálták ki a számokat ( hatos, f****t, kilences, :-)))) )
akkor majd minden harmadik hónapban kihúzták az ötöst. Amióta gép csinálja, azóta....

Valami stikli biztos van:-))

ke_p Creative Commons License 2003.09.18 0 0 237
Igen, létezik és szomorú dolog.
Mármint az a balkáni patkánymentalitás, ahogy néhányan a saját feslett moráljukat rávetítik mindenre és fel sem tudják tételezni, hogy valamiben nincs simli.
Előzmény: ragyás (234)
Karika1177 Creative Commons License 2003.09.18 0 0 236
természetesen amit én írtam, az csak egy kis gondolatjáték volt.
de az biztos, hogy technikailag kivitelezhetö és minden lehetöség meg is van a csalásra.

de szerintem nekem van igazam, és minden pontosan úgy müködik, ahogy a 0-ban leírtam...

üdv
K.

Előzmény: ragyás (234)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.17 0 0 235
köszi az infot.
nem hiszem, hogy benevezek, de ha vki elmegy írja
meg mi volt.
Előzmény: Vica78 (233)
ragyás Creative Commons License 2003.09.17 0 0 234
Teljesen elképesztő amit írtok.
Tényleg létezne ez?
Vica78 Creative Commons License 2003.09.17 0 0 233
SZRT, nem SZJ RT, persze nem ez a lényeg.

A lottósorsolásra te is elmehetsz.
Ha az ötösre akarsz elmenni, 600 Ft-ért vegyél szelvényt, s hívd a 0640-414414 számot.
Ha a skandinál szeretnél számhúzó lenni, akkor a 061-224-2635 -ös számot kell hívni, a hatoslottónál akkor mehetsz húzónak, ha 3 találatot elértél.

El lehet menni és megtapasztalni, hogy nincs csalás.
Azután, hogy pl.: te húzod a 7 számot, kiváncsi vagyok, mit szólnál, amikor mindenki téged szídna, s utánad suttogna, hogy biztos beépített ember vagy, s előre megvolt, hogy mit kell húznod, stb...

A telitalálatra az esély egyébként:
5/90-es lottó : 1: 44 millió
6/45 : 1: harmincvalahánymillió
7/35 : 1: huszonvalahánymillió
Joker : 1: 1millió

Előzmény: Törölt nick (231)
ProfitOrientált Nyugdíjas Creative Commons License 2003.09.15 0 0 232
Nincsenek itt őrült gondolatok. Ismerni kell a szerencsjátékok történelmét. Az első lottó húzást Casanova szervezte, mert kártyadósságai miatt már éppen meg akarták ölni. Tehette mindezt, mert a velecei vezetés kapcsolatokkal rendelkező besúgója volt, és a vezetők is kaptak a lóvéból. Aztán a rendszeres profit megtetszett a tisztes városatyáknak, és a játék maradt. De még nyilvánvalóbb az amerikai játékkaszinók története, mindegyiket bűnözők szervezték, általában az olasz maffia, csak az utóbbi időben került a tőzsdei csoportok kezébe (ugyanaz a ketegória). Minden szerencsejáték átverés, de a köznépnek kell az illúzió, mert az emberek 99%-a szerencsétlen esendő lélek. Nem kell még csalni sem szervezőknek, ezeken matematikailag sem lehet nyerni, persze ha kicsit manipulálják, akkor sokkal több a lóvé

Előzmény: AliceCsodaországban (230)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.15 0 0 231
Hallottam olyat, hogy a SZJ Rt. meghívja a kétked?ket a lottósorsolásra.

Azt nem tudom, hogy megnézhetik e a golyókat vagy sem...

De érdemes lenne elmenni, vizsgálgatni, aztán ide írkálni.

Előzmény: AliceCsodaországban (230)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.09.15 0 0 230
Meg vagytok tik huzatva.
Azér nincs ötös a lottón, mert eddig senki nem találta el a számkombinációt és kész. HOgyan lehet ennyi őrült gondolat a fejekben meg nem értem!

(Én minden héten veszek egy gépi lottót, meg se nézem a számokat, csak utána, mert a szerencséhez untig elég egy lottó is, ha ez így van megírva a sorskönyvemben. Ezt a sok kicsi motor a sok kicsi golyóban lévő hagymázas elképzelést meg nem veszem be.)

ProfitOrientált Nyugdíjas Creative Commons License 2003.09.15 0 0 229
Lyó hogy rájöttél végre. Próbálj meg egyszer Las Vagesban zsinórban nyerni, nem éred el a 100 ezer dollárt és már évekre ki is vagy tiltva az összes kaszinóból, rosszabb esetben még le is kezelnek fa testápolóval

robicsek Creative Commons License 2003.09.15 0 0 228
Ha hét számot huznának ki 90-ből akkor 90*89*88*87*86*85*84/(1*2*3*4*5*6*7) lenne az összes kombináció (és nem variáció, az a totóban van) száma.
Egyébként meg hagyjuk szvsz az összeeskuvéselméleteket, a legjobb biznisz ez ugy hogy rábizzák a matematikára...
Előzmény: Herold (222)
ke_p Creative Commons License 2003.09.15 0 0 227
a mérleg soha nem mínuszos, mivel ezt a halmozódó nyereményalapból fogják kifizetni
Előzmény: v_peti (225)
v_peti Creative Commons License 2003.09.14 0 0 226
Ahhoz, hogy minden kombinációtmegjátsszál, ca. hatmilliárd forintot kellene kifizetned. Így egy óriásit bukhatnál a dolgon még akkor is, ha ketteseid, hármasaid és négyeseid vannak jónéhány szelvényen.
Előzmény: v_peti (225)
v_peti Creative Commons License 2003.09.14 0 0 225
10millió szelvény esetén csak a bevétel 15milliárd!!! forint
Másfél milliárd!!! Azaz fel annyi, mint az öttalálato összege. (De ezenkívül még vannak négyesek, hármasok és kettesek is, így azon a héten alaposan mínuszos lesz a mérleg. Bár mostanában a többszörösét megkeresik.)
Előzmény: E30Allrad (213)
mesesajt Creative Commons License 2003.09.14 0 0 224
Feltéve, hogy mind a 10 millió játékba küldött szelvény különbözőképpen van kitöltve.
Előzmény: ke_p (217)
ke_p Creative Commons License 2003.09.14 0 0 223
ez igaz, de akkor számolja ki azt is valaki, hogy mekkora az esélye 10millió tippből két azonosnak!
Előzmény: Herold (221)
Herold Creative Commons License 2003.09.14 0 0 222
Szerintem inkább maradj a súlyzóknál... :))
Nem így kell kiszámítani.
Ha 7 számot húznának ki, akkor is így számolnád?
Előzmény: Nikkelezett nikk (210)
Herold Creative Commons License 2003.09.14 0 0 221
Ez csak akkor igaz, ha feltételezzük, hogy nincs két egyforma tippelésű szelvény. A valóságban lehet több ilyen is, tehát az esély ennél kisebb az ötösre.
Előzmény: ke_p (208)
értelem és érzelem Creative Commons License 2003.09.14 0 0 220
Ez egy nagyon érdekes megközelítés, de ezzel egyenértékű lehet az is, ha a kutyámat kérném meg hogy rázza nyálát a lap fölött és bejelölném azt ami elázik.
Előzmény: pint (218)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!