Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.07 0 0 31
Grespik mindig leégeti magát, akárhányszor látom a TV-ben. Ez a legpoénosabb és egyben leghülyébb ember az országban.
Fec Creative Commons License 2001.01.07 0 0 30

Grespik-havas "békéltetés" a HÉT-ben!
[RealMedia 18 min. 30 sec. 2.793 kB]

RealPlayer 8 Basic - is our free player


copyright (c) HJM

SzigDani Creative Commons License 2001.01.07 0 0 29
Kérdés: mi a célja?
Másik dolog: hülyét már nem kell magából csinálnia, csinált eddig is.
Szerintem Grespik nem elmebeteg, csak más az értékrendje. Öntudatos ember, akire szerintem illik a Peter-elv: Egy idő után mindenki eléri azt a beosztást, amelynek betöltésére tökéletesen alkalmatlan. Mellesleg aki a Heti Hetesben elhangzó poénokat magára veszi, annak úgy kell. Ez nem azt jelenti, hogy ne gondolkozzon el a hallottakon. De hogy 1:1 értelmezze, az durva. Kivétel azt, amit úgy komolyan mondanak. És az általában nem pejoratív...

SzigDani

Előzmény: azz (3)
cyber.greg Creative Commons License 2001.01.07 0 0 28
Én is felvettem videóra a G-H vitát!

Ez a Grespik pedig tényleg egy elmebeteg.

Azóta pedig különösen ellenszenves, amióta az angyalföldi felhőkarcolók ügyébe is beleavatkozott (lévén, hogy van egy felhőkarcolós topikom is :-)

És amit a Meixner suliban csinált, az se volt semmi...

Marcinko Creative Commons License 2001.01.07 0 0 27
Szóval Shyer kérlek másold be a cimét, ahonnan le lehet tölteni a beszélgetést.

Az előző beirásért bocs csak rohadt fáradt vagyok.

Előzmény: shyer (19)
Marcinko Creative Commons License 2001.01.07 0 0 25
POntos copyzd be a cimet plizzzzzzzzzzzzz

kösz

Előzmény: shyer (19)
nebula Creative Commons License 2001.01.07 0 0 24
Ha jók az emlékeim, akkor első körben a Grespiket nem is tudta Ovi kineveztetni, csak második nekifutásra. Közigazgatási gyakorlata nulla, és egyrészt látszik rajta, hogy hülye, másrészt ha beszél, akkor kiderül, hogy teljesen hülye.
Olvastam a történelmi fejtegetéseit is, azok alapján pedig totál hülye!
Ha be akar perelni, akkor küldjön egy e-mailt!!!
karhu Creative Commons License 2001.01.07 0 0 23
Az a legnagyobb baj ezzel az egésszel, hogy azt mindenki tudja, ki az a Grespik. Viszont bármibe lefogadom, hogy az elődjét 100-ból legfeljebb öten tudják megnevezni*, pedig nála felkészültebb, posztjára alkalmas közhivatalnokot ritkán látni. ki is rúgták gyorsan.

*: Szabó Lajos

tomajer Creative Commons License 2001.01.07 0 0 22
Csak aztat tudnám kedves urak és hölgyek, hogy miért nem jöttök a "politikába" a "hetihetes" topicba segíteni egy kicsit! Ott alig vagyunk egy páran akik ezt a kis senkit a saját súlyán értékeljük, és rendszeresen kell bizonygatnunk, hogy a zsidó is ember:-))) Különben oda valaki felrakta az egész beszélgetést real player-ben, le lehet tölteni annak aki nem látta .
Várunk benneteket!
shyer Creative Commons License 2001.01.07 0 0 21
Szerintem azért egészen biztosan rendben van az IQ-ja, még akkor is, ha az arcberendezése valóban emlékeztet a jellegzetes szellemi fogyatékos ábrázatra.

Ezt a szellemi fogytékosok nevében kikérem magamnak. (Direkt nyúlás Farkasházytól, 7i7.) Amire te gondolsz, az a Dawn-kór, egy igen jellegzetes fejlődési rendellenesség, valójában génhiba, és nagyon széles skálán mozog a súlyossága. Mint az a nagytudású ügyvéd úron is látszik.
:))

Előzmény: Pucros Mackó (16)
Attys Creative Commons License 2001.01.07 0 0 20
Szerintem nem viszik tulzásba. Igazából azt szokták kiröhögni aki megérdemli. Szerintem az Orbán is kapott tőlük eleget, de Ő mégsem reagál rá. Tudja, hogy ez a műsor erről szól. Ő csinálja jól.
Előzmény: Durci (18)
shyer Creative Commons License 2001.01.07 0 0 19
Kedves M!
Valszeg lemaradtál róla, de már a tar.hu-n megtalál6ó a vita. Én már letöltöttem!!!
Előzmény: Marcinko (15)
Durci Creative Commons License 2001.01.07 0 0 18
Az egész egy nagy röhej.
A 7i7es túlzásba viszi a mocskolódást. Addig nincs semmi bajom, míg egymást szidják, mert az illető vissza tud vágni, de mikor másokat aláznak és mocskolnak be az már nem tetszik. Nem mondom, hogy erre a megoldás az, amit Grespik csinál. Kicsit vissza kellene fogniuk magukból, elszaladt velül a ló egy csöppet. Nem jósolok nekik hosszú jövőt. A mostani műsor is teljesen elfolyt, mindenki iráynítani akart, fejetlenség alakult ki, egyik sem akarta meghallgatni a másikat.
Szerintem az országimázs ezen a műsoron is múlik.

Abban egyetértek, hogy Grespik Hülye. Nincs más dolga, mint bebizonyítani az egész országnak, hogy nemnormális?

Bobacska Creative Commons License 2001.01.07 0 0 17
Én is a közigazgatásban dolgozom, de nem Grespik Lászlóval értek egyet, hanem Havasékkal. Egy vezető beosztású köztisztviselő eleve nem viselkedhet úgy, ahogy azt többször láttuk Grespiktől (lásd kenyérdobálás). Ha mégis megengedi magának, továbbá a felettesei is megengedik neki, az a legkevesebb, hogy egy ilyen műsorban téma legyen. Szomorú dolog, hogy miközben ma Magyarországon a Közig. Hivatalról az emberek többsége azt sem tudja, eszik-e, vagy isszák, mindenki tudja, hogy a Grespik a főnök. Tudja valaki, ki volt az elődje Grespiknek? Na, ugye. Ő közigazgatási szakember volt, végezte a dolgát.
Pucros Mackó Creative Commons License 2001.01.07 0 0 16
Én is láttam, nagyon tanulságos beszélgetés volt. Havast kimondottan modortalannak találtam, amiért és ahogyan belefojtotta a szót Grespikbe és irányítani akarta a beszélgetést, holott jelen volt egy műsorvezető is (én észrevettem! :-)))). Grespiket először láttam, szívesen hallgattam volna többet.

Nehezen hihető, hogy valóban évtizedes ügyvédi praxissal rendelkezik. Annyira meggondolatlan volt a végén, amikor bemondta Havas fizetését, hogy még az is abszurd, hogy felelős poszton hagyják dolgozni. Ésszerű volna már csak emiatt is leváltani, de ha tényleg az számít, ki kivel van, és nem az, hogy ki mire képes, akkor nyilván maradni fog.
Szerintem azért egészen biztosan rendben van az IQ-ja, még akkor is, ha az arcberendezése valóban emlékeztet a jellegzetes szellemi fogyatékos ábrázatra. Egy, az általános intelligenciánál jóval szűkebb valami hiányozhat nála, de az nagyon. Az a benyomásom, mintha a világ, amit maga köré gondol, nagyon messze lenne a valóságostól. Nem hiszem, hogy rossz ember, és méltányolom az erőfeszítéseit, amiről azt képzeli, hogy másokért is teszi - bár sajnos ennek semmi köze a valósághoz. Nekem még rokonszenves is a maga esetlenségével és eredetiségével.
Arról viszont nem tudok semmi jót gondolni, aki odatette a posztjára. Nekem is az az érzésem, hogy csúnyán kihasználják. Embertelenség hagyni, hogy nyilvánosan elássa magát egy életre, amikor lehet, hogy fejlődőképes, és tíz év múlva különben lehetne egy normális állása (úgy értem, olyan, amire alkalmas is). Leginkább azt érzem vele kapcsolatban, amit Hernádi Judit: mély, emberi szánalmat.

Marcinko Creative Commons License 2001.01.07 0 0 15
Hát csak a végét kaptam el az ismétlésnek, de az kereset dolog Grespik részéről valóban inkorrekt volt és ahogy Havas fejét néztem jogi útra fogja ezt a dolgot terelni.:)))

Gyerekek segitsetek az ismétlést nem ismétlik valamikor ?

rayn Creative Commons License 2001.01.07 0 0 14
" Miért? Mit mondott? "

Engem is érdekelne, sajnos nem tudtam megnézni.
Aki tudja idézze már be legyen szíves a lényeget, köszi!

Előzmény: banya (6)
Attys Creative Commons License 2001.01.07 0 0 13
Nagyon tetszett ez a fizetés dolog. A Grespik most nagyot hibázott.
Egy kivancsi Creative Commons License 2001.01.07 0 0 12
A Havas erre a fizetés dologra nagyon rá fog menni.....
zsuzsa Creative Commons License 2001.01.07 0 0 11
csak óvatosan..
Beleolvastam a politikás topicba. Ugy latom ott könnyen liberálbolsibibsikommunistának kiáltanak ki, ha erről a hülyéről megállapitod, hogy hülye.

Pedig tényleg csoda, hogy ilyen tökfilkókból magas közhivatali méltóságot csináltak.
Ez dönt külföldiek ingatlanvásárlásáról? No akkor a Viktornak sincs ki a négy kereke.
Ezen múlik az országimázs, nem pedig a tüzijátékon.

csinovnyik Creative Commons License 2001.01.07 0 0 10
Grespik egy barom. (ha be akar perelni, küldjön egy mélt, megadom neki a címem.)

nem vagyok egy Havas fan, de ebben a dologban nehéz máshová állni. mert amíg Grespik nem kezdte el fejtegetni az emberi méltóságot, meg a gyalázkodást, még sajnáltam is szegényt. gondoltam, egy hülye akit vérig sértettek. de aztán a baromja megvilágosította elmém. egyrészt tényleg hülye, másrészt arra, hogy hülye, nem lehet mentség, hogy magas hivatalt visel.

igenis Laci, azok akik magas hivatalt viselnek lehülyézhetők. ez volt az ára annak, hogy huszonnyolcadrendű ügyvédből hivatalvezetőt csináltak belőled. tessék elolvasni az ördöggel kötött szerződés apróbetűs részét. te tényleg annyir buta vagy, hogy nem látod mire használnak? akkor ne csodálkozz!

Jó Ember Creative Commons License 2001.01.07 0 0 9
Most látom csak, hogy a Politika rovatban a téma már jóval előrébb van, érdemesnek tűnik átkapcsolni oda!
Jó Ember Creative Commons License 2001.01.07 0 0 8
Kb. 21.25-kor az ismétlést az mtv2-n még eléritek, akik lemaradtatok!
Tanulságos, érdemes!
Előzmény: banya (6)
Jó Ember Creative Commons License 2001.01.07 0 0 7
És az alapkérdéshez mit szóltok, tehát szabad-e alapos indokkal, nyilvánosan, közszereplőt (köztisztviselőt, stb., ahogy körbeírták) méltóságában bántani? Hol a határ?

A Heti Hetes túllépte-e ezt a határt? Szerintem alaposan kifigurázták Grespiket, de ha ő lenyelte volna, már rég elfelejtette volna mindenki, legalábbis ezt az ügyet.

Nekem úgy tűnik, hogy Torgyán-II. jelenség áll elő öt évvel később: akármilyen okkal, de téma legyen, szerepeljen. Megy az ingyenreklám, a közismertté tétel. És ez sikerül!

banya Creative Commons License 2001.01.07 0 0 6
Miért? Mit mondott?
Előzmény: Original Ganjaman (5)
Original Ganjaman Creative Commons License 2001.01.07 0 0 5
A Grespik valóban szörnyen buta. De a mai beszólását Havas pénzéről NAGYON meg fogja bánni. Láttátok a Havas milyen ideges volt?

Én kíváncsian várom a folytatást.

(na meg a jövő 7i7est)

OG

döbrögi Creative Commons License 2001.01.07 0 0 4
Hülye Grespik. Perelj be.
azz Creative Commons License 2001.01.07 0 0 3
A Grespiknek igaza van.
A gond az, hogy ezzel a pereskedessel sajnos nem eri el a celjat, csak hulyet csinal magabol.
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.07 0 0 2
Grespik enyhén értelmifogyi. Látszik a fején.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.07 0 0 1
Grespik mélyen tudása alatt szerepelt. Nagyon okosnak hiszi magát, pedig nem fognak megállni a dolgai.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!