Az egyik nagy bevásárlóközpontban ismét kutyás hétvége lesz. Lehet menni szocializálódni sok-sok ember közé :-)))) öööööö mármint a kutyák szocializálódhatnak (bár néha nekünk sem ártana :-)
Köszönjük! Bobo gyönyörű! Jó méretű, tökéletes a pigmentje és nagyon szépen kezelt jó minőségű szőre van. Ritka szép a pofija is ezáltal, hogy elszineződésnek csepp nyoma sincs. :)
El tudom képzelni, mert itt is 30 fok meleg van benn, de csak azért, mert mindig nyitva kell lenni a bejárati ajtónak, hogy ki tudjanak menni időnként leellenőrizni a terepet... Ha csukva lenne, akkor kb. 25 fok szokott lenni:)
Holnap le kellene mennem délre 300 km-e, de azt hiszem inkább maradok...:(
:))))))))) Most voltunk kint egy röpke fél órára! Valami iszonyat meleg van, trópusi forró széllel! De még mindig jobb mintha nem fújna! Sütit letusoltam, ahogy hazaértünk, előpszsör nemtetszését nyilvánította, de azóta kiterülve pihizik! :) Artur egy alapos alvázmosást kapott, most ő is élvezi, a kövön a heverészést! A lakásban 30 fok van, de ahogy bejöttünk, úgy tünt, hogy hűvös!!!!
Nekem szerencsém van akkor, mert én láttam kisebb, meg nagyobb korában is Pomit:)) pl. Székesfehérvárról hazamenet is) A kecskeméti cacon gondolom csak látom ismét. Az is itt van nemsokára:))
Sziasztok! Köki hova lett??? Már több kutyás is találkozott velük "véletlenül", nekünk még nem sikerült! Elüször jött Chloe a shar-pei gazdija, hogy a házukba költözött egy tibetke, aki mint egy boci olyan fewhér foltos, ilyet még nem is látott! Nagyon szép! Hú ez rögtön szöget ütött a fejembe, elkezdtem kérdezősködni!!! :))) megállapítottam, hogy csak Pom-Pomról lehet szó!Ma meg a beagle Lexi gazdijáék jöttek, hogy találkoztak egy tündéri fekete-fehér tibetkével! :) Mindenki ájuldozik Pom-Pom-tók,hogy milyen szép! :)))))))))) Én is szeretném már végre látni!