Keresés

Részletes keresés

Rachela Creative Commons License 2002.02.13 0 0 531
OFF

Írd be, hogy (img src="ide jön a kép elérési útja")

A sima zárójel helyet kacsacsőrt tegyél <>, most azért nem írtam úgy, mert a gép HTML kódként próbálná meg értelmezni. Amúgy milyen képet akarsz feltenni?

ON

Előzmény: banjus (530)
banjus Creative Commons License 2002.02.13 0 0 530
bátoritom majd. nem sokat beszél. hogy lehet ide képet beszúrni?

banjus

Előzmény: Rachela (529)
Rachela Creative Commons License 2002.02.13 0 0 529
Nuuuuuuuuu????

Másfél hónapig vártam türelemmel, de ez azért már mégiscsak túlzás! Azt hiszitek, nem tudom, hogy múlt hétvégén volt a madrichjelölt újoncok első, háromnapos sokkterápiája Szarvason? Vagy talán minden kedves topiktárs, aki jelen volt az eseményeknél, odafagyott a medencéhez? Tessék szépen megírni, milyen válogatott kínzásoknak voltak alávetve a zöldfülűek! Érintett szenvedő alanyok is írhatnak, banjus, ha öcsikéd lelkében akkora a trauma, hogy nem tud róla beszélni, bátorítsd, hogy írja ki magából :))

banjus Creative Commons License 2001.12.27 0 0 528
én is kivánok mindenkinek minden jót! hát sajna igy vizsgaidőszak közepén nem jut eszembe semmi ellenben ha tudnám hogy kell, szivesen felraknék egy két képet.
na puszi:Banjus
Előzmény: Rachela (527)
Rachela Creative Commons License 2001.12.27 0 0 527
Hát, meg kell hagyni, valóban nagy csend és nyugalom honol errefelé is, mintha a topik is téli álmát aludná :( Tavaly legalább hanukakor kívántunk többen is ünnepeket, idén még ez sem mozgatta meg a fantáziátokat, ejnye-bejnye...
Úgyhogy így utólag kívánok mindenkinek nagyon boldog hanukát, meg karácsonyt is (éljen a multikulti :), valamint békés civil új évet! Ja, és írjatok sok-sok hozzászólásotot :)))

Rachela

sansan Creative Commons License 2001.12.22 0 0 526
Sziasztok!
Jól életben tartjátok a topicot.Ügyesek vagytok!
Hogyan ünnepeltek? Meséljetek! Most én is ráérek egy kicsit.
Körbebicikliztem a tábort- téli csend és nyugalom van.
banjus Creative Commons License 2001.11.29 0 0 525
a mi idei csopinkat irtad már rahela? az volt a nevünk, hogy moszad zsidó maffiája:)
volt még idén a 3.ban egy nikkelezett tábori fap***k csoport, ami mad cenzúrája után a cimlistán már fapapucsokként szerepelt. a * helyét mindenki találja ki.
kis komárom leirjam a csopi neveteket, vagy hajlandó vagy idebiggyeszeni, amivel egyben életjelt is adnál magadról, bár tegnap találkoztam veled, szóval még életben vagy:)
Előzmény: Rachela (523)
Rachela Creative Commons License 2001.11.27 0 0 524
Szia Kil/outsider! Örülök, hogy ilyen hűséges vagy kis topikunkhoz :) Csak így tovább!

Rachela

Előzmény: Kilroy (521)
Rachela Creative Commons License 2001.11.27 0 0 523
Sálom! :)

Dec. 16-án nagy gyerekhanuka a Bálintban! Banjuson és rajtam kívül jön még valaki?

TZAL Creative Commons License 2001.11.25 0 0 522
"-halvány lila fenomenálisan inteligens gárda(FING) ez tzal csoportja volt, úgyhogy botsi, hogy lelőttem"

Nem gond, nekem annyi csoportom volt, hogy nem emlékszem már a nevekre :(

Viszont a halványlila, minden túlzás nélkül, minden idők legintelligensebb csoportja volt. Sem előtte, sem utána nem találkoztam ennyire válogatott csapattal.

Előzmény: banjus (517)
Kilroy Creative Commons License 2001.11.16 0 0 521
Szia Rachela!
Én - ha ritkás online létem éppen bejátszik - olvasom a topikot...

Kil/outsider :-)

Előzmény: Rachela (514)
rov Creative Commons License 2001.11.15 0 0 520
Van történetem is!

Marci 1.
23.45 Marci (kb. 10 éves) sétál a faházak között. - Te mit csinálsz itt? Sírásra görbülő szájjal: - Nem találom a bérletemet... Erre én: - Mennyiben releváns ez, ilyenkor éjfél tájt? Végül beimátkoztam a szobájába.

Marci 2.
22.00 Üvöltés az egyik faházból, majd kicsapódik az ajtó és Marcival rohannak az orvosi fele... Rácsapták a kezére az ajtót.

Marci 3.
18.00 Madrichok közösen készülnek krimire. - Hol van Móni? - Az orvosiban az egyik gyerekkel. Gondoltam leváltom, én nem szerepelek. Persze Marci az. - Mi történt? - Fejbe vágott a ... (nemtom ki) egy faággal. - Nagyon fáj? - Nagyon. - Marci, szerinted miért mindig veled történik baj? Szomorú arckifejezéssel: - Mert kicsi vagyok...

Előzmény: rov (519)
rov Creative Commons License 2001.11.15 0 0 519
- nagyon meleg van
- ruszkij golan
Előzmény: banjus (518)
banjus Creative Commons License 2001.11.14 0 0 518
eszembe jutott mégegy: imádkozó sáskák
banjus Creative Commons License 2001.11.13 0 0 517
-sivatagi roham kukacok
-az egyik legpoénosabb lett volna, ha elsütjük, ez 3 csopinév együtt: 1.segítség!2.tűzriadó!3. mindenki menjen azonnal a pinpongba!
-volt még az idei csoipim neve: moszad zsidó maffiája
-ratatata
-halvány lila fenomenálisan inteligens gárda(FING) ez tzal csoportja volt, úgyhogy botsi, hogy lelőttem
még tudok néhányat, de abban semmi poén nincs
kiskomárom majd leirja, hogy mi volt az idei 3. turnusos csopi neve
-egybesült állatok(lantai csoport...)
ennyi egyenlőre, na jóéjt:)
Előzmény: Rachela (516)
Rachela Creative Commons License 2001.11.13 0 0 516
Nna jó, ha ennyire nem vagytok beszédes kedvetekben, majd leszek én! Leírom pl. azokat a szarvasi csoportneveket, amik szerintem a legaranyosabbak, legviccesebbek, esetleg leglököttebbek voltak:

-Röpködő nyúltappancsok (ez tartja a csúcsot nálam)
-Miért pont sízokni
-Nézd de szép az az amerikai zászló ott
-Icipici gumicici
-Özvegy tehén bosszúja (ezt hogy hozták össze?!)

Ti mikre emlékeztek?

banjus Creative Commons License 2001.11.09 0 0 515
még régebben, mondhatni jó régen történt, úgy galilos koromban, amkor volt még lovaglás, hogy az egyik lovagláskor egy madrich elkérte a lovat, mondván, hogy ő tud lovagolni és szeretne vágtázni.a tulaj oda is adta neki, mire a srác vágtázni kezdett tényleg. de a vége az eltt, hogy kikötött a bokrok között, mert a lovat nem birta visszafoditani, azmeg berohant a bokrok közé madrichostul, és asszem ott leállt legelészni:)))
Előzmény: Rachela (514)
Rachela Creative Commons License 2001.11.08 0 0 514
Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, mi újság nálatok? Találkoztam ma Jordanával, és arról beszéltünk fel kéne éleszteni a topikot, nagyon halódik mostanában. Eszembe is jutott egy aranyos sztori, nem is értem, a nyáron hogy nem írhattam be.
Szóval a második turnusos csoportomban (Negev) volt egy tündéri kislány, hatéves, aki nagyon szeretett minket madrichokat. Egyszer mentem az egyik kisfiúval és vele a ping-pong felé, és rászóltam a fiúra, hogy kösse be a cipőfűzőjét, mert el fog esni. Ő nem volt rá hajlandó, mire közbeszólt a lányka:
-D., fogadj szót Rachelának! Mikor a Jói-ten megteremtette ezt a tábort, beleírta a Tórába, hogy a madrichoknak mindig szót kell fogadni!

Hát nem aranyos? :)

banjus Creative Commons License 2001.10.17 0 0 513
hát a 3. turnusban történt, hogy egy programra a gyereknek kellett elkésziteniük izrael egyikvárosát, mint állomás. már vagy 40 perce avval szórakoztunk, hogy lássanak neki a munkának, de nem sok sikerrel. erre berágtunk a "párommal, fogtunk magunkat és megkukultunk. érdekes módon a maradék 30 perc alatt minden tök jól elkészült, és úgy dolgoztak, mint egy valódi csapat. csak lestünk mónival. de jó volt látni, hogy ha nagyon kell, akkor el tudnak boldogolni a segitségünk nélkül is úgy, hogy mindenkit bevontak a munkába
Előzmény: Kenny23 (512)
Kenny23 Creative Commons License 2001.10.15 0 0 512
sziasztok juj de rég szolaltam itt is meg:) remélem mindenki jol van és kellemesen telik az új esztendő. pls meséljetek szarvasi történeteket mert idén csak 2 és fél napig voltam és az nagyon kevés volt:( szal mesélésre fel!!!
ne halljak olyan kifogásokat, hogy sok a munka + sokat kell tanulni:))
csak történeteket fogadok el:)))
nya üdv mindenkinek és utolag is sanatova
Kenny23
banjus Creative Commons License 2001.10.03 0 0 511
Szia Kiskomárom!!! rég nem hallottam rólad, mesélj valami jót, jó? mondjuk egy 3. turnusos történetet...
Előzmény: komarom (509)
jung Creative Commons License 2001.10.03 0 0 510
Nagyrészt beköltöztünk a trefort #zsidosag szobajaba. chat.trefort.net, vagy IRC-rol, irc.trefort.net
Jung
Előzmény: komarom (509)
komarom Creative Commons License 2001.10.03 0 0 509
Sziasztok!
Mitörtént a topiccal?
Az amerikai események mindenkit ennyire ledöbbentettek, hogy Szarvasra már senki sem gondol?
Utólag is boldog 5762-t!

Kiskomárom

banjus Creative Commons License 2001.09.26 0 0 508
Akkor magammal beszélgetek. szóval csak azt akartam mondani, hogy könnyű böjtöt mindenkinek.
Előzmény: banjus (507)
banjus Creative Commons License 2001.09.22 0 0 507
Mi ez a nagy csönd? Hahó, senki nem tud semmi érdekeset?
Előzmény: jung (506)
jung Creative Commons License 2001.09.17 0 0 506
Csatlakozom Banjushoz! BUEK!
Jung
Előzmény: banjus (505)
banjus Creative Commons License 2001.09.16 0 0 505
tud valaki valami érdekeset? nagy a csönd mostanában.
ja mielőtt elfelejteném: shana tova !
Előzmény: banjus (504)
banjus Creative Commons License 2001.09.12 0 0 504
sajna nem hiszem, hogy ismétlik,viszont mad bizti felvette magát:(( szerintem nem volt annyira durva amit mondott,de azért érdekes, ahogy a munkáról gondolkodik... miért nem lennél a barátnője? ugyan el nem tartana, de ő sem várná, hogy eltartsd, nem úgy mint az a másik fazon:) mi nem tettszett jordana?
banjus
Előzmény: jung (503)
jung Creative Commons License 2001.09.12 0 0 503
Mikor ismétlik?
Jung
Előzmény: Jordana és Hermione (502)
Jordana és Hermione Creative Commons License 2001.09.12 0 0 502
Hermione nem tudom, hol van, mit csinál éppen, így csak én (Jordana) szólok hozzá az eseményekhez. A világnak ÖSSZE KELL FOGNIA A TERRORIZMUS ELLEN!!!!!Meg kell állítani az arab fanatikusokat, nincs mese!
Hogy viccesebb témát hozzak fel, ki látta ma Mad-Richot Mónika kibeszélőshowjában? Amit ott nyilatkozott, az alapján nem szívesen lennék a barátnője...
Előzmény: banjus (501)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!