Írd be, hogy (img src="ide jön a kép elérési útja")
A sima zárójel helyet kacsacsőrt tegyél <>, most azért nem írtam úgy, mert a gép HTML kódként próbálná meg értelmezni. Amúgy milyen képet akarsz feltenni?
Másfél hónapig vártam türelemmel, de ez azért már mégiscsak túlzás! Azt hiszitek, nem tudom, hogy múlt hétvégén volt a madrichjelölt újoncok első, háromnapos sokkterápiája Szarvason? Vagy talán minden kedves topiktárs, aki jelen volt az eseményeknél, odafagyott a medencéhez? Tessék szépen megírni, milyen válogatott kínzásoknak voltak alávetve a zöldfülűek! Érintett szenvedő alanyok is írhatnak, banjus, ha öcsikéd lelkében akkora a trauma, hogy nem tud róla beszélni, bátorítsd, hogy írja ki magából :))
én is kivánok mindenkinek minden jót! hát sajna igy vizsgaidőszak közepén nem jut eszembe semmi ellenben ha tudnám hogy kell, szivesen felraknék egy két képet.
na puszi:Banjus
Hát, meg kell hagyni, valóban nagy csend és nyugalom honol errefelé is, mintha a topik is téli álmát aludná :( Tavaly legalább hanukakor kívántunk többen is ünnepeket, idén még ez sem mozgatta meg a fantáziátokat, ejnye-bejnye...
Úgyhogy így utólag kívánok mindenkinek nagyon boldog hanukát, meg karácsonyt is (éljen a multikulti :), valamint békés civil új évet! Ja, és írjatok sok-sok hozzászólásotot :)))
Sziasztok!
Jól életben tartjátok a topicot.Ügyesek vagytok!
Hogyan ünnepeltek? Meséljetek! Most én is ráérek egy kicsit.
Körbebicikliztem a tábort- téli csend és nyugalom van.
a mi idei csopinkat irtad már rahela? az volt a nevünk, hogy moszad zsidó maffiája:)
volt még idén a 3.ban egy nikkelezett tábori fap***k csoport, ami mad cenzúrája után a cimlistán már fapapucsokként szerepelt. a * helyét mindenki találja ki.
kis komárom leirjam a csopi neveteket, vagy hajlandó vagy idebiggyeszeni, amivel egyben életjelt is adnál magadról, bár tegnap találkoztam veled, szóval még életben vagy:)
"-halvány lila fenomenálisan inteligens gárda(FING) ez tzal csoportja volt, úgyhogy botsi, hogy lelőttem"
Nem gond, nekem annyi csoportom volt, hogy nem emlékszem már a nevekre :(
Viszont a halványlila, minden túlzás nélkül, minden idők legintelligensebb csoportja volt. Sem előtte, sem utána nem találkoztam ennyire válogatott csapattal.
Marci 1.
23.45 Marci (kb. 10 éves) sétál a faházak között. - Te mit csinálsz itt? Sírásra görbülő szájjal: - Nem találom a bérletemet... Erre én: - Mennyiben releváns ez, ilyenkor éjfél tájt? Végül beimátkoztam a szobájába.
Marci 2.
22.00 Üvöltés az egyik faházból, majd kicsapódik az ajtó és Marcival rohannak az orvosi fele... Rácsapták a kezére az ajtót.
Marci 3.
18.00 Madrichok közösen készülnek krimire. - Hol van Móni? - Az orvosiban az egyik gyerekkel. Gondoltam leváltom, én nem szerepelek. Persze Marci az. - Mi történt? - Fejbe vágott a ... (nemtom ki) egy faággal. - Nagyon fáj? - Nagyon. - Marci, szerinted miért mindig veled történik baj? Szomorú arckifejezéssel: - Mert kicsi vagyok...
-sivatagi roham kukacok
-az egyik legpoénosabb lett volna, ha elsütjük, ez 3 csopinév együtt: 1.segítség!2.tűzriadó!3. mindenki menjen azonnal a pinpongba!
-volt még az idei csoipim neve: moszad zsidó maffiája
-ratatata
-halvány lila fenomenálisan inteligens gárda(FING) ez tzal csoportja volt, úgyhogy botsi, hogy lelőttem
még tudok néhányat, de abban semmi poén nincs
kiskomárom majd leirja, hogy mi volt az idei 3. turnusos csopi neve
-egybesült állatok(lantai csoport...)
ennyi egyenlőre, na jóéjt:)
Nna jó, ha ennyire nem vagytok beszédes kedvetekben, majd leszek én! Leírom pl. azokat a szarvasi csoportneveket, amik szerintem a legaranyosabbak, legviccesebbek, esetleg leglököttebbek voltak:
-Röpködő nyúltappancsok (ez tartja a csúcsot nálam)
-Miért pont sízokni
-Nézd de szép az az amerikai zászló ott
-Icipici gumicici
-Özvegy tehén bosszúja (ezt hogy hozták össze?!)
még régebben, mondhatni jó régen történt, úgy galilos koromban, amkor volt még lovaglás, hogy az egyik lovagláskor egy madrich elkérte a lovat, mondván, hogy ő tud lovagolni és szeretne vágtázni.a tulaj oda is adta neki, mire a srác vágtázni kezdett tényleg. de a vége az eltt, hogy kikötött a bokrok között, mert a lovat nem birta visszafoditani, azmeg berohant a bokrok közé madrichostul, és asszem ott leállt legelészni:)))
Ezer éve nem jártam erre, mi újság nálatok? Találkoztam ma Jordanával, és arról beszéltünk fel kéne éleszteni a topikot, nagyon halódik mostanában. Eszembe is jutott egy aranyos sztori, nem is értem, a nyáron hogy nem írhattam be.
Szóval a második turnusos csoportomban (Negev) volt egy tündéri kislány, hatéves, aki nagyon szeretett minket madrichokat. Egyszer mentem az egyik kisfiúval és vele a ping-pong felé, és rászóltam a fiúra, hogy kösse be a cipőfűzőjét, mert el fog esni. Ő nem volt rá hajlandó, mire közbeszólt a lányka:
-D., fogadj szót Rachelának! Mikor a Jói-ten megteremtette ezt a tábort, beleírta a Tórába, hogy a madrichoknak mindig szót kell fogadni!
hát a 3. turnusban történt, hogy egy programra a gyereknek kellett elkésziteniük izrael egyikvárosát, mint állomás. már vagy 40 perce avval szórakoztunk, hogy lássanak neki a munkának, de nem sok sikerrel. erre berágtunk a "párommal, fogtunk magunkat és megkukultunk. érdekes módon a maradék 30 perc alatt minden tök jól elkészült, és úgy dolgoztak, mint egy valódi csapat. csak lestünk mónival. de jó volt látni, hogy ha nagyon kell, akkor el tudnak boldogolni a segitségünk nélkül is úgy, hogy mindenkit bevontak a munkába
sziasztok juj de rég szolaltam itt is meg:) remélem mindenki jol van és kellemesen telik az új esztendő. pls meséljetek szarvasi történeteket mert idén csak 2 és fél napig voltam és az nagyon kevés volt:( szal mesélésre fel!!!
ne halljak olyan kifogásokat, hogy sok a munka + sokat kell tanulni:))
csak történeteket fogadok el:)))
nya üdv mindenkinek és utolag is sanatova
Kenny23
sajna nem hiszem, hogy ismétlik,viszont mad bizti felvette magát:(( szerintem nem volt annyira durva amit mondott,de azért érdekes, ahogy a munkáról gondolkodik... miért nem lennél a barátnője? ugyan el nem tartana, de ő sem várná, hogy eltartsd, nem úgy mint az a másik fazon:) mi nem tettszett jordana?
banjus
Hermione nem tudom, hol van, mit csinál éppen, így csak én (Jordana) szólok hozzá az eseményekhez. A világnak ÖSSZE KELL FOGNIA A TERRORIZMUS ELLEN!!!!!Meg kell állítani az arab fanatikusokat, nincs mese!
Hogy viccesebb témát hozzak fel, ki látta ma Mad-Richot Mónika kibeszélőshowjában? Amit ott nyilatkozott, az alapján nem szívesen lennék a barátnője...