Igen Kurucz László beszéde hangja tényleg nyugtató tud lenni, Bulcsú szerintem ahhoz képest, hogy nem képzett kommentátor egész jól bele jött (csak saját vélemény), mostmár szerintem tök jól csinálja. Azon a másik bácsin (nem tudom a nevét, őt szokta még Buzás Gábor hivni), rajta érzem hogy néha mintha izgulna vagy nem tudom, de szerintem élvezhető.
Nekem semmi bajom a magyar kommentátorokkal. A vendégeket nem szeretem. Bulcsú a legutóbbi néhány alkalommal túl sok volt nekem. Szeretem ha hagyják élvezni a játékot. Ebből a szempontból Kurucznak a ritmusát szeretem a legjobban. A hangja is megnyugtató, és már jobban képben van mint régebben, az asztalon lökhető golyókat illetően. A suttogó szövetségi elnök száját ragasztószalaggal kellene leragasztani.
Néhányszor hallgattam angol kommentárt, de nem tetszett. McManus és Dale beszédstílusa nem jön be. Ráadásul csak az amerikai angol nyelvet szeretem hallgatni, de azt is csak akkor igazán ha szépen ejtik a szavakat. Ezen a téren finnyás vagyok.
Kurucz László jól csinálja, a sport tv saját kommentátorainál én is érzem, hogy kb csak ott vannak László mellett, bemagolták a snooker szabályokat és ennyi... Talán még Bartha Zoltán aki 1 kicsit jobban részt vesz a közvetitésbe. Nekem se jön be a sport tv-s kommentár de ez van . A meccset nézem, meg ha nem Zoli van javarészt Kurucz László beszél. (Zoli valamiért úgy érzi neki többet kell beszélni a közvetitésbe, de lehet csak azért mert ugye itt nem rendszeres a snooker és a nézőknek minden apró mozzanatot kommentálni akar.)
https://media1.hu/2024/06/16/selekt-uj-streamingplatform-amc-networks/ "Selekt néven új streamingplatform indul a magyar piacon" Több mint 1 éves a cikk de ez most lényegtelen irják is, hogy ami nem fér be a sport 1-2-be élő program telitettség miatt, az megy a Selektre, most pl a Snooker. Azt ne kérdezd hogy müködik, nem használom.
Van amelyik kommentátor bemondja, hogy a Selecten lesz este van ameyik nem, mivel eddig is igy adták igy gondolható ha nem látjuk a müsorba, akkor Select-es program :)
EBBE NEM VAGYOK BIZTOS, de mintha 1 ES-es közvetitésbe mondták volna ezt, amit irtam, hogy mégha látványosan üres is a nézőtér, ettől még megérheti a több millió tv néző miatt.
Leicester-ben egy sima hétköznap délutáni első körös meccsen tele van a nézőtér. Kínában a hétvégén a döntőben délután alig volt valaki, még este se volt telt ház. Ennyit a nagy kínai snooker csodáról.
Fog még ő a férfiak között tornát is nyerni, szerintem.
Látom stand-up előadásra készülsz. :)) Fiatal a csajszi, a nők között nagyon megy neki, de hogy versenyt nyerjen a férfiak közt, az elég erős jóslat. A világranglista 120. helyezett félamatőrök is verik őket rendszeresen, ritkaságszámba megy, ha valamelyik nő nyer egy meccset.
Oké, tavaly nyert 3 meccset a UK-n Bai, de ez inkább a kivételt erősítő szabály volt.