Keresés

Részletes keresés

celeb_95 Creative Commons License 2020.01.15 0 8 12166

Nekem egy kéthetes koleszban maradás,egy kissé ittas este,és két szobatársammal való zuhany kellett az első koleszos élményhez.

 

A hétvégén egy kicsit iszogattunk,és mivel kevesen voltak bent,a kolesz egész szintje a miénk volt. Együtt mentünk fürdeni,ahol viccből kitaláltuk,hogy megmossuk egymás hátát,de aztán gyorsan elfajultak a dolgok. Elöbb laza csókok majd egymás farkának finom verése jött. Ekkor beszéltük meg,hogy próbáljuk ki,termézetesen titokban. Mivel az egyik srác csak úgy ment bele,hogy ő csak aktív szerepben,ezért megegyeztünk,hogy összemérjük,és akinek a legkisebb az lesz a "lány". Én veszítettem,így hát eléjük térdeltem és nedvesre szoptam.őket. Ezután visszamentünk a szobába,ahol az igazi élvezet kezdődött. Mivel én már ekkor nem voltam análisan sem szűz,az egyikük dugni kezdett,míg a másikuk szopatni. Váltogatták egymást,majd megbeszélték,hogy az arcomra élveznek. Be is terítettek nemsokára. 

Ez volt az első élmény,de az utána lévő 4 évben még sokszor aexeltünk egymással. Mindíg szobatársak maradtunk,és azt is megbeszéltük,hogy az osztálytalálkozón fel elevenítjük a régi emlékeket,akármilyen kapcsolatban is leszünk.

vaszenyka Creative Commons License 2020.01.15 0 0 12165

Ha lenne kedved olvasni nem kifejezetten koleszosakat, írj ide, aztán megbeszélhetünk valamilyen kapcsolatot. Én is szívesen meghallgatnám esetleg a te történeteidet kamaszkorodból.

Előzmény: manta1974 (12163)
manta1974 Creative Commons License 2020.01.03 0 6 12163

Élvezettel olvasom a koleszos történetek. Jómagam is koleszos voltam, mind szakközépben, mind főiskolán, de a farokhoz való vonzódásom csak fősulis éveim végén jelentkezett. Előtte nem volt ilyen jellegű indíttatásom, pedig szerintem lett volna alkalom ilyenre. Most inkább olvasom ezeket. Bár szerintem van jócskán csúsztatás bennük, mert azért egy farok nem csúszik be ám olyan könnyen egy fenékbe ha az nincs előtágítva illetve nincs síkosítva jó alaposan. 



vaszenyka Creative Commons License 2019.12.23 -1 10 12162

Ha szívesen olvassátok, írok egy valóban megtörtént koleszos élményt:

 

Nyolcadik után kollégiumba kerültem, ott már szándékosan figyeltem a többieket fürdés közben, vagy a tanulóban, ahol este vetkőzni szoktunk. Egy falusi sráccal – ő másik iskolába járt, de közös volt a koleszunk – jól összebarátkoztunk. Egyszer nagyon kanos voltam, kergetni kezdtem Öcsit a folyosón, s amikor utolértem, elkaptam a farkát a nadrágján keresztül. Neki volt a legnagyobb fasza az elsősök között, s még szép is volt. Nem jutottunk tovább egy kis mogyorózásnál, de aztán lementem hozzá a kapusfülkébe, ahol délután ő volt szolgálatban. jellege ellenére nyugodt hely volt, kívülről nem nagyon lehetett belátni. Ő leült a székre, én meg átvetve rajta a lábamat a combjára ültem. Mindkettőnk farka lüktetett a gatyánkban, de csak annyit hagyott csinálni, hogy a gatyáján keresztül dörzsölgethettem a keményedő faszát.

 

Később egyik este a hálóban – vagy húszan voltunk, elsősök – takarodó után valaki mesélni kezdte a pajzán Toldit. Élvezettel hallgattuk a sötétben, egyszer csak azt vettem észre, hogy Öcsi átmászik az én ágyamra, s fölém fekszik. Nem volt rajtam takaró, így jól éreztem, hogy merev a fasza, amit olyan szorosan nyomott az enyémhez, hogy sehogy se tudtam a kezemmel hozzáférkőzni. Kicsit mozgott rajtam, farka a faszomon, de többet nem engedett csinálni.

Negyedikes korunkig egymás melletti ágyon aludtunk, de nem jutottunk többre. Néha megpróbáltam, amikor a többiek már valószínűleg elaludtak, hogy átnyúlok hozzá. A takaró alá még beengedte a kezem, de mikor csúsztatni kezdtem a farka felé, mindig elkapta a csuklómat, mielőtt megfoghattam volna. Igazából semmire se jutottunk.

 

A koleszban volt egy nálam egy évvel fiatalabb srác. Szívesen beszélgettünk vele, bár másik tanulócsoporthoz tartozott. Egyszer, mikor télen mentem vissza a kollégiumba, még nem voltak sokan a visszaérkezők közül, de Gábor már ott volt. Nagy örömmel üdvözölt, átnyalábolt, villámgyorsan kigombolta a télikabátomat, s ahogy voltam, fölfektetett az asztalra, majd a térdeim közé lépett, rám feküdt, a farkát hozzányomta az enyémhez, s azt mondogatta: „Most megbaszlak!” Nevettünk, de nem lett folytatás. A fürdőben sokszor néztem a faszát, kicsit később serdült a többieknél, elsős korában vagy egy fél évig még nem volt szőrös, s később is nagyon kisfiús volt. A farka viszont vaskos és elég nagy, s szinte hófehér, ahogy a bőre is.

Már negyedikes voltam, amikor az érettségi előtt betegen feküdtem fönn a közös hálóban, tanultam. Gábor is beteg volt, néhány osztálytársával együtt. Birkóztak az ágyon, amikor valamelyik osztálytársa fölkiáltott: „Ez buzi!” Gábor valószínűleg megfoghatta birkózás közben valamelyikük farkát… Szétrebbentek, de Gábor nagyon öntudatosan reagált: „És akkor? Nekem jólesik, ha megfoghatom.” Most sajnáltam igazán, hogy nem maradt több időm a koleszban. S még inkább sajnáltam a bátortalanságomat. Ha jobban odafigyelek, Gáborral egészen biztosan jókat élvezhettünk volna…

 

RobDa65 Creative Commons License 2019.12.15 -3 0 12161

"Köszönöm szépen, hogy megint hazugsággal vádolsz"

Kissé hibás a fogalmazásom. Így szólt volna helyesen: Köszönöm szépen, hogy megint megjelent valaki, aki a másikat hazugsággal vádol.

 

De ugyan elmondhatnád, hogy te vajon milyen nicken voltál korábban, amin ténylegesen alkottál is.

 

Persze lehet jönni különböző felsorolásokkal. De, hogyha a többit is végigolvasod, akkor is rengeteg a hasonlóság, mint tagolásba, mint stílusba, mint pedig fogalmazásba. De ez már mindegy.

 

Engem ezentúl a különböző vádaskodásaid nem fognak érdekelni, mert úgy érzem, hogy ez a topik pont arra lett nyitva, hogy egyfelől a koleszes, másfelől a homoszex történetek megosztásra kerülhessenek.

 

Előzmény: Don Marcello (12158)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.08 0 1 12160

ilyen testvér nekem is jó lett volna tinikoromba akivel gyakorolhattuk volna:)

Előzmény: Törölt nick (10169)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2019.12.08 -1 1 12159
Kedves "Don Marcello"!
Nevetni fogsz, de mellélőttél: Én vagyok a "Kritikus Mágus", és nem trollkodom! Ellenben a nevem azt gondolom világosan mutatja, hogy "kritikus" egyéniség vagyok, azaz, ha van véleményem, (építő célú,) azt vállalom. Ellenben az általad felsorolt felhasználónevektől független vagyok, azokhoz semmi közöm. Nem muszáj elhinned! Na és őszintén? Nem érdekel, ha nem hiszel nekem, nem fogom itt bizonygatni! Mindenesetre egy jót röhögtem ezen a "megállapításodon". Nem tudom mi alapján végezted ezt az elemzést, de szerintem keress fel egy pszichomókust mielőtt megbuggyansz agyilag! :D

Az pedig, ami engem zavar bizonyos történetekben, világosan és egyértelműen leírtam, vissza lehet keresni, és el lehet olvasni. Aki megfogadja, az magát, a történetírási készségét illetve írási intelligenciáját fejlesztheti vele, aki meg nem, az meg magára vessen, ha baxtatják aztán valami miatt.
Előzmény: Don Marcello (12158)
Don Marcello Creative Commons License 2019.12.02 -4 1 12158

Biszexboy1982, Sovabak55, Heflo989, Ulezs, emlék&jelen70, Arni00, apaMatyipapa49, KSzK81, Marcika63, sbfuck68, KrisztoferArmin, BorosRoka69, RM5906, 65t.KaCsa, PusIsAr60, és még ki tudja, hány nick.

 

Mindössze pár oldalt lapoztam vissza, és különösebb elemzés nélkül is egyértelmű, hogy az összes, ezektől a szerzőktől származó poszt stílusa, kifejezéskészlete, tagolása és formázása azonos szerzőre utal.

 

Külön kedves a köszöneted: „Köszönöm szépen, hogy megint hazugsággal vádolsz”. Szóval volt már egyszer egy afférunk. E szerint három és fél évvel ezelőtt Kritikus Mágus nick alatt trollkodtál.

 

Szép munka volt. Csatlakozom egy másik szerző korábbi posztjához: gratulálok, a topic a tiéd.

 

(Ha van egy kis eszed, most nem fogsz minden, eddig használt nickeddel felháborodott posztokat iderottyantani.)

Előzmény: RobDa65 (12157)
RobDa65 Creative Commons License 2019.11.30 -2 0 12157

Köszönöm szépen, hogy megint hazugsággal vádolsz! De nekem egyetlen nickem van. Az emailcímemre ráengedtem a nővéremet és az egyik unokatesómat. Ez tény, de a saját nick nevem egyedüliként a RobDa65 és kész. Érdekes módon azok kezdenek el engem támadni, akik egységesen 2 vagy 3 éves vagy éppen viszonylag új regisztrációval rendelkeznek.

 

Azért érdekes módon azok kezdenek ki engem, akik úgy regisztrálnak új nickkel, hogy az adott topikban semmilyen produkcióval nem rendelkeznek. A régi nicket pedig meg sem említik, amin esetleg valami produktumuk lenne.

 

 

Még egyszer: Nekem ez az egyedüli nickem, amit én használokAz én emailcímemre regisztrált a nővérem (Edina60) és az unokaöcsém (másik nővérem fia - Bo.Tomi99)

Előzmény: Don Marcello (12153)
RobDa65 Creative Commons License 2019.11.29 -1 0 12156

Egyébként minden szava igaz!

Előzmény: [fidelio] pelleas (12154)
RobDa65 Creative Commons License 2019.11.29 -3 0 12155

A "D" a családnevéből eredt!

Egyébként két keresztneve volt. Vagyis nincs szó tudathasadásról. György volt az első neve, és Levente a második. A legtöbben Gyurinak hívták, de voltak, akik inkább a Levit használták esetében. Én is közéjük tartoztam. Mindkettőre hallgatott.

Előzmény: [fidelio] pelleas (12154)
[fidelio] pelleas Creative Commons License 2019.11.29 0 0 12154

Elég szürreális történetet szültél :): A srác a tükörre D-nek írja alá a nevét, később azt írod, hogy Gyuri, a végére meg Levi lesz belőle.... Három neve is van, vagy tudathasadása, vagy csak kamuzol? Nem baj a fantázia, de akkor figyelj jobban a részletekre, ha valóságosnak akarod beállítani.... 

Előzmény: RobDa65 (12145)
Don Marcello Creative Commons License 2019.11.29 0 2 12153

Most komolyan, tervezed még, hogy az eddiginél több nickkel vergődsz errefelé a továbbiakban?

 

Előzmény: RobDa65 (12152)
RobDa65 Creative Commons License 2019.11.28 -2 0 12152

Kedves Biszexboy1982!

 

Az a helyzet, hogy notrun felhasználótárs az általad 158 napja, vagyis 2019. június 22. napján (pontosabban: 2019.06.22 14:37:09) írt hozzászólásod után sem képes megírni a 1036 napja megígért folytatást. Itt vélhetően felmerül, hogy ő az, aki lepontozza azokat a kommenteket, amelyekben azoknak az írói kérik, már-már követelik a történetének folytatását.

Előzmény: Biszexboy1982 (12128)
Pick_1 Creative Commons License 2019.11.24 -7 0 12151

Sziasztok,

 

Indítottam az "Első szopás" élményéről egy topicot, kérlek írjatok oda is, induljon be az a Topic is!

 

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9242619

Freeballer Creative Commons License 2019.11.21 0 1 12150

Furcsáltam én is a nagy hasonlóságot. 

 

De mért ne lehetne hasonló a történet...

 

Még egy kolis élményem van sokkal későbbről azt még megírom.

Előzmény: Törölt nick (12146)
majomláda Creative Commons License 2019.10.03 0 2 12148

A tortenetek nagy resze valoszinuleg kamu, de azert jo olvasni :)

Előzmény: Törölt nick (12146)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.03 -1 0 12147

Nem történhet meg ugyanaz egynél több emberrel? Na, ne mondd! Ezzel majdnem azt állítod, hogy lényegében a kollégiumi sztorikat mind ugyanaz a személy írja. Erről ennyit.

 

Én tudom, hogy mi történt velem. Ez mind megtörtént. Az, hogy van Freeballer valamelyest hasonló történetet osztott meg 2 nappal ezelőtt, az a véletlen műve. Én már előbb elkezdtem fogalmazni, csak bizonyos dolgok miatt többször megakadtam vele. Aztán már mire elküldtem, persze ő is beküldte a történeteit.

Előzmény: Törölt nick (12146)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.03 0 1 12146

ez egy kamu.....ugyanilyen sztorit irt le a minap más is

Előzmény: RobDa65 (12145)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.03 -1 6 12145

Nos egy kollégiumi sztorim jutott eszembe. 1982 talán novemberének elejét írtuk. A barátnőm utolsó éves szakmunkás tanuló volt, míg én a gimiben voltam utolsó éves. Két külön kollégiumba voltak a gimisek és szakmunkás tanoncok elszállásolva. Megbeszéltük, hogy mindketten bennmaradunk, hisz másnap buliba mentünk. Eljött a péntek este, már úgy 7 körül járt az idő, eléggé kihalt volt a folyosó, így elindultam zuhanyozni. Csak egy törölközőt terítettem magamra, hogy még se anyaszült meztelenül menjek végig a folyosón, hisz a közös fürdő éppen a szobámmal ellentétes végén volt a folyosónak. Félúton a lépcső mellett volt egy társalgó rész, ahonnan két srác hangja szűrődött ki, így még jobban szedni kezdtem a lábam. Beléptem a zuhanyzóba és magamra csuktam az ajtót, majd elkezdtem engedni a vizet. Nem túl meleget (bár szerettem a forró vizet - főleg télen és nyáron), de nem is túl hideget (azt időjárástól függetlenül utálom). Már éppen beálltam a víz alá és háttal a tükörnek elkezdtem még állítgatni a csapot, miközben már áztattam magam. Nem hallottam tisztán, de mintha csapódott volna az ajtó. Meg is fordultam, de először nem láttam semmit a párától. Aztán lehunytam a szemem és elkezdtem magam kényeztetni kicsit. Egyszer csak már egy kéznek az érintését éreztem a(zt hiszem, hogy a bal) csuklómon. Teljesen ledermedtem, még a szememet sem mertem kinyitni. Aztán a kézérintés a csuklómról elindult felfele a karomon, majd újra le egészen a heréimig. Ebben a pillanatba kinyitottam a szememet. Nem értettem, hogy mi zajlik, de azt igen, hogy a farkam elkezdett merevedni, amit a srác nem is hagyott annyiban és elkezdett kényeztetni. Először a heréimet birizgálta a nyelvével, majd a makkomat kapta be és kezdte el óvatosan magáévá tenni. Nagyon fura volt, mert még fiúval nem voltam így sem. De ennek ellenére néhány másodperc után, mintha csak magától jött volna, elkezdtem nyögni. Erre a srác tövig bekapva, még hevesen szopta a péniszemet. Valahogy jobban is esett, mint amikor a barátnőm csinálta. Nagyon odafigyelt a srác. Amikor azt éreztem, hogy az elsülés határán állok, akkor jelezni próbáltam neki. Egy pillanatra le is állt, de szinte rögtön újra belelendült. Nem is tudtam visszatartani. "Elmentem" A fiú eleinte megpróbált szívni, nyelni, de néhány másodperc után nem bírta tovább és kiköpte a farkamat. Szegényt kicsit sajnáltam, mert elég nagy adagot kapott. Aztán először ő hagyta el a zuhanyozót, majd én is. De, miközben magamra csavartam a törölközőt, észrevettem, hogy írt valamit a tükör párás üvegére. "Hamarosan újra! Üdv. D" állt ott a szöveg. Nem értettem, hogy mire akar ezzel utalni, de azért letöröltem a tükröt egy kéztörlővel, majd elhagytam én is a zuhanyozót. Beléptem a hálóterembe, de nem tudtam kiverni a fejemből azt, ami a zuhanyozóba történt. A farkam megint erősen merevedni kezdett. Nem sokkal később tényleg kopognak az ajtón. Gyorsan magamra kapok egy bokszert és egy atlétatrikót.

-   Szabad! szólok ki közben

-   Nem zavarlak? lépett be kicsit zavartan a fiú

-   Dehogy zavarsz. válaszoltam

-   Biztos? kérdezi, miközben már látom, hogy a szemével a testemet fürkészgeti

Ebben a pillanatban odalépek hozzá, átkarolom és odakísérem a székhez, hogy leültessem. Erre a fiú elém lép és először kicsit bátortalanul, de megpróbál megcsókolni. Ahogy az ajka az enyémhez ér, minden bátortalansága ellenére csókra kerekedik az a szája és elkezd csókolni. Ezt nem is hagyom viszonzatlanul. A csók hevességét mi sem mutatja jobban, hogy mindeközben a nyelvem már a garatbejáratánál volt. Na, de az övé sem tétlenkedett. Ahogy a csók egyre hevesebb lett, úgy kezdtek a kezeink is körutazásra indulni egymás testén. Gyurinak viszonylag hamar feltűnt, hogy már igen csak merev ott lenn a dolog. Először csak a bokszeren keresztül fogta meg, majd lehúzta a bokszeremet és a sajátját is. Így végre volt alkalmam látni is a farkát.

-   Szép a szerszámod! nevettem el magam

-   Te sem panaszkodhatsz! nevette el ő is magát, miközben az ágaskodó farkamra pillantott

-   Fogd meg, ha gondolod! folytatta a fiú, majd én meg is fogtam. Ekkor volt először olyan farok a kezembe, ami nem az enyém. Nagyon fura, de mégis jó érzés volt.

-   Milyen finom tapintása van. jegyeztem meg

-   Gyere utánam! mondta a srác

-   Rendben! válaszoltam és megindultunk a néhány lépéssel arrább lévő ágy felé

-   Feküdj csak le! mondta

Ekkor én elkezdtem visszavenni a bokszerem és az atlétám.

-   Meztelenül és takaróra.. Jegyezte meg a Levi

-   Rendben! válaszoltam értetlenül, majd lefeküdtem

-   Csússzál kicsit lejjebb! szólt rám a fiú. Én elkezdtem lejjebb csúszni

-   Így jó lesz már? kérdeztem

-   Igen! válaszolta

Ebben a pillanatban ő is mellém feküdt, de úgy, hogy a feje ellentétes irányba volt. Rögvest elkezdte kényeztetni a farkamat. Én pedig először még megpróbáltam valahogy kikerülni a szám közvetlen közelébe levő farkincáját. De ez csak kb. 1-2 percig volt kivitelezhető, majd elkezdtem először a makkját nyalogatni. Elég finomnak éreztem, így kicsit lejjebb haladtam. Aztán már tövig bekapva hevesen szoptam. Nagyon finom íze volt. Aztán elkezdtem valami forrót érezni a torkomba. Először eszembe sem jutott az, hogy ez a spermája lehet Levinek, de isteni volt. Kicsit sós, de mégis édeskés. Enyhén csípős, de forró. Mindennek ellenére ízletes. Neki sem kellett sokat várnia a viszonzásra. Kapott is belőle eleget.

-   Tovább mehetünk? kérdezte

-   Miért is ne! válaszoltam

Ezzel egyidejűleg elkezdtem kicsit tollászkodni, helyezkedni az ágyba, hogy elérhetővé váljon számára a seggem. Ahogy ez megtörtént a fiú egy kis spermával bekente a nyílásomat és a kezét, majd elkezdett ujjazni. Eléggé feszes voltam, mert először kényeztetett fiú és kicsit féltem is tőle. Aztán nem feladva az óvatosságot, inkább a farkával próbált irányítani. Elég nehézkes volt, amit kicsit meg is unhatott közbe, kicsit (de nem túlzottan) elkezdett hevesebben, erősebben ténykedni ott hátul. Viszonylag nehezen engedtem őt be. Aztán kicsit visszább fogta ő is a hevességet. Beengedtem, amit ő óvatos lezárással tett véglegessé. Aztán először odabújt hozzám, mint egy "üldözött kiscica", majd elaludtunk. Reggel arra ébredtem, hogy nincs mellettem és a seggem is kicsit fáj. Egyáltalán nem bántam meg semmit akkor sem. Nagyon jó volt Levivel.

RobDa65 Creative Commons License 2019.10.02 0 1 12144

Várom -sőt szerintem mondhatom vagyis írhatom azt is, hogy- várjuk a remekbe szabott folytatást, mert egyre jobban alakul a történet.

Előzmény: Freeballer (12141)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.02 0 0 12143

Nagyon jól összerakott és megfogalmazott történet.

Köszönjük a megosztást!

Előzmény: Freeballer (12139)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.02 -1 0 12142

Nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy már közel 3 éve nem vagy hajlandó folytatni a történetet, miközben a támogató jelek is magasak (átlagosnál jóval magasabbak) és már többen írtak szóban is, amiben kérik a folytatást, de máig elmaradt ez.

 

Mi van veled kedves notrun? Miért nem folytatod a történetedet?

Előzmény: notrun (11565)
Freeballer Creative Commons License 2019.10.02 -1 5 12141

Kollégiumba voltam még mindig Miskolcon. A koli közelében volt egy uszoda a kollégiumnak pedig volt ingyenes bérlete, amit bárki használhatott. Mivel szerettem úszni úgy döntöttem eljárok. Mindig az utolsó órába mentem, mert ebben az időben kevesen voltak. Úszás előtt is és utána is beálltam hosszasan tusolni, hogy fel tudjam mérni kinek mekkora. Egyik este végeztem állok a zuhany alatt és bejött tusolni az úszómester is. Na, gondoltam most megnézem mekkora neki, mert az úszónadrágja mindig nagyon dudorodott. Gyorsan befejeztem a tusolást ki léptem törölközni a zuhany alól és a szemem sarkából néztem felé. Majd megakadt a szemem a szerszámán mozdulni sem bírtam a látványtól. Most már látszott mitől az a nagy dudor. Én eddig még nem láttam ilyen hosszú és vastag péniszt. Észrevette, hogy nézem és hirtelen megfordult, hogy ne lássam. Észhez tértem és kimentem a szekrényekhez. Öltözni kezdtem, közben hallottam, hogy ő is kijött és nyitotta a szekrényt. Zavartan, ugyan de bocsánatot kértem tőle, hogy így megbámultam. Mondtam neki, hogy még a szám is tátva maradt és ezt nekem ne mondja, hogy eredeti. Tuti csinál vele valamit, amitől ilyen hatalmas. Megnyugtatott, hogy semmi baj nincs mindig, ha nyilvános helyen zuhanyozik, megbámulják. Már megszokta, de néha még zavarja. Felöltöztünk elindultunk kifelé. Természetesen a melegítőnadrágját ugyan úgy kinyomta a farka. Beszélgettünk, míg kiértünk, az ajtóba megkérdezte meg iszok e vele valamit. Én igent mondtam és átmentünk a közelben lévő „késdobálóba”. Sokáig ott iszogattunk és beszélgettünk. Némi alkohol után megnyílt a nyelve és elmondta, hogy azért egy ekkora szerszám inkább átok, mint áldás. Félnek tőle a csajok. Én sem voltam épp szomjas és rávágtam, hogy én nem félnék tőle. Kikerekedett a szeme a srácnak majdnem félrenyelte a kóláját. Majd rám nézett nagy szemekkel és kérdezte „te buzi vagy? Olyan fejet vágott hozzá szinte megijedtem.  Zavaromban azt se tudtam merre nézzek aztán csak sikerült kicsikarnom magamból annyit, hogy talán bi. Vártam, hogy felugrik és ott hagy, de nem tette. Lenyugodott és én is, na ami ez után jött. Már a kocsma is bezárt mi pedig sétáltunk dumáltunk még órákig és a srác szinte ki sem fogyott a kérdésekből. És persze én sem. Már hajnalodott, mikor fogyatkoztak a kérdések ekkor elköszöntünk egymástól és ment mindenki a dolgára. Ha mentem úszni és ő zárt, akkor mindig egy kis kocsmázás lett a vége, de soha semmi nem történt köztünk. Egy jó haverság lett belőle. Ahogy hazakerültem koliból megszűnt a kapcsolat akkor még nem volt internet még mobil is csak bőrönd méretű.

Freeballer Creative Commons License 2019.10.01 -1 9 12139

Ez is Miskolcon történt a kollégiumban:

Hétvégén bent maradtam a koliba, mert bulizni akartam menni. Eljött a szombat délután teljesen kihalt volt a folyosó. Nem teljesen, mert nevelő tanár mindig volt bent. Gondoltam lassan lekezdek készülődni, ha már ilyen nagy a csend. Közös mosdó/zuhanyzó hely volt a folyosó közepén. Összeszedtem a cuccom levetkőztem és mivel tudtam, hogy egyedül vagyok meztelen indultam el a folyosón. A hosszú folyosó legvégén volt a szobám.  Annyira felizgatott a dolog, hogy kissé elkezdett dagadni a cerkám. De nem állt fel teljesen. Ahogy a folyosó közepére értem már majdnem a zuhanyzókhoz előtte volt egy közösségi tér. Benéztem és meglepődve állapítottam meg, hogy ül bent valaki. Szaporáztam a lépteimet nehogy észrevegyen és gyorsan beugrottam az ajtón. Reménykedtem, hogy nem látott meg. Szépen hozzáfogtam borotválni magamat mindenhol, nem voltam hozzászokva, de a koliban mindenkinek le volt borotválva gondoltam nem akarok kilógni a sorból. Beugrottam a zuhany alá és megnyitottam a jó forró vizet. Imádtam alatta álldogálni. Már egy ideje álltam a víz alatt és élveztem, ahogy a vízsugár ütögeti a farkam, ami teljesen fel is állt. kényeztettem magam a zuhany alatt. Nem hallottam a vízcsobogástól rendesen, de olyan volt, mintha csapódott volna az ajtó. Gondoltam a srác jött be wc-re. A tükrök bepárásodtak szinte teljesen így csak árnyfoltot láttam bennük. Befordultam meg ne lásson, aki bejött. Annyira jól esett a forró víz, hogy meg is feledkeztem az esetről és újra kifordultam, hogy a víz izgassa a farkam. Becsuktam a szemem és úgy élveztem. Nem tudom mennyi idő telt el mire kinyitottam a szemem. Nagyon megijedtem a srác ott állt a zuhanyzóval szembe a mosdónál kezet mosott. A tükör le volt törölve így abból mindent látott. Elég sokáig mosta a kezét és bámulta a tükröt. Mikor végzett rám nézett és annyit mondott:

-          Azt hittem senki nincs bent hétvégén ezen a folyosón azért jöttem ide, mert gondoltam itt nyugalom lesz.

Mondtam neki, hogy:

-          Nyugalom van hisz csak én vagyok, egyedül bent jöhetsz nyugodtan bármikor.

Közben próbáltam takarni ágaskodó farkamat. Majd elindult kifelé. Ahogy oldalra fordult láttam, hogy nagyon dudorodik a melegítő nadrágja. Kiment… Nyugodtan tusoltam tovább és kényeztettem magam izgatott a gondolat, hogy nézett a srác a tükörből. A végén akkorát lőttem, hogy a zuhanyzón kívülre spricceltem. Elkészültem és elindultam a városba. Hamar vissza értem a koliba, mert az osztálytársam nagyon beivott így vége lett az estének. Ahogy benyitottam a folyosóra hallottam, hogy folyik a víz a fürdőben. Halkan benyitottam egy törölközőt láttam. Egyre bentebb merészkedtem, a srác zuhanyzott. Észrevett, ránéztem és zavaromban annyit mondtam, hogy:

-          Jövök én is.

Sietve dobáltam le a szobába magamról mindent és igyekeztem a fürdőbe. Még mindig tusolt a srác. Beálltam a mellette lévő zuhanyzóba. Ő kijött és törölközni kezdett, gyorsan kijöttem én is. Méregettük egymást és szinte egyszerre mondtuk:

-          Szép szerszámod van!

Megtörölköztünk beszélgettünk főként erotikus témára terelődött a szó. Meredezett mindkettőnknek rendesen.

-          Ne haragudj, fáradt vagyok megyek…

-          Jó neked legalább egyedül vagy tudsz pihenni. A mi szobánkban sokan vannak iszogatnak.

-          Ha gondolod, gyere hozzám van üres ágy.

-          Ha nem baj szívesen mennék már második napja nem pihentem.

Elindultunk a szoba felé. Beértünk, mutattam neki, hogy 2 ágy is üres válasszon. Ledobta a törölközőt és bebújt az egyik ágyba. Én közben öltöztem alváshoz.

-          Te meztelen alszol?

-          Igen így sokkal kényelmesebb. Mert te nagykabátban alszol?

-          Nem de boxerben meg egy pólóban.

-          Vedd le próbáld ki milyen kényelmes soha többet nem veszel fel semmit!

Levetkőztem és én is lefeküdtem. Mondanom sem kell nagyon jó érzés volt textil nélkül feküdni. Az elkezdett izgatni, ahogy a hűvös takaró hozzám ért. Attól meg teljesen felizgultam, hogy a cerkám nem fogta a boxer. Nagyon hamar felizgultam, óvatosan magamhoz nyúltam. A srác már eddigre elaludt, mert egyenletesen szuszogott. Gondoltam, ha már alszik, akkor nem kell annyira óvatosnak lennem. Ahogy húzogattam lehúztam magamról a takarót és bele merültem az élvezetbe. Éreztem egy érintést a mellkasomon. Majd hosszas simogatás követte. Befeküdt mellém és ő is elkezdte verni magának, a másik kezével pedig nekem. Aztán én vettem irányításba az ő szerszámát. Majd hosszasan csókolóztunk és nyelvel kényeztettük egymást. Az ujjaim elkalandoztak a segglyukán majd egyre bentebb.

-          Ha gondolod, kicserélheted az ujjad a farkadra!

Hát nem kellett kérlelnie. Jól benyálaztam a farkam és elkezdtem behatolni. Jó szűk volt a segge. Halkan nyögdécselt de egyre bentebb csúsztam. Egy pár perc dugás után egyre hangosabban nyögött és egyre jobban szorított rá a farkamra. Sziszegve mondta, hogy ő mindjárt elmegy. Mire befejezte a mondatot már lövellt is, pedig a farkához egyiken se értünk. A saját állát lőtte telibe. A látványtól nekem sem kellett több épp, hogy kihúztam a farkam már spricceltem is végig a mellkasán. Ekkorát még sose élveztem előtte. Megtörölköztünk és visszafeküdtünk. Ő is ott maradt az én ágyamba. Megölelt és így feküdtünk tovább. Elég sok ideig tartott mire elaludtunk.

RobDa65 Creative Commons License 2019.09.30 0 0 12138

Az előzményként megjelölt válaszolom nem csak kkrobag-nak szól, hanem mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy inkább privát módon cserélne eszmét, tapasztalatot vele egy korosztályba tartozóval, vagy esetleg fiatalabbal.

Előzmény: RobDa65 (12137)
RobDa65 Creative Commons License 2019.09.30 0 0 12137

Szia!

 

Nem tudom, hogy az ismerkedést hogy érted. Az emailcímem viszont publikus, amennyiben gondolod, akkor írj privátba.

 

Az ismerkedésbe csak úgy vagyok benne, hogy beszélgetőtársként eszmét, tapasztalatot cserélünk.

Előzmény: kkrobag (12136)
kkrobag Creative Commons License 2019.09.30 -1 1 12136

Szia!

 

hasonló cipőben járunk...csak én a férfi ruhát szeretem...lenne kedved ismerkedni, ha igen írj!

Előzmény: RobDa65 (12135)
RobDa65 Creative Commons License 2019.09.29 -1 3 12135

Először is annyit rólam, hogy 54 éves, nős, 3 gyermekes, biszex férfi vagyok.

 

A storykat viszont a legfrissebbel kezdem.

 

Nagyjából 3 hete volt egy céges bulink, ami nem zártkörű parti volt. A nejem viszont dolgozott, így nem tudott eljönni velem. A cégnél van egy nyíltan meleg srác, akivel már odakerülése (kb. 4-5 éve) nagyon jó kapcsolatunk van. Informatikai dologba ő szokott segíteni, amikor már a fiaim is tanácstalanok. A nejemmel is nagyon jó kapcsolata van. A srác egyébként 30-as évei elején jár, vagyis kb. 25 évvel fiatalabb nálam.

 

Na, szóval a buli - jót beszélgettünk, szórakoztunk, iszogattunk. Aztán egy váratlan pillanatban Zoli megcsókolt. Vagyis először csak megcsókolt volna, mert megijedt és meghátrált az utolsó század milliméteren, majd megfordult és kiment az udvarra, ahova másodpercekkel később én is követtem.

"Ne aggódj! Nem zavar! mondtam neki és átöleltem. Lehet, hogy nem kellett volna, hisz újfent bepróbálkozott. Ez pedig már engem is felcsigázott és amikor megakart hátrálni, én vettem át a vezetést és megcsókoltam. Először mindkettőnk részéről éreztem némi feszültséget, félelmet. Aztán először ő, aztán én engedtem fel. Nagyon jól esett a csók. Azt követően még visszamentünk bulizni egy kicsit, majd úgy éjfélkörül elhagytuk a helyszínt. Ő ment el először, aztán néhány perccel később én is követtem. Tudtam, hogy 2 utcányival lejjebb vár, hisz megbeszéltük vele, hogy én viszem haza. Tudom, hogy nem szabad úgy vezetni - de mégis megtettem - szerencsére nem lett baj belőle. Beinvitált a lakásába is. Bementem, majd átölelt és megcsókoltuk egymást. Arra is színtisztán emlékszem, hogy kölcsönösen nyúlkáltunk be a másik pólója alá, nadrágjába, illetve szabadítottuk meg egymást a ruhától. Még arra is emlékszem, amikor a srác letepert (persze némileg hagytam is magam), majd elkezdett kényeztetni ott lent. Nagyon óvatos és figyelmes volt közben. Aztán pedig mintegy kisebb filmszakadás következett. Amikor reggel felébredtem enyhe fájdalmat éreztem hátul. (éreztem fiatalabb koromba ennél sokkal durvábbat is) Ebből tudtam, hogy megtörtént a dolog. Aztán jött ki a fürdőből fülig száj, majd amikor meglátta, hogy már fent vagyok, akkor lesütötte a szemét. Ez csak megerősítette, hogy tényleg megtörtént és nem képzelem az enyhe fájdalmat. Odaléptem hozzá, és csak ennyit mondtam: "Jó volt az éjszakám!" Ezzel próbálva felrázni a szégyenből őt is és részben magamat is. Bár nekem korábban is voltak már fiús történeteim.

 

Ez a legfrissebb augusztusban, néhány nappal a nemzeti ünnep előtt történt.

dicksucker972 Creative Commons License 2019.07.27 -1 2 12134

Senkivel nem történik semmi??? Nyári tábor közben sem???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!