Szerintem csak arról van szó, hogy elszoktak innen az emberek. Van ügye fcsopron.hu (ami nálam kurva sok memóriát lefoglal egyébként), wb-sopron.com, sakc.hu, s ott azért érezhető némi forgalom.
Igazságos döntetlen volt ez szerintem: az UTE végre az élen van, a Sopron pedig kapott egy pontot. Csak az zavar, hogy az ETO megint kikapott...Érdekes, ami ott megy, na mindegy, nem ide tartozik, csak ugye a megye....
Kistelekinek a mai NS-ben megjelent hasonlata alapvetően elbaszott logikán alapszik, amikor azt mondja, hogy ha "valaki beiratkozik az orvosi egyetemre még nem mehet automatikusan azonnal műteni." Csakhogy szerintem a helyzet sokkal inkább hasonlít arra, hogy valakinek megvan az orvosi diplomája, de még nincsen szakvizsgája. De legjobb tudomásom szerint azok is végezhetnek orvosi feladatokat, akiknek csak egy általános orvosi diploma van a kezükben...
Aham, lehet, hogy igazad van!Reméljük! Mert most, hogy az ETO is "kutymutyban" van, a Sopronon nagyobb a felelősség, hiszen azért a megye nem vallhat szégyent! Úgyhogy én szurkolok Selymesnek, és ha jól gondolkoztam, akkor Ő az, ugye?
Tegnap este, amikor hallgattam a körkapcsolást, pont azon gondolkodtam, hogy ide egy viszonylag fiatal edző kell, aki ért a játékosok nyelvén. Szóval kíváncsian várom.