Keresés

Részletes keresés

miracle Creative Commons License 2000.06.08 0 0 20
En megyek utalni.
Amugy az a véleményem, hogy a mai kor embere nem viszi tulzásba a raszorulok támogatását.
Kiváncsi vagyok, hogyha Ők kerülnének ilyen helyzetbe akkor mit tennének.
Előzmény: Laci (19)
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 19
Szerintem meg igenis utalni kéne, mert az az ember könnyebben megcsinálja. Vagy ha valaki (pártbizalmi) összegyűjti (utalás útján akár), akkor mehet a kézbenyomás, de ki az, akit meg lehet bízni, hogy kezeljen több, mint két és fél millát, és az emberek is megbíznak benne. Szerintem jó az az utalós módszer.
Előzmény: NaNe (16)
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 18
Nálunk ez sajnos nem megy NaNe, nálunk enélkül is kell dolgozni hétvégén, ha a főnökség úgy találja :)
Előzmény: NaNe (10)
XS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 17
Teljesen egyetértek.

Milyen igazságtalan tud lenni az élet. A tegnap indult öngyilkosos topikban valaki az életét akarja eldobni, míg más az életben maradásért küzd minden erejével, fiatalon és lehet, csak a rohadt pénzen múlik a siker. Az ottani topiknyitó ha elolvas egy ilyen történetet, akkoris öngyilkos akar lenni? Ha igen, mielőtt megteszi adja el mindenét, és utalja Anita számlájára a kapott összeget. Bocs, hülye ötlet, lehet kicsit OFF is voltam, és nem segítek vele Anitán sem.
XS

Előzmény: NaNe (16)
NaNe Creative Commons License 2000.06.08 0 0 16
Nem nagyon hiszem, hogy eredményre vezetne a dolog.
Szerintem az a legjobb, ha meg van a cash, aztán a lány kezébe nyomni : Gyógyulj meg !
Talán még a látogatásnak is örülne, megvidámodna tőle.
IMHO szak- és nem szakszervezetek sux, itt mindenkinek magának kell lépni.

NaNe

Előzmény: trebb (15)
trebb Creative Commons License 2000.06.08 0 0 15
Szerintem meg lehet kérdezni pl. a szakszervezetet, a személyzeti főosztályt arról, hogy van-e valamilyen alapítványuk amiből adhatnának.

Illetve el lehet érni, hogy valami felelős emberke küldjön egy körtáviratot/kör emailt a témában. Én is tesztelek, holnap utalok. (csak kicsit, de utalok)

Előzmény: XS (13)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.08 0 0 14
Írtam nálunk a PR-osoknak. Kiváncsi vagyok megmozdulnak-e?!
XS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 13
Az ötlet jó lehet bizonyos munkahelyeken, de sajnos állami cégnél közalkalmazottakkal ez több okból is kivitelezhetetlen. Kinek van még ötlete?
XS
Előzmény: NaNe (10)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.08 0 0 12
Kedves Laci!

Idetaláltam.

Szerintem is meg kellene azt jáccani amit happe-nél. Sőt inkább MUSZÁJ!!!
Itt a cégnél is terjesztem. Remélem sokan ráugranak.

Szerencsés gyógyulást kívánok!

NaNe Creative Commons License 2000.06.08 0 0 11
NaNe Creative Commons License 2000.06.08 0 0 10
Sziasztok!

Egy ötletem volna.
Nem tudom, ki milyen cégnél dolgozik, és nálatok ezt hogy lehet keresztül vinni.
Tehát azt javasolnám, hogy beszéljünk a főnökeinkkel, hogy támogassák a lány gyógykezelését és cserébe lehúzunk egy szombati műszakot.

Szerintetek ?

NaNe

XS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 9
A 10.000 USD sajnos nem 270.000,- Ft, hanem 2.700.000,-. Mondjuk ez sem sok a mai világban, főleg ilyen célra nem...
Előzmény: Laci (5)
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 8
Remek! Végre valaki!

A megjegyzésedhez megjegyezném, hogy több orvos is dolgozik ott. Egyik ilyen-másik olyan. Mellesleg, ha lenne bizonyíték arról, amit Anita írt, akkor szerintem fel lehetne jelenteni azt az orvost tudatos emberölési kísérletért.

Előzmény: csite (6)
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 7
Beszéltem a feleségemmel, és mondta, hogy ez a Bombera Krisztina a TV2 sztárriportere (Na most égek, mint a BS). Szóval nem sok tv-t szoktam nézni.

De az, hogy eddig egy nullázáson és egy beszóláson kívül más reakció nem volt, az szerintem nem normális. Ha happénak összegyűlt a nemtommennyi végül, akkor erre a célra nincs?
(persze én is utalok neki ma vagy holnap, de sajna most nem állok úgy, hogy mind a 10000 dollárt átutaljam, és egyébként is lehet, hogy több kell neki ahhoz, hogy meggyógyuljon).

Remélem ide talál a Kriszti(na) (majd megmondja, hogy szólítsuk, most zavarban vagyok), és elmeséli a helyzetet pontosan.

csite Creative Commons License 2000.06.08 0 0 6
lehet hogy fújoltok rám, de...
elolvastam a belinkelt oldalt, ahol olyanok állnak, hogy az Onkológiai Int-ben csak csúszópénzért hajlandó a doki valamit tenni

EZ NEM ÍGY VAN!!!!!

sajnos, a családban akadt valaki nálunk akinek igénybe kellett vennie az ottani kezelést, anyagi körülményeink siralmasak voltak már akkor is, így egy csokor virágnál nem tellett többre a kezelőorvosnőnek, és Ő látta hogy nem várhat Tőlünk semmi mást, megelégedett ezzel, sőt boldog volt.

Igazából ennyi hozzáfűznivalóm van a dolgokhoz, és ha tehetem még pénzt is küldök, bízva abban hogy ez nem egy kamu dolog.

Sok sikert a továbbiakhoz, és jó egészséget a lánynak!

Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 5
Nu, beszéltem a Bomberra Krisztinával, és most az van, hogy hitelbe kapja a gyógyszert, tehát él, és szüksége van a pénzre még mindig.

10.000 dollár, az kb 270-280 ezer Ft. Most ezt egy ember nehezen adja be (máraki persze...), de vagyunk itt aktívak vagy 2000-en! Ha mindenki egy 1000 is csak ha ad, akkor, a gyógyszer kijön egy jó időre, és ki tudja, hátha meggyógyul a végén.

XS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 4
Laci! A levél dátuma május 9, tehát elkéstünk, az említett határidő 2 hét volt. Azért ha megtudsz valamit, írd le. Ha igazak a leírtak, akkor elég szomorú a helyzet kis hazánkra nézve.
XS
Előzmény: Laci (3)
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 3
Felhívtam a TV2-őt, és tényleg dolgozik egy Bombera Krisztina nevű ember náluk (mondjuk beszélni nem sikerült vele, mert nem kapcsolták valamiért, hanem mondták, hogy küldjek neki emilt). Szóval valószinűleg hiteles a dolog.
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 2
Most, ha lehet ez ne süllyedjen el ilyen gyorsan!
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 1
Igaz, bocs elbénáztam.

Tehát a link: http://www.yton.hu/anita/keres.html

BahnScorper Creative Commons License 2000.06.08 0 0 0
0 link van a hozzászólásodban... try again...
Előzmény: Inner Circle (3590)
Laci Creative Commons License 2000.06.08 0 0 topiknyitó
Az iqteszt.hu oldalán találtam ezt a linket, és szerintem elég valósághű, és ott van egy eredeti mail cím is. (írtam neki, még nem válaszolt, de amint megteszi, megírom)
Ha happénak összejött a 150k, akkor szerintem ide méginkább összejöhet a kétszerese!

Most emberéletről van szó ráadásul.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!