Te Loki szurkoló vagy amúgy?Malac tizi?Ennél egyértelműbb nem kell. Az összes hozzászólásod negatív.Bezzeg ha nyernénk gondolom csendben lennél .Csak remélni merem, hogy nem örülnél neki.
Miért Bárány rúgta a 11-est? Dzsudzsák nem vállalta?Rajta kívül még Szuhóról tudom elképzelni, hogy be tudná rúgni.A középpályán és a védelemben nagyon lassúak vagyunk.1 ütemmel később érünk oda.Vajda nagyon pontatlan, Batik bántóan lassú.Kocsis még csak el el fut, de nem sokat érünk vele, ha a beadásai semmit sem érnek.Védekezése meg 0.Idény eleji ez a játék. Nyerhető lenne ez a meccs, mert a zete se egy verhetetlen gárda.Bárányt se tudjuk megjátszani.A középpályxát nagyon fel kéne gyorsítani és megerősíteni, akkor nyerhetünk.
Nem voltunk jók, de ennyire szarok sem. A riporter is úgy nyilatkozott mintha felborult volna a pálya. A Zete is szar, szerintem nyerhető még ez a meccs. Somát cserélni kell, mert volt már egy második necces belépője is.
Hát nehéz erre a félidőre bármi pozitívumot mondani Balázs bombáját leszámítva... semmi, de semmi közünk nem volt a meccshez, erre bemákolunk egy tizit, amit Dodó inkább gurít, mert az úgy jó.
Ha komolyan gondoljuk, hogy egy Dzsudzsák, Kocsis vagy Batik komoly szerephez juthat nálunk, akkor készülhetünk az NB II-re.
Tragikus volt ez a félidő, egészen szánalmas, Szűcsöt leszámítva minden elemében.
Érdemes volt nézni a full akciót, z egész gól onnan indult, hogy ketten futottak vissza a zalaegerszegi játékossal és Somára maradt, aki sárgával nyilván nem szabálytalankodhatott. Batik csak kocogott visszafelé, futni vagy védekezni felesleges.
Pont azt akartam írni, hogy régen volt hogy ennyire nem ismertem a keret erősségét, de így hogy csak 3 új van a kezdőben, nagyjából megvagyok. Szerintem sem rossz ez, de azt is remélem hogy látjuk az újakat is, főleg a kis szerb gyereket dicsérik nagyon akik látták.