Jól nyomták a srácok tegnap is!
Viszont a helyzeteket nagyobb százalékban kéne értékesíteni.
Nem lesz mindig egy BKV az ellenfél!
Kécskén is ez ütött vissza, ha ott az első 30 perc után 3:0-ra vezetünk a hazaiaknak egy szavuk nem lehetett volna!
Egyébként azóta többekkel sikerült beszélnem, és mindenkinek az volt a véleménye, hogy a szezon legjobb játékát produkáltuk ott az első félidőben!!!
Pedig volt néhány nagyon jó 30-40 perce a csapatnak!
A tegnapi bíró egy rohadék volt!
Kb annyi lehet a fején belül, mint kívül a szépen belőtt séróján, 2 kg zselé!
Az látszik, hogy a srácok technikailag, gyorsaságban felette állnak az nb3 nagy átlagának.
Ezt az ellenfelek nagy része csak durvasággal, lerántással, mezhúzással, buktatással tudja kompenzálni!
A tetves bírók meg hagyják, ha ilyenkor két sárgával az első 10-15 percben kiszórnának egy két favágót, a többi talán észbekapna, de nem! Megy a csetkelés folyamatosan, és az első sárga kb. a 40-50. perc táján kerül elő.
Sőt láttam már olyat is, hogy ezt tőlünk kapta valaki, szövegért, mikor oda szólt a sokadik durva szabálytalanság után a sporinak, hogy meddig tűri ezt lap nélkül!
Nem tudom hol van ilyenkor a meccs ellenőr, mit ír a jegyzőkönyvbe?
Én már azt is hallottam megfelelő helyről, hogy ezeket a kezdő, tehetségtelen, bénákat nem merik leküldeni megye1-2-be, mert ott tuti megvernék őket, ezért jönnek nb3-ba, mert ott talán konszolidáltabb a közönség.....
Másrészt meg nagy a kontraszelekció, kevés a bíró és kevesen jelentkeznek, nincs utánpótlás.