Há' ez a 2 kocsma má'csak ilyen - hol az egyik, hol a másik ég le, és akkor vándorolni köll... Viszont a Sör mindkét helyen megvan és az egy biztos pont... Egészség!
zsoltu, mindannyian vendégségben vagyunk! Te is, én is, Kyle is. Ugyanis egyikőnk sem házigazda, harmadik eset pedig nincs. A "hamarabb voltam itt, mint te" pedig a lehető legotrombább érv, főleg, ha az előéletedet is figyelembe vesszük.
U.i.: Az általam ismert PC-s browserek korrektül jelenítik meg a Fórumot.
A kuluralt viselkedeshez hozzatartozik, hogy amig "vedegsegben" vagyunk, nem szarunk a padlora, ugy ahogy ezt itt azonnal megtetted. "Atkenyszerultel" a nettorol es azonnal nekialltal fikazni az inexet.
sziasztok....úgy tünik, vizitura lesz itten. melegfront is van, tehát fáj a fejem. meg bánatos vagyok, mert alig van forgalom - tavaszi szünet van egyetemistáknál - de nettózni mégse lehet.
a hirekben locsolónapkor öntik vissza a tiszta nettót a pohárba, vagy le a gigán....tehát nem tudhatjuk, mi sül ki belőle.
Regisztrálni akartam a netton Hapci nicket, a jelszót szépen meg is küldte, de nem mehettem be, mert azt írta, hogy ismeretlen vagyok, vagy azt,hogy rossz a jelszó!
Jééééé, nekem most ilyet mondott:
--------------------
usernev :Wágner úr,
iNteRNeTTo FÓRUM
Ilyen nevű felhasználó jelenleg nincs az adatbázisunkban. Kérem ellenőrizze, hogy helyesen gépelte-e be a felhasználói nevet. Felhivom szíves figyelmét, hogy a rendszerben a kis és nagybetűk külön karakternek számítanak !
A visszalépéshez használja a vissza gombot.
----------------------
Mondja meg má' valaki, hogy mi az az adatbázis, amiben én nem vagyok benne? Mer'hogy én minden aljasságba' a felével, de legalább a harmadával benne szoktam lenni... ez most éppen melyikbe tartozik? :)))
Én ugyan nem űzlek szám, csak a biztonság kedvéért emlegetem mindenütt azt a kocsmát - ne felejtsd el, hogy az nem a sajátom... igy aztán én megtehetem, amit esetleg a tulaja nem...
ha beleolvasol az Index uj arca c. topicba, akkor meglatod, hogy vannak mas gondok is.... igeret arra van, hogy 1.5-2 het mulva keszul el kb normalisan a dolog
hopp, az ujat azt megiscsak lattam! (meg olvasgattam az elozmenyeket - sajat topic moderalasa, stb). Egyebkent jelenleg az index sem 100%-os, bar itt foleg sebesseg-gondok vannak, foleg innen kulfoldrol... ugyhogy keki is kap eleget itt, ha mas nem, hat gondolatban :))
Tévedésss! Nincs is gyufám... amikor a cilinderemet köll meggyújtani, hogy gyertyafényesen csónakozzak, akkor is mindig valaki más világít ki engem... de aggódni nem kell, mer' jó sztrovacsekok mindig akadnak, legfeljebb egyesek valamiér' idegesek.... és olyankor lökdösődés szok lenni, pedig elég, ha iszunk és máris szebb a vilááááág ... Egészség!
Mivel azt irjatok, hogy egy idore "szamuzottek" lettetek, gondolom a Torzsasztallal. A heten meg nem olvasgattam ott, pedig soxor jobb temak vannak, mint itt
Ahá, szóval megin' leégett a kocsma, mer' nem bírták ki néhányan verekedés nélkül..., most meg itten evickélhetünk és mindenütt csak a sokk víííízzzz... brrrr.... :(
Mindegy, ha má' ebbe' a tutajba kapaszkodtok, akkor én tudom, hogy merre van az állítólag még Lakatlan Sziget... bár olyan sziget úgysincs, ahol ne lenne kocsma... :)))