Keresés

Részletes keresés

Jé egy 0-ás Creative Commons License 2000.05.11 0 0 58
És melyik bizgó csapos gyújtotta fel már megint az épületet?
Előzmény: Wágner úr (57)
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.11 0 0 57
Há' ez a 2 kocsma má'csak ilyen - hol az egyik, hol a másik ég le, és akkor vándorolni köll... Viszont a Sör mindkét helyen megvan és az egy biztos pont... Egészség!
Előzmény: Glück (55)
Jé egy 0-ás Creative Commons License 2000.05.11 0 0 56
Yuppp.

Pedig épp már fontolgattam, hogy folytatom a vitát Mr Spock-al...

Előzmény: Glück (55)
Glück Creative Commons License 2000.05.11 0 0 55
Már megint összekuszálódott a nettó?
ZöPö Creative Commons License 2000.04.19 0 0 53
Ki veszexik? Én a véleményemet mondtam el. Az meg nem feltétlenül egyezik másokéval, de az messze nem veszekedés, még csak nem is szükségszerűen vita.
Előzmény: kaviat (52)
kaviat Creative Commons License 2000.04.19 0 0 52
ugyanmár srácok.. ejnye no.. mire jó ez a veszexés ? mindenki érezze jól magát, de ne kezdjük megint a meccseket

.kav]4t r.e.b.

ZöPö Creative Commons License 2000.04.19 0 0 51
zsoltu, mindannyian vendégségben vagyunk! Te is, én is, Kyle is. Ugyanis egyikőnk sem házigazda, harmadik eset pedig nincs. A "hamarabb voltam itt, mint te" pedig a lehető legotrombább érv, főleg, ha az előéletedet is figyelembe vesszük.

U.i.: Az általam ismert PC-s browserek korrektül jelenítik meg a Fórumot.

Előzmény: Törölt nick (50)
többség Creative Commons License 2000.04.18 0 0 49
A kuluralt viselkedeshez hozzatartozik, hogy amig "vedegsegben" vagyunk, nem szarunk a padlora, ugy ahogy ezt itt azonnal megtetted. "Atkenyszerultel" a nettorol es azonnal nekialltal fikazni az inexet.
Előzmény: Törölt nick (48)
vizitura Creative Commons License 2000.04.18 0 0 45
sziasztok....úgy tünik, vizitura lesz itten. melegfront is van, tehát fáj a fejem. meg bánatos vagyok, mert alig van forgalom - tavaszi szünet van egyetemistáknál - de nettózni mégse lehet.
a hirekben locsolónapkor öntik vissza a tiszta nettót a pohárba, vagy le a gigán....tehát nem tudhatjuk, mi sül ki belőle.
Előzmény: Törölt nick (43)
Crear Creative Commons License 2000.04.18 0 0 44
hejja :))

meg mindig szarakodik a netto...mar annyira UUUUtalom ezt :///

páá,
Crear, aki most mar egyre pesszimistabbbb :///

Hapci6 Creative Commons License 2000.04.18 0 0 42
Regisztrálni akartam a netton Hapci nicket, a jelszót szépen meg is küldte, de nem mehettem be, mert azt írta, hogy ismeretlen vagyok, vagy azt,hogy rossz a jelszó!

Pym Creative Commons License 2000.04.18 0 0 41
Most látom, hogy vadászkutya lettem. :) Te a felügyelő vagy ugye? Megkövetlek, mert annak a bizonyos hölgynek néztelek.

Ha rám hallgatsz, a saját fejeddel gondolkodol és nem az övével. Akkor engem sem fogsz kismártának nézni!

Mély tiszteletem.

Előzmény: Puli (7)
Puli Creative Commons License 2000.04.18 0 0 40
Csak nem vették el a kenyeredet, hogy ennyire haraxol rájuk?:)
Előzmény: Törölt nick (22)
Wágner úr Creative Commons License 2000.04.18 0 0 37
Jééééé, nekem most ilyet mondott:
--------------------
usernev :Wágner úr,

iNteRNeTTo FÓRUM
Ilyen nevű felhasználó jelenleg nincs az adatbázisunkban. Kérem ellenőrizze, hogy helyesen gépelte-e be a felhasználói nevet. Felhivom szíves figyelmét, hogy a rendszerben a kis és nagybetűk külön karakternek számítanak !

A visszalépéshez használja a vissza gombot.
----------------------

Mondja meg má' valaki, hogy mi az az adatbázis, amiben én nem vagyok benne? Mer'hogy én minden aljasságba' a felével, de legalább a harmadával benne szoktam lenni... ez most éppen melyikbe tartozik? :)))

Kero Creative Commons License 2000.04.17 0 0 35
Koszi, igen jobb lenne a magyar verzio. Nyomasd
at legyszives.
Előzmény: Wágner úr (31)
Kero Creative Commons License 2000.04.17 0 0 34
emil innen Herr Doktor.
Előzmény: Wágner úr (31)
MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.17 0 0 32
zsoltu:

Az Index új arca

na, en most egy kicsit off

Előzmény: Törölt nick (30)
Wágner úr Creative Commons License 2000.04.17 0 0 31
Én ugyan nem űzlek szám, csak a biztonság kedvéért emlegetem mindenütt azt a kocsmát - ne felejtsd el, hogy az nem a sajátom... igy aztán én megtehetem, amit esetleg a tulaja nem...

MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.17 0 0 28
ha beleolvasol az Index uj arca c. topicba, akkor meglatod, hogy vannak mas gondok is.... igeret arra van, hogy 1.5-2 het mulva keszul el kb normalisan a dolog
Előzmény: Törölt nick (27)
eMM Creative Commons License 2000.04.17 0 0 26
Blugy blugy blugy! :-)
Puli Creative Commons License 2000.04.17 0 0 25
Látod zsoltu, ezt szeretem benned, hogy ilyen elegánsan tudsz becsmérelni:)

Egyébként nem kell azt bántani, gondolom, izzad neki mind a két izzadnivalója.

MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.17 0 0 24
hopp, az ujat azt megiscsak lattam! (meg olvasgattam az elozmenyeket - sajat topic moderalasa, stb). Egyebkent jelenleg az index sem 100%-os, bar itt foleg sebesseg-gondok vannak, foleg innen kulfoldrol... ugyhogy keki is kap eleget itt, ha mas nem, hat gondolatban :))
Puli Creative Commons License 2000.04.17 0 0 23
Én nem bánom!
De úgy látom szám akarsz bennünket üzetni egy másik szigetre, mint annakidején az angolok a fegyenceket:)

Aztán még mibelőlünk is ausztrál vezető lesz. Hógyne:)

Előzmény: Wágner úr (21)
Wágner úr Creative Commons License 2000.04.17 0 0 21
Tévedésss! Nincs is gyufám... amikor a cilinderemet köll meggyújtani, hogy gyertyafényesen csónakozzak, akkor is mindig valaki más világít ki engem... de aggódni nem kell, mer' jó sztrovacsekok mindig akadnak, legfeljebb egyesek valamiér' idegesek.... és olyankor lökdösődés szok lenni, pedig elég, ha iszunk és máris szebb a vilááááág ... Egészség!
Előzmény: Puli (20)
Puli Creative Commons License 2000.04.17 0 0 20
Ez még eddig a legjobb szöveg, amit egy gyújtogatótól hallottam:)
Aztán jól dugd el a gyufádat, nehogy megint rádgyöjjön a pirományia.

Főleg, ha iszolsz söröt!!!!

Előzmény: Wágner úr (14)
MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.17 0 0 19
Mivel azt irjatok, hogy egy idore "szamuzottek" lettetek, gondolom a Torzsasztallal. A heten meg nem olvasgattam ott, pedig soxor jobb temak vannak, mint itt
Előzmény: Törölt nick (16)
Puli Creative Commons License 2000.04.17 0 0 18
Hadd tituláljalak Güzübának. Családban marad:)
Cujka jöhet!
Előzmény: U. Pozor néni (17)
U. Pozor néni Creative Commons License 2000.04.17 0 0 17
Csak azért kérdezem, mert hogy Güzübácsinak titulálsz itt engemet.
Cujka, jó leszen-e? Csak úgy románosan, cujka.
Előzmény: Puli (13)
MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.17 0 0 15
udvozlet mindenkinek a hangyabolyban :))

Mi tortent megint a Netto-val? Olvasgatom rendszeresen, de nem irogatok oda, csak ide.

Wágner úr Creative Commons License 2000.04.17 0 0 14
Ahá, szóval megin' leégett a kocsma, mer' nem bírták ki néhányan verekedés nélkül..., most meg itten evickélhetünk és mindenütt csak a sokk víííízzzz... brrrr.... :(

Mindegy, ha má' ebbe' a tutajba kapaszkodtok, akkor én tudom, hogy merre van az állítólag még Lakatlan Sziget... bár olyan sziget úgysincs, ahol ne lenne kocsma... :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!